نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
mehrad4 نوشته است: مهندس حميد عزيز سلام و خسته نباشيد دارم رو مونتاژ نهايى دستگاهم كار ميكنم و ميخوام دقيقترين كار ممكن رو از اين مدار بسازم (البته در حد توان خودم!!) دوتا خازن 2.2u دارم يكى mkt كه نميدونم مال چه شركتيه و اون يكى تانتاليوم اصل philips كدوم يكى رو صلاح ميدونين ؟؟ مورد دوم كابلمه كه از نوع RG 58 هست و مغزي رشته يى داره. بسيار انعطاف پذير و تك مغزيه. با RG59 چقدر فرق داره و اصلا مناسب كار تفكيك هست؟؟ دركل براى تفكيك بهتر نوع دو مغزي بهتره يا تكى؟؟ ممنون و متشكر ممنون خسته نباشین. خازن مشکی که تصویرش رو گذاشتین ام کا تی نیست و دارای قطبیت مثبت و منفی هست. بنظر من خازن فیلیپس بهتر و مطمئن تره. کابل RG58 نوع 50 اهمی هست و زیاد مناسب نیست. از RG59 که 75 اهمیه باید استفاده کنین. بهترین کابل هم همین هست. نوع دو مغزی رو دیگه زیاد توصیه نمیکنم. کلا دوستان بهتره کابل مرغوب 75 اهمی استفاده کنن تا قسمت تفکیک به مشکل برخورد نکنه. تمام محاسبات من هم با همین کابل بوده و تغییر کابل کمی تغییر درش ایجاد میکنه.
|
پنج شنبه 18 شهریور1394 - 2:24am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
وحید آریا نوشته است: با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم. من برای لوپ دستگاه به چند مورد بر خوردم ممنون میشم با راهنمایتون منو مورد لطفتون قرار بدید. 1.لوپ طلایابgpxبزرگ دابل دی. 45سانتی 2.لوپ لورنز دیپ مکس. 45سانتی 3.کویل حاس تو. قطر 18سانتی. قیمت 500000تومان 4.لوپ پیشنهادی شما دوستان. من لوپ با حداکثر برد مفید مد نظرمه. ممنون از راهنمایی دوستان و مهندس که کمه پرفسور برازنده تره آقا حمید عزیز خواهش میکنم. تا جاییکه دوستان تست کردن لوپ فلزیاب GPX از نوع مونو برای این مدار جواب خوبی میده و نسبت به نمونه هم اندازه دستسازش از قدرت و در عین حال ثبات بیشتری برخورداره! همین مساله در خصوص لوپهای لورنز هم صدق میکنه. اما دقت کنین نوع دابل دی برای فلزیاب ما بهیچ وجه قابل استفاده نیست و باید حتما از نوع مونو باشه. با این حال با توجه به اینکه این لوپهای شرکتی معروف اکثرا تا سایز 18 اینچ (45 سانت) موجود هستن و در عین حال قیمت زیادی هم دارن ؛ توصیه من این هست که خودتون لوپ عنکبوتی با سایز بزرگتر رو بسازین و جواب قویتر هم بگیرین.
|
پنج شنبه 18 شهریور1394 - 2:39am |
|
 |
hamid80
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون حمید جان. البته من کمی شک دارم که 2 وات باشه! با این مشخصات خوبی که مقاومت شما داره حتی اگر 1 وات هم باشه مشکل خاصی نیست. اگر مقاومت رو روی تصویر فیبر بذارین که بهتر اندازش مشخص بشه دیگه مطمئن میشیم. چون اگر خیلی کوچک باشه مطمئنا واتش درست نیست. برای خازن 11 هم نوع MKT یا MKS بهترین نوع هست. پلیستر در رده بعدی قرار میگیره. خیلی ممنون مهندس جان هرکاری کردم عکس ها آپلود نشد. ولی بازم سعی میکنم که از مدار عکس بزارم... ولی طول مقاوتها حدود 1 سانتیمتره...
|
پنج شنبه 19 شهریور1394 - 7:05am |
|
 |
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام مهندس حمید اخر مدار منم درست شد همون مدار که فقط نور بک لایت داشت مشکل اصلی میکرو بود و السیدی با تعویض این دو تا مشکل حل شد فقط هنوز نمی دونم چرا میکرو قبلی با وجود دیتکت توسط نرم افزار و پرگرم بدون خطا مشکل داشته فقط یه لوپ بپیچم مدار رو تست کنم مدار جالبیه با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
پنج شنبه 19 شهریور1394 - 9:17am |
|
 |
وحید آریا
|
حمید نوشته است: وحید آریا نوشته است: با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم. من برای لوپ دستگاه به چند مورد بر خوردم ممنون میشم با راهنمایتون منو مورد لطفتون قرار بدید. 1.لوپ طلایابgpxبزرگ دابل دی. 45سانتی 2.لوپ لورنز دیپ مکس. 45سانتی 3.کویل حاس تو. قطر 18سانتی. قیمت 500000تومان 4.لوپ پیشنهادی شما دوستان. من لوپ با حداکثر برد مفید مد نظرمه. ممنون از راهنمایی دوستان و مهندس که کمه پرفسور برازنده تره آقا حمید عزیز خواهش میکنم. تا جاییکه دوستان تست کردن لوپ فلزیاب GPX از نوع مونو برای این مدار جواب خوبی میده و نسبت به نمونه هم اندازه دستسازش از قدرت و در عین حال ثبات بیشتری برخورداره! همین مساله در خصوص لوپهای لورنز هم صدق میکنه. اما دقت کنین نوع دابل دی برای فلزیاب ما بهیچ وجه قابل استفاده نیست و باید حتما از نوع مونو باشه. با این حال با توجه به اینکه این لوپهای شرکتی معروف اکثرا تا سایز 18 اینچ (45 سانت) موجود هستن و در عین حال قیمت زیادی هم دارن ؛ توصیه من این هست که خودتون لوپ عنکبوتی با سایز بزرگتر رو بسازین و جواب قویتر هم بگیرین. خیلی خیلی ممنون از راهنمایی عالیتون. 
انسانهای ساده را احمق فرض نکنید. باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.
|
پنج شنبه 19 شهریور1394 - 9:22am |
|
 |
hamid80
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون حمید جان. البته من کمی شک دارم که 2 وات باشه! با این مشخصات خوبی که مقاومت شما داره حتی اگر 1 وات هم باشه مشکل خاصی نیست. اگر مقاومت رو روی تصویر فیبر بذارین که بهتر اندازش مشخص بشه دیگه مطمئن میشیم. چون اگر خیلی کوچک باشه مطمئنا واتش درست نیست. برای خازن 11 هم نوع MKT یا MKS بهترین نوع هست. پلیستر در رده بعدی قرار میگیره. لینک دانلود عکس از دستگاه http://uplod.ir/ayh8sedtyi4v/r4.rar.htm
|
پنج شنبه 19 شهریور1394 - 4:59pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشی حمید عزیز. مقاومتهای 390 اهمی شما متاسفانه بنظر میاد حتی 1 وات هم نباشه و احتمالا نیم وات هست! در این صورت قدرت کافی نداره و بخصوص روی فرکانس یا پهنای پالس بالا فشار زیادی بهشون میاد و شانس سوختن زیادی دارن. حالا حین کار مشخص میشه.
|
پنج شنبه 19 شهریور1394 - 6:20pm |
|
 |
mehrad4
|
حمید نوشته است: mehrad4 نوشته است: مهندس حميد عزيز سلام و خسته نباشيد دارم رو مونتاژ نهايى دستگاهم كار ميكنم و ميخوام دقيقترين كار ممكن رو از اين مدار بسازم (البته در حد توان خودم!!) دوتا خازن 2.2u دارم يكى mkt كه نميدونم مال چه شركتيه و اون يكى تانتاليوم اصل philips كدوم يكى رو صلاح ميدونين ؟؟ مورد دوم كابلمه كه از نوع RG 58 هست و مغزي رشته يى داره. بسيار انعطاف پذير و تك مغزيه. با RG59 چقدر فرق داره و اصلا مناسب كار تفكيك هست؟؟ دركل براى تفكيك بهتر نوع دو مغزي بهتره يا تكى؟؟ ممنون و متشكر ممنون خسته نباشین. خازن مشکی که تصویرش رو گذاشتین ام کا تی نیست و دارای قطبیت مثبت و منفی هست. بنظر من خازن فیلیپس بهتر و مطمئن تره. کابل RG58 نوع 50 اهمی هست و زیاد مناسب نیست. از RG59 که 75 اهمیه باید استفاده کنین. بهترین کابل هم همین هست. نوع دو مغزی رو دیگه زیاد توصیه نمیکنم. کلا دوستان بهتره کابل مرغوب 75 اهمی استفاده کنن تا قسمت تفکیک به مشکل برخورد نکنه. تمام محاسبات من هم با همین کابل بوده و تغییر کابل کمی تغییر درش ایجاد میکنه. خيلى خيلى ممنون و متشكرم از راهنماييتون 
|
پنج شنبه 19 شهریور1394 - 6:38pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
hamid80 نوشته است: حمید نوشته است: خیلی ممنون حمید جان. البته من کمی شک دارم که 2 وات باشه! با این مشخصات خوبی که مقاومت شما داره حتی اگر 1 وات هم باشه مشکل خاصی نیست. اگر مقاومت رو روی تصویر فیبر بذارین که بهتر اندازش مشخص بشه دیگه مطمئن میشیم. چون اگر خیلی کوچک باشه مطمئنا واتش درست نیست. برای خازن 11 هم نوع MKT یا MKS بهترین نوع هست. پلیستر در رده بعدی قرار میگیره. لینک دانلود عکس از دستگاه http://uplod.ir/ayh8sedtyi4v/r4.rar.htmبه نظر من چون مقاومت های با ارزشی هستن شما اگه 8عدد داری میتونی دوتا دوتا موازی کنی و بعد هر دو جفت رو سری کنی و استفاده کنی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 19 شهریور1394 - 9:21pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|

مهندس حمید جون سلام. باز هم بابت ارائه بیچشمداشت وبیمنّت چنین سیستم خوبی نهایت تشکر رو دارم. چند شب پیش فرصتی دست داد که یه بار دیگه FPI رو ببرم تست با یه تغییرات کوچیکی که داده بودم. البته تستی خاص دیگه؛ فقط اینکه لحیم کاری در وسط بیابون و تست ماسفتا و اپ امپای مختلف و ...... بیشتر از 2 ساعت زمان گرفت. تمام تستهام با لوپ 2متری بود. بالاخره تونستم تست مدفون در 3 متری(پیت 17 کیلویی پر از آهن) رو باهاش بزنم. بیشترین بردیکه در هوا تونستیم بگیریم 7-6 متر برای ماشین بود. ثباتش فوق العاده بود، فوق العاده. با سنس 20 و 1 ساعت ممتد گشتن وسرو کلّه زدن باهاش که یه جیک اضافی هم نداشت.
نکات خاصّی که برخورد داشتم اینا بود: برای کویلهای بزرگ وبا تمام انواع 357 ها کویل ارور داشتم. 357هاییکه با لوپ کوچک خیلی عالی کار میکنن. برای بعضیاشون با هر تنظیمی کویل ارور داشتم. بعضی از 357ها و نیز 157 اصلی که داشتم با پهنای پالس بالاتر از 200 ارور میدادن و حتی برای زیر 200 هم بازی در میاوردن. یکبار اکی میشد یکبار ارور و..... تنها و تنها با 3130 خیلی تمیز وبا ثبات کار میکرد که البته کویلمو با دیلی 11 میشناخت و دستی هم تا 60 میزدم. بیشتر از 60 یکم افت برد میداد.!!!!! الیته با همین 3130 هم اجازه نمیداد پهنا رو بیشتر از 400 وارد کنم و با پهنای بالاتر از 325 نویزی و بیثبات میشد. با فرکانسای زیر150 برد بیشتر میشد بطوریکه با فرکانسای زیر 100 میتونستم تستمو بزنم. نمیدونم چطور بود که گاهی اوقات نمیزدش ولی در مجموع خیلی راضی کننده بود. الآن دیگه یک سیستم عملیاتی واقعی شده.
|
پنج شنبه 19 شهریور1394 - 10:43pm |
|
 |
|