نویسنده |
پیغام |
shakib
کاربر حرفه ای
|
این کابل یک فویل داره که یک روش رساناست وروی دیگه نارسانا که قسمت رساناش روبه طرف مغزیه ونارسانا طرف شیلدشه. بایدقسمت رسانابه منفی ویابه قسمت شیلدمتصیل بشه من فویلوبه شیلدمتصل کردم وخوب جواب داده.
|
جمعه 13 شهریور1394 - 10:48pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
kdj نوشته است: shakib نوشته است: این کابل عالیه فقط قسمتی که فویلش رساناست به شیلد متصل کن ازهردوطرف. مرسی شکیب جان همین کار رو کردم.  خیلی کابل خوبیه هم از نظر کیفیت هم قیمت دوستان بگیرن متوجه میشن.اهم لوپ تقریبا تغیری نکرده! ممنون  اهم لوپ به ازای هرمتر حدودا یک دهم اهم بالا میره فقط مزیتش ارزونیه واگرنه اصلامناسب سرما نیست اماکابل میکروفون حتی درسرما نرم و روانه وحتی 5مترش مقاومت 0 داره.
|
جمعه 13 شهریور1394 - 10:54pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ممنون shakib عزیز. اگر بتونین از عایق بودن فویل نسبت به شیلد کابل اطمینان حاصل کنین ؛ این روش میتونه خیلی خوب جواب بده. اما احتمال اتصالی هم وجود داره و باید مراقب باشین. وگرنه 12 ولت مدار به زمین اتصالی پیدا میکنه!
|
جمعه 13 شهریور1394 - 10:58pm |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
بله مهندس خیلی بایدمراقب بودتا اتصالی پیش نیاد درهرصورت من فویل وشیلدکابلوبه هم وصل کردم وبه نقطه لوپ2متصل کردم باکابل مکس هیچ فرقی نداشت همون دیلی وهمون شرایطو دارم اما بنظرم کابل میکروفون بامارک ساندمکس بهترین گزینه هست.
|
جمعه 13 شهریور1394 - 11:06pm |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: بله مهندس خیلی بایدمراقب بودتا اتصالی پیش نیاد درهرصورت من فویل وشیلدکابلوبه هم وصل کردم وبه نقطه لوپ2متصل کردم باکابل مکس هیچ فرقی نداشت همون دیلی وهمون شرایطو دارم اما بنظرم کابل میکروفون بامارک ساندمکس بهترین گزینه هست. شکیب جان اگه منظورت کابل مکس ژاپنه خوب نیست!یک متر و سی ساتش تقریبا یک اهم به لوپم اضافه کرد!ولی این کابل اسمش موگامی هستش من پیدا نکردم دوستانی که تهران هستن هرکی پیدا کرد آدرس بده بقیه هم تهیه کنن!همونطور که میبینید چنتا مغزی داره و شیلد مسی. ممنون 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
شنبه 13 شهریور1394 - 12:11am |
|
 |
nima59
|
mohsen_lachini نوشته است: nima59 نوشته است: چون مدارباارزشیه روی طراحی قاب وپنلش کار کردم تا ظاهرش مثل مدارش خوشگل در بیاد  به نظر من که خیلی دهاتی بش گل و پاپیون زدی  اگه شما ازدهاتی بودنت خجالت میکشی من وخیلی ازدوستان به دراصل دهاتی بودنمون افتخار میکنیم اینجور نظردادن نشانه عالم بودن کسی نیست عزیز جان امیدوارم برخلاف چیزی که نوشتی شخصیت والایی داشته باشی 
|
شنبه 13 شهریور1394 - 1:48am |
|
 |
shakib
کاربر حرفه ای
|
kdj نوشته است: shakib نوشته است: بله مهندس خیلی بایدمراقب بودتا اتصالی پیش نیاد درهرصورت من فویل وشیلدکابلوبه هم وصل کردم وبه نقطه لوپ2متصل کردم باکابل مکس هیچ فرقی نداشت همون دیلی وهمون شرایطو دارم اما بنظرم کابل میکروفون بامارک ساندمکس بهترین گزینه هست. شکیب جان اگه منظورت کابل مکس ژاپنه خوب نیست!یک متر و سی ساتش تقریبا یک اهم به لوپم اضافه کرد!ولی این کابل اسمش موگامی هستش من پیدا نکردم دوستانی که تهران هستن هرکی پیدا کرد آدرس بده بقیه هم تهیه کنن!همونطور که میبینید چنتا مغزی داره و شیلد مسی. ممنون  سلام. نه منظورم این کابل نیست کابلی که بنده استفاده کردم کابل با مارک ساند مکسه روش هم نوشته شده لو نویز و۲مغزی ویک شیلد داره داخلشم بخاطرانعطاف پذیری ونرمی رشته های نخ ابریشم داره.
|
شنبه 14 شهریور1394 - 7:07am |
|
 |
edris
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید لطفا تغییراتی که در فایل هگز میدین در صفحه اول بنویسید مثلا ورژن دومش با اولش چه تغییری کرده یا سوم به دومش چه تغییری کرده یا... با تشکر
|
شنبه 14 شهریور1394 - 8:02am |
|
 |
mohsen_lachini
کاربر فعال
|
nima59 نوشته است: mohsen_lachini نوشته است: nima59 نوشته است: چون مدارباارزشیه روی طراحی قاب وپنلش کار کردم تا ظاهرش مثل مدارش خوشگل در بیاد  به نظر من که خیلی دهاتی بش گل و پاپیون زدی  اگه شما ازدهاتی بودنت خجالت میکشی من وخیلی ازدوستان به دراصل دهاتی بودنمون افتخار میکنیم اینجور نظردادن نشانه عالم بودن کسی نیست عزیز جان امیدوارم برخلاف چیزی که نوشتی شخصیت والایی داشته باشی  ببخشید حق با شماس قصدم این نبود 
|
شنبه 14 شهریور1394 - 8:31am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان عزیز با سلام کسانی که به هر دلیلی نتونستن کابل مناسبی برای رابط مدار به لوپ پیدا کنن ، اگر در شهر شما تعمیرات دستگاه های باند و آمپلی فایر و بلندگو و میکروفن داره حتماً مراجعه کنید که انواع کابل مناسب رو خواهند داشت . میتونید تهیه کنید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 14 شهریور1394 - 8:53am |
|
 |
|