انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 12:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خداقوت،باتشکر از طراح و برنامه نویس مدار استاد حمید عزیز...

جمعه 26 دی1393 - 8:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
reza.1286 نوشته است:
ممنون اقا پویا تست خوبی بود
امید بخش بود :ymapplause:
بنظرتون فیبر 10*10 رو نباید بیشتر میزد؟!

قطر لوپ هرچقدر بزرگتر بشه حساسیتش به اهداف بزرگ بیشتر و بالعکس حساسیتش به اهداف کوچکتر کمتر میشه .برای لوپ 1.5*1.5 ابعاد 10*10 سانتیمتر دیگه هدف کوچکتری بحساب میاد و در عمقهای بالاتر توسط این ابعاد لوپ اصلا" شناسایی نمیشه. در واقع از لوپهای بزرگ ترجیحا" باید برای کاوش اهداف بزرگتر از 20*20 در عمق بالا استفاده کرد.(مانند کاسه ).وگرنه در عمق های کمتر و سطحی که تمامی ابعاد فلزات حتی به اندازه سکه هم توسط لوپ بزرگ مانند این لوپ سنس میشن.

بله نسبت عملکرد لوپ ها رو میدونم ولی بازم حس میکنم میشه با تنظیم بیشتر 10*10 رو تا 150 با این لوپ گرفت! در مورد شناسایی سکه با لوپ 1.5 شما مطمئن هستید؟! چون بعید میدونم با لوپ 1.5 ابعاد کمتر از 6 یا 5 سانت رو بشه سنس کرد!! بازم اساتید بهتر میدونن :-?
به هر حال خیلی لطف کردید که این تست خوب رو گرفتید انشالا سینی طلا در بیاری :YMPRAY:

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

جمعه 26 دی1393 - 8:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ashkbos نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
ashkbos نوشته است:
من بجای مقاومت 390 اهم میتونم 360 اهم استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه داداش شما باید حتما 390 اهم استفاده کنی حالا تاکید شده که اگه 1 درصد باشه بهتر جواب خواهد داد

اقا کاوشگر میخواستم از ایران میکرو بگیرم ولی اون مقاومت ندارند برای دوتا مقاومت باید هزینه کرایه جدا بدم :-s

سلام دوست من خوب چه کاریه دوتا مقاومت برای هر کدومشون سری کن مقدارش 390 بشه مثلا330+60 اهمی تازه سطح تماسشون با هوا هم بیشتر میشه در زمان گرم شدن کمتر گرم میشن موفق باشید \M/

جمعه 26 دی1393 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

PEERE DANA نوشته است:

خیلی زیبا شده میشه بگیدجعبه ازکجاتهیه کردید؟

جمعه 26 دی1393 - 8:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پشت دستگاه ...

جمعه 26 دی1393 - 8:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shakib نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:

خیلی زیبا شده میشه بگیدجعبه ازکجاتهیه کردید؟

شکیب جان از اینجا هم میتونی تهیه کنی
http://www.fadakpcb.com/pages/view/pageid/254/lang/fa

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 26 دی1393 - 8:57pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با تشكر از كار زيباي جناب پير دانا ..موفق باشيد برادر :-BD

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 26 دی1393 - 9:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
reza.1286 نوشته است:
pouya83 نوشته است:
reza.1286 نوشته است:
ممنون اقا پویا تست خوبی بود
امید بخش بود :ymapplause:
بنظرتون فیبر 10*10 رو نباید بیشتر میزد؟!

قطر لوپ هرچقدر بزرگتر بشه حساسیتش به اهداف بزرگ بیشتر و بالعکس حساسیتش به اهداف کوچکتر کمتر میشه .برای لوپ 1.5*1.5 ابعاد 10*10 سانتیمتر دیگه هدف کوچکتری بحساب میاد و در عمقهای بالاتر توسط این ابعاد لوپ اصلا" شناسایی نمیشه. در واقع از لوپهای بزرگ ترجیحا" باید برای کاوش اهداف بزرگتر از 20*20 در عمق بالا استفاده کرد.(مانند کاسه ).وگرنه در عمق های کمتر و سطحی که تمامی ابعاد فلزات حتی به اندازه سکه هم توسط لوپ بزرگ مانند این لوپ سنس میشن.

بله نسبت عملکرد لوپ ها رو میدونم ولی بازم حس میکنم میشه با تنظیم بیشتر 10*10 رو تا 150 با این لوپ گرفت! در مورد شناسایی سکه با لوپ 1.5 شما مطمئن هستید؟! چون بعید میدونم با لوپ 1.5 ابعاد کمتر از 6 یا 5 سانت رو بشه سنس کرد!! بازم اساتید بهتر میدونن :-?
به هر حال خیلی لطف کردید که این تست خوب رو گرفتید انشالا سینی طلا در بیاری :YMPRAY:

بله - البته اگه به نوشته های من توجه میکردین بنده گفتم در عمقهای کمتر و سطحی توسط لوپهای بزرگ اجسام کوچکتر سنس میشن نه در عمق زیاد. بنده با لوپ 1.5 *1.5 لورنز ایکس 5 یه سکه 5 ریالی قدیمی پهلوی را از عمق15 سانتی زیر خاک سنس کردم و بیرون آوردم . با لوپ بزرگ اجسامی مانند سکه و میخ از قسمت لبه های لوپ سنس میشه نه از مرکز لوپ .

جمعه 26 دی1393 - 9:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم دوست عزیز،دوستان شبکه ضعیفه با تبلت پست میزارم اگر ارتباط قطع شد...پیشاپیش پوزش میطلبم...جعبه رو بقیمت بیست تومان قبلا سه تا در خرید حضوری چند سال پیش تهیه کرده بودم ومتاسفانه خاطرم نیست از کدوم مغازه گرفتم...

جمعه 26 دی1393 - 9:09pm
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان خیلی ممنون از شما. خسته نباشین.
بنظر من تست شما بسیار خوب بوده و جای امیدواری زیادی داره. نکاتی در مورد تجربه شما وجود داشت که باید در موردش دقیق تر فکر کنم و اگر کاری قابل انجام باشه صورت بدم. در مورد حساسیت نباید انتظار داشته باشین که با درجه 19 بشه روی زمین کار کرد! این کار از نظر من تقریبا روی اکثر خاکها امکان ناپذیره! همه فلزیاب ها کم و بیش همینطور هستن. در عوض اینجا درجات حساسیت بالا رو خیلی نزدیک به هم در نظر گرفتم تا بشه حداکثر برد رو نسبت به شرایط موجود بدست اورد. جالبه بدونین برد دستگاه در حساسیت 15 هم معادل 85 درصد برد نهایی هست! با همین درجه حساسیت هم اگر بشه روی زمین بدون مشکل کار کرد از نظر من خیلی خوبه. در مورد عدد گراند هم موافقم که اعداد بالاتر برای برد بیشتر بهتره. البته به لوپ و سرعت کاوش هم بستگی داره. برای لوپهای بزرگتر که اصولا کندتر هستن گراند بالاتر مناسب تر هست و برد بیشتری هم بدست میاد. اما در مورد اسپید این قضیه برعکس هست! یعنی با لوپ بزرگتر که کند تر حرکتش میدین اتفاقا اسپید کمتر بهتره چون با ثبات تر جواب میده! روی برد هم تاثیری نداره. درجه سنس 14 نشون میده که این فلز تقریبا نیم متر بیشتر از این یعنی تا عمق 3 متری قابل سنس بوده! شما هم که فرمودین در هوا 3 متر میزده! پس تقریبا افت بردی داخل خاک وجود نداشته. در واقع این نوع تستها برای تخمین عمق بسیار کمک میکنه.
در خصوص مساله صدا البته بنده اندکی حالت افزایشی صدا رو اصلاح کردم که در بازه وسیع تری عمل بکنه و از طریق صدا هم بشه دقیق تر مرکز هدف رو متوجه شد. ولی هر کاری هم بکنیم به خوبی درجه سنس نمیتونه این مساله رو نشون بده! چون درجه سنس یک عدد 3 رقمی با حساسیت بالاست و بسیار دقیق تر از هر حالت صوتی میتونه مرکز هدف رو نشون بده. بنابراین طبیعیه که بعد از پیدا کردن یک هدف باید به صفحه ال سی دی و درجه سنس توجه داشت. اون سیستم صدای مشابه لورنز رو بنده بهش واقف هستم ولی در این طرح امکانپذیر نیست! اینجا منبع تولید صدا کاملا دیجیتال هست و از نظر ترکیب فرکانسی محدودیت زیادی داره. بخصوص که میکرو باید همزمان کارهای خیلی مهمتری انجام بده! پس نمیتونیم از حدی فراتر بریم. با این حال من روی این مساله کمی بیشتر کار میکنم.

جمعه 26 دی1393 - 9:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , یونس برقی و 220 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure