انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 15 اردیبهشت1404 - 10:57am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 146 , 147 , 148 , 149 , 150 , 151 , 152 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کسی نگفت ايراد داره طرح پی سی بی

پنج شنبه 25 دی1393 - 8:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
امیر جان آیسی شما قریب به یقین اصلی هست! :D کلا این حالت خالخالی که روی سطح آیسی دیده میشه در نمونه های تقلبی تا این لحظه دیده نشده! ریز بودن نوشته هاش هم دلیل دیگه ای هست که نشون میده اصلیه. لااقل میشه گفت با نمونه بنده یکسانه.

................................................................
ممنونم مهندس : نظر خودم هم این بود اصلیه چون با مال شما مقایسه کردم دیدم یکیه . کویل ارور فعلا حسابی حال منو گرفته . باطری های 9 ولتی هم که برای تست ازشون استفاده می کردم ولتاژشون اومد زیر 15
با تشکر

پنج شنبه 25 دی1393 - 8:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
خداوکيلی از اين خندم ميگيره که مدار ساده تر از اين حرفهاست که فکرشو بکنی اما چرا همه با مشگل مواجع شديم خدا داند اونقدرکه توی ساخت اين مدار وسواس داشتم که توی کارم به عنوان کاوشگر نداشتم اما،،،،،،

ارش جان فدات بشم با همه مخلفاتش برام بفرست واست درستش میکنم برات میفرستم هیچ پولی هم بابت دستمزد یا هر چی نمی خوام اگه خواستی خصوصی پیام بده تا ادرس رو بدم دو روزه بهت تحویل میدم ایرادش هم بهت میگم چی بوده

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 25 دی1393 - 8:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان قطعات منم رسید.
میشه مقاومت ۳۹۰ اهم ۳ وات ۵ درصد هم گرفتم.
یا با دو تا مقاومت سری، همون ۳۹۰ رو درست کنم و از اون استفاده کنم.
ممنون

پنج شنبه 25 دی1393 - 9:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت مهندس بزرگوار وتمامی عزیزان ..من نیز این مدار را که مهندس عزیز زحمت انرا کشیده وبا کرامت بی حد خود دراینجا جهت استفاده دوستان گل انجمن قرار داده نهایت تشکر وقدر دانی را از ایشان دارم .من هم ساختم ولی متاسفانه هر کویلی که وصل میکنم ارور میده .کویلها 20س مقاومت8دهم اهم وظرفیت300 -کویل30س مقاومت 1.5 اهم ظرفیت 380 -کویل45س مقاومت1.2 اهم ظرفیت480 -با ورژ40 و42 با هردو همینطوره لطفا مهندس عزیز ودوستان مرا راهنمایی کنید.با تشکر

پنج شنبه 25 دی1393 - 9:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri630 نوشته است:
حمید نوشته است:
امیر جان آیسی شما قریب به یقین اصلی هست! :D کلا این حالت خالخالی که روی سطح آیسی دیده میشه در نمونه های تقلبی تا این لحظه دیده نشده! ریز بودن نوشته هاش هم دلیل دیگه ای هست که نشون میده اصلیه. لااقل میشه گفت با نمونه بنده یکسانه.

ممنونم مهندس : نظر خودم هم این بود اصلیه چون با مال شما مقایسه کردم دیدم یکیه . کویل ارور فعلا حسابی حال منو گرفته . باطری های 9 ولتی هم که برای تست ازشون استفاده می کردم ولتاژشون اومد زیر 15
با تشکر

دوست من ارور کویل میتونه از مقاومت پایین یا همون اهم پایین لوپ باشه که با سری کردن یک مقاومت 1 اهم مشکل حل میشه تست کنید :YMPEACE:

پنج شنبه 25 دی1393 - 9:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kamal857 نوشته است:
دوستان قطعات منم رسید.
میشه مقاومت ۳۹۰ اهم ۳ وات ۵ درصد هم گرفتم.
یا با دو تا مقاومت سری، همون ۳۹۰ رو درست کنم و از اون استفاده کنم.
ممنون

دوست من سری کردن مقاومت دمپینگ با مقاومت 2 وات فکر میکنم حتی بهتر از استفاده کردن از یک مقاومت هست چون جناب استاد فرمودن 2 وات بودن مقاومت برای اینه که احتمال وجود حرارت هست و سطح 2 مقاومت بزرگتر از یکی هست که این موضوع باعث میشه مقاومت راحتتر گرماشو به محیط بده و کارایی حتی بالاتر بره :YMPEACE:

پنج شنبه 25 دی1393 - 9:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

2840644 نوشته است:
amiri630 نوشته است:
حمید نوشته است:

با تشکر

دوست من ارور کویل میتونه از مقاومت پایین یا همون اهم پایین لوپ باشه که با سری کردن یک مقاومت 1 اهم مشکل حل میشه تست کنید :YMPEACE:

دوست عزیز مقاومت 1 اهمی اضافه شد همان ارور کویل میدهد

پنج شنبه 25 دی1393 - 10:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مشکل شما برای درست تنظیم نکردن فیوزبیتها هست دقت کنید موفق باشید \M/

پنج شنبه 25 دی1393 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا ارش مدارتون رفع عیب شد

پنج شنبه 25 دی1393 - 11:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 146 , 147 , 148 , 149 , 150 , 151 , 152 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: taher5739 و 238 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure