نویسنده |
پیغام |
SHELBY
کاربر فعال
|
دوستان لطف کنن آدرس جایی رو تو تهران برای پروگرم کردن میکرو بهم بدن لامصب هرکاری میکنم پروگرم نمیشه یه ماه که درگیرم کرده 
|
جمعه 6 شهریور1394 - 1:18pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

mohsenlrl نوشته است: سلام آقا حمید.من دیشب تا صبح مشغول کاوش بودم. آخرین باری که رفته بودم کاوش مشکل میتر منفی خیلی شدید بود و نذاشت کار کنم. این دفعه چند تا تغییر ایجاد کرده بودم،اول اینکه لوپ یک در یک رو با زرورق ساندویج شیلد کرده بودم، ورژن جدید رو نصب کرده بودم و اتصال کابل مکس رو تغییر داده بودم (فقط 2 تا مغزی رو به دو تا نقطه لوپ وصل کردم). نتیجه اینکه حتی کوچکترین میتر منفی رو نداشتم و دستگاه به شدت عالی کار می کرد. ثبات عالی، بدون میتر منفی. حتی با کم و زیاد شدن ارتفاع لوپ هم در حد 5 واحد تغییر در میتر داشتم و با وجود اینکه منطقه کوهستانی بود راحت کار می کردم. عدد اول تفکیک 302 بود و از این جنبه هم واقعا عالی بود. روی حذف آهن 22 حذف آهن عمل می کرد. یه منطقه رو بدون مشکل سنس کردم و چیزی نبود. بعد نیمه شب رفتیم روستا تا جای اصلی رو سنس کنیم. جای اصلی یه درخت توت قدیمی بود که خیلی در موردش بحث می شد و می گفتن مردم ده میگن اینجا قبر یه سیده (ولی چون داخل روستا بود کسی نتونسته بود کاریش بکنه، من از طرف یکی از اهالی روستا که درخت چسبیده به خونشون بود رفته بودم). دستگاه رو که زدم در یه محوطه 2 متری دستگاه شروع به سنس کرد. اول میتر کم بود و کم کم رو یه نقطه به 999 می رسید بعد دوباره کم می شد. عدد تفکیک 81!!! باورم نمی شد. گفتم بریم منزل یه چند تا تست کنم. رفتیم حیاط و روی درب آهنی تست کردم عدد تفکیک 63 بود و حذف شد. دیدم نه واقعا خبریه و الکی 81 نشده. دوباره رفتیم واسه کاوش. این دفعه حساسیت رو آوردم روی صفر و تست کردم، بازم روی یه نقطه میتر کاملا پر میشد و دوروبر اون نقطه تا یه خونه کمتر سنس داشتم (واقعا میتر برای نقطه زنی عالی، من که بهش ایمان آوردم و اگه میتر نبود واقعا نمی شد فهمید کجا نقطه اصلیه). این دفعه حذف آهن روی مثبت 12 و عدد تفکیک 78 بود، بازم غیر فلزی تشخیص داد. گفتم لوپ رو از زمین بلند کنید، در ارتفاع یک متری سنس قطع شد. نقطه در فاصله یک متری ریشه درخت توت بود. حدس زدوم عمق نباید بیشتر از 1.5 متر باشه. دیگه صبح شد و کاوش موند برای یه فرصت دیگه. نظرتون چیه آقا حمید؟ خسته نباشی محسن جان. ممنون از شما. با توجه به نکاتی که فرمودین یک فلز غیر آهنی یکپارچه و نسبتا بزرگ در عمق کم وجود داره. چنین موردی قطعا نیاز به حفاری داره چون شانس با ارزش بودن هدف بالاست!
|
جمعه 6 شهریور1394 - 1:32pm |
|
 |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
ممنون که نظرتون رو گفتید آقا حمید،منم همین نظر رو داشتم،حتما بعد از حفاری نتیجه رو می گم.بازم ممنون از زحماتتون،احساس می کنم یه دستگاه خیلی گران قیمت دارم،واقعا عالی کار می کنه،با آدم حرف می زنه
|
جمعه 6 شهریور1394 - 2:21pm |
|
 |
معراج26
|
سلام استادحمیدی خوب هستیداگه امکان داره میخواستم برام یکی ازدستگاه فلزجوروبسازید اگه امکان داره پیام بهم بدید چون واقعا گیج شدم مچکرم
|
جمعه 6 شهریور1394 - 2:25pm |
|
 |
arash111
کاربر حرفه ای
|
منم یکی دارم میخرم اقا مجتبی 2 شبه از خشحالی نخابیدم شاهکار کردی
|
جمعه 6 شهریور1394 - 2:47pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
معراج26 نوشته است: سلام استادحمیدی خوب هستیداگه امکان داره میخواستم برام یکی ازدستگاه فلزجوروبسازید اگه امکان داره پیام بهم بدید چون واقعا گیج شدم مچکرم به فلزجو خوش اومدین. ممنون. بارها عرض کردم بنده شخصا برای کسی چیزی نساختم و نمیسازم! در مورد ساخت این مدار هم اگر خودتون یا به کمک دوستانتون نمیتونین بسازین ؛ میتونین از دوستان حاضر در انجمن کمک بگیرین.
|
جمعه 6 شهریور1394 - 7:59pm |
|
 |
علي مولايي
کاربر فعال
|

با سلام خدمت همه دوستان دوست عزیز اقا محسن شما باید با لوپ کوچیک هم این سنس کردن رو چک میکردین من طبق تجربه ای که دارم فکر میکنم یه چیزی تو سطح افتاده و عمقی نیستش چون عدد میتر وقتی ۹۹۹ رونشون میده یه چیز روی سطح زمین افتاده پوست ساندیس و نعل اسب اگه روی سطح باشه دستگاه دو متر با لوپ یک در یک بوق میزنه شما با همون لوپ یک در یک هم میتونستید اون فلز سطحی رو پیدا کنید وقتی جایی رو دستگاه میگیره شما باید حساسیت دستگاه رو یه مقدار کم کنید و با بغل لوپ اون منطقه بوق رو چک کنید اگر جایی بوق داشتید مطمان باشید فلز سطحی روی زمین افتاده در مورد حذف نکردن اهن هم یه نکته خیلی جالب رو میخوام بگم که برای من هم اتفاق افتاده یک جایی رو دستگاه من گرفت و حذف اهن روی عدد ۲۲ بود که حذف نشد و عدد میتر هم بالا بود با بغل لوپ تست کردم دیدم یه مفتول روی سطح زمین افتاده از همون مفتول هایی که برای کارهای ساختمانی ازش استفاده میشه از اون به بعد دیگه هیچ وقت تومنطقه ای نمیرم که مسکونی باشه و یا اون دور و بر خونه باشه باید جاهای رفت که این اشغال های سطحی نباشه البته کم میشه پیدا کرد جایی رو که اشغال سطحی نباشه ولی بهترین کار اینه که شما اول با یه لوپ کوچیک با سرعت بالا فلز های سطحی رو پیدا کنید و از زمین درش بیارین و بعد با لوپ یک در یک فلزهای عمق رو بگیرید من به این صورت کار میکنم وقت گیر هستش ولی نتیجه میده . دوستان عزیز هر جایی که فلز سطحی هست رو به راحتی ازش نگذرین اگه دستگاه شما یه جا رو تشخیص داد اهن و اون رو حذف کردش شما هم به راحتی بیخیال اون نقطه میشین ولی اشتباه بزرگی این کار چون امکان داره در یک متری همون نقطه سنس یه فلز با ارزش باشه و شما هم از دستش بدین پس بهترین کار اینه که شما جنس های سطحی و بی ارزش رو از زمین در بیارین و بعد دنبال جنس عمقی بگردین من خودم یک ماهی که فقط دنبال مفرغ هستم چون هم راحت تر پیدا میشه و هم نیاز به تفکیک نداره دلیلش هم اینه من فقط تو قبر هاکار میکنم و دنبال دفینه هم نیستم چون دفینه هم حفاریش زمان بره و هم تجهیزات و امکانات بالایی رومیخواد با هذینه های بالا
|
جمعه 6 شهریور1394 - 10:44pm |
|
 |
eclipse
|
It would be good if there is an option to change low battery voltage from 14.5 V to other value (example 11.5, 12V) For example 4 x 3.7V (18650) are discharged at around ~11.5V - 12V
7812 has big dropout voltage, but other voltage regulator such as LM2940-12 has dropout voltage of around ~0.1V and therefore we can use 4x3.7V batteries (lowest voltage will be 11.5V - 0.1V = 11.4V)
|
جمعه 6 شهریور1394 - 10:58pm |
|
 |
ریتون
|

حمید نوشته است: hafez نوشته است: آقا حمید سلام من امروز ماسفت جدیدی رو از داخل وسایلهای قدیمی پیدا کردم که اسمش P14NK60Zهستش که سرامیکی هست و بنده این ماسفت رو روی مدارم تست کردم با این حساب دقیقا روی 9 حذف آهن کامل دارم و با این لوپ 33سانتی عنکبوتی که دارم سیمی استیل 53سانتی رو در 185 تک بوق و در 179 سنس کامل دارم ولی یه مشگلی که هست عدد اولم از 180 بالا نمیره نظرتون چیه ؟ این ماسفت دقیقا به اندازه 840 هستش نظر کارشناشی رو میگید تبریک میگم نتیجه بسیار خوبی بوده و در واقع شما به رکورد برد 5.5 برابر لوپ هم رسیدین! با توجه به اینکه حذف آهن هم از شماره 9 داره کار میکنه کاملا مطلوب هست و با این حساب این شماره ماسفت مورد تاییده. حالا باید سایر دوستان هم در صورت امکان تست کنن تا اگر واقعا نسبت به شرایط قبلیشون برد بیشتری حاصل شد ما هم بیشتر در فاکتورهای این ماسفت توجه کنیم بلکه معلوم بشه دقیقا علت برد بیشترش چیه. چون چیزی که من دیدم فاکتور خیلی بهتری وجود نداشت هر چند مشخصا نسبت به 840 باید کمی قویتر جواب بده. در خصوص عدد اول هم مشکلی نیست! ما عدد اول رو بیشتر برای قسمت حذف آهن نیاز داریم و وقتی روی درجه ای مثل 9 جواب گرفتین یعنی ایرادی وجود نداره. علتش هم طبیعتا مختصات ویژه ماسفتی هست که استفاده کردین و شکل موج رو اندکی عوض کرده. استاد حمید لطف میکنید دیتاشیت این ماسفت رو بذاری ... آخرش ما نفهمیدیم از کدوم ماسفت استفاده کنیم.
|
جمعه 6 شهریور1394 - 11:38pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
بفرمایید: http://www.st.com/web/en/resource/techn ... 003050.pdfالبته ظاهرا این قطعه از رده خارج هست و با این حساب بعید میدونم گیر بیاد!
|
جمعه 6 شهریور1394 - 11:45pm |
|
 |
|