انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 1:26pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1340 , 1341 , 1342 , 1343 , 1344 , 1345 , 1346 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
حمید نوشته است:
mohammadiraj نوشته است:
دوستان بالوپ 40 یه فیبر10در15 تاکید می کنم لوپ 40 دستگاه من تک بوق 65 سنس دارم
سینی 38 در38 رو نزدیک 120 سنس می کنه!
دوستان لطف راهنمای کنید؟ دوستان این دوتا سنس طبیعی است یا هردو تاش کم هست؟

فکر کنم توضیحات مشخص قبلی بنده برای شما واضح بود که مدار یا لوپتون اشکال داره!
بهرحال مورد اول باید حدود 110 سانت و دومی حدود 190 سانت سنس بشه. حدود این ارقام قطعی و تست شده هست. ولی برد شما خیلی کمتر از اینه.

کارهای که انجام دادم تا به یه برد قابل قبول رسیدم:البته فیبر مسی با مشخصات بالا رو تک بوق در بین 95تا110 داشتم سینی رو بین 160 تا 180 تک بوق
irf عوض کردم
عکس irf تعویض شد http://s3.picofile.com/file/8212479726/DSC_0646_1_.jpg
یه بار پروگرامر کردم
کابل رابط رو نو کردم :-BD
راستی آقا ما یه قابلم داریم تو 80 سنس میشه25 در25 هستش البته قابلم داخلش سفید ه؟؟؟؟؟چرا ؟؟
فقط نگید مشکل از دستگاه که دیونه میشم ~X(
آخه فیبر مسی رو بیشتر می زد !!!!!!!!!!!
ممنون از دوستان

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 10:24pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بعظی از ظروف مسی هست که قاطی داره خالص نیست.

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 10:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تو برد انقدر تاثیر داره؟

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 10:53pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alijooon نوشته است:
kdj نوشته است:
mohammadiraj نوشته است:
دوستان بالوپ 40 یه فیبر10در15 تاکید می کنم لوپ 40 دستگاه من تک بوق 65 سنس دارم
سینی 38 در38 رو نزدیک 120 سنس می کنه!
دوستان لطف راهنمای کنید؟ دوستان این دوتا سنس طبیعی است یا هردو تاش کم هست؟

دوست من منم لوپ 40 دارم!شما باید بگردی ایراد دستگاهتو پیدا کنی!این فیلم سنس دستگاه من با لوپ 40 و یه سینی 38 سانتی که حدود 2 متر داره سنس میکنه!

n,sj
دوست گرامی
با توجه به زاویه دست و آرنج شما فاصله سنس شما1.60یا1.70بیشتر نیست به شرط اینکه قد شما 2متر باشه
اگر قد شما2.20باشه زاویه دست شما میاد روی2متر و حرف شما صحیح میشه
لطفا با متر اندازه بگیر من میگم نهایتا1.70سانت داره سنس میکنه
ناراحت نشی یه وقت

:D نه دوست عزیز ناراحتی نداره :D
شما اگه دقت کنید من اول لوپ رو نشون میدم بعد میام بالا فاصله تقریبا معلوم هست!و اینکه من روی ایوان وایسادم :D وگرنه قدم 180 بیشتر نیست.
ولی در مورد دستگاه باید عرض کنم نیازی به قلو کردن نیست!اگه تو فیلم دقت کنید درب به اون بزرگی رو میبینید و سایه بان با اسکلت فلزی 5*7 متری بالای سر!!!ومنم عرض کردم حدود 2 متر!یعنی بین 190 تا 2 متر.ولی با حساسیت 17-فرکانس 201-پهنای 230-گراوند 3-اسپید 5-دیلی 20-انتگرال 46 و لوپ هم روی زمین هستش!!!یعنی جا داره که تنظیمات رو بالاتر ببرم و به 2 متر هم برسم.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

آخرین بار توسط kdj در چهارشنبه 25 شهریور1394 - 11:17pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 11:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله محمد ایرج عزیز!
سنس ظرف مسی آشپزخانه بدلیل روکش روی با فیبر مسی تفاوت محسوسی داره...
ضمنا فیبر مسی کاملا مسطح هست ولی ظروف مسی حالت مدور داره که توی سنس دو فلز یکسان هرچه سطح بیشتر باشه بهتر سنس میشه...

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 11:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

majid_famali نوشته است:
بله محمد ایرج عزیز!
ضمنا فیبر مسی کاملا مسطح هست ولی ظروف مسی حالت مدور داره که توی سنس دو فلز یکسان هرچه سطح بیشتر باشه بهتر سنس میشه...

حتی با وجود بزرگتر بودن قابلمه از فیبر مسی ؟؟؟فیبر رو بیشتر میزنه

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 11:18pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید سلام ایا در منطقه سنگالاخی اکثر این سیستم ها دچار خطا میشوند که بنده تستش کردم شما تایید میکنید در منطقه سنگلاخی خوب جواب بده که به جای هدف سنگ طوف سنس نکنیم

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohammadiraj نوشته است:
majid_famali نوشته است:
بله محمد ایرج عزیز!

حتی با وجود بزرگتر بودن قابلمه از فیبر مسی ؟؟؟فیبر رو بیشتر میزنه

بله مطمعن باشین مشکل اکثردوستان درتست عمق استفاده کردن از فلزات نامناسب هست

چهارشنبه 25 شهریور1394 - 11:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نقل قول:
:D نه دوست عزیز ناراحتی نداره :D
شما اگه دقت کنید من اول لوپ رو نشون میدم بعد میام بالا فاصله تقریبا معلوم هست!و اینکه من روی ایوان وایسادم :D وگرنه قدم 180 بیشتر نیست.
ولی در مورد دستگاه باید عرض کنم نیازی به قلو کردن نیست!اگه تو فیلم دقت کنید درب به اون بزرگی رو میبینید و سایه بان با اسکلت فلزی 5*7 متری بالای سر!!!ومنم عرض کردم حدود 2 متر!یعنی بین 190 تا 2 متر.ولی با حساسیت 17-فرکانس 201-پهنای 230-گراوند 3-اسپید 5-دیلی 20-انتگرال 46 و لوپ هم روی زمین هستش!!!یعنی جا داره که تنظیمات رو بالاتر ببرم و به 2 متر هم برسم.

دوست عزیز اگر کمی به فیلم خودتون توجه کنید و هر موزاییک را 30 سانت در نظر بگیریم شما با در حیاط سه متر فاصله دارید و لوپ با شما یک متر ( نهایتا که دست شما کش بیاد یک متر فکر نکنم بیشتر بشه ) جمعا شما با در 4 متر فاصله دارید و جای پارک ماشین با توجه به اینکه در حیاط رو به داخل باز میشه باید بیش از پنج متر باشه حالا سکوی شما کجای کار هستش نمیدونم ولی وقتی فیلم میگیرین دقیق و با دلیل محکم باشه تا دوستان هم گمراه نشن لطفا .
موفق باشد. :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

پنج شنبه 25 شهریور1394 - 12:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
دوست عزیز اگر کمی به فیلم خودتون توجه کنید و هر موزاییک را 30 سانت در نظر بگیریم شما با در حیاط سه متر فاصله دارید و لوپ با شما یک متر ( نهایتا که دست شما کش بیاد یک متر فکر نکنم بیشتر بشه ) جمعا شما با در 4 متر فاصله دارید و جای پارک ماشین با توجه به اینکه در حیاط رو به داخل باز میشه باید بیش از پنج متر باشه حالا سکوی شما کجای کار هستش نمیدونم ولی وقتی فیلم میگیرین دقیق و با دلیل محکم باشه تا دوستان هم گمراه نشن لطفا .
موفق باشد. :-BD

منظورت رو دقیق متوجه نشدم!ولی حالا که اینقدر دقیق هستی خدمتت عارضم که فاصله لوپ تا درب هشتا موزاییکه که میشه دو و چهل!بازم شما که اینقدر دقیق هستی میبینی که لوپ با من دوتا موزاییک فاصله داره یعنی 60 سانت!و دست منم اگه چلاقم باشه 60 سانت باز میشه :D و باز دقتت رو تحسین میکنم که درب حیاط رو درست ندیدی :D درب حیاط کلا 5 متره که به پنجتا لنگه یک متری و تاشو تقسیم شده که سه تا یه طرفه و دوتا طرف دیگه باز میشن!جای پارک ماشین هم اونجوری نیست که شما با (دقت)دیدی :D ماشین میره اون سمت حیاط پارک میشه!اگه به سمت من بیاد که هیچکدوم از لنگه های در بسته نمیشه بنده خدا!!
درضمن من فیلم نگرفتم که کوروکیه خونمو به شما نشون بدم =)) شما میخوای بگی دستگاه پنج برابر لوپ نمیزنه؟اگه اینجوریه که سخت در اشتباهی و دستگاهت ایراد داره و به خودت مربوطه!ولی من مطمئنم همین لوپ 40 یه شی بزرگتر و زخیمتر و یه کم پوسیده باشه رو بیشتر از دو متر هم میزنه!
شمام موفق باشی @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 25 شهریور1394 - 1:47am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1340 , 1341 , 1342 , 1343 , 1344 , 1345 , 1346 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Laith و 68 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure