انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 7:18am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 , 162 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای 2840644 شما هم بهتره یه کم باحوصله تر باشی و اینقدر تند حرف نزنی که جو انجمن رو خراب کنی و باعث خارج شدن از بحث اصلی بشیم

شنبه 27 دی1393 - 6:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2840644 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
حمید نوشته است:
محمود جان خسته نباشی. نگران هم نباش! اتفاقی نیفتاده فقط روال کنتراست رو انجام ندادین. البته ممکن هم هست ال سی دی شما درست متصل نشده باشه یا جامپر بزرگ کنارش قطع باشه. بهتره اول چکش کنین. میکروی شما هم سالمه. کافیه یک بار با فیوز ریست تنظیمات پروگرامش کنین. دقت کنین از بار دوم پروگرام جامپر LS باز باشه و یک کریستال مثل 16 مگاهرتز هم در محل کریستال کنار سوکت زیف گذاشته باشین. اون بوق 3 تایی هم بدلیل خطای لوپ بوده و نشون میده میکرو داشته کار میکرده!

آقا حمید ممنونم. ریست پروگرم رو انجام دادم. بازم فرقی نکرد و فقط بیپ اسپیکر بود بدون روشن شدن ال سی دی . جامپر ال سی دی هم وصله. بعدش میکرو رو گذاشتم یه بار Erase و بعد فلش کردم. باز پروگرمش کردم البته با دستور حفظ تنظیمات(D1). دیگه همون صدای اسپیکر هم قطع شد. #-o چکار باید بکنم؟

داداش گلم بعد از اینکه یکبار پروگرم شده باید برای بار دوم از تنضیمت d9 استفاده کنید مشکل حل میشه جناب حمید عزیز هم داخل توضیحات فرمودن \M/

عزیزجون با D9 که انجامش دادم زدم روبورد باز همونطور فقط صدای اسپیکر بود و ال سی دی روشن نشد. اینبار بردم همه جور Erase و Flash کردم وبعدش با D1 زدم که همون صدا هم رفت. البته یه سهل انگاری هم کردم دفعه آخری بدون اینکه کلید اصلیو خاموش کنم با پنس میکرو رو بیرون کشیدم. ممکنه جایی اتصال داده باشه و چیزی سوخته باشه. یعنی چیا میتونن باشن که عوضشون کنم؟؟ مهندس حمید جان راهنمایی...

شنبه 27 دی1393 - 6:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
داداش محمود اتصالات السیدی رو چک کن . واسه منم همه چی درست بود و روشن هم میشد ولی هیچ نوشته ای نمیومد که دوباره اتصالات السیدی رو لحیم کردم و درست شد

شنبه 27 دی1393 - 8:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رضاجون ممنونم. اونا رو هم بررسی کردم و تمام اتصالاتو از هر نظر... لحیمکاری و..... هم با ذره بین و هم مولتیمتر همه چی به ظاهر درسته...... اصلاً فکر نمیکردم کار به این راحتی اینطور به خنسی بخوره. #-o

شنبه 27 دی1393 - 8:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
مهندس حمید عزیز میشه روی تفکیک این سیستم هم کار کنید و گزینه های حذف آهن و حذف ذرات هم بشه بهش اضافه کرد؟؟
مهندس تو تغییر اعداد گاها اعداد با فشار دادن یکبار کلید دو واحد افزایش پیدا میکنه این ایرادش از مدار بنده اس ؟
با تشکر

شنبه 27 دی1393 - 9:17am
مدیر سایت
مدیر سایت

danesh نوشته است:
حمید جان میکرو atmega328p-puرو جوان الکترونیک زده17400ولی فروشگاه نیکو8500بحت تفاوت قیمت باسه کیفیتش هست یا .....

بنده هم از فروشگاه نیکو گرفتم و با اولین پروگرم بخوبی داره کار میکنه ، قیمت هم مناسبه ! @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 27 دی1393 - 9:20am
مدیر سایت
مدیر سایت

mahmood51 نوشته است:
رضاجون ممنونم. اونا رو هم بررسی کردم و تمام اتصالاتو از هر نظر... لحیمکاری و..... هم با ذره بین و هم مولتیمتر همه چی به ظاهر درسته...... اصلاً فکر نمیکردم کار به این راحتی اینطور به خنسی بخوره. #-o

با سلام و ارادت خدمت برادر محمود عزیز
آقا متأسف شدیم برای این مشکل شما ، انشاا.. حل میشه @};-
عرض کنم که اگر از نرم افزار اکسترم برنر مهندس حمید استفاده میکنید و دستگاه پروگرامر شما مولتی avr هست ، بعد از نصب میکرو بر روی زیف سوکت و وصل کردن به یو اس بی کامپیوتر ، سپس نرافزار رو اجرا کرده و ابتدا اتخاب نوع میکرو و بعد انتخاب فایل هگز وقتی گز روی نرم افزار وارد شد ، بعد تنظیم فیوز بیتها و سپس گزینه رایت ال رو فقط بزنید .. تمام
توجه در دفعه اول که میکرو خام هست جامپر LS روی پراگرامر باید بسته باشه و نیازی به کریستال در کنار سوکت زیف نیست
ولی در دفعات دوم پروگرام کردن میکرو با پروگرامر مولتی AVR حتماً باید جامپر نامبرده شده باز باشه و یک کریستال 16 یا 20 هم در کنار سوکت زیف جاگذاری بشه ...
کسانی که موقع پروگرام کردن برنامه ارور میده و فایل هگز روی برنامه اکسترم بورنر نمیشینه و پروگرم نمیشه ، حتماً مکان فایل هگز رو به یک فایل دیگه انتقال داده و دوباره فایل هگز رو از درون برنامه انتخاب کنن وقتی هگز روی برنامه نشست ، سپس تنظیمات دیگر و درآخر گزینه آل رایت رو بزنید ... درضمن برای آپدیت مراحل بعدی نرم افزار دیگه نیازی به پاک کردن میکرو نبوده و برنامه بصورت اتومات تغییرات جدید نرم افزار رو درون برنامه میکرو جایگزین میکنه .. موفق باشید @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 27 دی1393 - 9:48am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
خواهشمندیم کاربران محترم از بیان بعضی الفاظ در برابر پاسخگویی به یکدیگر در این انجمن مفید و علمی و آموزشی پرهیز بفرمائید ، زیرا شایسته این محیط و در شأن شخصیت عزیزان نخواهد بود . سپاسگذاریم ( فلزجو )

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 27 دی1393 - 9:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

danesh نوشته است:
حمید جان میکرو atmega328p-puرو جوان الکترونیک زده17400ولی فروشگاه نیکو8500بحت تفاوت قیمت باسه کیفیتش هست یا .....

دانش جان نیکو که 328 نداره من الان باهاشون صحبت کردم گفتن که سفارش خرید خارج زدن ولی هنوز قطعاتشون نرسیده :-?

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 27 دی1393 - 10:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان برای خرید ای سی 357 اصلی با مشکل مواجا شدم .دوستانی که از این نوع ای سی نوع اصلی تهیه کردند ادرس بدند ما هم بخریم

شنبه 27 دی1393 - 10:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 , 162 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 226 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure