نویسنده |
پیغام |
mahdisalehi
|
با سلامی دوباره من مشکلم رو یافتم پایین بودن اعداد سه گانه ی من به خاطر کانکتوری بود که استفاده میکردم به لطف مهندس حمید مشکلم حل شد الان اعداد سه گانه ی من 248 651 770 هست فکر کنم آی سی 357 رو هم که جنس مرغوب تر بگیرم این اعداد دقیق تر شه به هر حال ممنون مهندس حمید که راهنماییم کردید
|
یکشنبه 22 شهریور1394 - 9:50pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: دوستان من با 15 رشته سیم 0.15 سی متر سیم درست کردم و باهاش یک لوپ معمولی پیچیدم اهمش شده 1.8 و ظرفیتش هم حدودای 640 میکرو هست اما اعداد سه کانال همچنان نرمال هستن دوستان میشه راهنمایی کنن که چیکار کنم منم اعدادم رنجشون به هم بریزه اخه هر لوپی میپیچم اعدادم تو رنج درست هستن  شما30مترو60مترکن درست میشه 
|
یکشنبه 22 شهریور1394 - 10:01pm |
|
 |
mahdisalehi
|
mahdisalehi نوشته است: با سلامی دوباره من مشکلم رو یافتم پایین بودن اعداد سه گانه ی من به خاطر کانکتوری بود که استفاده میکردم به لطف مهندس حمید مشکلم حل شد الان اعداد سه گانه ی من 248 651 770 هست فکر کنم آی سی 357 رو هم که جنس مرغوب تر بگیرم این اعداد دقیق تر شه به هر حال ممنون مهندس حمید که راهنماییم کردید بهترین کانکتوری که دو تایی باشه رو معرفی میکنید  برای دو قسمت سمت لوپ و سمت جعبه میخوام ممنون
|
یکشنبه 22 شهریور1394 - 10:51pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
mhak نوشته است: دوستان من با 15 رشته سیم 0.15 سی متر سیم درست کردم و باهاش یک لوپ معمولی پیچیدم اهمش شده 1.8 و ظرفیتش هم حدودای 640 میکرو هست اما اعداد سه کانال همچنان نرمال هستن دوستان میشه راهنمایی کنن که چیکار کنم منم اعدادم رنجشون به هم بریزه اخه هر لوپی میپیچم اعدادم تو رنج درست هستن  ناشكري نكن برادر من ، خدارو شكر كن كه توانايي طراحي و ساخت خوب رو داري .. آفرين ولي كاش است سيم رو لوپ عنكبوتي درست مي كرديد 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 22 شهریور1394 - 11:07pm |
|
 |
shayanii
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 30 مهر1393 - 9:16am پست: 378 محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
|
shayanii نوشته است: سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان عزیز فلزجو توی شهرستانها واقعا جنس مرغوب واصلی گیرنمیاد خیلی دنبال کابل رابط لوپ به مداربودم و بالاخره تونستم دونوع کابل پیدا کنم که ظاهرن خوبن ولی هنوز تست نکردم عکس و مشخصات هردوشون رو میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید. کابل میکروفون بادومغزی افشان.شیلدوفویل دار: OFC HIGH GRADE LOW NOISE MICROPHONE CABLE کابل سیاه هم RG59 وشیلدوفویل دار: SUPER MAX ***RG59 B/U -COAXIAL CABLE-75 OHM-TAIWAN-2014-SHIELD&FOIL 429 M سلام مهندس حميدعزیز و دوستان کسی جواب مارو نمیده؟ 
|
یکشنبه 22 شهریور1394 - 11:18pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|

مهدی نوشته است: mhak نوشته است: دوستان من با 15 رشته سیم 0.15 سی متر سیم درست کردم و باهاش یک لوپ معمولی پیچیدم اهمش شده 1.8 و ظرفیتش هم حدودای 640 میکرو هست اما اعداد سه کانال همچنان نرمال هستن دوستان میشه راهنمایی کنن که چیکار کنم منم اعدادم رنجشون به هم بریزه اخه هر لوپی میپیچم اعدادم تو رنج درست هستن  ناشكري نكن برادر من ، خدارو شكر كن كه توانايي طراحي و ساخت خوب رو داري .. آفرين ولي كاش است سيم رو لوپ عنكبوتي درست مي كرديد  مهدی جان شوخی کردم داداش من میخوام 20رشته ی دیگه هم بپیچم و با این موازی کنم تا بتونم باهاش یه لوپ عالی بسازم البته از اول قصد داشتم 35 رشته موازی کنم وقتی رفتم بیرون و پیچیدم دیدم سیم کم اومده و فقط تونستم 15 رشته ی موازی داشته باشم باور کنید همینجوری دور یه حلقه پیچیدم تا سیم تموم شد بدون هیچ محاسبه و دقتی دیدم اهم و ظرفیتش خیلی بالاست گفتم به مدار هم وصلش کنم وقتی وصل کردم دیدم اعداد اینا هستن 289 687 792 البته حدودی چون تو خونه بود و با تغییر مکان لوپ اعداد مقداری بالا و پایین میشدن.در مجموع منظورم اینه که اگه مدار و کابل رابط و کانکتور مشکل خاصی نداشته باشن بعید میدونم با کویل های متفاوت توازن و تناسب اعداد خیلی به هم بریزه
|
یکشنبه 22 شهریور1394 - 11:23pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
shayanii نوشته است: shayanii نوشته است: سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان عزیز فلزجو توی شهرستانها واقعا جنس مرغوب واصلی گیرنمیاد خیلی دنبال کابل رابط لوپ به مداربودم و بالاخره تونستم دونوع کابل پیدا کنم که ظاهرن خوبن ولی هنوز تست نکردم عکس و مشخصات هردوشون رو میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید. کابل میکروفون بادومغزی افشان.شیلدوفویل دار: OFC HIGH GRADE LOW NOISE MICROPHONE CABLE کابل سیاه هم RG59 وشیلدوفویل دار: SUPER MAX ***RG59 B/U -COAXIAL CABLE-75 OHM-TAIWAN-2014-SHIELD&FOIL 429 M سلام مهندس حميدعزیز و دوستان کسی جواب مارو نمیده؟  جناب شایانی عزیز به نظر من RG59 جواب خوبی میده و کابل میکروفون رو هم اگه میخواین جواب خوبی بگیرین باید دومغزی رو موازی و استفاده کنین البته بنده به شخصه با تنها کابلی که مشکل داشتم مکس بوده که احتمالا کابل من جنس نامرغوب بوده و تا الان هر کابلی تست کردم هیچ گونه بی ثباتی رو نداشته
|
یکشنبه 22 شهریور1394 - 11:31pm |
|
 |
kelid
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید خسته نباشید . مهندس در موردی که صدا رو قطع میکنیم وقتی سنس داریم لایت ال سی دی بصورت چشمک زن و با نور بالا کار میده که توی شرایط کاوش مشکل ساز هست اگه ممکنه در ورژن جدید این میزان نور ال سی دی رو با مقدار تنظیم شده اپراتور برای نور ال سی دی یکی کنید با تشکر
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
دوشنبه 22 شهریور1394 - 1:17am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
در نسخه 3.0 نور چشمک زن در حالت خاموشی صدا برای شب مناسب هست و من در شرایط واقعی تست کردم. از این ضعیف تر باشه دیگه اصلا مشخص نمیشه! باز هم اگر برای شما مشکلی در این مورد هست میتونین یک طلق تیره جلو صفحه ال سی دی بذارین.
|
دوشنبه 22 شهریور1394 - 2:32am |
|
 |
kelid
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: در نسخه 3.0 نور چشمک زن در حالت خاموشی صدا برای شب مناسب هست و من در شرایط واقعی تست کردم. از این ضعیف تر باشه دیگه اصلا مشخص نمیشه! باز هم اگر برای شما مشکلی در این مورد هست میتونین یک طلق تیره جلو صفحه ال سی دی بذارین. مهندس جان تو بعضی شرایط نور با این شدت هم مشکلات خاص خودشو داره در اون لحظه طلق از کجا بیاریم منم پیشنهاد دادم اگه امکان داره شما که همه تنظیمات رو بدست کاربر دادین اینم جوری بود که متناسب با تنظیم نوری که خود اپراتور برای ال سی دی انجام داده عمل کنه جهت کارامد شدن طرح . ( بحث کاربرد بهتر و راحت تر در همه شرایطه چون طرح شما لایق بهترین هاست  ما هم نظر خودمون رو گفتیم مهندس وگرنه برای نور ال سی دی چند لایه طلق میگرفتیم با همون نور رو کم و زیاد می کردیم خیالی نبود  )
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
دوشنبه 22 شهریور1394 - 2:54am |
|
 |
|