انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 28 خرداد1404 - 8:50am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2286 , 2287 , 2288 , 2289 , 2290 , 2291 , 2292 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
زمان لازم جهت اعلام سنس در این دستگاه بیش از هر چیز به تنظیم اسپید بستگی داره. اسپید 10 معادل سنس تقریبا فوری فلز هست که تاخیر دقیق سنس روی این تنظیم بستگی به تنظیم فرکانس داره. اما اسپید 9 معادل تاخیر 0.2 ثانیه ؛ 8 معادل 0.4 ثانیه ؛ 7 معادل 0.6 ثانیه ؛ 6 معادل 0.8 ثانیه ؛ 5 معادل 1 ثانیه ؛ 4 معادل 2 ثانیه ؛ 3 معادل 3 ثانیه ؛ 2 معادل 4 ثانیه و 1 معادل 5 ثانیه هستن! طبیعتا اسپید کمتر از 4 فقط ممکنه با فریم های خیلی بزرگ فایده ای از جهت ایجاد ثبات و حذف اهداف کوچک داشته باشه. البته اگر سنس قوی و در حد میتر 3 رقمی باشه تنظیم اسپید خنثی میشه و بدلیل احتمال بالای وجود فلز آنی سنس میشه. اگر منظور شما زمان لازم جهت تشخیص اولیه فلز توسط دستگاه باشه ؛ این رقم فقط به فرکانس بستگی داره. مثلا روی فرکانس 999 هرتز این زمان حدود 1 میلی ثانیه یا یک هزارم ثانیه هست که روی فرکانس 100 به 0.01 ثانیه میرسه.
فلزیاب پالسی به جهت ایجاد پالس قوی در لوپ و در لحظه فرستندگی روی فلز که رسانای الکتریسیته هست ایجاد جریان الکتریکی گردابی میکنه. درست پس از قطع پالس دستگاه در حالت گیرنده قرار میگیره و اثر متقابل این جریان گردابی بصورت یک میدان مغناطیسی میرا توسط لوپ دریافت و در مدار تقویت میشه. در حالتی که فلزی حضور نداره این موج میرا بصورت طبیعی سریعتر به صفر میل میکنه. اما با وجود حضور فلز این زمان طولانی تر هست و مثلا در محدوده 100 میکرو ثانیه ای که زمان مفید موج میراست سطح سیگنال و منحنی میرایی بالاتر هست که دستگاه با اندازه گیری و مقایسه اون با حالت اولیه بالانس میتونه متوجه حضور فلز بشه. این مربوط به کلیت سنس هست که زیاد پیچیده نیست. اما در مورد تفکیک نیاز به اندازه گیری و مقایسه روی چند بخش مختلف از موج در هنگام سنس نسبت به حالت بالانس هست که طبق فرمولهای ریاضی عدد تفکیک و درجه مغناطیسی بودن هدف اندازه گیری و اعلام میشه.

سه شنبه 3 مرداد1396 - 10:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد عزیزممنون از توضیح کاملتون @};-

سه شنبه 3 مرداد1396 - 10:16pm

http://www.senfgah.com/ads/2551/%D9%81% ... %DB%8C.htm
سلام مهندس این دستگاه فلزیاب که به قیمت هفت میلیون گذاشتن برای فروش چقد شبیهه فلزیاب ساخت شماست:)

جمعه 6 مرداد1396 - 10:32am

دوستان ببخشید ی سوال من مدارو میخام درون جعبه قرار بدم ایا میتونم چهار گوشه مدارو با پیچ کوچیک به جعبه محکم کنم اشکالی نداره باعث نویز نمیشه

جمعه 6 مرداد1396 - 11:48am
مدیر کل
مدیر کل

دستگاهی که تصویرش رو قرار دادین ممکنه همین فلزجو باشه ولی قطعی نمیشه گفت. بهرحال چیز جدیدی نیست چون این کارها دیگه عادی شده!
در مورد پیچ کردن مدار به جعبه مشکلی وجود نداره.

جمعه 6 مرداد1396 - 1:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیوست:
_20170728_184733.JPG
سلام مهندس حمید وقتتون بخیر ،تو یه کانال تلگرامی یه بنده خدایی ادعا کرده که یه برنامه جدید برا فلزجو نوشته و اسمشو از فلز جو به طلا جو تغییر داده و یه توضیحات مبهم از تفکیک دستگاه ارایه میکنه هرکار کردم نتونستم فیلمشو دان کنم بخاطر همین چندتا عکس میزارم که ببینید و اگه لازم دونستید توضیحی ارایه بدید، سپاس

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 6 مرداد1396 - 5:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اینم تفکیکی که میگه روی این اعداد میگه تفکیک میشه متوجه شد
پیوست:
_20170728_184635.JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 6 مرداد1396 - 5:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
خیلی جابه . ادعای برنامه جدید میکنن برای فلز جو ولی معنای ی کلمه انگلیسی که version یا همون نسخه رو معنا میده رو نمیدونن . و بجای اون میبینیم vertion میاد بالا :D :D

جمعه 6 مرداد1396 - 8:40pm

سلام . اگر این کاررو هم حتی با اشتباه انجام داده باشن بازم کار راحتی فکر نمیکنم باشه . اما...چطوری

ی سوال داشتم و مجدد میپرسم . امکان پروگرام از رووی جعبه بدون دراوردن میکرو وجود داره ؟ که ی سوکت بزاریم و دیگه باز نکنیم . خیلی هم شیک ترو بی دردسر تر هست . و اینکه این کار به قطعات اسیب نمیزنه؟ ممنون @};-

جمعه 6 مرداد1396 - 8:54pm
مدیر کل
مدیر کل

Farshadh54 نوشته است:
پیوست:
_20170728_184733.JPG
سلام مهندس حمید وقتتون بخیر ،تو یه کانال تلگرامی یه بنده خدایی ادعا کرده که یه برنامه جدید برا فلزجو نوشته و اسمشو از فلز جو به طلا جو تغییر داده و یه توضیحات مبهم از تفکیک دستگاه ارایه میکنه هرکار کردم نتونستم فیلمشو دان کنم بخاطر همین چندتا عکس میزارم که ببینید و اگه لازم دونستید توضیحی ارایه بدید، سپاس

ممنون.
چند مطلب هست که خدمتتون عرض میکنم.
1- ادعا یا تصمیم برای نوشتن برنامه مجدد برای یک مدار وقتی معنی داره که مدار کامل و پیچیده و بسیار خاصی در اختیار باشه که بخش برنامه اون یا موجود نباشه یا ایرادی داشته باشه نه اینکه برای یک مدار ساده که هر کسی میتونه بسادگی مونتاژ کنه و بالای 99 درصد قابلیتهای خاص اون فقط به برنامه موجود بستگی داره تلاش بشه برنامه دیگری نوشته بشه!!! حالا اگر برای برنامه موجود تلاش میکردن مدار دیگری طراحی کنن بنظر من بیشتر با عقل جور در میومد.
2- اون 5 عددی که در تصویر دیده میشه از نظر من دارای توالی و رابطه منطقی و مشخصی نیست که بشه از اون نتیجه خاصی گرفت و حداقل من متوجه نشدم این اعداد بر چه مبنا و به چه صورتی محاسبه و نمایش داده شدن و هدف چی بوده. بهرحال شما اگر بصورت تصادفی هم از ADC مقدار بخونین ممکنه چنین اعدادی حاصل بشه. باید مشخص باشه چه کاری داره انجام میشه و چه برداشتی میشه از این اعداد داشت. بهرحال مطمئن باشین از نظر تفکیک کاری کامل تر از چیزی که در فلزیاب فلزجو انجام شده امکانپذیر نیست. کما اینکه در هیچ فلزیاب دیگری هم فراتر از این کاری انجام نشده.
3- کسی مثل بنده اگر چیزی طراحی میکنم حداقل از نظر دقت و وسواس در حدی هستم که حتی اگر به زبان انگلیسی مسلط نباشم محض احتیاط از دیکشنری کمک بگیرم تا کلماتی که روی ال سی دی نمایش میدم غلط املایی نداشته باشه! نه اینطوری که غلط املایی در کلمه انگلیسی ورژن و حتی املای فینگلیش طلاجو وجود داشته باشه! حالا چنین کسی چطور میتونه ادعای نوشتن برنامه بهتر رو داشته باشه؟! در واقع دقت و کیفیت کار از همین مسائل ساده و ابتدایی آغاز میشه و بعد به مسائل فنی مهمتر و پیچیده تر میرسیم. بقول معروف کسی که در جدول ضرب مشکل داشته باشه هرگز نمیتونه به تکنولوژی ساخت ماهواره برسه! قبلا عرض کردم از نظر برنامه نویسی هر کسی بتونه حداقل یک منوی مشابه فلزجو روی همین ال سی دی درست کنه تازه در آغاز واقعی راه طراحی برنامه ای مشابه قرار گرفته همونطور که ما در نسخه 1 برنامه فلزجو انجام دادیم!
4- بنظر من چنین تلاشهای نصفه و نیمه ای فقط به هدف بهره برداری از اسم و رسمی هست که فلزیاب پالسی فلزجو بدست آورده! وگرنه اگر کسی واقعا خودش رو دارای دانش و مهارت و در عین حال خلاقیت و سبک در کار طراحی بدونه اصلا نیاز به کمک گرفتن از اسم فلزجو و مشابه سازی نداره! میتونه از ابتدا مدار و برنامه رو با سلیقه و به اسم خودش طراحی کنه و تمام اعتبارش هم برای خودش باشه نه اینکه اگر هم به جایی رسید تا آخر زیر سایه اسم فلزجو باشه! این مطلبی که عرض کردم جنبه یک توصیه دوستانه برای همه کسانی رو داره که به نوعی دستی بر آتش دارن و مطمئنا به نفع خودشون هست وگرنه انجام کارهای اینچنینی اتفاقا بر اعتبار و معروفیت طرح فلزجو اضافه میکنه!

جمعه 6 مرداد1396 - 10:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2286 , 2287 , 2288 , 2289 , 2290 , 2291 , 2292 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 256 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure