انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 4:07pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1324 , 1325 , 1326 , 1327 , 1328 , 1329 , 1330 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

alijooon نوشته است:
سلا مهندس حمید گرامی
خسته نباشی

مهندس جان یه لوپ 30 سانتی با موازی کردن 2رشته سیم لاکی ژرمنی نمره1 درست کردم.اهمش دقیق1اهم شد و 312میکروهانری
دیلی رو20شناسایی میکرد
از پایینترین فرکانس و پهنای باند کار میکرد تا بالا ترین فرکانس و پهنای باند(صدای وزززززز لوپ شنیده میشد)

بردش هم نمیگم خیلی عالی بود ولی قابل قبول بود .سکه500 تومنی رو تو 30سانت میزد .کلید 25سانت
خلاصه بردمش بیرون مشکلش این بود
اول خیلی زود از بالانس می افتاد
دوم مجبور بودم هی بالانس دستی بزنم
سوم اگه گراند روشن میشد دیگه به هیچ صراطی مستقیم نبود و بالانس نمیشد
چهارم دیلی دستی روی بالانسش تاثییر نداشت ولی فرکانس های پایین تاثیر داشت
انتگرال روی بالانس تاثیر کمی میزاشت

ممنون میشم یه توضیحاتی بفرمایید
مرسی

خسته نباشین.
مشخصات لوپ شما بد نیست ولی احتمالا مشکلی در نوع پیچیدن یا جای دیگه کار وجود داره. چون با لوپ 30 سکه 500 تومنی باید حداقل 35 و حتی 40 سانت قابل سنس باشه. بردی که شما بهش رسیدین با لوپ 20 سانتی و کمی کوچکتر باید بدست بیاد!
سایر مواردی هم که فرمودین اصلا طبیعی نیست و علتی براش بنظرم نمیرسه.

جمعه 20 شهریور1394 - 8:35pm

ضمن عرض سلام و احترام
من چون رشته خودم نیست قطعاتمو دادم بیرون واسم رو برد سوار کردن خودمم جعبه و مونتاژو و باطری که 5 تا لتیومی 3.7 ولت بود پروگرامرم همین مولتی که معرفی شده استفاده کردم و اون سه تا تیک رو زدم و کار سختی نبود بدون خطا پروگرام شد اما مدارم کویل ارور میزنه یک لوپ 60 هم درست کردم که یه مقدار شل شد اما بازم کویل ارور دارم
سوالم اینه که این کویل ارور به بد پیچیده شدن لوپ ربط داره یا نه؟ یعنی ممکنه از لوپ باشه چون یک مقدار منظم نیست(سیم 1*1 افشان 18 دور) یا نه این لوپ هر چند با کیفیت هم نیست ولی اگه مدارم مشکل نداشت باید ارور برطرف میشد؟
اگه مربوط به لوپ نباشه چه قسمتهایی ممکنه مشکل داشته باشن؟
در ضمن من چون وسایل ندارم نمیتونم بفهمم ظرفیت لوپم چطوره!!! ولتاژهم 22 ولت نشان داده میشه!
.خدایش هر راهنمایی میتونید بکنید تو کف اینم صداشو بشنوم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 20 شهریور1394 - 8:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود

دوست عزیز اتصالات لوپ رو چک کنید اگه مشکلی نداشت پس مشکل از لوپ نیست منظم نبودن سیم ها هم باعث کویل ارور نمیشه
مشکل از هرجایی میتونه باشه ولی ابتدا ترانزیستور bs170 رو تعویض کنید
همچنین اگه پشت فیبر کثیف و روغنی هست با مقدار کمی تینر یا بنزین یا الکل و با استفاده از مسواک تمیز کنید

جمعه 20 شهریور1394 - 9:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
sasanasadi نوشته است:
با سلام .من تازه مدار رو راه اندازی کردم دوتا مشکل داره:
1.منوها خیلی کند عوض میشن و کلیدها خیلی دیر عمل میکنن
2.وقتی کویل وصل هست صفحه نمایش زوشن نمیشه و 7812فوق العاده داغ میشه با هیت سینگش و ولتاژ خروجیش شدیدا افت میکنه
دوستان اگه تجربه این مشکلات رو دارن راهنمایی لطفا

خسته نباشین.
1- فیوز بیتهای میکرو درست پروگرام نشده! بارها این موضوع رو توضیح دادیم.
2- به احتمال زیاد BS170 شما مشکل داره و باید تعویض بشه.

سپاس مهندس جان یه سوال دیگه ذهنم رو مشغول کرده:
اگه یه فلز دیگه مثلا طلا جایی باشه که کنارش یا بالا و پایینش آهن هم باشه تفکیک به درستی کار میکنه؟

جمعه 20 شهریور1394 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahmood51 نوشته است:
حمید نوشته است:
.
خب محمود جان اگر هر 3 عدد حدود 800 باشن که معلومه خطای لوپ اتفاق میفته! :D درسته ما اهمیت این اعداد رو بیشتر برای تفکیک میدونیم ولی عدد اول اگر خیلی بالا و نزدیک به عدد دوم باشه دیگه لوپ بدرستی قابل شناسایی نیست! این مطلب هیچ ربطی به بزرگی لوپ شما نداره. بلکه سیمی که استفاده کردین از نظر ظرفیت خازنی باعث این مساله شده که موج کلا عوض بشه. ماسفت مورد استفاده هم البته روی این موضوع تاثیر داره.

این مساله که اگر فرکانس یا پهنای پالس دفعتا به میزان زیادی تغییر کنه نیاز به زمان هست تا مدار به کارایی مناسب برسه کاملا درسته. در راهنما هم ذکر کردم این موضوع به کیفیت مقاومتهای 2 وات و ماسفت بستگی داره. حالا شما اگر مقاومتهای 2 واتتون خوب هست مساله ماسفت باقی میمونه که با نصب هیت سینک بهتر میشه. در هر صورت اگر تنظیمات ذکر شده رو به تدریج کم و زیاد کنین مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن فقط مقاومت 12 دمپینگ هست! مقاومت 11 جزو ورودی آپ امپ محسوب میشه و لذا حساسیت بیشتر هم روی همین مقاومت هست.

مهندس جون بابت جوابها و توجهاتتون ممنونم. ولی این داستان اعداد رو برای لوپ 1 متری هم عیناً دارم. با هر نوع اپ امپ وماسفتی تقریباً به جور بوده. نمیدونم آیا شما وسایر دوستان برای لوپای بزرگ چنین مشکلی داشتید یا نه؟ مدار با لوپ 23 سانتی به بهترین شکلی کار میکنه و همه اعداد ایده ال هستن وتفکیک هم کار میکنه. ولی با زدن لوپای بزرگ که خیلی هم با وسواس و دقت درستشون کردم اعداد اونجوری میشن.!!!! کابل رابطها هم از انواع مرغوب دو مغزی شیلد دار نخداره که برای 1 متری دومغزی یکی شدست ---> LOOP1 و LOOP2 و در لوپ 2 متری دو مغزیها به دو سر لوپ و شیلد هم به شیلد مدار وصل میشه.

خسته نباشی اقا محمود باید بگم که من یک لوپ 1در2 دارم که تا حالا هیچ کویل اروری نداشتم وعدد اولم حدود330 هست

میشه مشخصات دقیق لوپ 1و2متری را بگید وایا سیمها را با هم موازی کردید

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 20 شهریور1394 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام @};-
مرسی اگه جواب بدین اقا حمید

1- بهترین سایز لوپ برای کار تو درون تونل .راهرو و اتاقک ها کدومو توصیه میکنین. 15 20 25 30 به نظرتون؟

2-اگه باطری های اسیدی هنگام کار کج یا افقی قرار بگیرن مشکل ایجاد میکنه؟

3-شارژ برای 5 سل (همزمان)تو بازار پیدا نکردم اگه راهنمایی بفرمیین مرسی.

4-اگه لوپ 1*1 (مثل لوپی که همه دوستان میسازن) طوری درست بشه که سیمها از هم چند میلی فاصله داشته باشن حالت خازنی لوپ کم میشه؟(تاثیری در برد دستگاه خواهد داشت) مثل شکل زیر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 20 شهریور1394 - 11:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در ضمن شرمنده مطالب بالا رو تو صفحات قبلی بارها توضیح دادین :x
1 بار خوندم کلشو و 1بار مرور کردم. ولی نمیتونم پیداشون کنم. :D
مرسی از زحماتتون @};- :-*

جمعه 20 شهریور1394 - 11:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
حمید نوشته است:
.
خب محمود جان اگر هر 3 عدد حدود 800 باشن که معلومه خطای لوپ اتفاق میفته! :D درسته ما اهمیت این اعداد رو بیشتر برای تفکیک میدونیم ولی عدد اول اگر خیلی بالا و نزدیک به عدد دوم باشه دیگه لوپ بدرستی قابل شناسایی نیست! این مطلب هیچ ربطی به بزرگی لوپ شما نداره. بلکه سیمی که استفاده کردین از نظر ظرفیت خازنی باعث این مساله شده که موج کلا عوض بشه. ماسفت مورد استفاده هم البته روی این موضوع تاثیر داره.

این مساله که اگر فرکانس یا پهنای پالس دفعتا به میزان زیادی تغییر کنه نیاز به زمان هست تا مدار به کارایی مناسب برسه کاملا درسته. در راهنما هم ذکر کردم این موضوع به کیفیت مقاومتهای 2 وات و ماسفت بستگی داره. حالا شما اگر مقاومتهای 2 واتتون خوب هست مساله ماسفت باقی میمونه که با نصب هیت سینک بهتر میشه. در هر صورت اگر تنظیمات ذکر شده رو به تدریج کم و زیاد کنین مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن فقط مقاومت 12 دمپینگ هست! مقاومت 11 جزو ورودی آپ امپ محسوب میشه و لذا حساسیت بیشتر هم روی همین مقاومت هست.

مهندس جون بابت جوابها و توجهاتتون ممنونم. ولی این داستان اعداد رو برای لوپ 1 متری هم عیناً دارم. با هر نوع اپ امپ وماسفتی تقریباً به جور بوده. نمیدونم آیا شما وسایر دوستان برای لوپای بزرگ چنین مشکلی داشتید یا نه؟ مدار با لوپ 23 سانتی به بهترین شکلی کار میکنه و همه اعداد ایده ال هستن وتفکیک هم کار میکنه. ولی با زدن لوپای بزرگ که خیلی هم با وسواس و دقت درستشون کردم اعداد اونجوری میشن.!!!! کابل رابطها هم از انواع مرغوب دو مغزی شیلد دار نخداره که برای 1 متری دومغزی یکی شدست ---> LOOP1 و LOOP2 و در لوپ 2 متری دو مغزیها به دو سر لوپ و شیلد هم به شیلد مدار وصل میشه.

خسته نباشی اقا محمود باید بگم که من یک لوپ 1در2 دارم که تا حالا هیچ کویل اروری نداشتم وعدد اولم حدود330 هست

میشه مشخصات دقیق لوپ 1و2متری را بگید وایا سیمها را با هم موازی کردید

سلام. ممنونم. شما هم خسته نباشید. ممنون بابت اطلاع رسانیتون.
لوپ 1 متری ماحصل پیچیدن 11 دور سیم 1 میل افشان(حاوی 38 رشته) است. بدون بکارگیری شیلد. رابط دومغزی شیلدداره. مغزیا با هم به 2LOOP رفتن وشیلد هم به 1LOOP . با رابطش 1 اهم شد، 390 میکروهانری. البته باید اینرا هم بگم که در پیچیدن لنت(چسب برق) که خیلی محکم پیچیدم در آخر کار یک مقدار سیم اضافی شد و اجباراً حالت روی هم تابیده پیچونمدم وچسب زدم. ممکنه ایراد ازین باشه؟
لوپ 2 متریو با کابل آماده ایرانی موجود که روش زده 8x18 زدم. دارای شیلد و فویله. رشته ها رو موازی نکردم. همه رو سری کردم و نهایتاً با همون رابط لوپ 1 متری شده 1.1 اهم و 420 میکرو هانری. و تمام نقاط اتصال روی فیبر هم بکار گرفتم(1LOOP, 2LOOP, shield)

مشخصات لوپ 2x1 شما چیه و یه سربیلو از چه فاصله ای میزنه؟ آیا شما با این لوپ هم تفکیک خوبی داری؟

جمعه 20 شهریور1394 - 11:56pm
مدیر کل
مدیر کل

sasanasadi نوشته است:
سپاس مهندس جان یه سوال دیگه ذهنم رو مشغول کرده:
اگه یه فلز دیگه مثلا طلا جایی باشه که کنارش یا بالا و پایینش آهن هم باشه تفکیک به درستی کار میکنه؟

خواهش میکنم.
این سوال بارها مطرح شده! عرض کردم بستگی به ابعاد هر کدوم داره. اگر آهن بزرگ باشه ؛ احتمال زیادی داره کل هدف آهنی شناسایی بشه. ولی اگر طلا بزرگتر باشه قضیه برعکس هست و غیر اهنی شناخته میشه. کلا بستگی به ابعاد هر کدوم و نحوه قرارگیریشون داره. در مجموع اگر درجه حذف آهن رو درست گذاشته باشین ؛ تا قدرت هدف آهنی بر غیر اهنی غلبه نکنه هدف آهنی شناخته نمیشه.

شنبه 20 شهریور1394 - 12:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان. @};-
چند تا سوال:

آیا لوپهای بلغاری - که بعضی از دوستان میگن خیلی خوب جواب میده - مثل لوپ شرکت " دیتک" ویا " رکس" که اولی کویل پروانه ای 17×21 اینچی و دومی هم 45 سانتی داره، با این فلزیاب خوب جواب میده؟
یعنی اگه بجای لوپ دست ساز ، از لوپهای بلغاری یا لوپ 45 سانتی دابل لورنز استفاده بشه بهتر جواب میده؟
در کل کویل دابل برای فلزیاب فلزجو مناسبه یا مونو؟

با سپاس @};-

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

شنبه 20 شهریور1394 - 12:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1324 , 1325 , 1326 , 1327 , 1328 , 1329 , 1330 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , vahidtiger و 48 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure