انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 8:43am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 , 159 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
amiri630 نوشته است:
با سلام و عرض خسته نباشید : دوستان من مشکل ارور لوپ را دارم بعد از یک روز هنوز نتونستم رفعش کنم.
کارهای انجام شده : اندازه گیری ولتاژ ها که همه درست هستند.
تعویض 357 و اتمگا و دوباره پروگرام کردن ای سی.
تغییر اهم و اندوکتانس لوپ با متراژ های مختلف کابل و اتصال به مدار که هر بار ارور کویل را نشان میده.
چک کردن مقاومت و خازنهای اطراف 357 که اشتباهی جا نزده باشم.
ایا میتونه از پروگرام باشه ! :-?
پیوست تصاویر زیر:
لطفا راهنمایی کنید.

اگر از مساله اپ امپ و مقاومتها و میکرو و پروگرام صحیح و خود لوپ مطمئن هستین ؛ دیگه باید ماسفت و یا BS170 رو عوض کنین! چون اگر پالس بدرستی تولید نشه باز هم لوپ قابل شناسایی نیست!

...........................................................
یک تجربه خیلی مهم :
با سلام خدمت همه دوستان خصوصا مهندس حمید @};- : دوستان من دو بار BS170 را عوض کردم ولی باز مشکل ارور لوپ حل نشد!!!!
مسئله مهم اینجا بود این ترانزیستورها را از دو فروشگاه خرید کرده بودم از فروشگاه اولی هر چه میزدم جواب نمیداد ، این بار از جنس فروشگاه دومی زدم ارور لوپ فورا درست شد و دستگاه شروع بکار کرد. :D مگه این ترانزیستور ها تقلبی هم دارند ؟!!!احتمالا جای پایه هاشون با هم فرق دارند :-? داشتم از کار خودم ناامید می شدم همه چیز را درست زده بودم یک روزه این ترانزیستور حال منو گرفته بود :D . در ضمن لوپ هم روی زمین است.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 26 دی1393 - 10:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
سلام شب همگی بخیر
بالاخره مدار منم راه افتاد...
همه چی تقریبا درست بود فقط پایه های السیدی و میکرو رو دوباره لحیم کردم و روشن کردم که خدارو شکر بالا اومد
خیلی حال کردم فردا میزارم تو جعبه

جمعه 26 دی1393 - 10:42pm
مدیر کل
مدیر کل

danesh نوشته است:
سلام خدمت دوستان :x .حمید جان بجایی استفاده کردن از خازن tanمیشه از نوع الکتولیت مرغوب استفاده کردیاحق

کلا میتونید از الکترولیت هم استفاده کنین. ولی توجه داشته باشین الکترولیت هر چه هم مرغوب باشه در حد تانتالیوم نیست! پس اگر هم الکترولیت گذاشتین برای کسب نتیجه بهتر در اولین فرصت با تانتال جایگزینش کنین.

جمعه 26 دی1393 - 10:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri630 نوشته است:
یک تجربه خیلی مهم :
با سلام خدمت همه دوستان خصوصا مهندس حمید @};- : دوستان من دو بار BS170 را عوض کردم ولی باز مشکل ارور لوپ حل نشد!!!!
مسئله مهم اینجا بود این ترانزیستورها را از دو فروشگاه خرید کرده بودم از فروشگاه اولی هر چه میزدم جواب نمیداد ، این بار از جنس فروشگاه دومی زدم ارور لوپ فورا درست شد و دستگاه شروع بکار کرد. :D مگه این ترانزیستور ها تقلبی هم دارند ؟!!!احتمالا جای پایه هاشون با هم فرق دارند :-? داشتم از کار خودم ناامید می شدم همه چیز را درست زده بودم یک روزه این ترانزیستور حال منو گرفته بود :D . در ضمن لوپ هم روی زمین است.[/b]

به نکته جالبی اشاره کردی دوستانی که مشکل دارن پایه های ترانزیستور های خودشون رو چک کنن به احتمال خیلی زیاد ایراد کار همین یه دونه باشه که ارور میده

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 26 دی1393 - 10:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
پویا جان خیلی ممنون از شما. خسته نباشین.
بنظر من تست شما بسیار خوب بوده و جای امیدواری زیادی داره. نکاتی در مورد تجربه شما وجود داشت که باید در موردش دقیق تر فکر کنم و اگر کاری قابل انجام باشه صورت بدم. در مورد حساسیت نباید انتظار داشته باشین که با درجه 19 بشه روی زمین کار کرد! این کار از نظر من تقریبا روی اکثر خاکها امکان ناپذیره! همه فلزیاب ها کم و بیش همینطور هستن. در عوض اینجا درجات حساسیت بالا رو خیلی نزدیک به هم در نظر گرفتم تا بشه حداکثر برد رو نسبت به شرایط موجود بدست اورد. جالبه بدونین برد دستگاه در حساسیت 15 هم معادل 85 درصد برد نهایی هست! با همین درجه حساسیت هم اگر بشه روی زمین بدون مشکل کار کرد از نظر من خیلی خوبه. در مورد عدد گراند هم موافقم که اعداد بالاتر برای برد بیشتر بهتره. البته به لوپ و سرعت کاوش هم بستگی داره. برای لوپهای بزرگتر که اصولا کندتر هستن گراند بالاتر مناسب تر هست و برد بیشتری هم بدست میاد. اما در مورد اسپید این قضیه برعکس هست! یعنی با لوپ بزرگتر که کند تر حرکتش میدین اتفاقا اسپید کمتر بهتره چون با ثبات تر جواب میده! روی برد هم تاثیری نداره. درجه سنس 14 نشون میده که این فلز تقریبا نیم متر بیشتر از این یعنی تا عمق 3 متری قابل سنس بوده! شما هم که فرمودین در هوا 3 متر میزده! پس تقریبا افت بردی داخل خاک وجود نداشته. در واقع این نوع تستها برای تخمین عمق بسیار کمک میکنه.
در خصوص مساله صدا البته بنده اندکی حالت افزایشی صدا رو اصلاح کردم که در بازه وسیع تری عمل بکنه و از طریق صدا هم بشه دقیق تر مرکز هدف رو متوجه شد. ولی هر کاری هم بکنیم به خوبی درجه سنس نمیتونه این مساله رو نشون بده! چون درجه سنس یک عدد 3 رقمی با حساسیت بالاست و بسیار دقیق تر از هر حالت صوتی میتونه مرکز هدف رو نشون بده. بنابراین طبیعیه که بعد از پیدا کردن یک هدف باید به صفحه ال سی دی و درجه سنس توجه داشت. اون سیستم صدای مشابه لورنز رو بنده بهش واقف هستم ولی در این طرح امکانپذیر نیست! اینجا منبع تولید صدا کاملا دیجیتال هست و از نظر ترکیب فرکانسی محدودیت زیادی داره. بخصوص که میکرو باید همزمان کارهای خیلی مهمتری انجام بده! پس نمیتونیم از حدی فراتر بریم. با این حال من روی این مساله کمی بیشتر کار میکنم.

با تشکر از بذل توجه جناب مهندس حمید عزیز ^:)^

جمعه 26 دی1393 - 10:51pm
مدیر کل
مدیر کل

PEERE DANA ؛ reza68 و amiri630 عزیز به همه شما تبریک میگم خسته نباشین. بنظر میاد کم کم دوستان دارن مدار رو میسازن و به نتیجه میرسن و تستهای قوی تری رو در پیش خواهیم داشت! :D
در مورد BS170 چیزی که بنده در تصویر میبینم اینه که حتی حالت پایه های این ترانزیستورها هم مثل هم هست! از طرفی طبق دیتاشیت باید این ترانزیستور حتما همین ترتیب پایه رو داشته باشه. پس خیلی بعیده که ترتیب متفاوتی از پایه ها وجود داشته باشه و در این صورت قطعا مطابق قطعه اصلی نیست! از طرف دیگه این ترانزیستور از نوع فت هست و مشخص کردن ترتیب پایه هاش مشکل تر میشه. واقعا نمیدونم یعنی BS170 هم اصلی و تقلبی داره؟! :D

جمعه 26 دی1393 - 10:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bs170 سمت راستی را از چهره خرید کرده بودم سمت چپی را از ایران میکرو. بسته بندی هاشون هم مثل هم نیست. واقعا عجیبه :-? از نوع چهره زدم درست شد .

جمعه 26 دی1393 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اگه به مشکل ارور لوپ برخوردید یک بار دیگه میکرورو پروگرام کنید مشکل حل میشه چون من امروز 3 تا فیبر مونتاز کردم که یکی از مدارهام به همین مشکل برخوردم که از نوع میکرو رو پروگرامکردم دیگه ارور لوپ نداد

جمعه 26 دی1393 - 11:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
دوستان لوپ 1متری رو چطور درست کنم که بهتر جوتب بده ؟ لوپم آماده بشه ایشالا میبرم تست واقعی میگیرم. فقط یه سوالی دارم از استاد حمید عزیز
اینکه ما قبلا یه دستگاهی داشتیم البته نمیدونم اسمش چی بود ولی دستساز بود. اینو که بردیم تو چاله یهو خاموش شد و دیگه روشن نشد بعد کاشف بعمل اومد که آیسیش سوخته! حالا میخوام بدونم کلا فلزیابا اینجورین یا اون ایراد داشته؟!
یه سوال دیگه هم اینکه یه جایی هست 6متر حفر شده و از کف هم 2متر بصورت تونل کنده شده ایا میشه اونجا هم دستگاه زد و مشگلی واسه دستگاه بوجود نمیاد؟!

جمعه 26 دی1393 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
PEERE DANA ؛ reza68 و amiri630 عزیز به همه شما تبریک میگم خسته نباشین. بنظر میاد کم کم دوستان دارن مدار رو میسازن و به نتیجه میرسن و تستهای قوی تری رو در پیش خواهیم داشت! :D
در مورد BS170 چیزی که بنده در تصویر میبینم اینه که حتی حالت پایه های این ترانزیستورها هم مثل هم هست! از طرفی طبق دیتاشیت باید این ترانزیستور حتما همین ترتیب پایه رو داشته باشه. پس خیلی بعیده که ترتیب متفاوتی از پایه ها وجود داشته باشه و در این صورت قطعا مطابق قطعه اصلی نیست! از طرف دیگه این ترانزیستور از نوع فت هست و مشخص کردن ترتیب پایه هاش مشکل تر میشه. واقعا نمیدونم یعنی BS170 هم اصلی و تقلبی داره؟! :D

مهندس جان بنده هم در میان قطعات خریداری شده به چندین مورد خرابی و معیوب بودن قطعات برخورد کردم از جمله همین BS170 و خازنهای تانتال و ماسفت 840 که البته قبل از نصب تک تک اونا رو تست کردم و متوجه این مورد شدم. مثلا" دوتا از 5عدد خازنهای تانتال خریداری شده کلا" قطع بود و اگه با خازنسنج تست نمیکردم قطعا" متوجه این عیوب نمیشدم. در مورد 840 هم چون در مدار دلتاپالس1 به مشکل خورده بودم حواسم بیشتر جمع بود. یکی از دو عدد 840 که خریده بودم هم تقلبی و خراب بود.
دوستان قبل از نصب و مونتاژ قطعات حوصله به خرج داده و تک تک قطعات رو با ابزارهای اندازه گیری مربوط به خودشون چک کنید.
حتی برای تست ال سی دی دوستان میتونن از سوکت تستر ال سی دی پروگرامر مولتی ای وی آر استفاده کنند.

جمعه 26 دی1393 - 11:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 , 159 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 266 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure