نقل قول:
دوست عزیز اگر کمی به فیلم خودتون توجه کنید و هر موزاییک را 30 سانت در نظر بگیریم شما با در حیاط سه متر فاصله دارید و لوپ با شما یک متر ( نهایتا که دست شما کش بیاد یک متر فکر نکنم بیشتر بشه ) جمعا شما با در 4 متر فاصله دارید و جای پارک ماشین با توجه به اینکه در حیاط رو به داخل باز میشه باید بیش از پنج متر باشه حالا سکوی شما کجای کار هستش نمیدونم ولی وقتی فیلم میگیرین دقیق و با دلیل محکم باشه تا دوستان هم گمراه نشن لطفا .
موفق باشد.

منظورت رو دقیق متوجه نشدم!ولی حالا که اینقدر دقیق هستی خدمتت عارضم که فاصله لوپ تا درب هشتا موزاییکه که میشه دو و چهل!بازم شما که اینقدر دقیق هستی میبینی که لوپ با من دوتا موزاییک فاصله داره یعنی 60 سانت!و دست منم اگه چلاقم باشه 60 سانت باز میشه

و باز دقتت رو تحسین میکنم که درب حیاط رو درست ندیدی

درب حیاط کلا 5 متره که به پنجتا لنگه یک متری و تاشو تقسیم شده که سه تا یه طرفه و دوتا طرف دیگه باز میشن!جای پارک ماشین هم اونجوری نیست که شما با (دقت)دیدی

ماشین میره اون سمت حیاط پارک میشه!اگه به سمت من بیاد که هیچکدوم از لنگه های در بسته نمیشه بنده خدا!!
درضمن من فیلم نگرفتم که کوروکیه خونمو به شما نشون بدم

شما میخوای بگی دستگاه پنج برابر لوپ نمیزنه؟اگه اینجوریه که سخت در اشتباهی و دستگاهت ایراد داره و به خودت مربوطه!ولی من مطمئنم همین لوپ 40 یه شی بزرگتر و زخیمتر و یه کم پوسیده باشه رو بیشتر از دو متر هم میزنه!
شمام موفق باشی