نویسنده |
پیغام |
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
کی گفته این دستگاه خیلی بزنه توی زمین 170 تا با یک فلز 30در30 ا
البته بازم خیلی خوبه دیگه ازاین بهتر
آخرین بار توسط moghadasi در چهارشنبه 24 شهریور1394 - 12:02am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 11:47pm |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
با چه لوپی 170 سانت رو میزنه؟برای فلز جدید منظورتونه دیگه؟ با چه تنظیماتی؟ من با لوپ 45 یه قابلم مس 25 در25 تو خاک بکر چطور باید بزنم(170که خیلی عالیه)
|
سه شنبه 24 شهریور1394 - 11:50pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
میثم نوشته است: مهندس حمید عزیز بین فیبر فایبر گلاس و استخونی خیلی تفاوت هست در کیفیت مدار؟ اصلا تاثیری یا مزیتی داره فایبرگلاس نسبت به استخونی بجز استحکام فیبر؟ آخه سوراخ کردن فیبر فایبرگلاس خیلی مشکله. چندین بار مته پیشم شکسته و خیلی دیر سوراخ میشه. ضخامت مسشون انگار یکسانه اگه توی نویز یا کیفیت نهایی تاثیری داره که حتما از فایبرگلاس استفاده کنیم فیبر فایبرگلاس هم از نظر نویز و هم عملکرد قدرتی مدار تاثیر گذار هست و بیشترش بخاطر ضخامت لایه مسی اون هست که برای بعضی از مسیرهای سیم روی فیبر اهمیت داره و مقداری هم بخاطر فایبرگلاس بودنش تاثیر مثبت میذاره. در خصوص سوراخکاری هم اگر مته شما خوب و بخصوص موتور دریل شما قوی باشه مشکلی وجود نداره. اگر با سر مته نو هم به همین صورت هست قطعا موتور شما قدرت کافی نداره. البته دقت کنین مرکز جاهایی که باید سوراخکاری بشه رو در صورتی که خالی نباشه باید با جسمی نوک تیز علامتگذاری کنین تا مته بدون مشکل محل دقیق رو سوراخ کنه. از نظر شکستن سر مته هم بهتره اونو تا حد ممکن داخل سه نظام فرو ببرین تا احتمال شکستن پایین بیاد.
|
چهارشنبه 24 شهریور1394 - 12:07am |
|
 |
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
احتمالا مس شما قلع اندوده یعنی سفیدش کردند شاید لوپ مشکل داره یه کنس ماهی یا کمپوت رویند میگیره یه چیز بگو که برای همه یکی باشه
|
چهارشنبه 24 شهریور1394 - 12:09am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

mohammadiraj نوشته است: سلام امروز با هزار تا جونه کنند یه مکان تست فراهم کردیم توعمق 120یه قابلم مسی 25 در 25 رو گذاشتیم سنس نشد!!! تو هوا به زور تو 90 سانتی قابلم رو سنس می کرد دیلی 48 سنس 19 پهنای باند 150 فرکانس 200 تنضیمات رو بالا پایین کردم بیشتر نزد که نزد دستگاهم خیلی بی صدا کار می کنه ثباتشم عالیه ولی نمی دونم چرا بنظر تون irf عوض کنم ممنون میشم جواب بدید دوست عزیز شما وقتی فلزیاب میسازین و حتی در تست هوایی هم مشخصا نشون میده که درست کار نمیکنه دیگه چه لزومی داره تست در خاک بگیرین؟ این همه ما در طول این هزار و اندی صفحه ریز ترین نکات فنی و حتی عملی و اپراتوری رو بیان کردیم اونوقت شما میفرمایین لوپ 45 فیبر مسی 25 در 25 رو به زور در 90 سانتی میزنه؟! برد شما با این لوپ و برای این فلز باید حدود 160 سانت در هوا باشه. هر وقت به این حدود دست پیدا کردین تازه میتونین فکر تست خاک باشین. اینکه علت برد کم شما چیه دقیقا برای ما مشخص نیست ولی با توجه به ثبات بالایی که فرمودین بنظر میاد از مدار هست. در این خصوص ممکنه مقدار یکی از قطعات رو درست نذاشته باشین یا 357 یا IRF840 شما تقلبی باشه. در ضمن دیلی دستی مناسب برای لوپ 45 عنکبوتی بنظر من بین 20 تا 30 هست. دیلی اتومات شما هم برای این لوپ باید دور و بر 20 باشه وگرنه نشون میده لوپتون مشکل داره.
|
چهارشنبه 24 شهریور1394 - 12:16am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

moghadasi نوشته است: کی گفته این دستگاه خیلی بزنه توی زمین 170 تا با یک فلز 30در30 ا
البته بازم خیلی خوبه دیگه ازاین بهتر جناب مقدسی شاید لازمه برای چندمین بار متذکر بشم اصولا این مدار در نهایت به اصرار و درخواست شما توسط بنده طراحی شد ولی نه تنها پس از 10 ماه از اغاز این پروژه هیچ نشانی از ساخت این مدار توسط شما نبوده ؛ بلکه هر از گاهی هم تشریف میارید با در فشانی خودتون ما رو مستفیض میکنین! نه به اونکه چندی قبل فرمودین با این دستگاه بار دراورده شده و نه به این اظهار نظر مضحک اون هم بعد این همه عدم حضورتون در این تاپیک! امیدوارم بنده و دیگر دوستان رو تا این حد احمق فرض نکنین. اونایی که مطالب شما رو طی این یکی دو سال دنبال کردن بخوبی متوجه اغراض شخصی شما میشن. وگرنه برد های خیلی بیشتر از این داخل خاک برای همین دستگاه حتی فیلمبرداری هم شده. اصولا برد فلزیاب ها به بزرگی لوپشون هم بستگی داره. با این وجود بنده ادعا میکنم برد این دستگاه داخل خاک نسبت به تمامی مداراتی که توسط شما قابل ساخت باشه بیشتره. حتما هم علتی داره که اینو عرض میکنم! بخصوص که مجموعه ترکیب تنظیمات این مدار فراتر از تمام دستگاههای موجود و حتی شرکتی هست و عملا با هر مجموعه تنظیماتی شما به فلزیابی دست پیدا میکنین که رفتاری متفاوت داره و شاید مختصات کاری رو به نسبت مکان کاوش در اختیار شما بذاره که بهیچ وجه حتی با پیشرفته ترین دستگاههای بازاری هم قابل دستیابی نیست! هر ادم فنی که تجربه کار با فلزیاب های مختلف پالسی رو داشته باشه و به لیست تنظیمات نگاه کنه متوجه میشه. شما هم بهتره به اون مدارات آنالوگ طلایی خودتون دلخوش باشین. دیگه لزومی نداره اینجا پارازیت بدین.
|
چهارشنبه 24 شهریور1394 - 12:27am |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
برای سوراخکاری فیبر میتونین از دریل معمولی استفاده کنید . این آرمیچرهای کوچلو باسه نظام که فروشگاهها میگن مخصوص سوراخکاریه ، قدرت کافی رو ندارن . اگه سه نظام دریل گشاده و نمیتونه تیغ مته های کوچک رو نگهداره ، حدود 1 سانتیمتر از لوله داخلی خودکار رو ببرید و ته تیغ رو ازش رد کنید . حالا لوله خودکار رو در سه نظام قرار بدید و یه بار اونو سفت کنید . لوله ی خودکار بصورت یه قالب سه گوش درمیاد و تیغ های کوچک رو نگه میداره .
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 24 شهریور1394 - 12:40am |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
خدا وکیل من اهل چاپلوسی نیستم ولی فکه کنم مهندس بد برداشت کردی :::::::: mohammadiraj نوشته است: بابا پس اینا چطور میان میگه بادیلی مثلا 40 یکی میگه 45 و... یه فیبر مسی رو تو 2متر 3متر زیر خاک  زدیم البته لوپ من 45 هستش؟ می خواین آدرس لینک شونم بزارم میش ه یه توضیح در باره دیلی بدین؟ممنون من منظورم با دیلی چنین بردی بود ! من قصدی نداشتم ببخشید 
|
چهارشنبه 24 شهریور1394 - 12:47am |
|
 |
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
حاج حمید دداداش ما چاکرتیم برادرپارازیت چیه. اعضا گروه من از آقا حمید خواهش کردم که چنین فلزیاب درست کنه.
|
چهارشنبه 24 شهریور1394 - 12:51am |
|
 |
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
انشالله عکساشو میذارم داداش که ساختم داداش حمید لاهیجان امدی پیش ما بیا.بریم دیلمان حال کنیم آدرس بده کلوچه بفرستم شیرین کام شی تلخ نکن
|
چهارشنبه 24 شهریور1394 - 1:04am |
|
 |
|