انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 9:12pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1319 , 1320 , 1321 , 1322 , 1323 , 1324 , 1325 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس من یه مشکلی دارم که وقتی لوپ 1*1 ( 10 دور سیم 1 میل) رو وصل میکنم اعدادم اینطوری میشه 840 860 550 ولی با لوپ 60 و 40 اعداد حدود 820 730 330 ضمنا کابل و سوکت همشون مثل همه...
این مقاومت ها رو به اسم 390 اهم نیم درصد 2 وات خریدم... بنظر شما واقعاً نیم درصده 2 واته؟؟؟؟؟؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 7:07pm
مدیر کل
مدیر کل

mahdisalehi نوشته است:
سلام خدمت همه ی دوستان
عرض ادب و احترام خدمت مهندس حمید عزیز
من الان قاب لوپ رو ساختم و اسکلت رو کامل کردم
لوپ من 40 هست و میخوام سیم رو بپیچم حالا برای این به نظر شما مهندس من این رو به صورت تخت بپیچم یا عنکبوتی؟ سیم لاکی بهتره یا رشته ای؟ اگه برد تخت بیشتره تخت بپیچم بهتره؟ سیم ها با هم فاصله داشته باشه؟ و نکته ی دیگه هم اینکه آیا از سیم 0.8 استفاده کنم براش یا 0.6 و یا 0.7

راستی یک کابل میکروفنی گیرم اومده که متری 8 هزار تومنه و شیلد استریو هست جنسش حرف نداره و ذخامت مغزی هاش 1 میله انگار اهمی هم نداره !

سوال دیگری هم دارم این که میخوام من دستگاه رو از گردن آویزون کنم به نظر شما مشکلی پیش نمیاد اگه یکم کابل رو بیشتر بگیرم و به جای اینکه روی بدنه باشه به گردن آویزون شه؟
اگه به همه جواب بدین بی شمار ممنون میشم
مهندس حمید خیلی خیلی ممنونم :ymhug: :x :)

خواهش میکنم. خسته نباشین.
بنظر من شما لوپ 40 سانتی رو به صورت عنکبوتی بپیچین بهتره. چون بعیده بصورت تخت بتونین خوب در بیارین. قدرتشون هم فرق محسوسی نمیکنه. سیم 0.8 هم برای این لوپ بنظر من بهتره. میتونین نوع لاکی بکار ببرین یا معادل افشانش رو. لذا 22 دور سیم 0.8 میل با قطر داخلی 35.5 سانت مناسب هست.
در خصوص کابل هم بنظر من از RG59 مرغوب استفاده کنین بهتره. سایر کابلها ممکنه سیستم تفکیک رو بهم بریزه. با این حال حرف آخر رو تست خود شما میزنه.
استفاده از دستگاه بصورت گردن اویز هم مشکلی نداره بشرطی که کابل لوپ شما مناسب باشه و دستگاه هم جلو لوپ قرار نگیره.

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 7:20pm
مدیر کل
مدیر کل

shadabad نوشته است:
با تشکر از توضیحات زیباتون که قشنگ مطلب رو برام جا انداخت
یه چیز دیگه که شاید البته خیلی سوال مسخره ای باشه :D اینکه آیا میشه مثلا به جای 10 دور پیچیدن سیم از کابل مسی با قطر نیم سانت یا یک سانت اونم فقط یک دور پیچید و به همین نتیجه ای رسید که با سیم مثلا 1در 1 بدست میاد؟

خواهش میکنم.
خیر این کار شدنی نیست چون ما به ظرفیتی حداقل در حد 200 میکرو هانری نیاز داریم تا قدرت میدان لوپ خوب در بیاد. ولی با یک دور سیم از هر نوعی هم که باشه ظرفیت بسیار کمی بوجود میاد که بدرد فلزیاب نمیخوره! ظرفیتی که بنده محاسبه کردم خوب جواب میده حدود 350 میکرو هانری هست. هر چند رعایت این ظرفیت برای عملکرد دقیق مدار ضروری نیست ولی بنظر میاد در حالت کلی برای یک فلزیاب پالسی نزدیک به ایده ال باشه. با این حال برخی از دوستان گزارش کردن برای لوپهای بزرگ ممکنه ظرفیت بالاتر بهتر جواب بده که از نظر من هم احتمالش وجود داره.

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 7:24pm
مدیر کل
مدیر کل

hamid80 نوشته است:
سلام مهندس من یه مشکلی دارم که وقتی لوپ 1*1 ( 10 دور سیم 1 میل) رو وصل میکنم اعدادم اینطوری میشه 840 860 550 ولی با لوپ 60 و 40 اعداد حدود 820 730 330 ضمنا کابل و سوکت همشون مثل همه...
این مقاومت ها رو به اسم 390 اهم نیم درصد 2 وات خریدم... بنظر شما واقعاً نیم درصده 2 واته؟؟؟؟؟؟

با توجه به عادی بودن اعداد در لوپهای 40 و 60 شما و یکسان بودن سیم واقعا هیچ نظری در مورد تفاوت اعداد برای لوپ 1 متری شما ندارم! باید خودتون لوپ 1 متری رو بیشتر وارسی کنین بلکه مشکلی درش وجود داشته باشه.
اما مقاومتهایی که گرفتین جالبه! طبق استاندارد رنگ مقاومتهای 6 حلقه ای ؛ مقاومتهای شما 390 اهم نیم درصد هست. در واقع حلقه پنجم که سبز رنگه میزان خطا رو مشخص میکنه که این رنگ نشانه 0.5 درصد بودنه و البته زیاد اهمیتی هم برای ما نداره!!! فاکتور بسیار مهم تر برای این مدار حلقه ششم هست که میزان خطای حرارتی مقاومت رو نشان میده و رنگ زرد در اینجا بمعنی خطای حرارتی 25 ppm (میلیونیوم) به ازای تغییر هر درجه سانتیگراد هست. پس مثلا اگر دما 10 درجه تغییر بکنه در مجموع باید 0.1 اهم تغییر در مقدار مقاومت داشته باشیم که میشه گفت چیزی نزدیک به ایده آلی هست که ما در اینجا نیاز داریم! لذا این مقاومت (اگر حلقه هاش تقلبی نباشن! =(( :D ) تا اینجای کار بهترین مقاومت 390 اهمی هست که دیدیم و ممنون میشم آدرس تهیه اون رو در اختیار ما بذارین. هر چند دو روز دیگش نیست و نابود و قیمتش فضایی میشه!
لازم به ذکره ایده آل ترین مقاومت 6 حلقه ای که میتونه وجود داشته باشه دارای حلقه پنجم و ششم هر دو به رنگ بنفش هست که معادل خطای 0.1 درصد و تنها 5 ppm خطای حرارتیه که اگر گیر بیاد دیگه هیچ مساله ای بابت این دو مقاومت نخواهیم داشت.

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 7:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
hamid80 نوشته است:

با توجه به عادی بودن اعداد در لوپهای 40 و 60 شما و یکسان بودن سیم واقعا هیچ نظری در مورد تفاوت اعداد برای لوپ 1 متری شما ندارم! باید خودتون لوپ 1 متری رو بیشتر وارسی کنین بلکه مشکلی درش وجود داشته باشه.
اما مقاومتهایی که گرفتین جالبه! طبق استاندارد رنگ مقاومتهای 6 حلقه ای ؛ مقاومتهای شما 390 اهم نیم درصد هست. در واقع حلقه پنجم که سبز رنگه میزان خطا رو مشخص میکنه که این رنگ نشانه 0.5 درصد بودنه و البته زیاد اهمیتی هم برای ما نداره!!! فاکتور بسیار مهم تر برای این مدار حلقه ششم هست که میزان خطای حرارتی مقاومت رو نشان میده و رنگ زرد در اینجا بمعنی خطای حرارتی 25 ppm (میلیونیوم) به ازای تغییر هر درجه سانتیگراد هست. پس مثلا اگر دما 10 درجه تغییر بکنه در مجموع باید 0.1 اهم تغییر در مقدار مقاومت داشته باشیم که میشه گفت چیزی نزدیک به ایده آلی هست که ما در اینجا نیاز داریم! لذا این مقاومت (اگر حلقه هاش تقلبی نباشن! =(( :D ) تا اینجای کار بهترین مقاومت 390 اهمی هست که دیدیم و ممنون میشم آدرس تهیه اون رو در اختیار ما بذارین. هر چند دو روز دیگش نیست و نابود و قیمتش فضایی میشه!
لازم به ذکره ایده آل ترین مقاومت 6 حلقه ای که میتونه وجود داشته باشه دارای حلقه پنجم و ششم هر دو به رنگ بنفش هست که معادل خطای 0.1 درصد و تنها 5 ppm خطای حرارتیه که اگر گیر بیاد دیگه هیچ مساله ای بابت این دو مقاومت نخواهیم داشت.

مهندس جان خیلی ممنون از توضیحات جامع و کاملی که فرمودید...
من اسم مغازه رو یادم نمیاد ولی از پاساژ توکل طبقه دوم خریدم و تا اونجایی که یادم میاد فقط مقاومت میفروخت
ضمناً من برای خازن c11 هم تانتالیوم ژاپنی دارم و هم ام کا تی و هم پلیستر . کدوم رو استفاده کنم بهتره؟؟؟؟

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 8:12pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون حمید جان.
البته من کمی شک دارم که 2 وات باشه! با این مشخصات خوبی که مقاومت شما داره حتی اگر 1 وات هم باشه مشکل خاصی نیست. اگر مقاومت رو روی تصویر فیبر بذارین که بهتر اندازش مشخص بشه دیگه مطمئن میشیم. چون اگر خیلی کوچک باشه مطمئنا واتش درست نیست.
برای خازن 11 هم نوع MKT یا MKS بهترین نوع هست. پلیستر در رده بعدی قرار میگیره.

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 8:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
http://www.x.ir/showthread.php?tid=38&pid=1048#pid1048
جالبه نه حرامخوری عادت شده

دوست گرامی این لینک باز نمیشه. میتونین اصلاحش کنین لطفا ببینیم جریان چیه ؟

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 8:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

منم ی دلتاپالس ساخت قدیم داشتم میساختم بد ی مدت خونه پور دود شد :))

چهارشنبه 18 شهریور1394 - 11:25pm

مهندس حميد عزيز سلام و خسته نباشيد
دارم رو مونتاژ نهايى دستگاهم كار ميكنم و ميخوام دقيقترين كار ممكن رو از اين مدار بسازم (البته در حد توان خودم!!)
دوتا خازن 2.2u دارم يكى mkt كه نميدونم مال چه شركتيه و اون يكى تانتاليوم اصل philips كدوم يكى رو صلاح ميدونين ؟؟
مورد دوم كابلمه كه از نوع RG 58 هست و مغزي رشته يى داره. بسيار انعطاف پذير و تك مغزيه. با RG59 چقدر فرق داره و اصلا مناسب كار تفكيك هست؟؟
دركل براى تفكيك بهتر نوع دو مغزي بهتره يا تكى؟؟
ممنون و متشكر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 18 شهریور1394 - 12:09am

محل اقامت: کرج
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
من برای لوپ دستگاه به چند مورد بر خوردم ممنون میشم با راهنمایتون منو مورد لطفتون قرار بدید.
1.لوپ طلایابgpxبزرگ دابل دی. 45سانتی
2.لوپ لورنز دیپ مکس. 45سانتی
3.کویل حاس تو. قطر 18سانتی. قیمت 500000تومان
4.لوپ پیشنهادی شما دوستان.
من لوپ با حداکثر برد مفید مد نظرمه.
ممنون از راهنمایی دوستان و مهندس که کمه پرفسور برازنده تره آقا حمید عزیز

انسانهای ساده را احمق فرض نکنید.
باور کنید آنان خودشان نخواستند هفت خط باشند.

پنج شنبه 18 شهریور1394 - 12:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1319 , 1320 , 1321 , 1322 , 1323 , 1324 , 1325 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure