نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
میثم نوشته است: دوستانی که راحت تونستند با نرم افزار extreme burner پروگرام کنند لطفا چندتا پروگرامر خوب با ذکر نام و مشخصات معرفی کنند. ظاهرا بعضی از دوستان با پروگرامرهایی به مشکل برخوردند. و کدوم سایت قطعات جنس اصل داره برا سفارش؟ میخوام از چهره الکترونیک و ایران میکرو سفارش بدم. و اینکه مقاومت 2 وات 390 اهم %1 پیدا نمیشه. 2 وات %5 هست. از کجا گیر بیارم؟ با تشکر از اساتید محترم و دوستای فلزجو  دوست عزیز من یک عدد پروگرمر دارم که دست نخورده یعنی اصلا بازش نکردم خواستید در خدمتم در ضمن کریستال هم نمی خواد ایسی بنداز توش پروگرم کنید خیلی راحت 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 14 شهریور1394 - 12:50am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
saleh700 نوشته است: مصیبت الهی دستگاه فلزجو هست تازه باطری ها رو شارژ کرده بودم داشتم ولتاژ باطری رو اندازه میگرفتم اتصالی شد و دستگاه آتیش گرفت فقط 190 هزار تومان قیمت باطری بود جعبه و مدار ... به کنار نزدیک بود خونه زندگی بسوزه. این باطری های پلیمری خیلی حساس هستند دوستان یا استفاده نکنید یا جنس خوب بگیرید و مراقب هم باشید. بنده اصلا دلیل اتصالی رو هم متوجه نشدم فقط پراپ ولتمتر رو زدم به سر باطری که یک دفعه اتاق پرد دود شد و بعدشم آتیش گرفت هر طور با بیل دستگاه رو پرت کردم تو حیات الان هم به خاطر دودی که استشمام کردم سرم درد میکنه بله قبلا عرض کردم  فقط شانس اوردید که منفجر نشده ! .کلا به دوستانی که از الکترونیک سر رشته ای ندارید توصیه میکنم دنبال اینطور باطریها نرند . از دوعدد باطری 12 و 6 ولت 2.8 امپر استفاده کنند .
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 14 شهریور1394 - 1:00am |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
shadabad نوشته است: shadabad نوشته است: دوستان عزیز فلز جو لطف میکنید حذف آهن رو یه توضیحی بدید من طریقه کار کردن باهاش رو نفهمیدم خیلی ممنون از لطف همگی  دوستان گل و بلبل یکی حذف آهن رو خوشگل توضیح بده دیگه فهمیدما ولی یکم گیج شدم تشکر  فایل توضیحات به زبان ساده توضیح داده شده.
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 8:33am |
|
 |
shadabad
کاربر فعال
|
shakib نوشته است: shadabad نوشته است: shadabad نوشته است: دوستان عزیز فلز جو لطف میکنید حذف آهن رو یه توضیحی بدید من طریقه کار کردن باهاش رو نفهمیدم خیلی ممنون از لطف همگی  دوستان گل و بلبل یکی حذف آهن رو خوشگل توضیح بده دیگه فهمیدما ولی یکم گیج شدم تشکر  فایل توضیحات به زبان ساده توضیح داده شده. این که شکی درش نیست توضیحات مهندس عالیه ولی من چون زمینه ای از اپراتوری و حذف و تفکیک و اینا ندارم مطلب خوب برام جا نیفتاده اگه با مثال یکی توضیح بده خیلی خوب میشه 
آنکس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 11:12am |
|
 |
saleh700
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: saleh700 نوشته است: مصیبت الهی دستگاه فلزجو هست تازه باطری ها رو شارژ کرده بودم داشتم ولتاژ باطری رو اندازه میگرفتم اتصالی شد و دستگاه آتیش گرفت فقط 190 هزار تومان قیمت باطری بود جعبه و مدار ... به کنار نزدیک بود خونه زندگی بسوزه. این باطری های پلیمری خیلی حساس هستند دوستان یا استفاده نکنید یا جنس خوب بگیرید و مراقب هم باشید. بنده اصلا دلیل اتصالی رو هم متوجه نشدم فقط پراپ ولتمتر رو زدم به سر باطری که یک دفعه اتاق پرد دود شد و بعدشم آتیش گرفت هر طور با بیل دستگاه رو پرت کردم تو حیات الان هم به خاطر دودی که استشمام کردم سرم درد میکنه بله قبلا عرض کردم  فقط شانس اوردید که منفجر نشده ! .کلا به دوستانی که از الکترونیک سر رشته ای ندارید توصیه میکنم دنبال اینطور باطریها نرند . از دوعدد باطری 12 و 6 ولت 2.8 امپر استفاده کنند . اسد جان شما که سر رشته دارید,چرا! این باطری ها منفجر نمیشن اون لیتیوم آیون هست که منفجر میشه!
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 11:26am |
|
 |
alijooon
کاربر فعال
|
سلام مهندس جان سلام ایشالله که خوب باشی
یه چیزی ذهنمو مشغول کرده گفتم بگم
اینکه تو دمو بعد از عبارت فلزجو ورژن فلان ،عبارت persian golf pi ویا persian pi نمایش داده بشه
حقیقتش من فکر میکنم غریبه ها باید بدونن این طرح از این آب و خاک بیرون اومده
ممکنه عبارت فلزجو به تنهایی برای یه مکزیکی یا یه تونسی یا یه برادر عرب اونطرف خلیج چیزی رو تداعی نکنه
منو به لحاظ این نظریه، اگه موافق میلتون نیست ،ببخشید مهندس جان
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 12:16pm |
|
 |
میثم
کاربر فعال
|
مهندس حمید آیا میشه برا باتری از 16 تا باتری قلمی شارژی (1.2 ولت 2700 mAh ) که با هم سری شدن و وقتی فول شارژ میشند ولتاژ حدودا 20 ولت میده استفاده کرد؟ از لحاظ مصرف و آمپر مناسبه؟
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 1:06pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
میثم نوشته است: مهندس حمید آیا میشه برا باتری از 16 تا باتری قلمی شارژی (1.2 ولت 2700 mAh ) که با هم سری شدن و وقتی فول شارژ میشند ولتاژ حدودا 20 ولت میده استفاده کرد؟ از لحاظ مصرف و آمپر مناسبه؟ بله این کار هم میشه ولی واقعا الزامی برای انجامش نیست این همه باطری وجود داره به نظر من این گزینه برای اخرین راه حل مناسبه
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 1:09pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
بله میشه استفاده کرد و در این صورت 15 سلول نیکل متال هیدرات کفایت میکنه. اما مشکلی که هست اینه که اولا قیمتش در مجموع شاید حتی بیشتر از سایر انواع باطری در میاد و در ثانی شارژ این باطری ها زمان بیشتری لازم داره و ثالثا حجم و وزن قسمت باطری نسبت به نوع لیتیوم خیلی بیشتر میشه! از این جهات زیاد باطریهای مناسبی نیستن. وگرنه برای کارکرد مدار هیچ مشکلی نداره.
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 1:12pm |
|
 |
shadabad
کاربر فعال
|
shadabad نوشته است: این که شکی درش نیست توضیحات مهندس عالیه ولی من چون زمینه ای از اپراتوری و حذف و تفکیک و اینا ندارم مطلب خوب برام جا نیفتاده اگه با مثال یکی توضیح بده خیلی خوب میشه  آقا هیشکی که جواب نداد خودم یه توضیح کوچیکی میدم شما ببینید درست فهمیدم تفکیک اینه که مثلا از یه درجه ای توو تنظیمات دیگه آهن و مس و مفرغ و غیره رو از طلا تفکیک میکنه؟ یعنی دیگه فقط برای طلا واکنش نشون میده؟ یا اینکه فقط آهن رو از بقیه فلزات مثل مس و مفرغ و طلا و غیره جدا میکنه؟  ممنون
آنکس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند
|
یکشنبه 15 شهریور1394 - 1:24pm |
|
 |
|