نویسنده |
پیغام |
atlas_3d2
|
kamal857 نوشته است: دوستان اگه خازن تانتال 2.2 میکرو مقدارش بیشتر باشه ،چه اتفاقی میافته؟ چون خازنهایی که خریدم روشون 225 نوشته ،نمی دونم درسته یا نه. کاملا درست خرید کردید
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 9:22pm |
|
 |
تهم
کاربر حرفه ای
|
باتری که من استفاده میکنم ایناست قیمت مناسبی داره. فقط برای شارژش مشکل مدار شارژر دارم پیوست: 20150428_223250.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 9:38pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز من از 3 عدد باتری خشک 6ولت 4.5امپر که میشه13.5 امپر که تا حالا ندیدم خالی بشن سنگین هستند ولی کار امد این پیشنهاد من به شماست
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 9:47pm |
|
 |
elektor
کاربر فعال
|
سلام لازم دیدم در مورد شارژی که اقای اسدف اپ کرده توضیحاتی بدم.فکر کنم همون شارژیه که واسشون میل کردم.اول اینکه اونها چراغها نشون دهنده شارژ شدن هر باطریه نه اینکه دلیل بر اتصال کوناه شدن مدار.دوم اینکه جریان ورودی تغذیه باید بیشتر از یک امپر باشه.چون حد اقل واسه باطری دوآمپری لیتیوم جریان یک امپری نیاز دارین.من خودم این مدار رو از انجمن تعمیر کاران از اقای parsegade گرفته بودم.این شارژر واسه باطری های لیتیوم مناسبه.که البته با توجه به تعداد باطری و جریان باطریها، تو مدار باید تغییرات جزیی بدین.
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 9:55pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
2840644 نوشته است: اینم ای سی نظامی با لایه سیلیکون روی پایه ها بله دوست عزیز این ایسی نظامی اصلی هستش  من هم قبلا ایسی تایمر دوبل رو. از سعید گرفتم اصلی با لایه سیلیکون 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 9:57pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
reza2490 نوشته است: دوستان عزیز من از 3 عدد باتری خشک 6ولت 4.5امپر که میشه13.5 امپر که تا حالا ندیدم خالی بشن سنگین هستند ولی کار امد این پیشنهاد من به شماست رضا جان توی سری کردن جریان ثابته و ولتاژ افزایش پیدا میکنه اشتباه تایپی داشتی لطفا اصلاح بفرما دوست عزیز 
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 10:03pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|

elektor نوشته است: سلام لازم دیدم در مورد شارژی که اقای اسدف اپ کرده توضیحاتی بدم.فکر کنم همون شارژیه که واسشون میل کردم.اول اینکه اونها چراغها نشون دهنده شارژ شدن هر باطریه نه اینکه دلیل بر اتصال کوناه شدن مدار.دوم اینکه جریان ورودی تغذیه باید بیشتر از یک امپر باشه.چون حد اقل واسه باطری دوآمپری لیتیوم جریان یک امپری نیاز دارین.من خودم این مدار رو از انجمن تعمیر کاران از اقای parsegade گرفته بودم.این شارژر واسه باطری های لیتیوم مناسبه.که البته با توجه به تعداد باطری و جریان باطریها، تو مدار باید تغییرات جزیی بدین. سلام بله دوست عزیز این همون مداره pcb هم مال اقای کوبانی عزیز هستش که طراحی نمودند بصورت کیت کوچک در اوردیم و اول اینکه اونه چراغها که من تست گرفتم برای شارژ فول نیستش بلکه زمانی که جایی مثبت و منفی باطری اتصالی کنه روشن میشه حداقل مال من اینطوری هستش مال شما رو نمی دونم  و دوم اینکه من هم گفتم باید ادابتور 1 امپر باشه زیاد هم نباشه چون ایسی زیاد داغ میکنه میسوزه تغییرات هم برای 5 سلول هستش که مناسب این مدار هستش و سوم اینکه اصلا کلا این مدار مال شما و به نام شما زدیم نمی خواهیم  موفق باشید 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 10:05pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
در ضمن اصل شماتیک این مدار همینه که سه سلول هستش من از سایت ایکا گرفتم تو پروتیوس شبیه سازی کردم  باز هم مال شما مشکلی نداریم 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 10:12pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: reza2490 نوشته است: دوستان عزیز من از 3 عدد باتری خشک 6ولت 4.5امپر که میشه13.5 امپر که تا حالا ندیدم خالی بشن سنگین هستند ولی کار امد این پیشنهاد من به شماست رضا جان توی سری کردن جریان ثابته و ولتاژ افزایش پیدا میکنه اشتباه تایپی داشتی لطفا اصلاح بفرما دوست عزیز  اقا ماهک میشه توضیح بدید یعنی فقط همون 4.5امپر هست مگه میشه 
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 10:15pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
reza2490 نوشته است: mhak نوشته است: reza2490 نوشته است: دوستان عزیز من از 3 عدد باتری خشک 6ولت 4.5امپر که میشه13.5 امپر که تا حالا ندیدم خالی بشن سنگین هستند ولی کار امد این پیشنهاد من به شماست رضا جان توی سری کردن جریان ثابته و ولتاژ افزایش پیدا میکنه اشتباه تایپی داشتی لطفا اصلاح بفرما دوست عزیز  اقا ماهک میشه توضیح بدید یعنی فقط همون 4.5امپر هست مگه میشه  بله رضا جان فکر کردم میدونین  .وقتی باطریا سری میشن جریان ثابته و ولتاژ باطری ها با هم جمع میشن اما وقتی موازی بشن برعکس میشه یعنی ولتاژ ثابته و جریان افزایش پیدا میکنه
|
سه شنبه 8 اردیبهشت1394 - 10:22pm |
|
 |
|