انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 4:07am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

محمد کیا نوشته است:
دوستان سلام بند در شهرستانم ولی قطعات ی که برام آمده اشتباه زیاد دارند آیا میشه به جای Bc337 قطعی دیگری استفاد کرد ؟ با چه مشخصات ی؟با تشکر از همگی

ترانزیستور 337 یکی از معروفترین ترانزیستورهاست و دوستان هم مشکلی برای پیدا کردنش نداشتن! بهرحال میتونین از هر نوع ترانزیستور NPN استفاده کنین. پایه هاش هم روی فیبر علامتگذاری شده. این ترانزیستور صرفا برای قسمت خروجی صداست و روی قدرت صدا هم اثری نداره ولی اگر از حدی ضعیف تر باشه احتمال سوختنش هست. خود 337 ترانزیستور نسبتا قوی هست.

شنبه 27 دی1393 - 1:51pm
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2840644 نوشته است:
ahoora94 نوشته است:
جناب آقای عدد و تالار جان
من خودم این مدار رو با تمام لوپها تست کردم
هیچ ربطی به زمین نداره
این کاری که شما میگی برا آپارتمانه
اونم بخاطر اینه که فلز کف رو سنس نکنه
اگه قرار باشه لوپ رو به زمین نزدیک کنی ارور بده که دیگه نمیشد کاوش کرد چون تا دستت از یه متر بیاد پایینتر سیستمش ارور میداد
پس مشکل شما از مدارته چون من با تمام لوپها این سیستم رو تست کردم

تالار جان این شما نیستی که باید به من بگی تو این تاپیک باشم یا نباشم

برادر شما چند صفحه قبل رو هم چک کنید دوستی این مشکلو داشت که خودشون هم همین راه رو اعلام کرد در ضمن برادر من ادم خوبه قبل از اینکه در مورد موضوعی حرفی بزنه قبلش خوب فکر کنه و این انجمن هم مدیر داره و نیاز نیست من یا شما یا دیگران به هم تذکر بدیم و کاسه داغتر از اش بشیم از دوستان هم بابت جسارتم در پست قبلیم عذرخواهی میکنم این قضیه هم بهتره تموم بشه ظاهرا یکی شبیه استاد حمید داره بچه ها رو راهنمایی میکنه بنده هم شرمنده دوستانم هستم اگر مشکلی داشتم و حلش کردم دیگه قرارش نمیدم تا باعث ناراحتی بعضی از دوستان نشه :-w

سلام 2840644 عزیز اگه محل تست شما خونه اپارتمانی نیست نباید این مشکل رو داشته باشه به احتمال زیاد فلزی نزدیک لوپ شما هستش که فکر کنم تو کف اتاق باشه وگرنه لوپ رو به زمین بچسبونید نباید مشکلی پیش بیاد .درمورد سری کردن مقاومت هم بله برای تست مشکلی نداره ولی جهت استفاده دایمی بهتره فقط از یک عدد مقاومت با رنج مناسب استفاده کنید تو مدارت فلزیاب سعی کنید سری نکنید ولی برای لوازم صوتی تصویری مشکل انچنانی نداره. موفق باشید. اهورا هم پسر خوبی هستش به دل نگیر :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 27 دی1393 - 2:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
amiri630 نوشته است:
من یه مشکل دارم از ای سی و قطعات و نوشته های ریز عکس می گیرم نوشته ها خوب در نمیاد. زوم هم می کنم ولی خوب نمیشه. به چه نرم افزاری دوستان عکس می گیرند؟

دوست عزيز اول بفرماييد دوربين شما از چه نوع و چه مارك و كدام مدل است؟
اگر دوربين عكاسي باشد يا حتي دوربين گوشي تلفن البته از نوع خوب بايد گزينه اي با اسم نماي نزديك يا scn يا اسامي ديگر داشته باشد كه به احتمال زياد با نماد گل يا چهره مشخص است و با انتخاب اين گزينه وضوح عكس هايي كه از نزديك گرفته ميشود به مراتب بالاتر ميرود.
لازم به ذكر است اين گزينه روي نوكيا n82 كه 6سال قبل داشتم موجود بود و براي امتحان ميتوانيد عكسي از پارچه در اين حالت و حالت معمولي بگيريد و تفاوت را حس كنيد چون در حالت نماي نزديك تار و پود پارچه كاملا مشخص است.

شنبه 27 دی1393 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ماهک جان قرار نيست کسی خودشيرينى بکنه نه شما نه من و نه ديگران ولى بايد خدمت شما عرض کنم که بحث سر چيزه ديگری هست بنده هم مدارم راه نيفتاد که نيفتاد و اين مشگل به حميد جان و مغز متفکر برنامه نويس حميد برنميگرده بحث سر قطعات بد بازار کار الکترونيکه شماهم اگه مدارت راه افتاده خوش بحالت ولی با اينکه چندبار اشاره شده باز شما داری خودشيرينى ميکنى اما در عمل چيزى به انجمن ندادی من که واقعا کارم شده کاووش و حفاری که کم و بيش موفقيت هم داشتم اگه مدارم کرم نريخته بود تمام کمال دل و روده تست هارو ريخته بودم روى دايره پس جای اينهمه تعريف و تمجيد و جای گينى گينی کردن که مدار ساده است و چه ميکشه حميد از دست من و امثال من که مدار ساده و اينهمه من من و شما شما در عمل کمک حال انجمن باشيد مثل دوست خوبم کاوشگر جان پس لااقل شما نمک به زخم کسانيکه مدارشون لنگ ميزنه نريزيد خواهشا و خواهشا

شنبه 27 دی1393 - 3:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همگی خصوصا مهندس حمید
خوب مدار دوم هم به سلامتی رفت تو باکس و راه افتاد :)
مهندس این ورزن جدید عالیه! تو این محیط با حساسیت 17 واقعا بی صدا هستش! :D
انشالا تست بیرون هم نتیجه خوب بده

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 27 دی1393 - 4:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

haamed نوشته است:
amiri630 نوشته است:
من یه مشکل دارم از ای سی و قطعات و نوشته های ریز عکس می گیرم نوشته ها خوب در نمیاد. زوم هم می کنم ولی خوب نمیشه. به چه نرم افزاری دوستان عکس می گیرند؟

دوست عزيز اول بفرماييد دوربين شما از چه نوع و چه مارك و كدام مدل است؟
اگر دوربين عكاسي باشد يا حتي دوربين گوشي تلفن البته از نوع خوب بايد گزينه اي با اسم نماي نزديك يا scn يا اسامي ديگر داشته باشد كه به احتمال زياد با نماد گل يا چهره مشخص است و با انتخاب اين گزينه وضوح عكس هايي كه از نزديك گرفته ميشود به مراتب بالاتر ميرود.
لازم به ذكر است اين گزينه روي نوكيا n82 كه 6سال قبل داشتم موجود بود و براي امتحان ميتوانيد عكسي از پارچه در اين حالت و حالت معمولي بگيريد و تفاوت را حس كنيد چون در حالت نماي نزديك تار و پود پارچه كاملا مشخص است.

.........................................................................
ممنونم این گزینه را دارم .سپاسگزارم اقا حامد عزیز @};- :-*

شنبه 27 دی1393 - 4:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
amiri630 نوشته است:
ممنونم این گزینه را دارم .سپاسگزارم اقا حامد عزیز @};- :-*

خواهش ميكنم اميرخان :ymhug: :x

شنبه 27 دی1393 - 5:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خدمت دوستانی که مدارشون ارور کوئل میده عرض کنم مدار دومم اول همین ارور رو داد که اول هر دو ای سی رو چند بار و بعد 170 رو تعویض کردم که بازم ارور میداد! میخواستم ماسفت رو در بیارم یه یهو به ذهنم رسید میکرویی که رو مدار اولم گذاشته بودم و ورزن اول برنامه توش بود رو هم تست کنم که نتیجه مثبت بود و دیگه ارور نداد!!
جالبه دوباره که میکروی جدید و ورزن 1.42 رو گذاشتم دیگه ارور نداد! جای لوپ هم عوض نشده بود حالا نمیدونم دقیقا چه اتفاقی افتاد ولی خلاصه راه افتاد :D
فقط وظیفم دونستم که این تجربه رو بیان کنم امیدوارم مفید واقع بشه

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 27 دی1393 - 5:11pm

ashkbos نوشته است:
سلام لطفا یکی از دوستان لینک باطریهای قابل استفاده از ایران میکرو رو بهم لطف کنه

کیست مرا یاری کند؟؟؟

شنبه 27 دی1393 - 5:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
رضاجون ممنونم. اونا رو هم بررسی کردم و تمام اتصالاتو از هر نظر... لحیمکاری و..... هم با ذره بین و هم مولتیمتر همه چی به ظاهر درسته...... اصلاً فکر نمیکردم کار به این راحتی اینطور به خنسی بخوره. #-o

با سلام و ارادت خدمت برادر محمود عزیز
آقا متأسف شدیم برای این مشکل شما ، انشاا.. حل میشه @};-
عرض کنم که اگر از نرم افزار اکسترم برنر مهندس حمید استفاده میکنید و دستگاه پروگرامر شما مولتی avr هست ، بعد از نصب میکرو بر روی زیف سوکت و وصل کردن به یو اس بی کامپیوتر ، سپس نرافزار رو اجرا کرده و ابتدا اتخاب نوع میکرو و بعد انتخاب فایل هگز وقتی گز روی نرم افزار وارد شد ، بعد تنظیم فیوز بیتها و سپس گزینه رایت ال رو فقط بزنید .. تمام
توجه در دفعه اول که میکرو خام هست جامپر LS روی پراگرامر باید بسته باشه و نیازی به کریستال در کنار سوکت زیف نیست
ولی در دفعات دوم پروگرام کردن میکرو با پروگرامر مولتی AVR حتماً باید جامپر نامبرده شده باز باشه و یک کریستال 16 یا 20 هم در کنار سوکت زیف جاگذاری بشه ...
کسانی که موقع پروگرام کردن برنامه ارور میده و فایل هگز روی برنامه اکسترم بورنر نمیشینه و پروگرم نمیشه ، حتماً مکان فایل هگز رو به یک فایل دیگه انتقال داده و دوباره فایل هگز رو از درون برنامه انتخاب کنن وقتی هگز روی برنامه نشست ، سپس تنظیمات دیگر و درآخر گزینه آل رایت رو بزنید ... درضمن برای آپدیت مراحل بعدی نرم افزار دیگه نیازی به پاک کردن میکرو نبوده و برنامه بصورت اتومات تغییرات جدید نرم افزار رو درون برنامه میکرو جایگزین میکنه .. موفق باشید @};-

سلام. قربانت آقا مهدی . بزرگواری و محبت داری.
تمام اون مراحل رو هم انجام دادم ولی تنها چیزیکه اتفاق می افته اینه که یه ردیف مربعهای گراف روی دیجیتال پدیدار میشه از کمرنگ--> پررنگ--> کمرنگ. دیگه صدای بازر هم در نمیاد که نمیاد. میکرو رو صد بار پاک کردم و با همه دستورات موجود پروگرم کردم ولی بازم همین رفتار ثابتو نشون میده.
سوالی که داشتم و اقا حمید هم جواب نداد اینه که اگر مدار روشن باشه و سعی کنیم میکرو رو در بیاریم فرضاً با یه فلزی پایه های میکرو به هم متصل بشن چه قطعاتی ممکنه آسیب ببینن؟ بعد از این قضیه بود که اسپیکر هم از کار افتاد ولی خود میکرو داره مدام پاک و پروگرم میشه. کریستال رو هم عوض کردم ولی باز هیچی......... بدجوری حالم گرفتس. :( نمیدونم برم از نوع بورد بزنم و........ #-o

شنبه 27 دی1393 - 5:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: asadof و 114 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure