انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 4:09pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1323 , 1324 , 1325 , 1326 , 1327 , 1328 , 1329 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

omid66 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید وتشکر فراوان از زحماتتون
من دستگاه شمارو ساختم بهمراه یک لوپ 60 عنکبوتی با سیم افشان نمره 1 با اندوکتانس 360 میکرو هانری
اعدادم 785 700 285 هسیتش دیلی شناسایی کویلم 18
فرکانس 200
پهنای پالس 205
گروند2
اسپید5
ایرون off
دیلی 40
انتگرال گیر 42
نتایج تستم یک سینی استیل 20*12 رو تا 1.5 میزنه دروازه خونمونو تا3.80 تا4 متر میزنه ولی یه مشکل بزرگ باهاش دارم اونم عدم ثبات در هنگام search روی زمینه کویلمو با پودر کنته شیلد کردم فایده ای نداشت با زرورق آشپزخونه شیلد کردم فایده ای نداشت اعداد گروند واسپید و فرکانس و پهنای پالس رو کمو زیاد کردم ولی درهنگام سرچ بوق اضافی داره ولی وقتی کویلو ثابت نگه میدارم بالانسش میکنم صداش قطع میشه
همه چیزش خوبه ولی این مورد کلافم کرده راستی کابل کویلم RG59 بدون فویله

خواهش میکنم. خسته نباشین.
اعداد شما خوب هستن و تنظیماتی هم که استفاده کردین بد نیست. برد برای اون سینی هم خیلی خوبه و باید در همین حد باشه.
در خصوص بی ثباتی در هنگام حرکت با لوپ مشکل هر چه هست از ساختار لوپ یا شیلد شما و همینطور کابل و کانکتور اتصال لوپ شما ناشی میشه. اگر لوپ رو ثابت نگه دارین و کابل رو تکان بدین باز هم مشکلی داشته باشین دیگه قطعا مشخص میشه از کابل و کانکتور هست.

جمعه 20 شهریور1394 - 2:09pm
مدیر کل
مدیر کل

sasanasadi نوشته است:
با سلام .من تازه مدار رو راه اندازی کردم دوتا مشکل داره:
1.منوها خیلی کند عوض میشن و کلیدها خیلی دیر عمل میکنن
2.وقتی کویل وصل هست صفحه نمایش زوشن نمیشه و 7812فوق العاده داغ میشه با هیت سینگش و ولتاژ خروجیش شدیدا افت میکنه
دوستان اگه تجربه این مشکلات رو دارن راهنمایی لطفا

خسته نباشین.
1- فیوز بیتهای میکرو درست پروگرام نشده! بارها این موضوع رو توضیح دادیم.
2- به احتمال زیاد BS170 شما مشکل داره و باید تعویض بشه.

جمعه 20 شهریور1394 - 2:11pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:

سلام. ممنونم مهندس جون.
والله این مورد برای همه لوپای بزرگم رخ میداد چه 1 متری و چه 2متری. 2 متریو از یک کابل اماده شیلد دار درست کردم. با رابطش شده 1.1 اهم و 420 میکرو هانری.که شیلدش رو هم به کار گرفتم. 1 متریو با پیچیدن کابل 38 رشته 1 میلی بدست آوردم. که با رابطش 1 اهم شد، 390 میکروهانری. بدون بکارگیری شیلد.رفتاراشون مثل هم بود.
اون سه عدد حول وحوش 800 بودن چه با 357 ها چه با 3130.(برای لوپ 23 سانتی اعداد عادّین وتفکیکش عالی کار میکنه) البته همونطور که میدونی برای بنده تفکیک اصلاً مهم نیست وحتی اگر به بهترین شکلی هم کار بکنه در جستجوی حرفه ای برای دفینه اصلاً ازش استفاده نمیکنم. حالا اگر عدم تطابق اعداد مزبور دالّ بر وجود ایرادی در مدار هست که بدونم خیلی خوب میشه. راستی مهندس، بنده نیز برای دمپینگ از همون مقاومتای متالی که این دوستمون چندصفحه قبل گذاشتن استفاده کرده ام که خیلی هم دقیقن وبا حرارت تغییر نمیکنن.

خب محمود جان اگر هر 3 عدد حدود 800 باشن که معلومه خطای لوپ اتفاق میفته! :D درسته ما اهمیت این اعداد رو بیشتر برای تفکیک میدونیم ولی عدد اول اگر خیلی بالا و نزدیک به عدد دوم باشه دیگه لوپ بدرستی قابل شناسایی نیست! این مطلب هیچ ربطی به بزرگی لوپ شما نداره. بلکه سیمی که استفاده کردین از نظر ظرفیت خازنی باعث این مساله شده که موج کلا عوض بشه. ماسفت مورد استفاده هم البته روی این موضوع تاثیر داره.

جمعه 20 شهریور1394 - 2:15pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:

سلام یاهوجان عزیز.
احتمالاً همین علت بوده ولی نظر به عجله و نیز خستگیی که داشتم (ساعت 2 نصف شب) دیگه نمیشد زیاد تعلّل کنم. در مورد زمان تأمّل بعد از تغییر فرکانس و پهنای پالس نمیدونم چقدر لازمه (مهندس حمید نظرشما هم همینه؟) اگر چه پهنای پالس از همون اول 325 بود و بدون تغییر سایر گزینه ها فقط فرکانسو تغییر میدادم.
ولی دمپینگارو مطمئنم که خیلی کاردرستن. اگر زیرشون شعله هم نگهداری یه ذره عدد مقاومتشون عوض نمیشه.

این مساله که اگر فرکانس یا پهنای پالس دفعتا به میزان زیادی تغییر کنه نیاز به زمان هست تا مدار به کارایی مناسب برسه کاملا درسته. در راهنما هم ذکر کردم این موضوع به کیفیت مقاومتهای 2 وات و ماسفت بستگی داره. حالا شما اگر مقاومتهای 2 واتتون خوب هست مساله ماسفت باقی میمونه که با نصب هیت سینک بهتر میشه. در هر صورت اگر تنظیمات ذکر شده رو به تدریج کم و زیاد کنین مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن فقط مقاومت 12 دمپینگ هست! مقاومت 11 جزو ورودی آپ امپ محسوب میشه و لذا حساسیت بیشتر هم روی همین مقاومت هست.

جمعه 20 شهریور1394 - 2:19pm
مدیر کل
مدیر کل

mehrad4 نوشته است:
وقتتون بخير مهندس جان.ممنون بابت پاسختون
پس با اين حساب بهتره LF157 رو هم تو ليست خريد بذاريم !
مونتاژ نهايى من رو به اتمامه و تمام قطعات رو با حداكثر حساسيت انتخاب و مونتاژ ميكنم. به سه تا مورد انتخابى برخوردم و ممنون ميشم راهنماييم كنيد:
١- مقاومتهاى ١١ و ١٢ رو نوع متال فيلم ٤١٢ اهم ٢٪ المانى بذارم بهتره يا ٣٩٠ اهم ٥٪؟
٢- نياز ميدونيد بدنه كريستال رو به زمين مدار متصل كنيم؟
٣- اگر ٤١٢ اهمى هارو رو مدار بذارم مقاومت لوپم چقدر باشه تا R-L ايده آل شه واسه مدار؟؟

ممنون. خواهش میکنم.
بله خب بارها عرض کردیم و در توضیحات اشاره شده در مجموع اگر LF157 اصلی گیر بیاد بهترین شماره هست.
1- بنظر من 412 اهم 2 درصد مرغوب بهتره. بیشتر مساله ثبات حرارتیش مهمه که خب الزاما به درصد خطای مقاومت ربطی نداره! اگر مثل دوستمون از مقاومت های 6 حلقه ای استفاده کنین دیگه رنگ حلقه ششم میزان خطای حرارتی رو هم مشخص میکنه.
2- نه اصلا نیازی نیست. محل قرارگیری کریستال طوری هست که هیچ مشکلی نداره که لازم باشه بدنه به زمین وصل بشه.
3- زیاد تفاوتی نداره. در واقع این مقاومتها میتونن چند اهم کمتر و بیشتر هم باشن. کما اینکه 470 اهم هم حتی جواب میداد ولی محض اطمینان بیشتر رنج پایین ترش رو انتخاب کردم تا با لوپهای بیشتری سازگاری داشته باشه.

جمعه 20 شهریور1394 - 2:25pm

محل اقامت: کرج
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
من بعد از سفارش خازن 11 هم mot وپلیستر دوتا خازن به دستم رسیده،
آیا میشه جایگزین کرد یا باید همون خازن هارو تهیه کنم،
Mkt نانو100v
پلیستر1kw
و ممنون میشم ابعادهیت سینکو بگین ..
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی خاتون......

انسانهای ساده را احمق فرض نکنید.
باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.

جمعه 20 شهریور1394 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان گرامی. مهندس جان یه خواهشی ازتون داشتم اگه امکانش هست نقشه داخلی ای سی 357 رو میخواستم اگه لطف کنید ممنونتون میشم. توی اینترنت خیلی گشتم ولی متاسفانه پیداش نکردم. دیگه مزاحم شما شدم

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

جمعه 20 شهریور1394 - 4:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلا مهندس حمید گرامی
خسته نباشی

مهندس جان یه لوپ 30 سانتی با موازی کردن 2رشته سیم لاکی ژرمنی نمره1 درست کردم.اهمش دقیق1اهم شد و 312میکروهانری
دیلی رو20شناسایی میکرد
از پایینترین فرکانس و پهنای باند کار میکرد تا بالا ترین فرکانس و پهنای باند(صدای وزززززز لوپ شنیده میشد)

بردش هم نمیگم خیلی عالی بود ولی قابل قبول بود .سکه500 تومنی رو تو 30سانت میزد .کلید 25سانت
خلاصه بردمش بیرون مشکلش این بود
اول خیلی زود از بالانس می افتاد
دوم مجبور بودم هی بالانس دستی بزنم
سوم اگه گراند روشن میشد دیگه به هیچ صراطی مستقیم نبود و بالانس نمیشد
چهارم دیلی دستی روی بالانسش تاثییر نداشت ولی فرکانس های پایین تاثیر داشت
انتگرال روی بالانس تاثیر کمی میزاشت

ممنون میشم یه توضیحاتی بفرمایید
مرسی

جمعه 20 شهریور1394 - 5:25pm

محل اقامت: کرج
1426539 نوشته است:
باسلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان گرامی. مهندس جان یه خواهشی ازتون داشتم اگه امکانش هست نقشه داخلی ای سی 357 رو میخواستم اگه لطف کنید ممنونتون میشم. توی اینترنت خیلی گشتم ولی متاسفانه پیداش نکردم. دیگه مزاحم شما شدم

دیتا شبت ای سی lf357

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

انسانهای ساده را احمق فرض نکنید.
باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.

جمعه 20 شهریور1394 - 5:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
.
خب محمود جان اگر هر 3 عدد حدود 800 باشن که معلومه خطای لوپ اتفاق میفته! :D درسته ما اهمیت این اعداد رو بیشتر برای تفکیک میدونیم ولی عدد اول اگر خیلی بالا و نزدیک به عدد دوم باشه دیگه لوپ بدرستی قابل شناسایی نیست! این مطلب هیچ ربطی به بزرگی لوپ شما نداره. بلکه سیمی که استفاده کردین از نظر ظرفیت خازنی باعث این مساله شده که موج کلا عوض بشه. ماسفت مورد استفاده هم البته روی این موضوع تاثیر داره.

این مساله که اگر فرکانس یا پهنای پالس دفعتا به میزان زیادی تغییر کنه نیاز به زمان هست تا مدار به کارایی مناسب برسه کاملا درسته. در راهنما هم ذکر کردم این موضوع به کیفیت مقاومتهای 2 وات و ماسفت بستگی داره. حالا شما اگر مقاومتهای 2 واتتون خوب هست مساله ماسفت باقی میمونه که با نصب هیت سینک بهتر میشه. در هر صورت اگر تنظیمات ذکر شده رو به تدریج کم و زیاد کنین مشکلی پیش نمیاد.
در ضمن فقط مقاومت 12 دمپینگ هست! مقاومت 11 جزو ورودی آپ امپ محسوب میشه و لذا حساسیت بیشتر هم روی همین مقاومت هست.

مهندس جون بابت جوابها و توجهاتتون ممنونم. ولی این داستان اعداد رو برای لوپ 1 متری هم عیناً دارم. با هر نوع اپ امپ وماسفتی تقریباً به جور بوده. نمیدونم آیا شما وسایر دوستان برای لوپای بزرگ چنین مشکلی داشتید یا نه؟ مدار با لوپ 23 سانتی به بهترین شکلی کار میکنه و همه اعداد ایده ال هستن وتفکیک هم کار میکنه. ولی با زدن لوپای بزرگ که خیلی هم با وسواس و دقت درستشون کردم اعداد اونجوری میشن.!!!! کابل رابطها هم از انواع مرغوب دو مغزی شیلد دار نخداره که برای 1 متری دومغزی یکی شدست ---> LOOP1 و LOOP2 و در لوپ 2 متری دو مغزیها به دو سر لوپ و شیلد هم به شیلد مدار وصل میشه.

جمعه 20 شهریور1394 - 8:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1323 , 1324 , 1325 , 1326 , 1327 , 1328 , 1329 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , vahidtiger و 47 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure