انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 23 اردیبهشت1404 - 3:11pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2102 , 2103 , 2104 , 2105 , 2106 , 2107 , 2108 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

signal نوشته است:
سلام به جناب مهندس و دوستان
آقا اگه جایی تو انجمن یا خودتون واسه لوپ 30 و 50 برای برش لیزر واسه پلاکسی فایل به صورت pdf سراغ دارین دریغ نکنین ، ممنون تونم

سلام ، من تنها این رو دارم :»

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 18 بهمن1395 - 9:38pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست گلم ممنون
این با چه برنامه ای باز میشه

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

دوشنبه 18 بهمن1395 - 9:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

signal نوشته است:
دوست گلم ممنون

خواهش میکنم @};-

کورل درو - Corel DRAW

دوشنبه 18 بهمن1395 - 10:49pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

arshia91 نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت مهندس خوب کشورمون . مهندس من ی تولوموسی با لوپ 45 زدم اصلا نزد با لوپ 1 زدم بزور میزنه ولی تفکیکش هنوز بکار نیفتاده . مهندس برای تولوموس از چه لوپی باید استفاده کنیم تا جواب بهتر بده ؟ سوال بعدی هم برای تولوموس ی تپه هایی که عمقشون خیلی زیاده . دستگاه زمین شناسی میشه استفاده کرد؟؟ مهندس چه مدار یا خود دستگاه زمین شناسی پیشنهاد میکنید که بهتر از همه جواب داده و کار کردش با اون راحتره . چون من با دستگاه زمین شناسی اصلا کار نکردم ؟
برای این که تونل و راهای زیر زمینو بشه تصویر برداری کرد چه دستگاهی لازمه بجز زمین شناسی یا زمین شناسی کافیه؟ شرمنده مهندس سوال زیاد کردم .

خیلی ممنون.
وقتی لوپ 45 نمیزنه و لوپ 1 به زور میزنه به این معنیه که اگر هم چیزی باشه در عمق هست. البته اگر بدلیل شک خودتون به اون نقطه خاص وضعیت لوپ رو روی مکان جوری تغییر ندین که صداش در بیاد! باید خیلی عادی از اطراف به نقطه مورد نظر نزدیک بشین و بدون اینکه فاصله لوپ از زمین تغییر کنه واقعا در اون نقطه سنس داشته باشین. در پاسخ شما باید عرض کنم هر مکان و شرایطی متفاوت هست. مثلا در مورد مکان شما قاعدتا لوپ 2 متری میتونه مشکل رو حل کنه.
دستگاه زمین شناسی از نظر اپراتوری دردسرهای زیادی داره و دوستان هم در تاپیک مربوطه کماکان درگیرش هستن! از این گذشته سیستم زمین شناسی برای سنس حفره کاربرد داره نه فلز. بنده در این مرحله پیشنهاد میکنم فقط با همین فلزیاب و لوپ بزرگتر کار رو ادامه بدین. شما چیزی از اسکن تونل و حفره شنیدی ولی در عمل اسکن و تحلیل تصاویر مشکل تر از این حرفاست!

سه شنبه 18 بهمن1395 - 1:41am
مدیر کل
مدیر کل

hadilg نوشته است:
استاد مشکل ولتاژا حل شد وسیستم اومد بالا ولی الان مشکل کویل ارور دارم در صورتی که لوپ کاملا درسته . نزدیک فلزم نیستم .
ای سی ماسفت دچار مشکل شده ؟؟؟؟؟

مشکل ال سی دیم طبق گفته شما مال مقاومت بود

استاد یه سوال دیگم دارم وقتی از ای سی معمولی اصل ۳۵۷ استفاده می کنم عدد های سه گانه یکم بالاتره مثلا عدد اول ۲۵۰ هست ولی وقتی از ای سی فلزی استفاده می کنم رنج عددا میاد پایین و بردم مقداری کم میشه . مگر میشه دو تا ای سی اصل با هم تو کیفیت تفاوت داشته باشند .؟؟؟
یا فلزی هم تقلبی داره ؟؟
ممنون از توجهتونو زحمات شما

چند بار باید بگیم هر اشکال اساسی در مدار میتونه منجر به خطای لوپ بشه؟! تقریبا همه قطعات اطراف 357 و خودش و BS170 همگی دخیل هستن. پس ما نمیتونیم حدسی بزنیم!
اون مقدار تفاوت اعدادی که شما میفرمایین جزو تولرانس عادی پارامترهای داخلی آیسی هست. چون مدار ما با دقت بالایی بخشهای مختلف موج رو اندازه میگیره این تفاوتها مشخص میشه وگرنه عملا تاثیر چندانی نداره و همون رنج حدودی اعداد که ذکر شده ملاک صحت عملکرد هست. در مورد برد هم فکر نمیکنم اینطور باشه. اگر هم باشه فقط توی تست هوایی ممکنه کمی تفاوت دیده بشه! وگرنه برای کار روی زمین اصلا فرقی ندارن.
در ضمن فلزی بودن آیسی دلیل بر اصل بودنش نیست! بله فلزی هم ممکنه تقلبی داشته باشه. رنج اعداد و دیلی لوپ رو مدنظر داشته باشین.
در نهایت من متوجه نشدم شما چطور هم خطای لوپ دارین هم مشغول بررسی اعداد 3 گانه هستین؟! وقتی دستگاه خطای لوپ بده اصلا موجی برای اندازه گیری وجود نداره و عددی هم نمایش داده نمیشه!!!

سه شنبه 18 بهمن1395 - 1:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

IIII نوشته است:
signal نوشته است:
دوست گلم ممنون

خواهش میکنم @};-

کورل درو - Corel DRAW

دوست عزیز ممنون
فایل شما رو به اتفاق دوستم ویرایش کردم شامل لوپ 30 و 50 خدمت شما و دوستان ، اماده جهت برش با لیزر @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

سه شنبه 19 بهمن1395 - 10:41pm

سلام خدمت دوستان ومهندس حمید من یه مشکل دارم بچه هاکسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم .مدارم با ترانس 18 ولت 3 امپر به خوبی کار میکنه ولی وقتی به باطری میزنم نقطه اتصال به باطری جرقه میزنه وروشن نمیشه ولی وقتی یه مقاومت 10 اهم 2وات میزارم بین باطری و مدار روشن میشه وجرقه خیلی کمی میده .باطری هام هم سه تا از این گرد لیتیومی 2 امپره .با یه 2.5 امپره (برا گوشی اس 4 هست ) ویه 4.5 امپر برا تبلت هست که همشو سری کردم و20 ولت شارژکردم .باطری ها 5 تاش لیتیوم یونی هس و همشون سالمه .میترسم به مدارم صدمه بزنه .دلیلشو میدونید یه راهنماییم کنید.

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 6:11am
مدیر سایت
مدیر سایت

signal نوشته است:
IIII نوشته است:
signal نوشته است:
دوست گلم ممنون

خواهش میکنم @};-

کورل درو - Corel DRAW

دوست عزیز ممنون
فایل شما رو به اتفاق دوستم ویرایش کردم شامل لوپ 30 و 50 خدمت شما و دوستان ، اماده جهت برش با لیزر @};-

احسنت از این حس همکاری شما دوست بزرگوار @};- :ymapplause:

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 10:10am
مدیر سایت
مدیر سایت

hosein0066 نوشته است:
سلام خدمت دوستان ومهندس حمید من یه مشکل دارم بچه هاکسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم .مدارم با ترانس 18 ولت 3 امپر به خوبی کار میکنه ولی وقتی به باطری میزنم نقطه اتصال به باطری جرقه میزنه وروشن نمیشه ولی وقتی یه مقاومت 10 اهم 2وات میزارم بین باطری و مدار روشن میشه وجرقه خیلی کمی میده .باطری هام هم سه تا از این گرد لیتیومی 2 امپره .با یه 2.5 امپره (برا گوشی اس 4 هست ) ویه 4.5 امپر برا تبلت هست که همشو سری کردم و20 ولت شارژکردم .باطری ها 5 تاش لیتیوم یونی هس و همشون سالمه .میترسم به مدارم صدمه بزنه .دلیلشو میدونید یه راهنماییم کنید.

باطری هایی که سری میکنید باید همشون آمپر یکسان داشته باشن

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 10:14am
مدیر سایت
مدیر سایت

amid127 نوشته است:
پیوست:
Screenshot_۲۰۱۷۰۲۰۴-۲۰۲۲۳۲.png
پیوست:
Screenshot_۲۰۱۷۰۲۰۴-۲۰۲۱۱۴.png

دوست عزیز با سلام
شما سعی کنید برای اتصال خروجی مدار به کانکتور روی جعبه از سیم زخیم و کوتاه استفاده کنید یا از حدود سه سانت کابل آنتن کرمان اصل که مغزی و شیلد مس داره

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 20 بهمن1395 - 10:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2102 , 2103 , 2104 , 2105 , 2106 , 2107 , 2108 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , wajdibrinssi و 113 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure