نویسنده |
پیغام |
hafez
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان دیشب یه لوپ ساختم به قطر 53 با یک سیم تلفن که کابل رو باز نکردم به همون شکل دقیق به شکل عنکبوتی و دو به دو سری کردم حالا اومدم با یه تست با فرکانس 300 پهنا 130 دیلی دستی 30 گراند خاموش یه سینی 53استیل رو دقیقا در رابطه 240 میزنه قسمت جالب کار اینجاست که قدرت سنس روی 15 هستش و این کابل داخلش یه فویل داره و یه سیم نازک که به دورش پیجیده شده و تعجب من به خاطر اینه که چرا با وجود اتصال ندادن شیلد به منفی مدار واقعا دیگه میتر منفی ندارم خودمو جر دادم تا میتر منفی بندازه ننداخت که ننداخت و جالبتر از اون تفکیک فوق العاده خوبشه که با این ماسفت P14NK60z در 12 کاملا خوب عمل میکنه حالا سوال اینجاست که چرا میتر منفی ندارم آیا به خاطر اون فویله یا اهم لوپ که 2.5 هستش دارم به گفته آقا کرمی فکر میکنم که گفت اهم بالا حساسیت به زمین رو کاهش میده
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
شنبه 21 شهریور1394 - 10:53am |
|
 |
mahdisalehi
|
سلام من لوپ 40 سانتی ساختم که خیلی با دقت پیچیدم حالا اعداد سه گانم در محیط خونه که تست میکنم 176 566 729 اعداد سه گانه هستن و دیلی اتومات 22 و گاهی 24 چون محیط خونه هست برد برای سینی 60 سانتی استیل چیزی در حدود 2 متر است حال مشکلی که من دارم این است که میخوام تفکیک و کار کردن با دستگاه رو به خوبی یاد بگیرم اگر امکانش هست در رابطه با عملکرد دستگاه من و نظر خودتون رو دربارش بگین و اینکه آیا این نتایجی که به دست آوردم خوب است یا نه؟ و کمی در مورد کار کردن با تفکیک توضیح بدید چون بعضی وقت ها که من سینی رو جلوی لوپ میگیرم اعداد تفکیک (id) متفاوتی را میبینیم برای طلا و فلزات مهم چه اعدادی هستند؟ من انگشتر طلا را میگیرم 18 نشان میدهد آیا درست است و فقط همین حدود برای طلاست؟
با تشکر از زحمات شما
|
شنبه 21 شهریور1394 - 11:49am |
|
 |
وحید آریا
|
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم. چندتا سوال داشتم لطفا راهنماییم کنید. آیا میشه به جای خازن c11 از خازن mkt نانو100v و پلیستر1kw استفاده کرد.
برای پروگرام.پروگرام ( AVR (xmega مدل ایرانی nxp141 مناسب هست یا مدل دیگه ای. که ممنون میشم مدلش بگین،
ممنون از راهنمایی هاتون
انسانهای ساده را احمق فرض نکنید. باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.
|
شنبه 21 شهریور1394 - 11:51am |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|

[ mahmood51 نوشته است: [quote
سلام. ممنونم. شما هم خسته نباشید. ممنون بابت اطلاع رسانیتون. لوپ 1 متری ماحصل پیچیدن 11 دور سیم 1 میل افشان(حاوی 38 رشته) است. بدون بکارگیری شیلد. رابط دومغزی شیلدداره. مغزیا با هم به 2LOOP رفتن وشیلد هم به 1LOOP . با رابطش 1 اهم شد، 390 میکروهانری. البته باید اینرا هم بگم که در پیچیدن لنت(چسب برق) که خیلی محکم پیچیدم در آخر کار یک مقدار سیم اضافی شد و اجباراً حالت روی هم تابیده پیچونمدم وچسب زدم. ممکنه ایراد ازین باشه؟ لوپ 2 متریو با کابل آماده ایرانی موجود که روش زده 8x18 زدم. دارای شیلد و فویله. رشته ها رو موازی نکردم. همه رو سری کردم و نهایتاً با همون رابط لوپ 1 متری شده 1.1 اهم و 420 میکرو هانری. و تمام نقاط اتصال روی فیبر هم بکار گرفتم(1LOOP, 2LOOP, shield)
مشخصات لوپ 2x1 شما چیه و یه سربیلو از چه فاصله ای میزنه؟ آیا شما با این لوپ هم تفکیک خوبی داری؟[/e] خسته نباشید. لوپ 1متری شما که معلومه مشکلش موازی کردن سیمهاست سیمها موازی باشه عداد بالا حدود 800وکویل ارور خاهید داشت خودم قبلا تست کردم. ولوپ 2متری شما نگفتی قطر سیمها چقدره ایا 18 دور سیم 2میل هست و8 قطر کابل ممکنه ایراد از شیلد یا فویل باشه اینو هم باید بگم که کابل مکس خودش عدد اولو از 400 بالا تر میبره با rg59 که شیلدشم مس هست امتحان کن یا از همون کابل کرمان استفاده کن برای لوپهای بزرگ مشخصات لوپ1در2 1.5x9 اهم 0.9 سلف سنج ندارم تست دقیقی انجام ندادم یک تبر 5در10 را در یکو30 میزنه
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
شنبه 21 شهریور1394 - 12:31pm |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|

mahdisalehi نوشته است: سلام من لوپ 40 سانتی ساختم که خیلی با دقت پیچیدم حالا اعداد سه گانم در محیط خونه که تست میکنم 176 566 729 اعداد سه گانه هستن و دیلی اتومات 22 و گاهی 24 چون محیط خونه هست برد برای سینی 60 سانتی استیل چیزی در حدود 2 متر است حال مشکلی که من دارم این است که میخوام تفکیک و کار کردن با دستگاه رو به خوبی یاد بگیرم اگر امکانش هست در رابطه با عملکرد دستگاه من و نظر خودتون رو دربارش بگین و اینکه آیا این نتایجی که به دست آوردم خوب است یا نه؟ و کمی در مورد کار کردن با تفکیک توضیح بدید چون بعضی وقت ها که من سینی رو جلوی لوپ میگیرم اعداد تفکیک (id) متفاوتی را میبینیم برای طلا و فلزات مهم چه اعدادی هستند؟ من انگشتر طلا را میگیرم 18 نشان میدهد آیا درست است و فقط همین حدود برای طلاست؟
با تشکر از زحمات شما سلام توی فایل راهنما در مورد اعداد کامل توضیح داده شده!استانداردش 300 700 800 هستش یا نزدیک به اینا.مشخصات لوپت چیه؟چه سیمی؟چند دور؟چه اهمی؟چه ظرفیتی؟و اینکه 357 اصلیه؟چون من این مشکل رو داشتم با تعویض اون درست شد.توی فایل راهنما جواب همه سوالات هست.در مورد تفکیک مهندس توی تاپیک نتایج اپراتوری یا فلزجو کامل توضیح دادن و جدول تفکیک رو گذاشتن. اگه اعداد درست نباشه نباید انتظار تفکیک و حذف آهن داشته باشی!! موفق باشید 
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
شنبه 21 شهریور1394 - 12:52pm |
|
 |
mahdisalehi
|

kdj نوشته است: mahdisalehi نوشته است: سلام من لوپ 40 سانتی ساختم که خیلی با دقت پیچیدم حالا اعداد سه گانم در محیط خونه که تست میکنم 176 566 729 اعداد سه گانه هستن و دیلی اتومات 22 و گاهی 24 چون محیط خونه هست برد برای سینی 60 سانتی استیل چیزی در حدود 2 متر است حال مشکلی که من دارم این است که میخوام تفکیک و کار کردن با دستگاه رو به خوبی یاد بگیرم اگر امکانش هست در رابطه با عملکرد دستگاه من و نظر خودتون رو دربارش بگین و اینکه آیا این نتایجی که به دست آوردم خوب است یا نه؟ و کمی در مورد کار کردن با تفکیک توضیح بدید چون بعضی وقت ها که من سینی رو جلوی لوپ میگیرم اعداد تفکیک (id) متفاوتی را میبینیم برای طلا و فلزات مهم چه اعدادی هستند؟ من انگشتر طلا را میگیرم 18 نشان میدهد آیا درست است و فقط همین حدود برای طلاست؟
با تشکر از زحمات شما سلام توی فایل راهنما در مورد اعداد کامل توضیح داده شده!استانداردش 300 700 800 هستش یا نزدیک به اینا.مشخصات لوپت چیه؟چه سیمی؟چند دور؟چه اهمی؟چه ظرفیتی؟و اینکه 357 اصلیه؟چون من این مشکل رو داشتم با تعویض اون درست شد.توی فایل راهنما جواب همه سوالات هست.در مورد تفکیک مهندس توی تاپیک نتایج اپراتوری یا فلزجو کامل توضیح دادن و جدول تفکیک رو گذاشتن. اگه اعداد درست نباشه نباید انتظار تفکیک و حذف آهن داشته باشی!! موفق باشید  22 دور سیم لاکی 0.75 میل برای لوپ 40 سانتی به صورت تخت اهمش و اندونکانسش رو اندازه نگرفتم حالا آی سی 357 رو هم عوض میکنم و بعد نتیجه رو میگم البته اعداد بعضی وقتا که سعی میکنم از فلز دور کنم یکم بیشتر میشه!
|
شنبه 21 شهریور1394 - 1:16pm |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|

mahdisalehi نوشته است: kdj نوشته است: mahdisalehi نوشته است: سلام من لوپ 40 سانتی ساختم که خیلی با دقت پیچیدم حالا اعداد سه گانم در محیط خونه که تست میکنم 176 566 729 اعداد سه گانه هستن و دیلی اتومات 22 و گاهی 24 چون محیط خونه هست برد برای سینی 60 سانتی استیل چیزی در حدود 2 متر است حال مشکلی که من دارم این است که میخوام تفکیک و کار کردن با دستگاه رو به خوبی یاد بگیرم اگر امکانش هست در رابطه با عملکرد دستگاه من و نظر خودتون رو دربارش بگین و اینکه آیا این نتایجی که به دست آوردم خوب است یا نه؟ و کمی در مورد کار کردن با تفکیک توضیح بدید چون بعضی وقت ها که من سینی رو جلوی لوپ میگیرم اعداد تفکیک (id) متفاوتی را میبینیم برای طلا و فلزات مهم چه اعدادی هستند؟ من انگشتر طلا را میگیرم 18 نشان میدهد آیا درست است و فقط همین حدود برای طلاست؟
با تشکر از زحمات شما سلام توی فایل راهنما در مورد اعداد کامل توضیح داده شده!استانداردش 300 700 800 هستش یا نزدیک به اینا.مشخصات لوپت چیه؟چه سیمی؟چند دور؟چه اهمی؟چه ظرفیتی؟و اینکه 357 اصلیه؟چون من این مشکل رو داشتم با تعویض اون درست شد.توی فایل راهنما جواب همه سوالات هست.در مورد تفکیک مهندس توی تاپیک نتایج اپراتوری یا فلزجو کامل توضیح دادن و جدول تفکیک رو گذاشتن. اگه اعداد درست نباشه نباید انتظار تفکیک و حذف آهن داشته باشی!! موفق باشید  22 دور سیم لاکی 0.75 میل برای لوپ 40 سانتی به صورت تخت اهمش و اندونکانسش رو اندازه نگرفتم حالا آی سی 357 رو هم عوض میکنم و بعد نتیجه رو میگم البته اعداد بعضی وقتا که سعی میکنم از فلز دور کنم یکم بیشتر میشه! دوست من اهم و اندوکتانس رو باید بدونی!خیلی تاثیر گذاره
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
شنبه 21 شهریور1394 - 1:33pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|

reza2490 نوشته است: [ mahmood51 نوشته است: [quote
سلام. ممنونم. شما هم خسته نباشید. ممنون بابت اطلاع رسانیتون. لوپ 1 متری ماحصل پیچیدن 11 دور سیم 1 میل افشان(حاوی 38 رشته) است. بدون بکارگیری شیلد. رابط دومغزی شیلدداره. مغزیا با هم به 2LOOP رفتن وشیلد هم به 1LOOP . با رابطش 1 اهم شد، 390 میکروهانری. البته باید اینرا هم بگم که در پیچیدن لنت(چسب برق) که خیلی محکم پیچیدم در آخر کار یک مقدار سیم اضافی شد و اجباراً حالت روی هم تابیده پیچونمدم وچسب زدم. ممکنه ایراد ازین باشه؟ لوپ 2 متریو با کابل آماده ایرانی موجود که روش زده 8x18 زدم. دارای شیلد و فویله. رشته ها رو موازی نکردم. همه رو سری کردم و نهایتاً با همون رابط لوپ 1 متری شده 1.1 اهم و 420 میکرو هانری. و تمام نقاط اتصال روی فیبر هم بکار گرفتم(1LOOP, 2LOOP, shield)
مشخصات لوپ 2x1 شما چیه و یه سربیلو از چه فاصله ای میزنه؟ آیا شما با این لوپ هم تفکیک خوبی داری؟[/e] خسته نباشید. لوپ 1متری شما که معلومه مشکلش موازی کردن سیمهاست سیمها موازی باشه عداد بالا حدود 800وکویل ارور خاهید داشت خودم قبلا تست کردم. ولوپ 2متری شما نگفتی قطر سیمها چقدره ایا 18 دور سیم 2میل هست و8 قطر کابل ممکنه ایراد از شیلد یا فویل باشه اینو هم باید بگم که کابل مکس خودش عدد اولو از 400 بالا تر میبره با rg59 که شیلدشم مس هست امتحان کن یا از همون کابل کرمان استفاده کن برای لوپهای بزرگ مشخصات لوپ1در2 1.5x9 اهم 0.9 سلف سنج ندارم تست دقیقی انجام ندادم یک تبر 5در10 را در یکو30 میزنه آقا رضا ممنونم از بابت عنایتتون. در مورد لوپ 1 متری که بحث موازی بودن اساساً منتفیه چرا که یه سیمو گرفتم و 11 دور به دور فریم 1 متری چرخوندم. سیم دیگه ای نبوده که بخواد موازی بشه. چیزیکه در اون اتفاق افتاد در آخر کار که داشتم با لنت همه سیمهارو کنار هم محکم میکردم ومیچسبوندم یه مقداری حالت اضافی پیش اومد که اونو روی فریم اصلی کابل ایجاد شده تابوندم و جمع کردم. یعنی انتهای کارحالت قلمبه پیدا کرد. لوپ 2 متری روش نوشته 8x18 یعنی 8 رشته 18 میله.(ریز سنج هم 18 میلو تایید میکنه) در اون هم سیمیو موازی نکردم. فکر کنم ساخت شرکت سیما کابله. شاید ایراد کار واقعاً از سیم رابط باشه که خیلی شبیه همون مکسه. در مجموع در تست هوا بیل معمولیو از 3 متری میزد. از پهلو 5/1 متری میزد.
|
شنبه 21 شهریور1394 - 2:25pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|

mahmood51 نوشته است: reza2490 نوشته است: [ mahmood51 نوشته است: [quote
مشخصات لوپ 2x1 شما چیه و یه سربیلو از چه فاصله ای میزنه؟ آیا شما با این لوپ هم تفکیک خوبی داری؟[/e] خسته نباشید. لوپ 1متری شما که معلومه مشکلش موازی کردن سیمهاست سیمها موازی باشه عداد بالا حدود 800وکویل ارور خاهید داشت خودم قبلا تست کردم. ولوپ 2متری شما نگفتی قطر سیمها چقدره ایا 18 دور سیم 2میل هست و8 قطر کابل ممکنه ایراد از شیلد یا فویل باشه اینو هم باید بگم که کابل مکس خودش عدد اولو از 400 بالا تر میبره با rg59 که شیلدشم مس هست امتحان کن یا از همون کابل کرمان استفاده کن برای لوپهای بزرگ مشخصات لوپ1در2 1.5x9 اهم 0.9 سلف سنج ندارم تست دقیقی انجام ندادم یک تبر 5در10 را در یکو30 میزنه آقا رضا ممنونم از بابت عنایتتون. در مورد لوپ 1 متری که بحث موازی بودن اساساً منتفیه چرا که یه سیمو گرفتم و 11 دور به دور فریم 1 متری چرخوندم. سیم دیگه ای نبوده که بخواد موازی بشه. چیزیکه در اون اتفاق افتاد در آخر کار که داشتم با لنت همه سیمهارو کنار هم محکم میکردم ومیچسبوندم یه مقداری حالت اضافی پیش اومد که اونو روی فریم اصلی کابل ایجاد شده تابوندم و جمع کردم. یعنی انتهای کارحالت قلمبه پیدا کرد. لوپ 2 متری روش نوشته 8x18 یعنی 8 رشته 18 میله.(ریز سنج هم 18 میلو تایید میکنه) در اون هم سیمیو موازی نکردم. فکر کنم ساخت شرکت سیما کابله. شاید ایراد کار واقعاً از سیم رابط باشه که خیلی شبیه همون مکسه. در مجموع در تست هوا بیل معمولیو از 3 متری میزد. از پهلو 5/1 متری میزد. خوب پس فکر کنم همون کابل رابط ایراد داره اون یکم قلمبه شدن موردی نداره درمورد لوپ دومتری 18میل میشه حدود 2سانت شاید 1.8دهم باشه
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
شنبه 21 شهریور1394 - 2:57pm |
|
 |
alizarini007
|
سلام دوستان من مدارم وقتی روشنه کوئیل وصل میکنم و بالانس میزنم ریست میشه دلیلش از چه قسمتی میتونه باشه(با فرض اصل بودن قطعات)؟
|
شنبه 21 شهریور1394 - 5:45pm |
|
 |
|