انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 19 تیر1404 - 7:29am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1416 , 1417 , 1418 , 1419 , 1420 , 1421 , 1422 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

روش ساخت لوپ 60 توضیح بدید ممنون

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

سه شنبه 28 مهر1394 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
فرزاد26 نوشته است:
جناب روت عزیز..من نمیدونم شما اصلا کی هستی و چیکاره ای که به من میگی خودتی هدایتی جان...من شمارو نمیشناسم این آغا روهم که میگی نمیشناسم...من فقط اومدم اینجا از مهندس تشکر کنم...بابت طرح عالیشون....و یه چیزی که اینجا باید بگم آقای عزیز اینقد نسبت به بقیه سو ظن نداشته باش...حاظرم شرط ببندم خود شما یه مشکل داری که به بقیه شک و تردید داری.....پس همون شعر سهراب چشم هارا باید شست......موفق باشی

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
ﻋﻤﻖ ﺩﻭﻣﺘﺮﻭ ﺳﻲ ﺳﺎﻧﺖ ,ﺑﺮاﻱ ﺩﻭﺗﺎ ﻛﺎﺳﻪ ﻣﻔﺮﻗﻲ ﻣﺤﺎﻟﻪ!
ﻳﺎ ﻛﺎﺳﻪ ﻫﺎﻱ ﺷﻤﺎ اﻧﺪاﺯﻩ ﻣﻴﻮﻩ ﺧﻮﺭﻱ ﺑﻮﺩﻩ, ﻭﻳﺎ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺷﻤﺎ ﭼﻴﺰ ﺩﻳﮕﺮﻳﺴﺖ!
ﺧﻮﺑﻪ ﻛﻤﻲ ﻣﻨﻂﻘﻲ ﺑﺎﺷﻴﻢ! ﻋﻣﻖ ﺷﻤﺎ ﺯﺩﻩ ﺭﻭ ﺩﺳﺖ ﻟﻮﺭﻧﺰ و اﻡ ﺩﻱ. اﻟ
230 ﺳﺎﻧﺘﻲ ﻣﺘﺮ ﺑﺎ ﻟﻮﭖ 60!!!!!

قسمت !

چهارشنبه 28 مهر1394 - 1:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻟﻂﻒ ﻛﻨﻴﺪ و ﻋﻜﺴﻲ اﺯ ﻛﺎﺳﻪ ﻫﺎ ﺑﺰاﺭﻳﺪ ﺗﺎ ﻫﻴﭻ ﺷﻚ و ﺗﺮﺩﻳﺪﻱ ﺑﺎﻗﻲ ﻧﻤﺎﻧﺪ و ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ!
ﺳﭙﺎﺱ اﻗﺎﻱ ﻓﺮﺯاﺩ!

قسمت !

چهارشنبه 28 مهر1394 - 1:36am

سلام مهندس حمید تشکر از شما ودوستانم به خاطر این همه تلاش زحمت وپاسخگویی خدا خیرت بده. :x

چهارشنبه 28 مهر1394 - 2:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فرزاد26 نوشته است:
سلام استاد عزیز حمیدجان...واقعا بخاطر همچین دستگاهی ازتون متشکرم ایشالله خدا همه چی بهت بده هرچی بخوای بهت بده....استاد دیشب دستگاه رو بردم بیرون تو به قبرستون کاووش داشتیم یکی ازبچه ها دستگاه سی تی مینیلب داره آورده بوداونم...یه جارو با دستگاه گرفتم ..دستگاه سی تی دوستم هیچ عکس العلمی نداشت اما دستگاهمون با عدد تفکیک حول 40 تا 50 قشنگ گرفتش حذف آهن روی 15 میزارم عالی جواب میده اما حذفش نکرد...حتی تا 30 هم حذف نشد...بعد از حفاری تو عمق 2.30 رسیدیم به دوتا کاسه مفرقی البته ارزشی نداره اما واقعا خیلی خوشحال شدم....جالب اینجاست دستگاه فوق العاده با ثبات بود تک توکی تک بوق داشتم اما چیزه خاصی نبود که بخواد اذیت کنه...واقعن متشکرم مهندس عزیز...تنظیماتم فرکانس 107..پهنای250.دیلی50.انتگرال60 و برا رفع تک بوق 56 یا 58 میزاشتم...گرند3.اسپید7...حدف آهن 15...واقعا با ثبات بود...لوپم 60 عنکبوتی هستش فقط هم با این لوپ کار میکنم ..اهمش حدود 8.هستش...هشت دهم با کابل رابط....حاجی آخرش اینوبگم دمت گرم کارت درسته....و یه چیزه دیگه من پست های تواین انجمن رو مرتب دنبال میکنم عدهای گفتن این از لورنز هم بهتره و عده ای به شدت جبهه گرفتن..اما من نطر خودمو میگم کاری به بقیه ندارم...با لورنزکارنکردم اماگرت و سی تی رو کارکردم...خداییش نسبت به قیمتش و عمقش و ثباتش و تنظیمات عالیش که دست اپراتور رو باز میزاره عالیه و نمرش 20 هستش...من حدود یک نیم میلیوتومن تقریبا براساختنش برام هزینه داشت شاید خیلیا ارزونتر بسازن آخه من سه تا ساختم ازش تا چهارمی شد اونی که میخواستم و حتی 5 تا لوپ 60 ساختم...واقعن راضیم...مهندس گرند دستگاه موردعالی هستش جالبه رو گرند انگار عملکرد دستگاه مثل نوارضربان قلب هستش مرتب برد دستگاه کم زیاد میشه اما تو کسری از ثانیه...البته ورژن جدیدو ندارم اونم امتحان میکنم...مهندس متشکرم...دوست داریم...خدا کمکت کنه....موفق باشی همیشه... :x

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺩﺷﻤﻨﻲ ﻧﺪاﺭﻡ
ﺳﺮﻱ ﺑﻪ ﺟﺪﻭﻝ ﻟﻮﺭﻧﺰ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﻴﺸﻴﺪ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺣﻖ ﺩاﺭﻡ ﺑﺎﻭﺭ ﻧﻜﻨﻢ
ﺩﺭ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺷﺮاﻳﻄ ﻫﻢ اﻣﻜﺎﻥ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﺳﻨﺴﻲ ﺑﺎﻭﺭﺵ ﺳﺨﺘﻪ!
ﻳﺎﺩﻣﻪ ﻳﻚ ﻛﺎﺭﺑﺮﻱ اﺩﻋﺎ ﻛﺮﺩ ﻛﻪ ﻓﻠﺰﻳﺎﺏ 12 ﺭﮔﻮﻻﺗﻮﺭﻱ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﻛﻪ ﻳﻚ ﻓﻠﺰ ﺩﻩ ﺩﺭ ﺩﻩ ﺭﻭ ﺩﺭ 170 ﺳﺎﻧﺘﻲ ﺳﻨﺲ ﻣﻴﻜﻨﻪ و ﺣﺘﻲ ﭼﻨﺪﻳﻦ ﻧﻤﻮﻧﻪ اﺯ ﺷﺎﻫﻜﺎﺭﺵ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﺖ ﻛﻪ ﺣﺘﻲ ﺭﮔﻮﻻﺗﻮﺭ 7809 ﺭﻭ ﺑﺮﻋﻜﺲ. ﺟﺎ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ
و ﻋﻜﺴﺶ ﻫﺴﺖ!
ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻫﺴﺘﻦ ﻛﻪ ﻛﻪ ﺑﺎ اﺩﻋﺎﻫﺎﻱ ﻋﺠﻴﺐ ﻗﺼﺪ ﻓﺮﻳب ﻛﺎﺭﺑﺮاﻥ ﺭﻭ ﺩاﺭﻥ
و ﻓﻘﻄ ﺑﻪ ﻓﻜﺮ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﮔﻲ ﻫﺴﺘﻦ.
ﺣﺎﻻ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﺪا ﺭﻭ ﺷﻜﺮ ﺑﺎ 15 ﭘﺴﺖ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺧﻮﺑﻲ ﮔﺮﻓﺘﻲ
ﻣﻦ و اﻣﺜﺎﻝ ﻣﻦ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﺩاﺭﻳﻢ ﻛﻪ ﻳﻚ ﻓﻴﻠﻢ ﻛﻮﺗﺎﻩ اﺯ ﺳﻨﺲ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺑﺮاﻣﻮﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻛﺎﺳﻪ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻫﻮا ﺑﺰاﺭﻳﺪ!
و ﻣﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻱ ﻛﻨﻲ!
ﺳﭙﺎﺱ اﻗﺎ ﻓﺮﺯاﺩ

قسمت !

چهارشنبه 28 مهر1394 - 2:51am
مدیر کل
مدیر کل

ba.davood نوشته است:

سلام جناب مهندس خسته نباشید این دوستمون تو PCB که گذاشتند 12 ولت رو مستقیم به پایه 3 اپ امپ دادند به نظر شما ایراد داره ؟ ممنون از زحمات جنابعالی

خیر پایه 3 آپ امپ ورودی مثبت هست و نباید به 12 ولت وصل باشه. در فیبر بعدی که گذاشتن این مساله رو بنده ندیدم.

چهارشنبه 29 مهر1394 - 4:56am
مدیر کل
مدیر کل

فرزاد26 نوشته است:
سلام استاد عزیز حمیدجان...واقعا بخاطر همچین دستگاهی ازتون متشکرم ایشالله خدا همه چی بهت بده هرچی بخوای بهت بده....استاد دیشب دستگاه رو بردم بیرون تو به قبرستون کاووش داشتیم یکی ازبچه ها دستگاه سی تی مینیلب داره آورده بوداونم...یه جارو با دستگاه گرفتم ..دستگاه سی تی دوستم هیچ عکس العلمی نداشت اما دستگاهمون با عدد تفکیک حول 40 تا 50 قشنگ گرفتش حذف آهن روی 15 میزارم عالی جواب میده اما حذفش نکرد...حتی تا 30 هم حذف نشد...بعد از حفاری تو عمق 2.30 رسیدیم به دوتا کاسه مفرقی البته ارزشی نداره اما واقعا خیلی خوشحال شدم....جالب اینجاست دستگاه فوق العاده با ثبات بود تک توکی تک بوق داشتم اما چیزه خاصی نبود که بخواد اذیت کنه...واقعن متشکرم مهندس عزیز...تنظیماتم فرکانس 107..پهنای250.دیلی50.انتگرال60 و برا رفع تک بوق 56 یا 58 میزاشتم...گرند3.اسپید7...حدف آهن 15...واقعا با ثبات بود...لوپم 60 عنکبوتی هستش فقط هم با این لوپ کار میکنم ..اهمش حدود 8.هستش...هشت دهم با کابل رابط....حاجی آخرش اینوبگم دمت گرم کارت درسته....و یه چیزه دیگه من پست های تواین انجمن رو مرتب دنبال میکنم عدهای گفتن این از لورنز هم بهتره و عده ای به شدت جبهه گرفتن..اما من نطر خودمو میگم کاری به بقیه ندارم...با لورنزکارنکردم اماگرت و سی تی رو کارکردم...خداییش نسبت به قیمتش و عمقش و ثباتش و تنظیمات عالیش که دست اپراتور رو باز میزاره عالیه و نمرش 20 هستش...من حدود یک نیم میلیوتومن تقریبا براساختنش برام هزینه داشت شاید خیلیا ارزونتر بسازن آخه من سه تا ساختم ازش تا چهارمی شد اونی که میخواستم و حتی 5 تا لوپ 60 ساختم...واقعن راضیم...مهندس گرند دستگاه موردعالی هستش جالبه رو گرند انگار عملکرد دستگاه مثل نوارضربان قلب هستش مرتب برد دستگاه کم زیاد میشه اما تو کسری از ثانیه...البته ورژن جدیدو ندارم اونم امتحان میکنم...مهندس متشکرم...دوست داریم...خدا کمکت کنه....موفق باشی همیشه... :x

خواهش میکنم دوست عزیز خیلی ممنون از شما.
البته جوابگیری برای دو کاسه مفرغی 15 سانتی در عمق 230 سانت با لوپ 60 خیلی جالب هست ولی در صورت دفینه ای بودن و استفاده از بهترین تنظیمات و بالاترین درجه حساسیت امکانپذیره. هر چند که تفکیک در چنین عمقی با توجه به نوع هدف و لوپ دیگه کمی بعید بنظر میرسه! بهرحال اگر واقعا به این نتیجه رسیده باشین بنده به نوبه خودم به شما تبریک میگم.

چهارشنبه 29 مهر1394 - 5:05am
مدیر کل
مدیر کل

شکارچی نوشته است:
درود
این دوست خارجیمون 1تغییراتی تو پیسیبی داده بجز ولتاژ12ولت جای 2تا4700uf
1دونه 10000گذاشته
مهندس حمید عزیز این تغییرات مشگلی بوجودنمیاره؟ چه تاثیری داره؟

بله ایشون اصلا فیبر رو دو رو گرفتن! استفاده از یک خازن 10000 بجای دو تا 4700 هیچ اشکالی نداره. ولی بنظر من استفاده از دو 4700 هم از حیث متداول بودن این خازن در بازار و هم کیفیت عملکرد دو خازن موازی به جای یک خازن کمی بهتر هست. در هر صورت زیاد فرقی نمیکنه.
بنده فیبر ایشون رو بررسی کردم و در چند نقطه مهم بنظر میرسه حتی از فیبر اصلی ما هم بهتر هست!!! طبیعتا علت اصلیش هم دو رو بودن فیبره که یک رویه رو زمین گرفتن. هر چند میتونستن فیبر دو رویه رو از این بهتر و حتی کوچکتر در بیارن ولی بهرحال فیبر بدی نیست و در صورتیکه اشتباه خاصی درش صورت نگرفته باشه ممکنه از فیبر اصلی کمی بهتر جواب بده.

چهارشنبه 29 مهر1394 - 5:09am
مدیر سایت
مدیر سایت

فرزاد26 نوشته است:

با سلام
آقا فرزاد 26 عزیز ، چون شما اولین کاربر محترمی بودید که با لوپ 60 تونستید به همچین موفقیتی برسید و بنده طبق بعضی اصول و شرایط به حرف شما ایمان دارم ! به همین جهت لطف کنید مراحل و نحوه اپراتوری خودتون رو برای ما شرح بدید و اینکه از چهار جهت اصلی هم تست کردید یا خیر ؟ حجمی که از چهار جهت بدست آوردید که به شکل مربع تقریباً میشه متراژ اضلاع مربع رو حدوداً چند متر شد ؟ آیا این تست رو انجام دادید ؟ در صورت انجام دادن این تست مقداری طول اضلاع از شمال به جنوب بیشتر هست ، نوع خاک منطقه هم مهم هست !؟ لطفا مختصر توضیح بفرمائید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 29 مهر1394 - 8:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
خیر پایه 3 آپ امپ ورودی مثبت هست و نباید به 12 ولت وصل باشه. در فیبر بعدی که گذاشتن این مساله رو بنده ندیدم.

جناب حمید سلام ممنون از جواب . این pcb دورو که میفرمائید رویه دیگش کلا شاسی (gen) هست و اینکه من میتونم با روش اتو این کارو انجام بدم فیبر دو رو ندارم اشکالی داره فقط تک روشو بزنم؟ ممنون

چهارشنبه 29 مهر1394 - 9:35am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1416 , 1417 , 1418 , 1419 , 1420 , 1421 , 1422 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 248 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure