انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 7:03am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با دوربین کیفیت بالا :D

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

شنبه 26 دی1393 - 1:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ahoora94 نوشته است:
با دوربین کیفیت بالا :D

اقا اهورا کیفیتش 5 مگا پیکسله :D عکس عالی می گیره خصوصا در تاریکی، فقط برای نوشته های ریز خوب در نمیاد و واضح نیست. قبلا نرم افزاری یادمه داشتم مختص نوشته های ریز بود متاسفانه الان نمیدونم چی بود. :D

شنبه 26 دی1393 - 1:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
محمود جان خسته نباشی. نگران هم نباش! اتفاقی نیفتاده فقط روال کنتراست رو انجام ندادین. البته ممکن هم هست ال سی دی شما درست متصل نشده باشه یا جامپر بزرگ کنارش قطع باشه. بهتره اول چکش کنین. میکروی شما هم سالمه. کافیه یک بار با فیوز ریست تنظیمات پروگرامش کنین. دقت کنین از بار دوم پروگرام جامپر LS باز باشه و یک کریستال مثل 16 مگاهرتز هم در محل کریستال کنار سوکت زیف گذاشته باشین. اون بوق 3 تایی هم بدلیل خطای لوپ بوده و نشون میده میکرو داشته کار میکرده!

آقا حمید ممنونم. ریست پروگرم رو انجام دادم. بازم فرقی نکرد و فقط بیپ اسپیکر بود بدون روشن شدن ال سی دی . جامپر ال سی دی هم وصله. بعدش میکرو رو گذاشتم یه بار Erase و بعد فلش کردم. باز پروگرمش کردم البته با دستور حفظ تنظیمات(D1). دیگه همون صدای اسپیکر هم قطع شد. #-o چکار باید بکنم؟

شنبه 26 دی1393 - 1:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون amiri630 عزیز

شنبه 26 دی1393 - 1:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
اقا حمید بعد از نابودشدن مدار اولم مدار دوم رو مونتاز کردم عکس هاشو میزارم ببینید خوب شده واگه ایرادی داره تا رفعش کنم

مدار رو تو جعبه گذاشتید چطوری ببینه کجا مشکل داره :D جعبه رو قشنگ در اوردید خسته نباشید . :ymhug: یه عکس هم از داخل مدار بذار

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 26 دی1393 - 2:09am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید جان میکرو atmega328p-puرو جوان الکترونیک زده17400ولی فروشگاه نیکو8500بحت تفاوت قیمت باسه کیفیتش هست یا .....

شنبه 26 دی1393 - 2:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

danesh نوشته است:
حمید جان میکرو atmega328p-puرو جوان الکترونیک زده17400ولی فروشگاه نیکو8500بحت تفاوت قیمت باسه کیفیتش هست یا .....

با اجازه ی حمید خان
دوست عزیز فکر میکنم تقاضا زیاد شده طمع اینا هم همچنین :D
ایران میکرو داره 7500 خیلی هم خوب کار میکنه فقط واسه جستجو پسوند پی رو نمیخواد بزنی اما ای سی همون پسوند پی هستش

شنبه 26 دی1393 - 2:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش من اگر شما حرف نزنی میگن لالی برادر اون قضیه لوپ کاملا تست شده هست خودم با لوپ 1در1 وقتی روی زمین بود این مشکل رو دارم و وقتی از زمین بالاتر قرارش میدم و دستگاه رو روشن میکنم حل میشه در مورد سری کردن بهتره اگر چیزی نمیدونی حرف نزنی تا ضایع بشی داداش اون دوستمون مشکل داشت و براش مقدور نبود بره همون فروشگاه تا مقاومت 390 اهم رو تهیه کنه و بنده ایشونو راهنمایی کردم از دوتا مقاومت سری استفاده کنه دکتر در ضمن کجای پست بنده دیدین گفتم مقاومت 1.4 وات که داری حرف تو دهن ادم میذاری و اینکه ایرادش کجا میتونه باشه تا چیزی رو نمیدونی حرف الکی نزن و خودتو ضایع نکن هر راهنمایی هم کردم داداش خودم مشکل داشتم و اینجوری حلش کردم و طبق تجربه بود

شنبه 27 دی1393 - 5:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
حمید نوشته است:
محمود جان خسته نباشی. نگران هم نباش! اتفاقی نیفتاده فقط روال کنتراست رو انجام ندادین. البته ممکن هم هست ال سی دی شما درست متصل نشده باشه یا جامپر بزرگ کنارش قطع باشه. بهتره اول چکش کنین. میکروی شما هم سالمه. کافیه یک بار با فیوز ریست تنظیمات پروگرامش کنین. دقت کنین از بار دوم پروگرام جامپر LS باز باشه و یک کریستال مثل 16 مگاهرتز هم در محل کریستال کنار سوکت زیف گذاشته باشین. اون بوق 3 تایی هم بدلیل خطای لوپ بوده و نشون میده میکرو داشته کار میکرده!

آقا حمید ممنونم. ریست پروگرم رو انجام دادم. بازم فرقی نکرد و فقط بیپ اسپیکر بود بدون روشن شدن ال سی دی . جامپر ال سی دی هم وصله. بعدش میکرو رو گذاشتم یه بار Erase و بعد فلش کردم. باز پروگرمش کردم البته با دستور حفظ تنظیمات(D1). دیگه همون صدای اسپیکر هم قطع شد. #-o چکار باید بکنم؟

داداش گلم بعد از اینکه یکبار پروگرم شده باید برای بار دوم از تنضیمت d9 استفاده کنید مشکل حل میشه جناب حمید عزیز هم داخل توضیحات فرمودن \M/

شنبه 27 دی1393 - 5:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای ahoora هر 2 تا راهنمایی که دوستمون در خصوص حل مشکل شما فرمودن درسته . و از بدیهیات می باشد .شما مشکلتون رو اینجا بیان کردین و دوستان بنا به تجربه ای که داشتن خواستن راهنمایی کنن که مشکلتون حل شه.و مفهوم انجمن هم اینه که دور هم جمع شیم و مشکلات بررسی شه و هر کس بنا به تجربه ای که داره راه حل جلوت بزاره . حالا اگه جنبشو نداری و و علمت اینقدر زیاده که می فهمی کدوم راهنمایی درسته و کدوم غلطته.پس اینجا جات نیست .و اصلا چرا مشکلت رو اینجا مطرح کردی.؟

شنبه 27 دی1393 - 6:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , rezahd75 و 219 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure