انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 8 تیر1404 - 10:16pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1272 , 1273 , 1274 , 1275 , 1276 , 1277 , 1278 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

mahdisalehi نوشته است:
سلام خدمت مهندسین از جمله آقا حمید گل
من برد جدید زدم با کیفیت بهتر چون توی قبلی که به نتیجه نرسیدم و با آی سی و نمایش مشکل داشتم
الان توی برد جدید ولتاژ هارو گرفتم 12 و 5 ولت درست بود ولی 9.5 ولت میرفت روی 10.3 ولت ! یعنی مشکل میتونه از کجا باشه ؟! آقا حمید این که مشکل ایجاد نمیکنه توی مدار؟ یا دلیل بالاتر بودن از چی میتونه باشه که رفع کنم؟ :D
راستی میکرو هارو بردم با tnm2000 زدم راحت پروگرام شد اما بلد نبودم فیوز بیت هارو با اون درست کنم و آوردم زدم روی برد قسمت بالای ال سی دی مربع نشون میده ال سی دی رو با ال سی دی تستر مولتی ای وی آر تست کردم درست بود که تازه هم دوباره خریدمش و دو تا آی سی atmega328 باز دو تا سفارش دادم تا به دستم برسه تستش کنم کریستال ها رو هم دوباره زدم. الان دو تا برد دارم که دوتاشم نیاز به آی سی داره یکیش به نتیجه برسه خیلی عالی میشه.:)
تا الان 6 تا atmega328 گرفتم تا ببینم به نتیجه میرسه یکیش! :(
راستی کریستال هارو هم باز عوض کردم ولی مشکل پا برجاست
یه سوال دیگه هم اینکه چرا tnm2000 میشناسه اما مولتی ای وی آر نمیشناسه این سری جدیدش هست شاید به خاطر همینه و جامپر هم نداره مولتی ای وی آری که گرفتم
راستی آقا حمید خیلی تشکر میکنم و عذر خواهی میکنم چون زیاد اذیت کردم شمارو :)

آقا مهدی اگه امکان داره یه عکس از پروگرامرت بزار

یکشنبه 1 شهریور1394 - 6:22pm

کوهیار نوشته است:
درود
دوست عزیز چنانچه ولتاژ 12 و 5 ولت شما درست هستن و فقط ولتاژ 9.5 شما درست نیست باید مقاومتهای شماره 13 و 14 رو از نظر دقت و سلامت بررسی کنید.
پیروز باشید.

ممنون از شما حتما تست میکنم و خبرشو میدم :D

91150472039 نوشته است:
آقا مهدی اگه امکان داره یه عکس از پروگرامرت بزار

بفرما اینم عکس

راستی بعد از کلی گشتن توی اینترنت یه جا دقیقا مشکل منو دارن که عده ای گفتن از فیوز بیت هست و از پروگرام کردن! اینم لینکش
http://www.iranled.com/forum/thread-15727.html

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 1 شهریور1394 - 6:47pm

کوهیار نوشته است:
درود
دوست عزیز چنانچه ولتاژ 12 و 5 ولت شما درست هستن و فقط ولتاژ 9.5 شما درست نیست باید مقاومتهای شماره 13 و 14 رو از نظر دقت و سلامت بررسی کنید.
پیروز باشید.

مقدار شماره 14 شد 4.6 کیلو و مقدار مقاومت 13 شد 18 کیلو فیکس
4.6 رو عوض کردم و یک مقاومت فیکس 4.7 گذاشتم الان اما درست نشد!

یکشنبه 1 شهریور1394 - 7:06pm
مدیر کل
مدیر کل

mahdisalehi نوشته است:
سلام خدمت مهندسین از جمله آقا حمید گل
من برد جدید زدم با کیفیت بهتر چون توی قبلی که به نتیجه نرسیدم و با آی سی و نمایش مشکل داشتم
الان توی برد جدید ولتاژ هارو گرفتم 12 و 5 ولت درست بود ولی 9.5 ولت میرفت روی 10.3 ولت ! یعنی مشکل میتونه از کجا باشه ؟! آقا حمید این که مشکل ایجاد نمیکنه توی مدار؟ یا دلیل بالاتر بودن از چی میتونه باشه که رفع کنم؟ :D
راستی میکرو هارو بردم با tnm2000 زدم راحت پروگرام شد اما بلد نبودم فیوز بیت هارو با اون درست کنم و آوردم زدم روی برد قسمت بالای ال سی دی مربع نشون میده ال سی دی رو با ال سی دی تستر مولتی ای وی آر تست کردم درست بود که تازه هم دوباره خریدمش و دو تا آی سی atmega328 باز دو تا سفارش دادم تا به دستم برسه تستش کنم کریستال ها رو هم دوباره زدم. الان دو تا برد دارم که دوتاشم نیاز به آی سی داره یکیش به نتیجه برسه خیلی عالی میشه.:)
تا الان 6 تا atmega328 گرفتم تا ببینم به نتیجه میرسه یکیش! :(
راستی کریستال هارو هم باز عوض کردم ولی مشکل پا برجاست
یه سوال دیگه هم اینکه چرا tnm2000 میشناسه اما مولتی ای وی آر نمیشناسه این سری جدیدش هست شاید به خاطر همینه و جامپر هم نداره مولتی ای وی آری که گرفتم
راستی آقا حمید خیلی تشکر میکنم و عذر خواهی میکنم چون زیاد اذیت کردم شمارو :)

خسته نباشین. خواهش میکنم.
دوستان پر بیراه هم نگفتن! شاید خیلی بهتر بود شما ایراد فیبر و مدار به این سادگی رو پیدا میکردین نه اینکه فیبر دیگری بزنین. در واقع اگر از تجربه بنده در مونتاژ بخواین بدونین ؛ همیشه باید سعی کنین ایراد یک مدار رو پیدا کنین تا در آینده هم نکته احتمالی بدردتون بخوره. وگرنه زدن فیبر جدید در واقع بمعنی پاک کردن صورت مساله هست!
در خصوص ولتاژ 9.5 ولت توضیح کافی در فایل ذکر شده. نمیدونم دوستان چرا تا این حد کم توجهی میکنن و اغلب نکاتی رو مطرح میکنن که به وضوح توضیح داده شده. بهرحال اگر ولتاژ 12 درست باشه ؛ دقت ولتاژ 9.5 صرفا به دقت مقاومتهای 13 و 14 بستگی خواهد داشت که باید بررسیشون کنین.
در زمینه پروگرام هم کار ساده تر از اینهاست که نیاز به 6 میکرو وجود داشته باشه!!! کافیه به توضیحات قسمت پروگرام و بخصوص فیوز بیتها دقت کنین. بخش انتهایی توضیح فیوز بیتها بدردتون میخوره. فرق هم نمیکنه چه پروگرامر و برنامه ای استفاده کنین.

یکشنبه 1 شهریور1394 - 8:03pm
مدیر کل
مدیر کل

mahdisalehi نوشته است:

پس با احتمال کمی ممکنه خازن 12 شما خراب باشه یا اینکه در مدار اتصالی داشته باشین.

یکشنبه 1 شهریور1394 - 8:06pm

حمید نوشته است:
mahdisalehi نوشته است:

پس با احتمال کمی ممکنه خازن 12 شما خراب باشه یا اینکه در مدار اتصالی داشته باشین.

مهندس خدایی حرف نداری دقیق از خود خازن دوازده بود که سوخته! جالب اینه که تانتال هم گذاشته بودم ! خیلی ممنونم
برش داشتم دقیق فیکس شد 9.5 ولت حالا نمیدونم به جاش الکترولیتی بزارم را دوباره تانتال

در رابطه با برد جدید هم چون به نتیجه نرسیده بودم گفتم دوباره بزنم ولی مطمئنم این سری هر دو مدارم به خوبی کار میکنن آی سی که بیاد دستم پروگرام میکنم و اون یکیا هم که پروگرامر خودم نمیشناسه رو باید ببرم با پروگرامر دوستم بزنم باز تشکر میکنم :D

یکشنبه 1 شهریور1394 - 8:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdisalehi نوشته است:
حمید نوشته است:
mahdisalehi نوشته است:

مهندس خدایی حرف نداری دقیق از خود خازن دوازده بود که سوخته! جالب اینه که تانتال هم گذاشته بودم ! خیلی ممنونم
برش داشتم دقیق فیکس شد 9.5 ولت حالا نمیدونم به جاش الکترولیتی بزارم را دوباره تانتال

در رابطه با برد جدید هم چون به نتیجه نرسیده بودم گفتم دوباره بزنم ولی مطمئنم این سری هر دو مدارم به خوبی کار میکنن آی سی که بیاد دستم پروگرام میکنم و اون یکیا هم که پروگرامر خودم نمیشناسه رو باید ببرم با پروگرامر دوستم بزنم باز تشکر میکنم :D

دوست عزیز در مورد خازن تانتال ممکنه شما خازن رو برعکس گذاشته باشین چون قبلا هم یکی از دوستان این مشکل رو داشتن دلیلش هم اینه که برای خازن تانتال اون پایه ای که با رنگ مشخص شده مثبت خازن هست

یکشنبه 1 شهریور1394 - 9:06pm

mhak نوشته است:

دوست عزیز در مورد خازن تانتال ممکنه شما خازن رو برعکس گذاشته باشین چون قبلا هم یکی از دوستان این مشکل رو داشتن دلیلش هم اینه که برای خازن تانتال اون پایه ای که با رنگ مشخص شده مثبت خازن هست

جهت خازن درست بود قبل اینکه درش بیارم تست کردم دیدم اتصال کوتاه شده طبق گفته مهندس حمید خازن 12 رو در آوردم دیدم همون خازنه و مشکل از اون بوده حالا اینکه کی سوخته رو نمیدونم!

یکشنبه 1 شهریور1394 - 9:49pm
آواتار کاربر

محل اقامت: کرمان
سلام ، یه دونه لوپ 45 سانتی با تقریبا 31 متر سیم لاکی 1 پیچیدم یه دونه 20 سانتی هم با سیم افشان ،
اون لوپ 45 یه قابلمه یا یه بیل رو حدودا 70، سنس میکنه و سکه و انگشتر رو توی 20تا 30 این برد تو هوا یه خورده کم نیست؟ دیلی اوتومات رو هم 26 میزنه با تنظیمات پیش فرض
اون لوپ 20 سانتی هم سکه رو توی 20 میزنه
در ضمن به جای lf357 از lf356 استفاده کردم ،

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

دوشنبه 2 شهریور1394 - 8:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
اقا حمید من ورزن ۳ رو پروگرام کردم با کمال تعجب عدد تفکیک و ابشن فلز اهن یا غیر اهنی رو ندارم ولی حذف اهن بی صدا قبلی انجام میشه
برد هم ۱۰ سانت نسبت به قبلا کمتر میزنه با ای سی ۲۰ان ۶۰ سی و ای سی خودش هردو به همین شکل بود لطفا راهنمایی کنید ممنونم

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

دوشنبه 2 شهریور1394 - 9:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1272 , 1273 , 1274 , 1275 , 1276 , 1277 , 1278 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alireza61sh2000 و 122 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure