انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 9:32am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1331 , 1332 , 1333 , 1334 , 1335 , 1336 , 1337 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جواب نداد کسی

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

یکشنبه 22 شهریور1394 - 4:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
hafez نوشته است:
روی این سیم تلفن نوشته 0.60 و دارای چهار عدد سیمه یه فویل آلمینیومی و یک سیم نازکتر که به دور فویل پیجیده شده مه من بعد از پیچیدن دوتا رو به هم و تا رو به لوپ یک و دوتا رو به لوپ دو وصل کردم دیلی اتو رو 21 میشناسه
اعدادم
189_599_689

اعدادت اگر189 عدد اول باشد که نسبتا خوب است چون اگر بیرون منزل تست کنی بالاتر هم می رود من هم از این سیم استفاده کرده بودم که رویش نوشته بودmazandaran wire & cable که 4 رشته سیم 060 و بعدش هم یک لایه نایلون و بعد آلومینیوم و بعدش هم رویش یک سیم بود و من 4 مترش را به لوپ 30 سانت وصل کرده بودم بعد نبود ولی منتها یک مقدار خم می کردمش چون روکشش نازک بود بدجوری سیم خم میشد و دچار بی ثباتی میشد البته شما اگر هر کابلی داشته باشید و به نقطه شیلد مدار متصل کنید دیلی بالاتر خواهد رفت و اگر خود لوپ را هم شیلد کنید مثلا با ورق فویل آلومینیومی بازهم دیلی بالاتر می رود ;)

یکشنبه 22 شهریور1394 - 5:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه دوستان سیم لیتز البته به صورت کوتاه شده را من در بلندگوهای ژاپنی و یا جنس خوب به صورت دو رشته مشاهده کردم آیا دوستان کسی کارخانه ساخت سیم لیتز را سراغ داره؟

یکشنبه 22 شهریور1394 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه مخصوصا مهندس جان @};- ..دوستان که هنوز درگیر سیم لیتز وکابل غیره هستن باورکنید کابل رابط من کابل کواکسیال هست و با لوپ 80 و 1+1 به راحتی بدون سروصدا تا حساسیت 20 توی بیابون کار میکنم :D بیشترین نویز توی خونه هست که روی سیستم تاثیر میزاره بیابون همه چیز فرق میکنه....فقط اینکه دوستان توجه کنن حذف اهن توی خونه وتو هوا با فلز متوفی وتو بیابون فرق میکنه من اهن رو توی خونه روی اعداد22 به بالا حذف میکنم که توبیابون به 17 رسید حواستون باشه گلدی جون رو از دست ندین واینکه بیشتر جاهایی که سنس داشتم اعدادی بین 55 تا 70 رو داشتم که همگی فلز اهنی بودن فقط یک جارو با اعداد35 مشخص کرد که نتونستم حفاری کنم تا بفهمم چی هست البته وقت نشد فقط میدونم این عدد نشون دهنده کوچیک بودن فلز وتا حدودی شاید غیر فلزی :-?

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

یکشنبه 22 شهریور1394 - 6:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام

چشمتون روشن :-BD
بالاخره من هم به برد قابل قبول رسیدم
مشکل از 840 بود
یه دونهk2611مارک توشیبا داشتم انداختم خیلی عالی شد
لطفا بفرمایید برد خوبه یا نه
لوپ60عنکبوتی
سکه500 تومنی تو45 سانت
سینی آهنی گالوانیزه قطر 45سانت تو فاصله 1.60 تک بوق و 1.50 سنس کامل
سینی استیل 40در65سانت تو فاصله180 تک بوق و تو فاصله 1.70 سنس کامل
دسته کلید معمولی(7عدد کلید منزل) تو فاصله 60 سنس شد
بازم تشکر میکنم
ازجناب آقا مهدی هم تشکر میکنم

یکشنبه 22 شهریور1394 - 7:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خسته نباشی حمید عزیز.
مقاومتهای 390 اهمی شما متاسفانه بنظر میاد حتی 1 وات هم نباشه و احتمالا نیم وات هست! در این صورت قدرت کافی نداره و بخصوص روی فرکانس یا پهنای پالس بالا فشار زیادی بهشون میاد و شانس سوختن زیادی دارن. حالا حین کار مشخص میشه.

سلام مهندس حمید
پیرو فرمایش شما در مورد این مقاومتی که عکسشو گذاشته بودم و شما فرمودید احتمال داره 1 وات هم نباشه من با دماسنج الکترونیکی دمای مقاوتها رو در حین کار و پس از 5 دقیقه روشن بودن اندازه گرفتم که حداکثر به 61 درجه سانتیگراد رسید و البته با فرکانس 250 و پهنای پالس 300 البته این مقاوت ها رو با 2 عدد مقاومت معمولی 2 وات 5 درصد که تقریباً 2 برابر این ها سایزشه تعویض کردم و دمای مقاوت های 5 درصد هم با همون شرایط اندازه گرفتم که به 68 درجه رسید که تفاوت بالانس دستگاه هم در مقایسه با مقاومت های معمولی کاملاً برای من محسوس بود... یعنی این 5 درصد ها واقعاً مضخرف بودن... حالا بنظر شما امکانش هست که این مقاومت های نیم درصد از نوع 2 وات فشرده باشند؟؟؟؟ چون من خیلی باهاشون کار کردم حتی با 11nk100 هم دارم ازشون کار میکشم و در حین تست تا 350 هم پهنای پالسو بالا بردم ولی هنوز نسوختند !!!!! حالا اگر واقعاً 2 وات نباشند چه تأثیری تو عملکرد دستگاه میتونن بزارن چون من هنوز مشکل خاصی ازشون ندیدم!!!!
با تشکر

یکشنبه 22 شهریور1394 - 8:22pm
مدیر کل
مدیر کل

خب پس با این حساب 2 وات فشرده هستن و دماشون هم که طبق اندازه گیری شما کمتر از 2 وات معمولی بوده. مساله وات در اینجا صرفا همین دمای مقاومت هست که زیاد بالا نره و نسوزه. وگرنه اندازه که هر چه کوچکتر باشه اتفاقا بهتره و هم جای کمتری میگیره و هم نویز کمتری میپذیره! پس هیچ جای حرفی وجود نداره. معمولا این مقاومتها تا دمای 90 درجه هم نباید مشکلی داشته باشن.

یکشنبه 22 شهریور1394 - 8:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
mahmood51 نوشته است:

اوه ه ه ه ه ه، بله. اشتباه تایپی بود. #-o همون 1.8 میل درسته. یعنی فکر میکنید برای 2 متری هم ایراد به کابل رابط برمیگرده؟ :-?
حالا RG58 هم مثل RG59 خوب کار میکنه؟ چون از اون یه مقداری دارم. بازم ممنونم.

در شرایط شما که اعداد بالا هستن ممکنه کابل RG58 کمک کنه! چون این کابل 50 اهمی هست و ظرفیت خازنی بیشتری داره که به کم شدن اعداد 3 گانه منجر میشه. وگرنه در شرایط عادی کابل RG59 توصیه میشه. در خصوص بالا بودن اعداد برای لوپ بزرگ شما هم قطعا مساله از سیمی هست که استفاده کردین. ممکنه به ظاهر سیم با کیفیتی باشه ولی اتفاقا برخی سیمهای با کیفیت و بخصوص سیم لیتز میتونه سبب بالا رفتن اعداد بشه و برای شرایط این مدار مناسب نیست. لذا شاید یک سیم معمولی تر بهتر جواب بده.

مهندس جون، ممنون از بذل توجهتون. پس با این اوصاف باید برم بگردم سیم کم کیفیت پیدا کنم؟ :-o :D

یکشنبه 22 شهریور1394 - 9:09pm
مدیر کل
مدیر کل

وقت اعدادتون تا این حد بالاست بله! :D از سیم برق معمولی استفاده کنین شاید جواب بهتری بده! کیفیت بالای سیم بیشتر برای لوپهای کوچکتر اهمیت داره.

یکشنبه 22 شهریور1394 - 9:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من با 15 رشته سیم 0.15 سی متر سیم درست کردم و باهاش یک لوپ معمولی پیچیدم اهمش شده 1.8 و ظرفیتش هم حدودای 640 میکرو هست اما اعداد سه کانال همچنان نرمال هستن دوستان میشه راهنمایی کنن که چیکار کنم منم اعدادم رنجشون به هم بریزه اخه هر لوپی میپیچم اعدادم تو رنج درست هستن :D

یکشنبه 22 شهریور1394 - 9:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1331 , 1332 , 1333 , 1334 , 1335 , 1336 , 1337 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 120 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure