انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 6:13pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1345 , 1346 , 1347 , 1348 , 1349 , 1350 , 1351 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام از دوستانی که منوراهنمایی کردن واز استاد حمید عزیز ممنونم نمایش ولتاژ روی نمایشگر درست شد مشکل از R20بود که 470 اهم گذاشته بودم .
ممنون از کمکتون خدا خیرتون بده .

شنبه 27 شهریور1394 - 12:00am

Hello everyone, please everyone more videos uploaded to the group test, so we learn together, and I seek for you a pulse detector circuit, I need to use a coil of copper 20cmx20cm Subsurface 2mX2m, the need to reach a depth of 2.5m, If any can do, please contact me mail dds118@foxmail.com, I will pay, I made FELEZJOO PI., and designed the PCB, lack of knowledge of Farsi, I do not know how to upload to the forum, thanks altar the Lord

شنبه 28 شهریور1394 - 8:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام
یک سوال داشتم در مورد لوپ عنکبوتی 30 سانت . اگر بخوام این لوپ را با سیم افشان روکش دار درست کنم چه نمره سیمی بگیرم و قطر داخلی و تعداد دور سیم و اهم و عمق برش برای پیچیدنش چند هست . در ضمن برای این لوپ سیم افشان بهتر هست یا سیم لاکی ؟
با تشکر

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

شنبه 28 شهریور1394 - 10:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

shahriyar نوشته است:
با سلام
یک سوال داشتم در مورد لوپ عنکبوتی 30 سانت . اگر بخوام این لوپ را با سیم افشان روکش دار درست کنم چه نمره سیمی بگیرم و قطر داخلی و تعداد دور سیم و اهم و عمق برش برای پیچیدنش چند هست . در ضمن برای این لوپ سیم افشان بهتر هست یا سیم لاکی ؟
با تشکر

با سلام خدمت آقا شهریار
برنامه ای در صفحه 1334 گذاشتم میتواند به شما کمک کند لطفا از آن برنامه استفاده کنید .
با احترام

شنبه 28 شهریور1394 - 10:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ahamraj نوشته است:
shahriyar نوشته است:
با سلام
با تشکر

با سلام خدمت آقا شهریار
برنامه ای در صفحه 1334 گذاشتم میتواند به شما کمک کند لطفا از آن برنامه استفاده کنید .
با احترام

ممنونم از شما دوست عزیز .
بنظر شما برای لوپ عنکبوتی سیم افشان استفاده کنم بهتره یا سیم لاکی ؟

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .

شنبه 28 شهریور1394 - 11:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
دوست من برای لوپ 30 سانتی بهتر که سیم لاکی استفاده کنی برای لوپ ها بزرگتر از 50 یا 60 از سیم افشان استفاده کن

شنبه 28 شهریور1394 - 11:23am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohammadiraj نوشته است:
دوست من برای لوپ 30 سانتی بهتر که سیم لاکی استفاده کنی برای لوپ ها بزرگتر از 50 یا 60 از سیم افشان استفاده کن

مرسی دوست عزیز

شنبه 28 شهریور1394 - 11:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چنگیز نوشته است:
سلام، یه راهنمایی از اساتید میخواستم، من چطوری لوپ 45 رو روی زمین چپ وراست کنم که دستگاه الکی بوق نزنه؟ میشه یکی توضیح بده که چطوری باید حرکتش داد..الان کابل رابطم rg59 هست که اصلا میتر منفی هم ندارم.

گراند بالانس زمان کاوش فقط روی5پااین نذار که موقه کاوش به سرعت بالانس نکنه ووقتی حرکت می کنی از روی چاله کوچک روی سطح صاف بری چاله را به سرعت بالانس می کنه وجای که چاله نیست را به عنوان فلزسنس می کنه

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

شنبه 28 شهریور1394 - 12:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

liudengyuan نوشته است:
Hello everyone, please everyone more videos uploaded to the group test, so we learn together, and I seek for you a pulse detector circuit, I need to use a coil of copper 20cmx20cm Subsurface 2mX2m, the need to reach a depth of 2.5m, If any can do, please contact me mail dds118@foxmail.com, I will pay, I made FELEZJOO PI., and designed the PCB, lack of knowledge of Farsi, I do not know how to upload to the forum, thanks altar the Lord

hello my friend welcome to the Persian community .It's not easy to win 2.5 meter for a pulse detector.but to build a metal detector Persian congratulate you.to send a photo call at the bottom of the screen, press the Send option and
opened in the choose file option and then write :D

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 28 شهریور1394 - 12:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Hello To download the HEX file and help file and pcb and full description Go to page 1 Go to the thread loop to calculate and learning Description pi detector chance coil calculation software is available Chance TopicsIf you have a problem ask

شنبه 28 شهریور1394 - 12:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1345 , 1346 , 1347 , 1348 , 1349 , 1350 , 1351 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mehrdadmahmoodi و 63 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure