انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 8:47am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 154 , 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

amiri630 نوشته است:
bs170 سمت راستی را از چهره خرید کرده بودم سمت چپی را از ایران میکرو. بسته بندی هاشون هم مثل هم نیست. واقعا عجیبه :-? از نوع چهره زدم درست شد .

مبارك باشه مهندس اميري عزيز ، خوشحال شديم برادر @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 26 دی1393 - 11:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون اقا مهدی عزیز : خازنهای عدسی 100 نانو را همه را چک کردم از 65 نانو توشون بود تا 95 نانو که فقط یه دونه 95 نانو بود ( از 20 عدد). جنس بهتر که همگی حدود 90 تا 97 نانو بود گیر اوردم ولی هنوز عوضشون نکرده ام . نمیدانم این خازن های عدسی 100 نانو روی برد دستگاه تاثیر داره یا نه ؟ :-?
که عوضشون کنم .
..........................................
ممنون اقای پویا: همه مقاومت ها خازنها را تست میکردم و جا میزدم ولی ترانزیستور و ماسفت را اخرهای شب بود خسته شده بودم بدون تست جا زدم. با تشکر از همه دوستان خصوصا مهندس عزیز

جمعه 26 دی1393 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید بعد از نابودشدن مدار اولم مدار دوم رو مونتاز کردم عکس هاشو میزارم ببینید خوب شده واگه ایرادی داره تا رفعش کنم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 26 دی1393 - 12:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام. مهندس حمید جون. خسته نباشی. مهندس، کمک!!!!
اسمبلو تموم کردم و میکرو رو طبق مراحل ذیل پروگرام کردم:
جامپر LS وصل- بعد از افزودن فایل هگز بدون اینکه Erase یا Flash کنم در قسمت Fuse bits/settings اینا رو : Low fuse: F7- High fuse: D1- Extended fuse: FC زدم. + تیک باکسهای Write ونهایتاً هم تب Write رو زدم شروع به پروگرام کرد و ... اکی موفقیت آمیز بودن کار و.... ولی وقتی رو بورد گذاشتم و روشن کردم هیچی رو صفحهً ال سی دی نیومد :-s در حالیکه اسپیکر هر 4-5 ثانیه بیپ میکرد و.... شاسی OK رو زدم که فهمیدم اشتباه کردم چون بعدش دیدم در دستورالعمل اشاره کردید که تا چیزی ندیدید اکی نکنید و.... بعدش برگشتم که میکرو رو پاک کنم یا هرکاریکه همه چی ریست بشه نتونستم. چرا این پروگرامر میکرو رو پاک یا فلش نمیکنه؟ آیا امیدی بهش هست یا این میکرو فاتحه....؟ میکروی دیگه ای باید استفاده کنم؟

شنبه 26 دی1393 - 12:14am
مدیر کل
مدیر کل

reza68 نوشته است:
دوستان لوپ 1متری رو چطور درست کنم که بهتر جوتب بده ؟ لوپم آماده بشه ایشالا میبرم تست واقعی میگیرم. فقط یه سوالی دارم از استاد حمید عزیز
اینکه ما قبلا یه دستگاهی داشتیم البته نمیدونم اسمش چی بود ولی دستساز بود. اینو که بردیم تو چاله یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد بعد کاشف بعمل اومد که آیسیش سوخته! حالا میخوام بدونم کلا فلزیابا اینجورین یا اون ایراد داشته؟!
یه سوال دیگه هم اینکه یه جایی هست 6متر حفر شده و از کف هم 2متر بصورت تونل کنده شده ایا میشه اونجا هم دستگاه زد و مشگلی واسه دستگاه بوجود نمیاد؟!

در مورد لوپ 1 متری میتونین از 11 دور سیم افشان روکشدار مثل سیم برق استفاده کنین.
نه فکر نمیکنم با چاله و این چیزا دستگاه مشکلی پیدا کنه! این مدار که اینطور نیست. سطوح ولتاژش تحت شرایط مختلف کنترل شدست.
در شرایطی هم که فرمودین تفاوتی با سایر فلزیاب ها نیست. میتونین استفاده کنین. برای دستگاه که مشکلی پیش نمیاد! فقط تنظیماتش رو با توجه به شرایط باید چک کنین که قابل استفاده باشه.

شنبه 26 دی1393 - 12:17am
مدیر کل
مدیر کل

amiri630 نوشته است:
ممنون اقا مهدی عزیز : خازنهای عدسی 100 نانو را همه را چک کردم از 65 نانو توشون بود تا 95 نانو که فقط یه دونه 95 نانو بود ( از 20 عدد). جنس بهتر که همگی حدود 90 تا 97 نانو بود گیر اوردم ولی هنوز عوضشون نکرده ام . نمیدانم این خازن های عدسی 100 نانو روی برد دستگاه تاثیر داره یا نه ؟ :-?
که عوضشون کنم .
..........................................
ممنون اقای پویا: همه مقاومت ها خازنها را تست میکردم و جا میزدم ولی ترانزیستور و ماسفت را اخرهای شب بود خسته شده بودم بدون تست جا زدم. با تشکر از همه دوستان خصوصا مهندس عزیز

خواهش میکنم.
در خصوص خازنهای 100 نانو بارها توضیح دادم! اگر عدد ظرفیت ملاک باشه که هیچوقت نمیگیم چنین خازنهایی رو عدسی بذارین! اینها نقش نویزگیری دارن و دقتشون مهم نیست. در همین حد که از نوع عدسی باشن و سالم باشن کاملا کفایت میکنه. روی برد هم تاثیری ندارن.

شنبه 26 دی1393 - 12:20am
مدیر کل
مدیر کل

محمود جان خسته نباشی. نگران هم نباش! اتفاقی نیفتاده فقط روال کنتراست رو انجام ندادین. البته ممکن هم هست ال سی دی شما درست متصل نشده باشه یا جامپر بزرگ کنارش قطع باشه. بهتره اول چکش کنین. میکروی شما هم سالمه. کافیه یک بار با فیوز ریست تنظیمات پروگرامش کنین. دقت کنین از بار دوم پروگرام جامپر LS باز باشه و یک کریستال مثل 16 مگاهرتز هم در محل کریستال کنار سوکت زیف گذاشته باشین. اون بوق 3 تایی هم بدلیل خطای لوپ بوده و نشون میده میکرو داشته کار میکرده!

شنبه 26 دی1393 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri630 عزیز میشه یه بار دیگه همون ترانزیستوری که قبلا دستگاه باهاش کویل ارور میداد رو امتحان کنی میخوام مطمین شم که ایراد ار bs170 بوده

شنبه 26 دی1393 - 12:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

2840644 نوشته است:
دوست من این مشکل بیشتر برای مواقعی هست که شما لوپ رو روی زمین قرار میدین و به دستگاه متصل میکنید شما بعد از اتصال لوپ و قبل از اینکه دستگاه رو روشن کنید لوپ رو به ارتفاء 1 متر از زمین نگه دارینو بعد دستگاه رو روشن کنید باید مشکل حل بشه :YMPEACE:

2840644 نوشته است:
ashkbos نوشته است:
ashkbos نوشته است:
من بجای مقاومت 390 اهم میتونم 360 اهم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه داداش شما باید حتما 390 اهم استفاده کنی حالا تاکید شده که اگه 1 درصد باشه بهتر جواب خواهد داد

اقا کاوشگر میخواستم از ایران میکرو بگیرم ولی اون مقاومت ندارند برای دوتا مقاومت باید هزینه کرایه جدا بدم :-s

سلام دوست من خوب چه کاریه دوتا مقاومت برای هر کدومشون سری کن مقدارش 390 بشه مثلا330+60 اهمی تازه سطح تماسشون با هوا هم بیشتر میشه در زمان گرم شدن کمتر گرم میشن موفق باشید \M/

با سلام دوست عزیز
میشه لطفا راهنمایی اشتباه انجام ندین؟؟؟؟
اگه نمیدونین بهتره راهنمایی نکنید
آخه ارور لوپ چه ربطی به زمین داره؟
اون مقاومت هم مهندس حمید گفتن از نوع 2 وات باشه
اگه قرار بود اینطوری که شما میگید باشه خود مهندس حمید تو طراحیشون دوتا مقاومت 1/4 وات رو با هم سری میکرد و مقاومت 2 وات استفاده نمیکرد
این چندمین باره که داری راهنماییهای اشتباه انجام میدی
اگه چیزی رو نمیدونی الکی نظر نده و بزار کسایی که میدونن به بچه ها کمک کنن

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

شنبه 26 دی1393 - 1:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhak نوشته است:
amiri630 عزیز میشه یه بار دیگه همون ترانزیستوری که قبلا دستگاه باهاش کویل ارور میداد رو امتحان کنی میخوام مطمین شم که ایراد ار bs170 بوده

..................................................
با سلام : مطمئن باش صد در صد . با اهمتر عقربه ای چک کردم در رنج X100 و بالاتر مقداری نشتی دارند. فردا توی افتاب اگر بتونم ازشون عکس میگیرم و اپش می کنم. از نظر ظاهری هیچ فرقی نمی کنه . با تشکر
من یه مشکل دارم از ای سی و قطعات و نوشته های ریز عکس می گیرم نوشته ها خوب در نمیاد. زوم هم می کنم ولی خوب نمیشه. به چه نرم افزاری دوستان عکس می گیرند؟
در ضمن بجای یه بار چند بار قبلا روی مدار امتحان کرده ام بخدا الان یک روزه این 170 منو الاف کرده بود.

آخرین بار توسط amiri11 در شنبه 26 دی1393 - 1:40am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 26 دی1393 - 1:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 154 , 155 , 156 , 157 , 158 , 159 , 160 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 257 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure