نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خیر! خازنهای تانتالیوم کلا بلحاظ نوع دی الکتریک خودشون دارای پلاریته و قطبیت مثبت و منفی هستن و لذا باید جهت نصبشون رعایت بشه. این موضوع ربطی به ظرفیت خازن نداره.
|
شنبه 14 شهریور1394 - 3:59pm |
|
 |
mohsen_lachini
کاربر فعال
|
قربونت این حرفارو از کجا میارید ادم حض میکنه 
|
شنبه 14 شهریور1394 - 4:29pm |
|
 |
1426539
کاربر حرفه ای
|
باسلام خدمت دوستان عزیز الالخصوص آقا مهدی و مهندس حمید .دوستانی که مشکل کابل رابط دستگاه به لوپ دارن میتونن مثل من کابلشون رو خودشون بسازن هم کیفیتش خیلی خوبه و هم هزینش کمتره فقط باید یک ساعت وقت و حوصله بخرج بدن.من خودم به این روش ساختم که اومدم دو رشته سیم افشان 1×1 به طول 1.5 متر با دو رنگ متفاوت رو کنار هم سرتاسر با نوارچسب به هم چسبوندم بعد از اون یه سیم افشان دیگه به طول تقریبا 3 متر روکشش رو کلا جدا کردم و رشته هاش رو بصورت پهن منظم و یکنواخت دور اون سیم قبلی پیچوندم به طوری که جایی خالی نمونه.دوباره سرتاسر سیم رو نوار چسب پیچوندم و در اخر سیم رو با وارنیش حرارتی روکش کردم و یه سشوار و تمام.
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
شنبه 14 شهریور1394 - 5:59pm |
|
 |
saleh700
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 14 شهریور1394 - 6:11pm |
|
 |
shadabad
کاربر فعال
|
این چیه دوست عزیز؟ چی شده؟
آنکس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند
|
شنبه 14 شهریور1394 - 6:18pm |
|
 |
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام مهندس حمید السیدی من فقط نوز زمینه داره نه نوشته ای نه مربعی موقع روشن شدن یه تک بوق می زنه اما نوشته ای نیست السیدی رو عوض کردم همین مشکل رو دارم میکرو رو هم چند بار پروگرم کردم بازم همین مشکل رو دارم خازن و مقاومتا کنار السیدی رو هم چک کردم سالم بودن الان دقیق گیج شدم اگه ممکنه یه راهنمایی کنید با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
شنبه 14 شهریور1394 - 6:30pm |
|
 |
saleh700
کاربر حرفه ای
|
مصیبت الهی دستگاه فلزجو هست تازه باطری ها رو شارژ کرده بودم داشتم ولتاژ باطری رو اندازه میگرفتم اتصالی شد و دستگاه آتیش گرفت فقط 190 هزار تومان قیمت باطری بود جعبه و مدار ... به کنار نزدیک بود خونه زندگی بسوزه. این باطری های پلیمری خیلی حساس هستند دوستان یا استفاده نکنید یا جنس خوب بگیرید و مراقب هم باشید. بنده اصلا دلیل اتصالی رو هم متوجه نشدم فقط پراپ ولتمتر رو زدم به سر باطری که یک دفعه اتاق پرد دود شد و بعدشم آتیش گرفت هر طور با بیل دستگاه رو پرت کردم تو حیات الان هم به خاطر دودی که استشمام کردم سرم درد میکنه
|
شنبه 14 شهریور1394 - 6:30pm |
|
 |
shadabad
کاربر فعال
|
saleh700 نوشته است: مصیبت الهی دستگاه فلزجو هست تازه باطری ها رو شارژ کرده بودم داشتم ولتاژ باطری رو اندازه میگرفتم اتصالی شد و دستگاه آتیش گرفت فقط 190 هزار تومان قیمت باطری بود جعبه و مدار ... به کنار نزدیک بود خونه زندگی بسوزه. این باطری های پلیمری خیلی حساس هستند دوستان یا استفاده نکنید یا جنس خوب بگیرید و مراقب هم باشید. بنده اصلا دلیل اتصالی رو هم متوجه نشدم فقط پراپ ولتمتر رو زدم به سر باطری که یک دفعه اتاق پرد دود شد و بعدشم آتیش گرفت هر طور با بیل دستگاه رو پرت کردم تو حیات الان هم به خاطر دودی که استشمام کردم سرم درد میکنه آخ آخ بازم خدا بهت رحم کرده خونه زندگی چیزی نشده آره کلا لیتیومی ها حساسن من لیتیوم یون گذاشتم هر جا رو هم فکر میکردم ممکنه اتصال پیش بیاد چسب حرارتی پر کردم حتی انقد از این قضیه منفجر شدن این نوع باطری میترسیدم رفتم یه شارژر 120 تومنی گرفتم که انواع باطری ها رو شارژ میکنه قطع کن و بالانسر هم داره خدا به سر هیچکس نیاره دود ناشی از احتراق این باطری ها هم میگن سمی هست بهتره یه دکتر بری 
|
شنبه 14 شهریور1394 - 6:36pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
bantama نوشته است: سلام مهندس حمید السیدی من فقط نوز زمینه داره نه نوشته ای نه مربعی موقع روشن شدن یه تک بوق می زنه اما نوشته ای نیست السیدی رو عوض کردم همین مشکل رو دارم میکرو رو هم چند بار پروگرم کردم بازم همین مشکل رو دارم خازن و مقاومتا کنار السیدی رو هم چک کردم سالم بودن الان دقیق گیج شدم اگه ممکنه یه راهنمایی کنید با تشکر خب احتمالا مشکل شما در بخش کنتراست ال سی دی هست. ابتدا باید میکرو رو با فیوز ریست تنظیمات پروگرام کنین تا در دفعه بعدی پروسه تنظیم کنتراست اولیه اجرا بشه. تا چیزی روی صفحه ندیدین کلید اوکی رو نزنین. اگر مشکل از مدار باشه به مقاومت1 و خازن1 و جامپر بزرگ کنار ال سی دی مربوط میشه که باید چک کنین درست باشن.
|
شنبه 14 شهریور1394 - 6:45pm |
|
 |
shadabad
کاربر فعال
|
دوستان عزیز فلز جو لطف میکنید حذف آهن رو یه توضیحی بدید من طریقه کار کردن باهاش رو نفهمیدم خیلی ممنون از لطف همگی 
|
شنبه 14 شهریور1394 - 7:23pm |
|
 |
|