انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 5 تیر1404 - 2:50am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1337 , 1338 , 1339 , 1340 , 1341 , 1342 , 1343 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mohammadiraj نوشته است:
خدا وکیل من اهل چاپلوسی نیستم ولی فکه کنم مهندس بد برداشت کردی ::::::::

من منظورم با دیلی چنین بردی بود !
من قصدی نداشتم ببخشید :(

خواهش میکنم.
ولی حتی با اون دیلی هم بنظر من نباید برد اینقدر باشه! بهرحال دیلی دستی بستگی به شرایط لوپ و هدف شما هم داره. وگرنه کسی نگفته دیلی بالا الزاما منجر به برد بیشتر میشه! شما اگر میخواین از این طریق برد بیشتر داشته باشین باید بازه انتگرال رو بیشتر کنین که در صورت حفظ ثبات حتما برد بیشتری به شما میده. افزایش دیلی به منظور افزایش برد کاملا کار اشتباهی هست. ما دیلی رو بالا میبریم که حساسیت به زمین و املاح رو کاهش بدیم. همونطور که در فلزیاب های لورنز هم به همین صورته. حالا هر چه لوپ بزرگتر باشه بهتره اندکی دیلی هم بالاتر گذاشته بشه. بالا بردن دیلی به تدریج برد رو برای فلزات کوچکتر کاهش میده ولی برای فلزات بزرگ افت برد محسوسی ندارین. این هم مزیت اصلی تنظیم دیلی هست.

چهارشنبه 24 شهریور1394 - 2:00am
مدیر کل
مدیر کل

moghadasi نوشته است:
انشالله عکساشو میذارم داداش که ساختم داداش حمید لاهیجان امدی پیش ما بیا.بریم دیلمان حال کنیم آدرس بده کلوچه بفرستم شیرین کام شی
تلخ نکن

ممنون از خروس قندی شما! قبلا ما رو احمق فرض کردی حالا بچه هم شدیم! کامی که با کارها و حرفهای امثال شما تلخ شده با یک کلوچه شیرین نمیشه!

چهارشنبه 24 شهریور1394 - 2:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام کسانی که با rg59uجواب گرفتن یعنی میتر منفی نداشتن لطف کنن مارک شرکت سازننده رو بزارن من دو مدل المانی وی مدل ایرانی (کرمان) دارم میتر منفی میندازه

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 7:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان خسته نباشید این جکو چطور باید نصب کنم که وقتی به هدفون نصب میشه از بلندگو صدا در نیاد و وقتی جدا شد از بلندگو صدا داشته باشم؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 10:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
دوستان خسته نباشید این جکو چطور باید نصب کنم که وقتی به هدفون نصب میشه از بلندگو صدا در نیاد و وقتی جدا شد از بلندگو صدا داشته باشم؟

اینو یکی از دوستان گذاشته بود..فک کنم کوهیار عزیز بود.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 10:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kdj نوشته است:
milad7 نوشته است:

kdj داداش دست گلت درد نکنه . :-BD @};- از جناب کوهیارعزیز هم ممنونم @};-

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 10:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:

ولی به نظرم از مونو استفاده کنی بهتره.چون از یه باند هدفون فقط صدا داری و این دوتا مزیت داره یکی اینکه یه گوشت صداهای اطراف رو میشنوه و هواست هست و دومیشم اینکه وقتی طولانی هدفون رو گوشته عصبیت نمیکنه!جک استریو برای پخش موسیقی خوبه.
موفق باشی @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 10:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
kdj نوشته است:
milad7 نوشته است:

kdj داداش دست گلت درد نکنه . :-BD @};- از جناب کوهیارعزیز هم ممنونم @};-

کوهیار عزیز واقعا تو این پروژه خیلی زحمت کشیدن ^:)^ لوپ یک در یک تا شو هم زحمت ایشون بود.منم از ایشون تشکر میکنم و همچنین از طراح عزیزمون که همه مدیونشون هستیم واسه این طراحی بی نظیر @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 10:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kdj نوشته است:
milad7 نوشته است:

ولی به نظرم از مونو استفاده کنی بهتره.چون از یه باند هدفون فقط صدا داری و این دوتا مزیت داره یکی اینکه یه گوشت صداهای اطراف رو میشنوه و هواست هست و دومیشم اینکه وقتی طولانی هدفون رو گوشته عصبیت نمیکنه!جک استریو برای پخش موسیقی خوبه.
موفق باشی @};-

داداش من فعلا جک استریو دارم و یه جای میخوام برم که نمیتونم بدون هدفون کار کنم. خوب مواردی که در نقشه اول لطف کردید انجام دادم ولی صدای بلندگو قطع شد با دوتا بلندگو هم امتحان کردم :-?

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
kdj نوشته است:
milad7 نوشته است:

موفق باشی @};-

داداش من فعلا جک استریو دارم و یه جای میخوام برم که نمیتونم بدون هدفون کار کنم. خوب مواردی که در نقشه اول لطف کردید انجام دادم ولی صدای بلندگو قطع شد با دوتا بلندگو هم امتحان کردم :-?

متوجه نشدم عزیز؟صدا قطع شد یا نشد؟
من استریو استفاده نکردم!ولی مونویی که نصب کردم طبق این نقشه کاملا جواب داد...

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 11:35am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1337 , 1338 , 1339 , 1340 , 1341 , 1342 , 1343 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 76 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure