نویسنده |
پیغام |
yahooo
کاربر حرفه ای
|
mahmood51 نوشته است: مهندس حمید جون سلام. باز هم بابت ارائه بیچشمداشت وبیمنّت چنین سیستم خوبی نهایت تشکر رو دارم. چند شب پیش فرصتی دست داد که یه بار دیگه FPI رو ببرم تست با یه تغییرات کوچیکی که داده بودم. البته تستی خاص دیگه؛ فقط اینکه لحیم کاری در وسط بیابون و تست ماسفتا و اپ امپای مختلف و ...... بیشتر از 2 ساعت زمان گرفت. نمیدونم چطور بود که گاهی اوقات نمیزدش ولی در مجموع خیلی راضی کننده بود. الآن دیگه یک سیستم عملیاتی واقعی شده.
سلام اقا محمود عزیز : اگر با تنظیمات دستگاه ور میرفتی علت این بوده که یک دفعه میزده و یک دفعه نمیزده . علت ناشی از گرم شدن مقاومت های 390 و ماسفت میباشد و با تغییر فرکانس و پهنای پالس باید حدود یک دقیقه ای صبر کنی که نرمال بشه و الا برد قبلی نداری
|
جمعه 20 شهریور1394 - 12:08pm |
|
 |
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
سلام به تمامی دوستان . یک سوال داشتم راجع به اتصال باطری به برد و سوکت شارژ . من اگر بخوام در حالت خاموش بودن دستگاه باطری را با آداپتور شارژ کنم که به مدار آسیب نرسونه طریقه وصل کردن سیمها به باطری و سوکت شارژ را بگید . در ضمن هم سوکت شارژ دو پایه دارم هم سه پایه ممنون میشم راهنمایی کنید
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
جمعه 20 شهریور1394 - 12:17pm |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
shahriyar نوشته است: سلام به تمامی دوستان . یک سوال داشتم راجع به اتصال باطری به برد و سوکت شارژ . من اگر بخوام در حالت خاموش بودن دستگاه باطری را با آداپتور شارژ کنم که به مدار آسیب نرسونه طریقه وصل کردن سیمها به باطری و سوکت شارژ را بگید . در ضمن هم سوکت شارژ دو پایه دارم هم سه پایه ممنون میشم راهنمایی کنید سلام من از سوکت سه پایه استفاده کردم و ترتیبش اینجوریه : مثبت باطری به پایه کلید راکر(خاموش روشن دستگاه) و پایه بعدی این کلید رو به مثبت برد وصل کنید.از پایه ای که مثبت باطری بهش وصل هست به مثبت سوکت شارژر خروجی بگیرید.منفی باطری هم به یکی از منفی های سوکت شارژر وصل کنید و اون یکی منفیه سوکت رو به منفیه برد وصل کنید.برای دوپایه هم فرقش توی منفی هست که باید هم منفیه باطری و هم منفیه برد رو به پایه منفیه سوکت اتصال بدید. موفق باشید 
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
جمعه 20 شهریور1394 - 12:28pm |
|
 |
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
kdj نوشته است: shahriyar نوشته است: سلام به تمامی دوستان . یک سوال داشتم راجع به اتصال باطری به برد و سوکت شارژ . من اگر بخوام در حالت خاموش بودن دستگاه باطری را با آداپتور شارژ کنم که به مدار آسیب نرسونه طریقه وصل کردن سیمها به باطری و سوکت شارژ را بگید . در ضمن هم سوکت شارژ دو پایه دارم هم سه پایه ممنون میشم راهنمایی کنید سلام من از سوکت سه پایه استفاده کردم و ترتیبش اینجوریه : مثبت باطری به پایه کلید راکر(خاموش روشن دستگاه) و پایه بعدی این کلید رو به مثبت برد وصل کنید.از پایه ای که مثبت باطری بهش وصل هست به مثبت سوکت شارژر خروجی بگیرید.منفی باطری هم به یکی از منفی های سوکت شارژر وصل کنید و اون یکی منفیه سوکت رو به منفیه برد وصل کنید.برای دوپایه هم فرقش توی منفی هست که باید هم منفیه باطری و هم منفیه برد رو به پایه منفیه سوکت اتصال بدید. موفق باشید  ممنونم داداش
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
جمعه 20 شهریور1394 - 12:42pm |
|
 |
sasanasadi
کاربر فعال
|
با سلام .من تازه مدار رو راه اندازی کردم دوتا مشکل داره: 1.منوها خیلی کند عوض میشن و کلیدها خیلی دیر عمل میکنن 2.وقتی کویل وصل هست صفحه نمایش زوشن نمیشه و 7812فوق العاده داغ میشه با هیت سینگش و ولتاژ خروجیش شدیدا افت میکنه دوستان اگه تجربه این مشکلات رو دارن راهنمایی لطفا
|
جمعه 20 شهریور1394 - 12:49pm |
|
 |
sasanasadi
کاربر فعال
|
باطری برای تست 16 ولت وکویل هم برای تست حدود 1.5اهم تخت هست. ممنون.
|
جمعه 20 شهریور1394 - 12:51pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|

حمید نوشته است: خیلی ممنون محمود عزیز. خسته نباشین. گرفتن نتیجه با لوپ بزرگ و با حساسیت 20 نتیجه فوق العاده ای بوده! در مورد لوپ بزرگ و داشتن کویل ارور چیزی هست که ظاهرا داره تکرار میشه و من دلیلی براش نمیبینم. البته اگر یکی در میون این حالت پیش بیاد میتونه از اثر نویز باشه که در این صورت با تغییر فرکانس میتونه درست بشه. وگرنه بنظرم در مدار شما باید موردی جزئی وجود داشته باشه که گاهی این مشکل پیش میاد. خوبه روی پهنای پالسی که این مشکل پیش میاد کمی پایین ترش که مشکلی وجود نداره اعداد 3 گانه رو چک کنین و اطلاع بدین ببینیم اعداد چه تغییری میکنن. در مورد دیلی 60 هم تجربه خوبی بوده و البته برای لوپ بزرگ به این صورت هست وگرنه با لوپ کوچکتر باید دیلی کمتر باشه. نظر من هم حداکثر همون 60 هست. باز بستگی به لوپ داره. برد بالا با فرکانس زیر 100 هم با توجه به بزرگی لوپ و هدف نکته خوب و درستی بوده. اما اینکه گاهی میزده و گاهی نمیزده مساله مهمیه که باید دلیلش رو پیدا کنین. شاید بخاطر حساسیت 20 و تاثیر نویز بوده. روی حساسیت 20 مدار و اسکلت و لوپ باید در حد واقعا ایده آلی باشن تا بشه روی نتیجه حساب کرد. احتمال هم داره درجه گراند و اسپید روی تست شما تاثیر گذاشته باشه. سلام. ممنونم مهندس جون. والله این مورد برای همه لوپای بزرگم رخ میداد چه 1 متری و چه 2متری. 2 متریو از یک کابل اماده شیلد دار درست کردم. با رابطش شده 1.1 اهم و 420 میکرو هانری.که شیلدش رو هم به کار گرفتم. 1 متریو با پیچیدن کابل 38 رشته 1 میلی بدست آوردم. که با رابطش 1 اهم شد، 390 میکروهانری. بدون بکارگیری شیلد.رفتاراشون مثل هم بود. اون سه عدد حول وحوش 800 بودن چه با 357 ها چه با 3130.(برای لوپ 23 سانتی اعداد عادّین وتفکیکش عالی کار میکنه) البته همونطور که میدونی برای بنده تفکیک اصلاً مهم نیست وحتی اگر به بهترین شکلی هم کار بکنه در جستجوی حرفه ای برای دفینه اصلاً ازش استفاده نمیکنم. حالا اگر عدم تطابق اعداد مزبور دالّ بر وجود ایرادی در مدار هست که بدونم خیلی خوب میشه. راستی مهندس، بنده نیز برای دمپینگ از همون مقاومتای متالی که این دوستمون چندصفحه قبل گذاشتن استفاده کرده ام که خیلی هم دقیقن وبا حرارت تغییر نمیکنن.
|
جمعه 20 شهریور1394 - 12:53pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|

yahooo نوشته است: mahmood51 نوشته است: مهندس حمید جون سلام. باز هم بابت ارائه بیچشمداشت وبیمنّت چنین سیستم خوبی نهایت تشکر رو دارم. چند شب پیش فرصتی دست داد که یه بار دیگه FPI رو ببرم تست با یه تغییرات کوچیکی که داده بودم. البته تستی خاص دیگه؛ فقط اینکه لحیم کاری در وسط بیابون و تست ماسفتا و اپ امپای مختلف و ...... بیشتر از 2 ساعت زمان گرفت. نمیدونم چطور بود که گاهی اوقات نمیزدش ولی در مجموع خیلی راضی کننده بود. الآن دیگه یک سیستم عملیاتی واقعی شده.
سلام اقا محمود عزیز : اگر با تنظیمات دستگاه ور میرفتی علت این بوده که یک دفعه میزده و یک دفعه نمیزده . علت ناشی از گرم شدن مقاومت های 390 و ماسفت میباشد و با تغییر فرکانس و پهنای پالس باید حدود یک دقیقه ای صبر کنی که نرمال بشه و الا برد قبلی نداری سلام یاهوجان عزیز. احتمالاً همین علت بوده ولی نظر به عجله و نیز خستگیی که داشتم (ساعت 2 نصف شب) دیگه نمیشد زیاد تعلّل کنم. در مورد زمان تأمّل بعد از تغییر فرکانس و پهنای پالس نمیدونم چقدر لازمه (مهندس حمید نظرشما هم همینه؟) اگر چه پهنای پالس از همون اول 325 بود و بدون تغییر سایر گزینه ها فقط فرکانسو تغییر میدادم. ولی دمپینگارو مطمئنم که خیلی کاردرستن. اگر زیرشون شعله هم نگهداری یه ذره عدد مقاومتشون عوض نمیشه.
|
جمعه 20 شهریور1394 - 1:10pm |
|
 |
mehrad4
|

حمید نوشته است: mehrad4 نوشته است: مهندس جان توضيحتون كامله اما با توجه به مواردى كه آقا محمود بهش رسيدن آيا ميشه گفت ca3130 براى فريم بزرگ و 357 براى لوپهاى كوچيك كارا تر هستند؟؟ تفاوتى كه ديتا شيت اين دو نشون ميده دليل ثبات بيشترى كه بدست اومده رو توجيه ميكنه؟ ممكنه بخاطر همخوانى تصادفى فريم دست ساز مهندس محمود با مدارى كه CA3130 روش نصبه يا هر تغيير احتمالى ديگه كه ايشون تدارك ديدن باشه؟؟ (البته اگر جنس و رطوبت خاك رو در نظر نگيريم)
خواهش میکنم. خیر بنظر من هیچ دلیل خاصی نداره که بگیم 3130 برای لوپ بزرگ مناسب تره. اصولا اگر لوپ فاکتورهای درستی داشته باشه دیگه بزرگ و کوچکیش تاثیر خاصی روی مدار نداره. CA3130 کلا حالت نظامی داره و پایداریش از 357 معمولی بهتره. از طرف دیگه پهنای باند فرکانسیش کمتر هست که باعث میشه نویز کمتری داشته باشیم ولی ضریب تقویت هم کمتر میشه! پس عجیب نیست اگر بشه روی درجه حساسیت 20 ازش جواب گرفت. ولی در واقع برد نهایی که با ثبات یکسان از هر دو بدست میاد ملاک هست. بنظر من اگر شماره 157 رو گیر بیارین دیگه از نظر نظامی بودن مساله حل شدست. وقتتون بخير مهندس جان.ممنون بابت پاسختون پس با اين حساب بهتره LF157 رو هم تو ليست خريد بذاريم ! مونتاژ نهايى من رو به اتمامه و تمام قطعات رو با حداكثر حساسيت انتخاب و مونتاژ ميكنم. به سه تا مورد انتخابى برخوردم و ممنون ميشم راهنماييم كنيد: ١- مقاومتهاى ١١ و ١٢ رو نوع متال فيلم ٤١٢ اهم ٢٪ المانى بذارم بهتره يا ٣٩٠ اهم ٥٪؟ ٢- نياز ميدونيد بدنه كريستال رو به زمين مدار متصل كنيم؟ ٣- اگر ٤١٢ اهمى هارو رو مدار بذارم مقاومت لوپم چقدر باشه تا R-L ايده آل شه واسه مدار؟؟
|
جمعه 20 شهریور1394 - 1:31pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
mohsen/cortex/69 نوشته است: سلام مهندس جان آقا حمید میشه لطفا تو چند خط بگید تا حالا بهترین نتیجه ای که این مدار داده و میده با چه آی سی ها و مقاومتها و خازن ها هست ؟ من میخوام یک از نوع بسازم و واقعا با این همه مطالبی که هست آدم گیج میشه از چی استفاده کنه قربون دستت به فلزجو خوش اومدین. شما اطلاعات پست اول تاپیک رو بخونید مشخص کردم که نیازی به مطالعه ادامه تاپیک نیست مگر اینکه به مشکل خاصی برخورد کنین و در اینجا بپرسین. لذا اطلاعات فایل راهنما کامل و نهایی هست و میتونه به بهترین نتیجه منجر بشه.
|
جمعه 20 شهریور1394 - 2:05pm |
|
 |
|