stkmelodi_20 نوشته است:
مهندس حمید یه خواهشی داشتم خدمتتون که تعداد دفعات خاموش روشن شدن دستگاه رو 301 یا 209بار بگذارید شاید دهن چاپلوسها و شیادانی که در سایتهای همسایه فعالیت میکنن بسته بشه. که نگن کل برنامه دمو هستش. چه بسا افراد خود شیرین زیادی تو این سایت عضو میشن با کلی تمجید و به به چه چه میرن اونجا برعکس مطالبرو ارائه میدن. کاش ورود به سایت رو کمی مشگلتر و فیلتر بکنین که هر ننه من غریبی نیاد اینجا جاسوسی.مدارو مونتاژ نکرده بگه مدار ایراد داره.

من دقیقا متوجه منظور شما نشدم! نمیدونم چه مطلبی در چه سایتی بوده که شما این رو فرمودین. بهرحال من نمیتونم همه سایتها رو رصد کنم. لطف کنین در خصوصی مطلب رو برای من بفرستین تا در جریان باشم.
در خصوص دفعات محدودیت هم متوجه نشدم 301 یا 209 چه ربطی داره؟! این محدودیت رو که خودم در نظر گرفتم و دلیلش هم مشخص بوده. در نسخه ابتدایی 500 بار بود که بعدا به 300 بار کاهش پیدا کرد. برنامه به جز این مورد و نوشتار DEMO هیچ محدودیت دیگری نداره و اصولا پیشرفت طرح هم به هر انسان عاقلی نشون میده که هدف ما بهتر کردن موارد فنی مختلف بوده. تحت چنین شرایطی دمویی بودن کل برنامه مفهومی نداره. اگر هم منظور این هست که برنامه از جای دیگه اومده و اصولا دمو هست ؛ خب این هم بحث مضحکیه چون از نسخه 1 تا الان مشخصه که چقدر کار انجام شده و یک فلزیاب از سطح ابتدایی به کجا رسیده!
در خصوص مدیریت در انجمن هم البته ما تا حدی حواسمون هست ولی بهرحال تعداد کاربران کم نیست و بینشون فروشنده و مغرض و حسود هم زیاد پیدا میشه! طبیعتا این افراد جای دیگه مسائلی مطرح میکنن که یا خودشون رو تخلیه کنن یا منافع شخصیشون رو تامین کنن. در هر صورت این پروژه تا الان برای من ریالی سود نداشته و قرار هم نیست در اینده نزدیک داشته باشه که بخوام ناراحت یا نگران باشم. هر وقت فرصتی پیدا کنم با خیال راحت سعی در بهتر شدنش میکنم و هدف هم بهره برداری توسط مصرف کنندگان هست. این افرادی هم که میفرمایین کارشون شبیه آب در هاون کوبیدنه! اوایل پروژه که این همه زور میزدن تخریب کنن و حتی به کلیت انجمن ضربه بزنن مگه چه اتفاقی افتاد؟! پروژه به اینجا رسید. الان هم دیگه فرق چندانی نمیکنه. در خصوص فروشندگان و سودجویان هم با اینکه من محدودیتهایی در این طرح در نظر گرفتم ولی دیگه بیش از این نمیشد کاری کرد که مصرف کننده ضرری نکنه. بارها هم اعلام کردم بابت فروش بدون اجازه و با قیمتهای کذایی که بعضا انجام شده و میشه ؛ با اینکه بهیچ وجه راضی نیستم اما تاثیری هم به حال من نداره و کار خودم رو خواهم کرد!

عدم ناراحتی از این موضوع مشخصا به این معنی هم هست که اگر روزی تصمیم به تجاری کردن پروزه برای خودم داشته باشم ؛ براحتی میتونم طرحی خیلی قویتر از این حداقل بلحاظ ظاهری ارائه بدم که برای بهره برداری تجاری کاملا مناسب باشه! اینم کاری نیست که کسی دیگه بتونه انجام بده. لذا نگرانی ندارم.