نویسنده |
پیغام |
lori
|
lori نوشته است: lori نوشته است: با سلام دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید روش صحیح واسه تست این مدار چیه لوپ 60 دارم که هر جای خونه هم میزارم و با تنظیمات هم ور میدم بازم هر دو سه ثانیه یکبار تک بوقهایی میزنه یا بعضی وقتها یه فلزو به لوپ نزدیک میکنم و بوق میزنه بعد از دور کردن بوق قطع نمیشه تا دوباره بالانس نکنم هر وقتم بالانس میکنم عدد دیلیم یا از بیست کمتر میشه یا بیشتر آیا روش تست اینه که فلزو آروم نزدیک کنم تا اولین تک بوق به صدا دربیاد یا نه جایی که بوق یکسره میشه درسته یا شاید هم وقتی فلز رو اول میچسبونم به نزدیک لوپ و عقب عقب میارمش جایی که صدا قطع میشه اونجا میشه حداکثر برد؟ در کل واسه اینکه اندازه گیری کنم که یک سکه 500 تومانی رو تو چند سانتی میزنه باید چیکار کنم
ببخشید مبتدیم و اولین باره با فلز یاب کار میکنم دوستان لطفا کمک کمک کنید منتظر یاری سبزتان هستیم. میخوام فیلم بگیرم لطفا روش تست صحیح برای اندازه گرفتن یک سگه500 تومانی رو به من بگید که چه نقطه ایی ملاک قرار میگیره تک بوق یا بوق مداوم یا روبه عقب برگشتن؟
|
پنج شنبه 26 شهریور1394 - 10:02am |
|
 |
pari
|
ذوستان ببخشید اگه لوپ دو متری داشته باشیم عملا لوپ یک متری دیگه بی کاربرده درسته؟ برای لوپ دو متری و یک متری چند دور سیم افشان لازمه هر جا یه چیز گفته شده؟
|
پنج شنبه 26 شهریور1394 - 10:07am |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
دوستان لطفا پیشنهاد بدید: من میخواهم یه تست بگیرم از چه فلزاتی استفاده کنم؟ یه سوال دیگه ام دارم من یه کلاف سیم 1در1 گرفتفم کلا مقاومت 100 متر سیم 2.1اهم هستش.یه لوپ یکمتر درست کردم با ده دور دیلی لوپ حالا شده15 . عدد اولم نزدیک به 500 هست !لطف یه مقدار در راهنمایی کنید؟ کلان من خیلی گیر تشریف دارم 
|
پنج شنبه 26 شهریور1394 - 11:02am |
|
 |
سیاوش11
|
سلام اقا کسی هس که برا ماهم قطعات اصل رو بخره؟
|
پنج شنبه 26 شهریور1394 - 11:47am |
|
 |
kurosh
کاربر حرفه ای
|
mohammadiraj نوشته است: دوستان لطفا پیشنهاد بدید: من میخواهم یه تست بگیرم از چه فلزاتی استفاده کنم؟ یه سوال دیگه ام دارم من یه کلاف سیم 1در1 گرفتفم کلا مقاومت 100 متر سیم 2.1اهم هستش.یه لوپ یکمتر درست کردم با ده دور دیلی لوپ حالا شده15 . عدد اولم نزدیک به 500 هست !لطف یه مقدار در راهنمایی کنید؟ کلان من خیلی گیر تشریف دارم  درود بر شما دوست گرامی احتمالا اگر 2 دور دیگه اضافه کنید نتیجه بهتری خواهید گرفت و عدد اولتون هم پایین تر خواهد آمد. دیلی اگر بین 18 تا 21 باشد بهترین نتیجه را خواهید گرفت.برای تست هم میتونید از سینی استیل یا فیبر مسی که اکثر دوستان استفاده میکنند استفاده کنید. پیروز باشید
|
پنج شنبه 26 شهریور1394 - 12:51pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

lori نوشته است: lori نوشته است: lori نوشته است: با سلام دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید روش صحیح واسه تست این مدار چیه لوپ 60 دارم که هر جای خونه هم میزارم و با تنظیمات هم ور میدم بازم هر دو سه ثانیه یکبار تک بوقهایی میزنه یا بعضی وقتها یه فلزو به لوپ نزدیک میکنم و بوق میزنه بعد از دور کردن بوق قطع نمیشه تا دوباره بالانس نکنم هر وقتم بالانس میکنم عدد دیلیم یا از بیست کمتر میشه یا بیشتر آیا روش تست اینه که فلزو آروم نزدیک کنم تا اولین تک بوق به صدا دربیاد یا نه جایی که بوق یکسره میشه درسته یا شاید هم وقتی فلز رو اول میچسبونم به نزدیک لوپ و عقب عقب میارمش جایی که صدا قطع میشه اونجا میشه حداکثر برد؟ در کل واسه اینکه اندازه گیری کنم که یک سکه 500 تومانی رو تو چند سانتی میزنه باید چیکار کنم
ببخشید مبتدیم و اولین باره با فلز یاب کار میکنم دوستان لطفا کمک کمک کنید منتظر یاری سبزتان هستیم. میخوام فیلم بگیرم لطفا روش تست صحیح برای اندازه گرفتن یک سگه500 تومانی رو به من بگید که چه نقطه ایی ملاک قرار میگیره تک بوق یا بوق مداوم یا روبه عقب برگشتن؟ دوست عزیز روش تست یک فلزیاب که صرفنظر از نوع و مدار تقریبا مشخصه و نیاز به توضیح ویژه نداره! بهرحال در خصوص مشکل شما با لوپ 60 ابتدا مجددا عرض میکنم لوپهای بزرگتر از 30 سانت رو به سختی میشه داخل منزل تست گرفت چون هم باید حداقل تا 5 برابر سایز لوپ از طرفین هیچ چیزی وجود نداشته باشه و از طرف دیگه لوپ هر چه بزرگتر باشه نویز بیشتری جذب میکنه که با توجه به وجود سیستمهای برقی و الکترومغناطیسی مختلف در منزل این نویز شدید هست و ممکنه موفق به تست درست نشین. پس اگر هدف شما لوپ 60 باشه باید بیرون منزل و در محیط باز تست کنین. داخل منزل هم شاید اگر در چند نقطه مختلف تست کنین بالاخره به نتیجه بهتر برسین. برخی تنظیمات دستگاه هم در این زمینه موثر هست که توصیه میکنم فایل راهنما رو با دقت بخونید تا متوجه بشین. تغییر دیلی لوپ در هر بار بالانس هم میتونه بخاطر اثر نویز باشه یا اینکه اگر شما هر بار لوپ رو جای متفاوتی قرار میدین بلحاظ نزدیکی به فلزات مزاحم یا مصالح فلزی دیوار و کف و سقف ؛ دیلی لوپ تغییر میکنه! این رو هم در راهنما توضیح دادیم. جهت بالانس هر فلزیابی ابتدا باید مطمئن بشین تا فاصله مناسبی از لوپ فلز مزاحم وجود نداره. تست برد رو هم در توضیحات ذکر کردم. اگر دنبال اندازه گیری برد نهایی هستین بنظر من بهتره ابتدا فلز رو با سرعت نزدیک لوپ بگیرین و سپس به آرامی از لوپ دور کنین و ببینین بوق سنس در چه نقطه ای قطع میشه. فاصله اون نقطه تا لوپ برد نهایی شما برای اون فلز و لوپ مورد نظر هست. البته طبیعتا با تنظیمات مختلف و بخصوص تغییر درجه حساسیت این برد تغییر میکنه.
|
پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:05pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

pari نوشته است: ذوستان ببخشید اگه لوپ دو متری داشته باشیم عملا لوپ یک متری دیگه بی کاربرده درسته؟ برای لوپ دو متری و یک متری چند دور سیم افشان لازمه هر جا یه چیز گفته شده؟ سوال خوبی مطرح کردین! ببینید کلا اگر هدفی هم با لوپ 1 متری و هم 2 متری قابل سنس باشه ؛ مزیت لوپ 2 متری اینه که حدود 40 درصد برد بیشتر ارائه میده. اگر هم هدف از 1 متر ابعاد بزرگتری داشته باشه لوپ یک متری دیگه همون برد نهایی 4 الی 4.5 متر رو براش داره ولی لوپ 2 متری کماکان افزایش برد خواهد داشت تا جایی که یک فلز به ابعاد 2 متر یا بزرگتر رو میتونه تا 8-9 متر هم سنس کنه! مساله دیگه این هست که کوچکترین فلزی که با لوپ 1 متری سنس میشه ابعادش حدود 5 سانت هست! ولی کوچکترین فلزی که با لوپ 2 متری قابل سنس هست میتونه ابعاد 10 سانتی داشته باشه! پس تمام این مسائل به هدف مورد نظر شما و همینطور برد مورد انتظارتون بستگی داره. نکته فراتر از این مسائل فنی هم توانایی خود شما در امکان استفاده از لوپ 2 متری در محل مورد نظر هست. در برخی شرایط ممکنه لوپی به بزرگی 2 متر رو اصلا نتونین استفاده کنین که در اون صورت باید بزرگترین لوپی که امکان اپراتوری در محل رو داره در نظر بگیرین. برای لوپ 1 متری بنظر من 11 دور سیم افشان با مغزی 1.2 الی 1.5 میل مناسب هست و برای لوپ 2 متری هم 7 دور سیم با مغزی 1.5 میل بنظر من مناسبه. برای لوپ 1 متری یک دور کمتر یا بیشتر هم میتونه باشه که بنظر من تفاوت زیادی نداره.
|
پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:16pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

mohammadiraj نوشته است: دوستان لطفا پیشنهاد بدید: من میخواهم یه تست بگیرم از چه فلزاتی استفاده کنم؟ یه سوال دیگه ام دارم من یه کلاف سیم 1در1 گرفتفم کلا مقاومت 100 متر سیم 2.1اهم هستش.یه لوپ یکمتر درست کردم با ده دور دیلی لوپ حالا شده15 . عدد اولم نزدیک به 500 هست !لطف یه مقدار در راهنمایی کنید؟ کلان من خیلی گیر تشریف دارم  خسته نباشین. تست گرفتن بستگی به فلزات در اختیار شما و همینطور سایز لوپتون داره. اگر از بنده بپرسین با توجه به تجربه تستهای خودم عرض میکنم یک سکه رایج 500 تومنی برای تست لوپهای 60 یا کوچکتر مقیاس خوبی برای مقایسه نتایج در اختیار ما میذاره و همینطور یک فیبر مسی بصورت مربعی شکل با هر ابعادی هم مناسب هست. طبیعتا باید برای بیان نتیجه همیشه نوع فلز و ابعادش و لوپ رو بیان کنین تا بشه مقایسه ای انجام داد. سیمی که برای لوپ 1 متری در نظر گرفتین بنظر من مقاومت مناسبی داره. هر چند توصیه برخی دوستان به استفاده از سیم کمی ضخیم تر برای این لوپ بزرگ هست. بهرحال دیلی پایین لوپ شما در کنار عدد اول بالا نشان میده این لوپ برای تفکیک کمی مشکل داره و احتمالا حساسیتش هم به ذرات و خود زمین کمی بالا خواهد بود. متاسفانه فکر نمیکنم به جز تغییر نوع سیم راه دیگری داشته باشه. حالا شما تعداد دورهای بیشتر و کمتر لوپ رو هم با همین سیم امتحان کنین شاید نتیجه بهتر شد. سعی کنین دیلی لوپ به 20 نزدیکتر باشه و عدد اول هم تا رنج 300 پایین بیاد.
|
پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:23pm |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
 ممنون از دوستان بخاطر جواباتون 
|
پنج شنبه 26 شهریور1394 - 1:28pm |
|
 |
pari
|

حمید نوشته است: pari نوشته است: ذوستان ببخشید اگه لوپ دو متری داشته باشیم عملا لوپ یک متری دیگه بی کاربرده درسته؟ برای لوپ دو متری و یک متری چند دور سیم افشان لازمه هر جا یه چیز گفته شده؟ سوال خوبی مطرح کردین! ببینید کلا اگر هدفی هم با لوپ 1 متری و هم 2 متری قابل سنس باشه ؛ مزیت لوپ 2 متری اینه که حدود 40 درصد برد بیشتر ارائه میده. اگر هم هدف از 1 متر ابعاد بزرگتری داشته باشه لوپ یک متری دیگه همون برد نهایی 4 الی 4.5 متر رو براش داره ولی لوپ 2 متری کماکان افزایش برد خواهد داشت تا جایی که یک فلز به ابعاد 2 متر یا بزرگتر رو میتونه تا 8-9 متر هم سنس کنه! مساله دیگه این هست که کوچکترین فلزی که با لوپ 1 متری سنس میشه ابعادش حدود 5 سانت هست! ولی کوچکترین فلزی که با لوپ 2 متری قابل سنس هست میتونه ابعاد 10 سانتی داشته باشه! پس تمام این مسائل به هدف مورد نظر شما و همینطور برد مورد انتظارتون بستگی داره. نکته فراتر از این مسائل فنی هم توانایی خود شما در امکان استفاده از لوپ 2 متری در محل مورد نظر هست. در برخی شرایط ممکنه لوپی به بزرگی 2 متر رو اصلا نتونین استفاده کنین که در اون صورت باید بزرگترین لوپی که امکان اپراتوری در محل رو داره در نظر بگیرین. برای لوپ 1 متری بنظر من 11 دور سیم افشان با مغزی 1.2 الی 1.5 میل مناسب هست و برای لوپ 2 متری هم 7 دور سیم با مغزی 1.5 میل بنظر من مناسبه. برای لوپ 1 متری یک دور کمتر یا بیشتر هم میتونه باشه که بنظر من تفاوت زیادی نداره. مهندس ممنون از پاسختون اگر درست فهمیده باشم پس مثلا برای یک زمین کشاورزی که روی یک تپه هست اما تخت و بدون پستی بلندی بیشتر از 20 سانت هست و دارای سه قبرستان گبری با فاصله از هم اما در شعاع 1کیلومتری هم هستند و چون تو شب کاوش میشه مشکل اینکه بزرگ بودن لوپ رو کسی ببینه هم نداشته باشم بهتره از لوپهای بزرگ استفاده کنم تا هم فلزات ریز حذف بشن هم تنظیمات رو طوری انجام بدم که در شرایط خیلی ایده آل از نظر نویز و سنس و پهنای پالس باشه مثلا آیا میشه یک لوپ4*4 متر ساخت؟
|
پنج شنبه 26 شهریور1394 - 4:08pm |
|
 |
|