انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 9:28am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1330 , 1331 , 1332 , 1333 , 1334 , 1335 , 1336 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز بنده البته تاکیدی بر شماره سریال و سری ساخت ایسی 357 نکردم! مساله این بود که برای بنده اون مدل جواب داده بود ولی خب من این ایسیها رو حدود 2 سال پیش گرفتم و الان شاید انواع دیگری در بازار موجود باشه. وانگهی اگر به قلابی بودن باشه وقتی شماره قطعه رو جعل میکنن دیگه سریال و سری ساخت که چیزی نیست کافیه به گوششون برسه ما چنین چیزی گفتیم تا اونو هم کنار شماره درج کنن!!! :D
طبیعتا اگر LF157 اصلی رو گیر بیارین بهتر از هر 357 اصلی جواب میده. اطلاعات دیتاشیت در این زمینه واضحه.

یکشنبه 22 شهریور1394 - 2:47pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:

اوه ه ه ه ه ه، بله. اشتباه تایپی بود. #-o همون 1.8 میل درسته. یعنی فکر میکنید برای 2 متری هم ایراد به کابل رابط برمیگرده؟ :-?
حالا RG58 هم مثل RG59 خوب کار میکنه؟ چون از اون یه مقداری دارم. بازم ممنونم.

در شرایط شما که اعداد بالا هستن ممکنه کابل RG58 کمک کنه! چون این کابل 50 اهمی هست و ظرفیت خازنی بیشتری داره که به کم شدن اعداد 3 گانه منجر میشه. وگرنه در شرایط عادی کابل RG59 توصیه میشه. در خصوص بالا بودن اعداد برای لوپ بزرگ شما هم قطعا مساله از سیمی هست که استفاده کردین. ممکنه به ظاهر سیم با کیفیتی باشه ولی اتفاقا برخی سیمهای با کیفیت و بخصوص سیم لیتز میتونه سبب بالا رفتن اعداد بشه و برای شرایط این مدار مناسب نیست. لذا شاید یک سیم معمولی تر بهتر جواب بده.

یکشنبه 22 شهریور1394 - 2:51pm
مدیر کل
مدیر کل

alizarini007 نوشته است:
سلام دوستان
بنده تجربه ای در اپراتوری ندارم و یک سوال دارم این tone8 که صدای سنس عوض میشه به نظرم میتونه هم در قسمت تشخیص جنس سطحی و هم تشخیص عمق کمک شایانی بکنه ایا این حرف و نظر درست هست یا تجربه و برداشت اشتباهی است که بنده از کار با دستگاه برداشت کرده ام؟

برداشت شما تقریبا درسته. در واقع در حالت تون8 وقتی صدای دوم که بم تر هست فعال میشه هدف قدرت بیشتری داره و احتمال اینکه خطا یا ذرات باشه کمتر هست. همینطور معمولا برای اکثر اهداف تفکیک هم در شرایطی که بوق دوم به صدا در میاد فعال میشه. با این حال ملاک بیشتر میتر سنس هست تا به قدرت هدف و نقطه دقیق اون پی ببریم و حتی تخمینی برای عمق بر اساس تجربه داشته باشیم.

یکشنبه 22 شهریور1394 - 2:54pm

حمید نوشته است:
دوست عزیز بنده البته تاکیدی بر شماره سریال و سری ساخت ایسی 357 نکردم! مساله این بود که برای بنده اون مدل جواب داده بود ولی خب من این ایسیها رو حدود 2 سال پیش گرفتم و الان شاید انواع دیگری در بازار موجود باشه. وانگهی اگر به قلابی بودن باشه وقتی شماره قطعه رو جعل میکنن دیگه سریال و سری ساخت که چیزی نیست کافیه به گوششون برسه ما چنین چیزی گفتیم تا اونو هم کنار شماره درج کنن!!! :D
طبیعتا اگر LF157 اصلی رو گیر بیارین بهتر از هر 357 اصلی جواب میده. اطلاعات دیتاشیت در این زمینه واضحه.

مهندس میشه جایی که بشه lf157 اصلی رو گیر اورد رو بگین
ممنون میشم :D

یکشنبه 22 شهریور1394 - 2:56pm
مدیر کل
مدیر کل

بنده دنبال این قضیه نرفتم ولی یکی از دوستان ظاهرا از یک از مغازه های پاساژ امجد یا مجاورش تونسته بود این شماره رو گیر بیاره.
کلا ما هر چی بگیم ظرف مدت کمی اون قطعه در بازار کمیاب و قیمتش سر به فلک میزنه! دیگه این شماره که بخودی خود کمیاب و نظامی هم هست خودتون حساب کار رو بکنین! :D

یکشنبه 22 شهریور1394 - 3:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض سلام خدمت آقا حمید عزیز و کلیه دوستان
آقا حمید بنده برنامه کوچکی جهت محاسبه لوپ تخت برای دوستانی که ابزارهای اندازه گیری لازم
ندارند آماده کردم ظاهرا برنامه های exe قابل آپلود نمی باشد. آیا راهی نیست که این برنامه در اختیار
دوستان قرار دهم شاید کمکی باشد برای دانستن تقریبی مشخصات لوپ دستسازشان.
با احترام

یکشنبه 22 شهریور1394 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
سلام دوستان
دیشب یه لوپ ساختم به قطر 53 با یک سیم تلفن که کابل رو باز نکردم به همون شکل دقیق به شکل عنکبوتی و دو به دو سری کردم حالا اومدم با یه تست با فرکانس 300
پهنا 130
دیلی دستی 30 گراند خاموش
یه سینی 53استیل رو دقیقا در رابطه 240 میزنه قسمت جالب کار اینجاست که قدرت سنس روی 15 هستش و این کابل داخلش یه فویل داره و یه سیم نازک که به دورش پیجیده شده
و تعجب من به خاطر اینه که چرا با وجود اتصال ندادن شیلد به منفی مدار واقعا دیگه میتر منفی ندارم خودمو جر دادم تا میتر منفی بندازه ننداخت که ننداخت و جالبتر از اون تفکیک فوق العاده خوبشه که با این ماسفت P14NK60z در 12 کاملا خوب عمل میکنه
حالا سوال اینجاست که چرا میتر منفی ندارم آیا به خاطر اون فویله یا اهم لوپ که 2.5 هستش دارم به گفته آقا کرمی فکر میکنم که گفت اهم بالا حساسیت به زمین رو کاهش میده

ای آقا جوابی نیومد از کسی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

یکشنبه 22 شهریور1394 - 4:19pm
مدیر کل
مدیر کل

ahamraj نوشته است:
با عرض سلام خدمت آقا حمید عزیز و کلیه دوستان
آقا حمید بنده برنامه کوچکی جهت محاسبه لوپ تخت برای دوستانی که ابزارهای اندازه گیری لازم
ندارند آماده کردم ظاهرا برنامه های exe قابل آپلود نمی باشد. آیا راهی نیست که این برنامه در اختیار
دوستان قرار دهم شاید کمکی باشد برای دانستن تقریبی مشخصات لوپ دستسازشان.
با احترام

خیلی ممنون از شما.
البته برنامه محاسبه لوپ تخت که برای نوع عنکبوتی هم قابل استفاده و فارسی شده هم هست بارها در انجمن قرار دادیم. شما هم میتونین برنامه خودتون رو بصورت ZIP فشرده کنین و بعد اپلودش کنین تا مشکلی نداشته باشه.

یکشنبه 22 شهریور1394 - 4:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

روی این سیم تلفن نوشته 0.60 و دارای چهار عدد سیمه یه فویل آلمینیومی و یک سیم نازکتر که به دور فویل پیجیده شده مه من بعد از پیچیدن دوتا رو به هم و تا رو به لوپ یک و دوتا رو به لوپ دو وصل کردم دیلی اتو رو 21 میشناسه
اعدادم
189_599_689

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

یکشنبه 22 شهریور1394 - 4:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض سلام مجدد خدمت آقا حمید عزیز
بضاعت ما برای کمک به دوستان انجمن بیشتر نبود.
با حترام

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 22 شهریور1394 - 4:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1330 , 1331 , 1332 , 1333 , 1334 , 1335 , 1336 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 135 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure