انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 4:24pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1343 , 1344 , 1345 , 1346 , 1347 , 1348 , 1349 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض تبریک به استاد عزیز انشاله در مراحل پیشرفت همیشه در پله های اول ببینمتت.
دستگاهه شما رو مونتاژ کردم بخوبی روشن میشه ولیی بحض لوپ بهش وصل میشه السیدی از کار میوفته برای لوپ از سیم افشان برق دومیل استفاده کردم از سه باطری شش ولت چهارنیم امپر استفادهمیکنم

جمعه 27 شهریور1394 - 6:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز باطریهاتونو شارژ کنید و دوباره تست کنید

جمعه 27 شهریور1394 - 8:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض سلام خدمت آقا حمید عزیز
سوالی در رابطه با کوئلهای بزرگ داشتم اگر ممکن هست پاسخ بفرمائید:
سوال اینست که حداقل و حد اکثر اندوکتانس کوئلهای بزرگ چه اندازه می تواند باشد؟
با تشکر از شما بخاطر زحمات بیدریغ تان
با احترام

جمعه 27 شهریور1394 - 8:54am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نقل قول:
دوست من کلید جان @};- نمیدونم چه اصراری داری من از ویوی خونم فیلم بگیرم توی فضای مجازی عمومی برات بزارم؟؟؟اگه آشنایی و خونه ما اومدی که تو خصوصی پیام بده شاید همدیگه رو شناختیم :D ولی اگه نه که به قول خودت عاقلان دانند!!!من اصن بحثی با شما سر این قضیه ندارم و هیچ اصراری هم ندارم که باور کنی یا نه!چون من از اولی که این مدار رو ساختم با گذاشتن عکس حسن نیتم رو ثابت کردم که به قول شما**کسی گمراه نشه**ولی متاسفانه بعضی از دوستان خودشون که مدار رو نساختن هیچ,اگه کسی هم ساخته باشه و نتیجه گرفته باشه به قصد سم پاشی و تخریب کارکرد این مدار میان و مخالفت میکنن!!!که امیدوارم شما جزو اون دسته نباشید و با گذاشتن عکس و فیلم مدارتون این رو ثابت کنید :-? تو پست قبلیم هم گفتم اصن منظورتو نمیفهمم!!اگه باور داری که دستگاه حمیدخان پنج برابر لوپت میزنه(که شک دارم!و از پست قبلیت معلوم بود که باور نداری و گفتی من دارم دیگران رو گمراه میکنم!!!)خب شما یه فیلم از دستگاهت با تست بزار و این رو ثابت کن!
از یه بابتم بهت حق میدم!چون من تنهام و فیلم تست رو اگه متوجه شده باشی یه نفره گرفتم خطای دید به وجود اومده!دیگه دلیلی هم برای ادامه این بحث نمیبینم و در صورت ثابت کردن اینکه شما هم مدار رو ساختین و گذاشتن فیلم تستتون با هم این بحث رو ادامه میدیم و نه در این تاپیک که در خصوصی!!!
در آخرم برات بهترینها رو آرزو میکنم و امیدوارم هیچوقت تو زندگیت **خجالت زده**نشی @};-

برادر عزیز منم قصد بدی نداشتم شما از اول بد برداشت کردین در مورد ساخت هم من چندین بار در شرایط واقعی تست گرفتم و در انجمن گذاشتم مهندس حمید هم در جریان هستن .
در هر صورت اگه کدورتی پیش اومده من معذرت میخوام . منظور من این بود که در شرایط مناسب تست بگیرین و ترجیحا در بیرون از خونه تا به پیشبرد مدار کمک بشه .
برای شما هم آرزوی بهترینها رو دارم . @};- :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

جمعه 27 شهریور1394 - 11:00am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

راستی حیاط خونتون خیلی آشناست کجا دیدمش ؟ :D :D

جمعه 27 شهریور1394 - 11:03am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

sina45563 نوشته است:
سلام به حضور جناب مهندس حمید ودوستان عزیز
من دستگاه رو ساختم و یک مشکل دارم اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم .ولتاژ باطری با ولت متر 19/5 ولته ولی دستگاه ارور کم بودن باطری در حد2/5 ولت میده من چطور باید تنظیم کنم و چه چیزی باید اضافه بشه ؟البته قبلا دوستان راهنمایی کردن ولی نمیدونم کدوم صفحه بوده لطفا اگر دوستان ومهندس حمید میتونن راهنمایی کنند .البته میدونم سوالم تکراریه معذرت میخوام .

با تشکر از دوستان

یعنی ولتاژ روی صفحع ال سی دی 17 ولت هستش یا 2.5 ولت ( چون 2.5 که اصلا نباید روشن شه )

جمعه 27 شهریور1394 - 11:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kelid نوشته است:

عزیز آشنا هم نباشه در خدمتت هستم :D خونه خودت بدون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 27 شهریور1394 - 11:39am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
kelid نوشته است:
sina45563 نوشته است:
سلام به حضور جناب مهندس حمید ودوستان عزیز
من دستگاه رو ساختم و یک مشکل دارم اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم .ولتاژ باطری با ولت متر 19/5 ولته ولی دستگاه ارور کم بودن باطری در حد2/5 ولت میده من چطور باید تنظیم کنم و چه چیزی باید اضافه بشه ؟البته قبلا دوستان راهنمایی کردن ولی نمیدونم کدوم صفحه بوده لطفا اگر دوستان ومهندس حمید میتونن راهنمایی کنند .البته میدونم سوالم تکراریه معذرت میخوام .

با تشکر از دوستان

یعنی ولتاژ روی صفحع ال سی دی 17 ولت هستش یا 2.5 ولت ( چون 2.5 که اصلا نباید روشن شه )

درسته با 2.5 ولت که مدار روشن نمیشه . وقتی LCD ولتاژ رو 2.5 نشون میده یعنی ولتاژ درسته ولی محاسبه ولتاژ اشتباهه
احتمالا مقاومت R 20 رو اشتباهی گذاشتی . مقاومتها رو چک کن

لا اله الا هو

جمعه 27 شهریور1394 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از کوهیار تشکر دارم مدار فلزجو رو جهانی کردن و تو سایت کارل تایپیک فلزجو زدن کلی هم طرفدار داره

جمعه 27 شهریور1394 - 12:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
kelid نوشته است:

عزیز آشنا هم نباشه در خدمتت هستم :D خونه خودت بدون @};-

زندگی شیرین میشود :x :x :x
چه خوبه دوستان همیشه برخوردشون با هم صمیمانه باشه با کمی کنترل در انتخاب کلمات بکار گرفته برای بحث تا هیچوقت از این دست سوء تفاهمها پیش نیاد @};-
پیروز باشید :YMPEACE: :YMPEACE:

جمعه 27 شهریور1394 - 12:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1343 , 1344 , 1345 , 1346 , 1347 , 1348 , 1349 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure