نویسنده |
پیغام |
mirza
|

حمید نوشته است: خب اولا وضعیت ساخت این مدار از هیچ لحاظ قابل مقایسه با ماینر نیست! ماینر مدار پیچیده ای داشت که برخی قطعاتش پیدا نمیشد و در عین حال مدار پیچیده حتی برای مونتاژ هم جزئیات بیشتری داره که احتمال جوابگیری خوب رو پایین میاره. از این گذشته ماینر چه در بخش مدار و چه قابلیت نرم افزاری دمو بود در حالیکه در این مدار فقط محدودیت 300 بار روشن و خاموش برای کاهش سوء استفاده های احتمالی در نظر گرفته شده و هیچ قابلیتی در دستگاه جنبه محدود شده نداره. از طرف دیگه این مدار از قطعات رایجی استفاده میکنه که در بازار ما متداول هست و راهنمای ساخت هم شاید از هر مدار دیگری که تا بحال ساخته باشین کامل تره و هر کسی که چند کیت ساده الکترونیک رو موفق شده باشه بسازه میتونه از این طرح هم جواب خوبی بگیره. بارها ذکر شده در بحث فلزیابی اصولا این سوال که برد برای فلان فلز چقدره بدون اینکه به سایز و نوع لوپ و جنس فلز اشاره بشه سوال غلطی هست! چون تمام این فاکتورها خصوصا سایز لوپ تعیین کننده برد خواهد بود. بعنوان مثال برد برای فیبر مسی 20 در 20 با لوپ 60 عنکبوتی حدود 170 سانت هست. با لوپ 1 در 1 هم همین فلز میتونه تا 2 متر قابل سنس باشه. ثبات این مدار در حد خوبی هست و چندین فاکتور برای مقابله با نویز و همینطور کاهش حساسیت به اثرات زمین در نظر گرفته شده که برخی از اینها در تنظیمات منوی دستگاه وجود داره و رسیدن به ثبات حداکثری کاملا به تنظیماتی که خود شما بصورت دیجیتال انجام میدین بستگی داره. تفکیک این دستگاه هم در حد خوبیه و عملا با تفکیک لورنز تا حد زیادی مشابهت داره. تفکیک در این طرح به دو صورته که یکی عدد تفکیک هست و بیشتر به سایز فلز بستگی داره و دیگری حذف آهن هست. تفاوتی که تفکیک این دستگاه با دستگاههای لورنز و مینلب داره اینه که در اینجا ما با لوپهای مونوی بزرگ هم حذف آهن داریم ولی اون دستگاهها چنین امکانی ندارن! سلام مهندس ، وقت بخیر برای لوپ ۱*۱ اگه فریم به صورت دایره باشه اشکال داره یا فرقی با فریم مربع نداره و اینکه اگه سیمها بیرون فریم باشند اثرش چه طور هست با تشکر 
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 10:56pm |
|
 |
mehrad4
|
مهندس حميد عزيز سلام امروز يه لوپ ٦٠ سانتى عنكبوتى يك اهمى با سيم رشته يى نمره ١.٥ ساختم با delay 18. براى تست رفتم پشت بوم و نتيجه جالبى گرفتم. لوپ تقريبا به ٣ تا ٢.٧ متري سقف ميرسيد تك بوق و بوق ممتد ميزد. يعنى ٤-٥ برابر قطر لوپ!! انقد ذوق زده بودم يادم رفت اعداد سه گانمو ياد داشت كنم!! فقط يه سوال! امكان داره چنين بردى تو زمين حفظ بشه؟؟ و اينكه به نظرتون نسخه نرم افزاريه نهايي كى قابل ارائه ست؟؟
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 10:59pm |
|
 |
mehrad4
|
وحید آریا نوشته است: بابت جواب سریع وکاملتون خیلی خیلی خیلی ممنونم، ماینر باعث شد بین منو علاقه ام به ساخت فلزیاب یه فاصله ی دو ساله بیفته . با دیدین سایتتون و این تایپکای فعال بازم میخوام این کارو کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید تا بتونم نتیجه بگیرم. الان شماتیک،لیست قطعات و...از کجا به دست بیارم شما تاج سر مایی چه معذرت خواهی من شرمنده تو صفحه اول ٤ تا فايل دانلودى هست كه بايد همه رو دانلود كنى فايلو word رو خوب بخون بعد مدارو بساز ، اگه پروگرمر پيشنهادى مهندس رو ندارى به احتمال ٩٠٪ به مشكل ميخورى تو رايت صحيح فيوز بيتها كه اونم با ساخت يه پروگرمر usbasb قابل حله تقريبا هر لوپى رو مدار با delay متفاوت جواب ميده (واسه تست) قطعاتو حتما اصلى و مقاومتارو حتما ١٪ يا اگه بصورت حرفه اى كاوشگرى ميكنى ٠.١٪ بگير(طبقه پايين عباسيان ١٪ داره و طبقه پايين امجد ٠.١٪ داره كه كمى گرونتره و دونه اى ٢٥٠٠ تومنه! ولى مي ارزه) باقيه مسائلم به مشكلى بر نميخورى ولى اگه سوالى بود دوستان مهندس تاپيك بذل توجه داشته و دارند به مبتديايى مثل بنده. موفق باشى
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 11:14pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
mirza نوشته است: سلام مهندس ، وقت بخیر برای لوپ ۱*۱ اگه فریم به صورت دایره باشه اشکال داره یا فرقی با فریم مربع نداره و اینکه اگه سیمها بیرون فریم باشند اثرش چه طور هست با تشکر  فریم مربعی کمی قویتر هست و راحت تر هم ساخته و حمل میشه. سیمها هم بیرون فریم باشن اشکالی نداره.
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 11:30pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

mehrad4 نوشته است: مهندس حميد عزيز سلام امروز يه لوپ ٦٠ سانتى عنكبوتى يك اهمى با سيم رشته يى نمره ١.٥ ساختم با delay 18. براى تست رفتم پشت بوم و نتيجه جالبى گرفتم. لوپ تقريبا به ٣ تا ٢.٧ متري سقف ميرسيد تك بوق و بوق ممتد ميزد. يعنى ٤-٥ برابر قطر لوپ!! انقد ذوق زده بودم يادم رفت اعداد سه گانمو ياد داشت كنم!! فقط يه سوال! امكان داره چنين بردى تو زمين حفظ بشه؟؟ و اينكه به نظرتون نسخه نرم افزاريه نهايي كى قابل ارائه ست؟؟ خسته نباشین. خب اینکه نتیجه عادی بوده چون برد نهایی لوپ 60 عنکبوتی حدود 3 متر هست و کلا برای این نوع لوپ حدود 5 برابر سایز لوپ برد نهایی بدست میاد و شما هم بهش رسیدین. روی زمین تنظیمات مختلف هست که تاثیرگذاره. بنظر من نهایت 10 درصد برای فلز جدید برد داخل خاک کاهش پیدا میکنه که زیاد نیست. اما برای فلز دفینه ای عملا این مقدار افت کاملا جبران میشه و حتی برد بیشتری هم بدست میاد! از این حیث جای نگرانی نیست. فقط سعی کنین برای لوپهای بزرگ که قراره عمق بالا بزنن از فرکانس زیاد استفاده نکنین و دیلی رو هم به تناسب بالاتر بذارین. نسخه 3.0 فعلا که نهایی هست و هیچ نکته جدیدی بنظرم نرسیده. لذا ممکنه تا مدتها و شاید هیچوقت اپدیت دیگری نداشته باشیم! هر چند من علاقه مندم اگر تکنیک دیگری بنظرم رسید سر فرصت پیاده کنم.
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 11:34pm |
|
 |
alijooon
کاربر فعال
|
سلام دوباره
مهندس حمید گرامی سلام و خسته نباشید ایشالله که حالتون خوب باشه کابل لوپ من خیلی نویز دریافت میکرد اومدم با پارچه فلزی کابل رو پیچیدم و بهترش کردم و پارچه فلزی رو به منفی مدار وصل کردم حذف نویز بهتر شد ولی کاملا رفع نشد(با لمس کمی ثبات بصورت اعداد منفی بهم میخورد و تک بوق اضافی) اومدم یه هسته فریت استوانه ای داشتم.کابل باطری رو 3دور به فریت پیچیدم(قبلا پیشنهاد خودتون به یکی از بچه های انجمن بود ) و شیلد پارچه ای رو به منفی باطری وصل کردم یعنی شیلد به قبل از فریت و سمت باطری وصل شد هدفم این بود که نویز توسط فریت گرفته بشه تقریبا میشه گفت نویز از بین رفت فعلا که راضی ام تا بینم تجارب جدید چی به دست میاد
پارچه فلزی رو هم میشه از دور پنل ledها و پلاسماهای 50اینچ که خراب شدن و اوراق میشن بدست بیاریم.طول 1متر و 1.5متر هم هست اگه توضیحی لازمه بفرمایید مهندس جان
ممنون
ا
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 11:36pm |
|
 |
SAHEL
|
mehrad4 نوشته است: مهندس حميد عزيز سلام امروز يه لوپ ٦٠ سانتى عنكبوتى يك اهمى با سيم رشته يى نمره ١.٥ ساختم با delay 18. براى تست رفتم پشت بوم و نتيجه جالبى گرفتم. لوپ تقريبا به ٣ تا ٢.٧ متري سقف ميرسيد تك بوق و بوق ممتد ميزد. يعنى ٤-٥ برابر قطر لوپ!! انقد ذوق زده بودم يادم رفت اعداد سه گانمو ياد داشت كنم!! فقط يه سوال! امكان داره چنين بردى تو زمين حفظ بشه؟؟ و اينكه به نظرتون نسخه نرم افزاريه نهايي كى قابل ارائه ست؟؟ دوستان برای ساخت لوپ 60 از سیم 1.5 آمل استفاده کنین اهمش میشه 0.4 اهم
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 11:38pm |
|
 |
mehrad4
|

حمید نوشته است: mehrad4 نوشته است: مهندس حميد عزيز سلام امروز يه لوپ ٦٠ سانتى عنكبوتى يك اهمى با سيم رشته يى نمره ١.٥ ساختم با delay 18. براى تست رفتم پشت بوم و نتيجه جالبى گرفتم. لوپ تقريبا به ٣ تا ٢.٧ متري سقف ميرسيد تك بوق و بوق ممتد ميزد. يعنى ٤-٥ برابر قطر لوپ!! انقد ذوق زده بودم يادم رفت اعداد سه گانمو ياد داشت كنم!! فقط يه سوال! امكان داره چنين بردى تو زمين حفظ بشه؟؟ و اينكه به نظرتون نسخه نرم افزاريه نهايي كى قابل ارائه ست؟؟ خسته نباشین. خب اینکه نتیجه عادی بوده چون برد نهایی لوپ 60 عنکبوتی حدود 3 متر هست و کلا برای این نوع لوپ حدود 5 برابر سایز لوپ برد نهایی بدست میاد و شما هم بهش رسیدین. روی زمین تنظیمات مختلف هست که تاثیرگذاره. بنظر من نهایت 10 درصد برای فلز جدید برد داخل خاک کاهش پیدا میکنه که زیاد نیست. اما برای فلز دفینه ای عملا این مقدار افت کاملا جبران میشه و حتی برد بیشتری هم بدست میاد! از این حیث جای نگرانی نیست. فقط سعی کنین برای لوپهای بزرگ که قراره عمق بالا بزنن از فرکانس زیاد استفاده نکنین و دیلی رو هم به تناسب بالاتر بذارین. نسخه 3.0 فعلا که نهایی هست و هیچ نکته جدیدی بنظرم نرسیده. لذا ممکنه تا مدتها و شاید هیچوقت اپدیت دیگری نداشته باشیم! هر چند من علاقه مندم اگر تکنیک دیگری بنظرم رسید سر فرصت پیاده کنم. ممنون و متشكرم نتيجه عادى؟؟؟؟ ٣ متر؟؟؟؟ عااادى؟؟؟ پس نتيجه خوب اين فلزياب چند متره مهندس؟؟؟!!! ينى لوپ ١*١ قراره حد اقل ٥ متر عمق بزنه؟؟؟!! دوستان كاوشگر به اين نتيجه رسيدن؟؟؟ (اينطوريكه بايد رو حفارمون هيت سينك ببنديم نسوزه موقع حفارى!!)
|
سه شنبه 17 شهریور1394 - 11:47pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
بله خب برد نهایی برای لوپهای سایز متوسط عنکبوتی حدود 5 برابر سایز لوپ هست. برد خوبش هم تقریبا همینقدره. حالا اگر تحت شرایطی بتونین از درجه حساسیت 20 استفاده کنین کمی نتیجه قویتر هم میشه ولی برای داخل خاک بعید میدونم بیشتر از این بشه. باز بستگی به جنس و شرایط خاک منطقه هم داره. برای فریم 1 در 1 نمیشه به این راحتی به برد 5 برابری رسید. اما رسیدن به برد 4 متر با لوپ 1 در 1 عادی هست و برخی دوستان هم به 4.5 متر دست پیدا کردن. البته فراموش نکنین برد نهایی برای فلزی به اندازه خود لوپ یا بزرگتر بدست میاد. در حالیکه اکثر اهداف معمولا کوچکتر از این هستن. با این حال لوپ بزرگتر همیشه برای اهداف متوسط هم برد بیشتری نسبت به لوپهای کوچکتر بهمراه داره. مثلا یک فلز 50 سانتی با لوپ 1 در 1 تا حد 320 سانت سنس میشه و همین فلز با لوپ 2 در 2 میتونه تا 4.5 متر قابل سنس باشه!
|
چهارشنبه 17 شهریور1394 - 12:06am |
|
 |
mehrad4
|

حمید نوشته است: بله خب برد نهایی برای لوپهای سایز متوسط عنکبوتی حدود 5 برابر سایز لوپ هست. برد خوبش هم تقریبا همینقدره. حالا اگر تحت شرایطی بتونین از درجه حساسیت 20 استفاده کنین کمی نتیجه قویتر هم میشه ولی برای داخل خاک بعید میدونم بیشتر از این بشه. باز بستگی به جنس و شرایط خاک منطقه هم داره. برای فریم 1 در 1 نمیشه به این راحتی به برد 5 برابری رسید. اما رسیدن به برد 4 متر با لوپ 1 در 1 عادی هست و برخی دوستان هم به 4.5 متر دست پیدا کردن. البته فراموش نکنین برد نهایی برای فلزی به اندازه خود لوپ یا بزرگتر بدست میاد. در حالیکه اکثر اهداف معمولا کوچکتر از این هستن. با این حال لوپ بزرگتر همیشه برای اهداف متوسط هم برد بیشتری نسبت به لوپهای کوچکتر بهمراه داره. مثلا یک فلز 50 سانتی با لوپ 1 در 1 تا حد 320 سانت سنس میشه و همین فلز با لوپ 2 در 2 میتونه تا 4.5 متر قابل سنس باشه! اين فوق العادست... خيلى كار خوبى كردين كه با ايجاد محدوديت دست سودجوهاى بى انصافو از سرقت علمى اين مدار كوتاه كردى مهندس... براى خريد همچين فلزيابى با اين قابليت بيشتر از ١٠ مليون پول طلب ميكنن... بلند نظرى شما براى تك تك دوستان گروه اثبات شده و قابل تحسينه. به نيابت از تمام دوستدارانت ، صميمانه دستتون رو ميفشارم وبهتون تبريك ميگم اين موفقيت علمى رو. 
|
چهارشنبه 17 شهریور1394 - 12:43am |
|
 |
|