انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 4:09am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1335 , 1336 , 1337 , 1338 , 1339 , 1340 , 1341 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
CiCiLi1000 نوشته است:
دوستان عزیزی که طرح های خوب برای لوپ برای برش لیزر دارن لطفا اونو اینجا قرار بدین.
یا مهندس حمید عزیز اگر مقدوره چند نمونه در صفحه اول بذاره.
این باعث میشه کلی در وقت و انرژی صرفه جوئی بشه.

مثلا لوپ سایز 45 و 60 اگر کسی قبلا در کورل یا اتوکد داره در اینجا بذارن تا دوستان نیز استفاده کنن. و دوباره طراحیش نکنن.

سپاسگذاریم از همه دوستان

سلام این چندتارو قبلا دوستان گذاشته بودن خدمت شما

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 24 شهریور1394 - 5:53am

حمید نوشته است:
mahdisalehi نوشته است:
با عرض سلام و ادب خدمت مهندسین گرامی
من خیلی اذیت کردم مهندس حمید شمارو واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم :D :)
من لوپم رو میزارم ثابت یک جا و بالانس رو میزنم بدون هیچ تکون دادنی خود به خود از هدفون صدا در میاد و انگار همش نویز هست!
این نویز که بدون تکان دادن ایجاد میشه مربوط به کجا میتونه باشه؟ من قطعات مدارم رو تعویض کردم ولی نویز شدیدی دارم

خواهش میکنم.
متوجه نشدم منظور شما از نویز بوق های عادی فلزیاب هست یا صدای دیگری غیر از بوق عادی شنیده میشه؟! اگر صدای غیر عادی میشنوین که مشکل از مدار صوتی شامل ترانزیستور 337 و خازن 17 و خود هدفون میتونه باشه. ولی اگر واقعا بوق سنس دارین حاصل نویزی هست که روی لوپ میفته و بدلیل محیط تست پر نویز شماست. با کمی تغییر تنظیمات و تغییر محل تست برطرف میشه.

آره مهندس وقتی لوپ ثابت هست و همه چیز ثابت هست بالانس رو میزنم و میام کنار و سنس های بی مورد هست در یه مورد کاوش هم این مشکل برام پیش اومده بود که تک بوق سنس میزد و گاهی هم قطع نمیکرد تا زمانی که بالانس رو بزنم آیا این طبیعیه؟ :D مهندس خیلی مخلصیم

سه شنبه 24 شهریور1394 - 9:53am

reza2490 نوشته است:
pari نوشته است:
سلام لطفا کمکم کنید
مدار مهندس رو درست کردم بالا اومده یه لوپ 60 عنکبوتی خودم درست کردم هیچ تجربه ایی ندارم و نمیتونم ظرفیت و اهم لوپ رو بسنجم
عرض شیارها 2 سانت شد چون بین سیمها خواستم فاصله بیفته طول شیار رو 7 سانت گرفتم با اره برش زدم که هر شیار ممکنه در حد یکی دو میل متفاوت باشه هر چی دور پیچیدنم بیشتر میشه به تدریج سیمها شل میشه با وجودی که محکم محکم میکشم و با چسب حرارتی بهش میزنم اما شل میشه و در کل دیلی میشه 50 یا 100 و خوب در نمیاد موند چیکار کنم یک بار هم سیمها رو بی فاصله پیچیدم که همش 3 سانت از اون 7 سانت استفاده شد و اینبارم سیمها یا شل میشن یا تو دور مثلا دهم که میرسم سیمهای دور دوم روی هم میرن انگار زیاد بهشون فشار میاد
آیا این شل شدن یا روی هم رفتن به این ربط داره که طول شیار ها یا فاصله بین شیارها در حد یک یا دو میل با هم فرق داره؟حس میکنم دو سانت خیلی زیاده و جنس روکش سیمم هم خشکه آیا ربطی داره؟لطفا به عکس دقت کنید درحالی که دوری جا نمونده ولی بین بعضی دورها فاصله افتاد ه بین بعضی هاشون کپ شده

کمکم کنید ممنون میشم

دوست عزیز نباید روی سیمها فشار وارد کنی بایدم همینطور باشه مثلا شما سیمتون در دایره 55سانت قرار داره وسیم بعدی با فشار روی اون اونو چند میل کوچکتر می کنه سیم اضافه میاد .عرض شیار 2.5هم باشه موردی نداره
توضیحات کامل در تایپک چند فوت کوزه گری .این یکی از فوتای کوزه گریه که شما انجام ندادی

با سلام آقا رضا من فوت چهارم شما رو اجرا نکرده بودم و اون مشکل ایجاد شده بود اینبار پیچیدمو لی دیگه با دست سیمها رو روبه پایین فشار ندادم و کاملا مشکل روی هم رفتن سیمها بر طرف شد ممنونم ازتون

سه شنبه 24 شهریور1394 - 12:19pm

دوستان مشکل بعدی که دارم اینه که لوپ رو تو یه نقطه قرار میدم و بالانس میکنم دیلی میره پنجاه میبرمش یه نقطه دیگه دیلی میشه 15 و تو نقاط مختلف ثابت نیست و اختلافش زیاده دلیلش چیه؟و در ضمن تو همون نقطه که مثلا دیلی شده 15 با هر بار بالانس رو زدن دیلی بین13 تا 25 متغیر میشه آیا این لوپ هنوز لوپ خوبی نیست که بخوام باهاش تست رو انجام بدم درسته ؟=یشنهادتون چیه ممنون میشم راهنماییم کنید

سه شنبه 24 شهریور1394 - 12:25pm

با سلام دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
روش صحیح واسه تست این مدار چیه لوپ 60 دارم که هر جای خونه هم میزارم و با تنظیمات هم ور میدم بازم هر دو سه ثانیه یکبار تک بوقهایی میزنه یا بعضی وقتها یه فلزو به لوپ نزدیک میکنم و بوق میزنه بعد از دور کردن بوق قطع نمیشه تا دوباره بالانس نکنم هر وقتم بالانس میکنم عدد دیلیم یا از بیست کمتر میشه یا بیشتر
آیا روش تست اینه که فلزو آروم نزدیک کنم تا اولین تک بوق به صدا دربیاد یا نه جایی که بوق یکسره میشه درسته یا شاید هم وقتی فلز رو اول میچسبونم به نزدیک لوپ و عقب عقب میارمش جایی که صدا قطع میشه اونجا میشه حداکثر برد؟
در کل واسه اینکه اندازه گیری کنم که یک سکه 500 تومانی رو تو چند سانتی میزنه باید چیکار کنم

ببخشید مبتدیم و اولین باره با فلز یاب کار میکنم

سه شنبه 24 شهریور1394 - 4:41pm

تا حالا کسی از این مدل سیما استفاده کرده واسه رابط کویل و دستگاه ، منظورم 1*2 یا 1.5*2 ؟

کابلای چند رشته که خودشون شیلد دارن واسه سیم پیچ کویل بدرد می خورن ؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 24 شهریور1394 - 9:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام امروز با هزار تا جونه کنند یه مکان تست فراهم کردیم
توعمق 120یه قابلم مسی 25 در 25 رو گذاشتیم سنس نشد!!! تو هوا به زور تو 90 سانتی قابلم رو سنس می کرد
دیلی 48
سنس 19
پهنای باند 150 فرکانس 200
تنضیمات رو بالا پایین کردم بیشتر نزد که نزد دستگاهم خیلی بی صدا کار می کنه ثباتشم عالیه ولی نمی دونم چرا بنظر تون irf عوض کنم
ممنون میشم جواب بدید

سه شنبه 24 شهریور1394 - 10:46pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید عزیز بین فیبر فایبر گلاس و استخونی خیلی تفاوت هست در کیفیت مدار؟ اصلا تاثیری یا مزیتی داره فایبرگلاس نسبت به استخونی بجز استحکام فیبر؟ آخه سوراخ کردن فیبر فایبرگلاس خیلی مشکله. چندین بار مته پیشم شکسته و خیلی دیر سوراخ میشه. ضخامت مسشون انگار یکسانه
اگه توی نویز یا کیفیت نهایی تاثیری داره که حتما از فایبرگلاس استفاده کنیم

سه شنبه 24 شهریور1394 - 11:03pm

mohammadiraj نوشته است:
سلام امروز با هزار تا جونه کنند یه مکان تست فراهم کردیم
توعمق 120یه قابلم مسی 25 در 25 رو گذاشتیم سنس نشد!!! تو هوا به زور تو 90 سانتی قابلم رو سنس می کرد
دیلی 48
سنس 19
پهنای باند 150 فرکانس 200
تنضیمات رو بالا پایین کردم بیشتر نزد که نزد دستگاهم خیلی بی صدا کار می کنه ثباتشم عالیه ولی نمی دونم چرا بنظر تون irf عوض کنم
ممنون میشم جواب بدید

دوست عزیز دیلی دستی رو صفر بزار با لوپ 20 ساتنی هم سنس میشه چه برسه 45 و 60 ، با دیلی 48 عملا طلا که هیچ مس هم حذف میشه

سه شنبه 24 شهریور1394 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
بابا پس اینا چطور میان میگه بادیلی مثلا 40 یکی میگه 45 و... یه فیبر مسی رو تو 2متر 3متر زیر خاک @-) زدیم @-)
البته لوپ من 45 هستش؟ می خواین آدرس لینک شونم بزارم
میش ه یه توضیح در باره دیلی بدین؟ممنون

سه شنبه 24 شهریور1394 - 11:33pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1335 , 1336 , 1337 , 1338 , 1339 , 1340 , 1341 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 51 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure