انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 6 تیر1404 - 1:56am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1306 , 1307 , 1308 , 1309 , 1310 , 1311 , 1312 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
مهدی نوشته است:
دوستان عزیز
با سلام
کسانی که به هر دلیلی نتونستن کابل مناسبی برای رابط مدار به لوپ پیدا کنن ، اگر در شهر شما تعمیرات دستگاه های باند و آمپلی فایر و بلندگو و میکروفن داره حتماً مراجعه کنید که انواع کابل مناسب رو خواهند داشت . میتونید تهیه کنید

پیوست فرمایش مهدی جان اگر باز پیدا نشد موقع پیچیدن لوپ از سرو ته سیم یک متر سیم اضافه بزارید بعد دوسر سیم لوپ رو دور هم پیچیده و روش با چسب برق بپوشونید جواب خوبی میده و حداقل لوپ و سیم لوپ از یه جنس هستند

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 14 شهریور1394 - 9:42am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستانی که راحت تونستند با نرم افزار extreme burner پروگرام کنند لطفا چندتا پروگرامر خوب با ذکر نام و مشخصات معرفی کنند. ظاهرا بعضی از دوستان با پروگرامرهایی به مشکل برخوردند.
و کدوم سایت قطعات جنس اصل داره برا سفارش؟ میخوام از چهره الکترونیک و ایران میکرو سفارش بدم.
و اینکه مقاومت 2 وات 390 اهم %1 پیدا نمیشه. 2 وات %5 هست. از کجا گیر بیارم؟
با تشکر از اساتید محترم و دوستای فلزجو :x

شنبه 14 شهریور1394 - 10:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان به نظر من باید برا هر لوپی متناسب با سیمی که برا اون لوپ استفاده میشه مغزی کابل رابطو تعیین کرد. مثلا برا لوپ 1*1 از کابل با مغزی حداق 1 استفاده بشه. همانطور که مهندس حمید فرمودند با کم کردن اهم و ضخیم تر کردن مغزی که باعث شدت جریان بیشتر در لوپ میشه به حداکثر برد میرسیم. خوب وقتی ما این وسط بیام از یه کابل مثل مکس که مغزی کمی داره استفاده کنیم باعث افت برد میشه. بنظرم حتی باید سیمی که از مدار به کانکتور وصل میشه هم حداقل مغزی1 داشته باشه.

شنبه 14 شهریور1394 - 10:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

milad7 نوشته است:
دوستان به نظر من باید برا هر لوپی متناسب با سیمی که برا اون لوپ استفاده میشه مغزی کابل رابطو تعیین کرد. مثلا برا لوپ 1*1 از کابل با مغزی حداق 1 استفاده بشه. همانطور که مهندس حمید فرمودند با کم کردن اهم و ضخیم تر کردن مغزی که باعث شدت جریان بیشتر در لوپ میشه به حداکثر برد میرسیم. خوب وقتی ما این وسط بیام از یه کابل مثل مکس که مغزی کمی داره استفاده کنیم باعث افت برد میشه. بنظرم حتی باید سیمی که از مدار به کانکتور وصل میشه هم حداقل مغزی1 داشته باشه.

دقیقا حرف شما درسته.ولی کابل مکس برای لوپ کوچیک هم خوب نیست!تو پستای قبلیم عرض کردم یک متر و سی سانتش یک اهم به لوپ(45)اضافه میکنه!!اون کابل موگامی که عکسشو گذاشتم چنتا مغزی داره و شیلد مسی.و میشه دوتا دوتا به هم وصل کرد که اهمش کم بشه
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 14 شهریور1394 - 11:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان ایا نیاز هست رمز عبور بزاریم یا نه

شنبه 14 شهریور1394 - 12:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

میثم نوشته است:
دوستانی که راحت تونستند با نرم افزار extreme burner پروگرام کنند لطفا چندتا پروگرامر خوب با ذکر نام و مشخصات معرفی کنند. ظاهرا بعضی از دوستان با پروگرامرهایی به مشکل برخوردند.
و کدوم سایت قطعات جنس اصل داره برا سفارش؟ میخوام از چهره الکترونیک و ایران میکرو سفارش بدم.
و اینکه مقاومت 2 وات 390 اهم %1 پیدا نمیشه. 2 وات %5 هست. از کجا گیر بیارم؟
با تشکر از اساتید محترم و دوستای فلزجو :x

دوست عزیز من از این پروگرامر استفاده کردم و با همون برنامه پیشنهادی مهندس دفعه اولم هم بود پروگرام کردن رو انجام میدادم ولی بدون هیچ مشکلی پروگرام شد
اینم لینکش:
http://iran-micro.com/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1-p-7241.html
من خودم از ایران میکرو سفارش دادم در زمینه آیسی ها و رگولاتورها دو مدل داره که هم اصلش رو داره و هم معمولی قیمتاش فرق داره
مقاومت هم اگر تهران هستید 402 اهم 2 وات 1% رو میتونی از طبقه پایین پاساژ عباسیان مغازه شهاب بگیری من از این مدل استفاده کردم و جواب داده
@};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

شنبه 14 شهریور1394 - 1:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kdj نوشته است:
milad7 نوشته است:

دقیقا حرف شما درسته.ولی کابل مکس برای لوپ کوچیک هم خوب نیست!تو پستای قبلیم عرض کردم یک متر و سی سانتش یک اهم به لوپ(45)اضافه میکنه!!اون کابل موگامی که عکسشو گذاشتم چنتا مغزی داره و شیلد مسی.و میشه دوتا دوتا به هم وصل کرد که اهمش کم بشه
ممنون @};-

ممنون kdj عزیز. @};- این کابلی که شما قرار دادید مربوط به چه سیستمیه وآیا مغزیهاش باهم 1 در میاد؟ از نظر نویز به چه صورتیه.؟

شنبه 14 شهریور1394 - 1:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممکنه عکس از پروگرم کردن از ابتدا برایمون بزارید تشکر میکنم

شنبه 14 شهریور1394 - 1:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

arash111 نوشته است:
ممکنه عکس از پروگرم کردن از ابتدا برایمون بزارید تشکر میکنم

با اجازه اساتید من چیزی که از مهندس حمید یاد گرفتم رو برای دوستان میذارم
دوست عزیز
من طبق پروگرامر هونام گستر میگم اول دسته زیف رو میدیدم بالا تا جای میکرو باز بشه بعد که میکرو رو توویه پروگرامر قرار میدیم که پایه 1 میکرو باید دقیقا کنار پایه 28 زیف قرار بگیره بعد دسته رو میدیم پایین تا میکرو قفل بشه تو زیف
اینم آموزش پروگرام کردن با برنامه Xtreme burner
ابتدا این برنامه رو باز میکنید و از نوار ابزار بالا رو قسمت chip میاید و atmega328p رو انتخاب میکنید(البته قبلش باید طبق توضیحات مهندس برای اضافه شدن این چیپ اون دوتا فایل رو در پوشه نصب برنامه کپی کرده باشید)
بعد طبق عکسها از قسمت بالا open رو میزنیم فایل hex رو انتخاب میکنید
گام دوم طبق عکس به از بالا روی fusebit/setting کلیک میکنید و تنظیمات رو انجام میدین طبق عکس اگر برای بار اول میکرو رو پروگرام میکنی high fuse باید مقدارش D1 باشه طبق عکس ولی اگر میخوای محدودیت ریست بشه مقدار High fuse رو D9 قرار بده.
دقت کن که طبق عکس فقط تیک اون سه تا گزینه یعنی low fuse high fuse extend fuse خورده شده باشه
بعد از اون write all که با عدد 3 نشون داده شده رو میزنی و منتظر میشی میکرو پروگرام بشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

شنبه 14 شهریور1394 - 2:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

شکارچی نوشته است:
حمید نوشته است:
مشکلی نداره محسن عزیز از عدسی آبی میتونین استفاده کنین. از مولتی لایر هم همینطور.

سلام وتشکر از مهندس عزیز
مهندس 1بارسئوالم پرسیدم متاسفانه کسی جواب نداد اگه ممکنه شمابفرمایید
104 تانتال میشه استفاده کرد؟
اگه میشه مثبت منفیش چطور نصب میشه؟

سلام شکارچی عزیز تانتال ۱۰۴ میشه ۱۰۰ نانو که داخل رنج نانو که قطب مثبت و منفی نداریم که هر طرفی بزنید درسته

شنبه 14 شهریور1394 - 3:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1306 , 1307 , 1308 , 1309 , 1310 , 1311 , 1312 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: enigma65 و 97 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure