نویسنده |
پیغام |
bmbm
کاربر فعال
|
با این میشه پروگرامش کرد؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 11:32am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
kaveh gh نوشته است: مهندس عزیز ممنون از توجه و راهنماییتون متاسفانه در هر دو میکرویی که من پروگرم کردم اون جامبر LS برای بار اول باز بوده.حالا که برای بار دوم میخوام پروگرم رو انجام بدم ارور میزنه.حالا به نظر شما چه کاری میتونم انجام بدم؟ خب عرض کردم وضعیت جامپر رو عوض کن! نگران نباش نه میسوزه و نه قفل میشه! فقط بار اول وضعیتش با دفعات قبلی فرق داره. اون جای خالی کریستال کنار سوکت زیف رو هم خودت یک کریستال بذار. فرق نمیکنه چی باشه.
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 11:35am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
بله bmbm عزیز با این پروگرامر مینی هم میشه پروگرام کرد. ولی بهتره مدل کاملتر رو بگیرین که بدرد کارهای دیگه هم بخوره.
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 11:37am |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
مخلصیم مهندس جان منم بیشتر منظورم برد دستگاه بود. از نظر سیستم پردازش مشخصه که لوازمی که تو المان گیر میاد خوب خیلی سرتر از اینجاست حالا مهندس نمیشه برد دستگاه رو بیشتر کرد؟ یعنی بیشتر از 8 متر! سیستم ارسال پالس محدودیت داره یا سیستم پردازش؟
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 12:37pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که میکروشون قابل شناسایی توسط پروگرامر نیست این مدارو بسازن وخروجیش رو به یکی از پایه کریستال نصب کنن تا میکرو توسط پروگرامر خونده بشه در بعضی موارد با گذاشتن کریستال خارجی جواب میده ولی همیشه اینطور نیست .شاسی مدار وهم باید به شاسی پروگرامر وصل کنین. من قبلا ساختم وکار میکنه البته تاید ساخت مدارو به عهده مهندس حمید میزارم تا خیالتون رو از هر جهت راحت کنه  تغذیه مدار هم از 3 تا 15 ولت میتونه باشه.پایه 1 ای سی 4049 به مثبت باطری و پایه 8 هم پایه منفی وشاسی هست.موفق باشین
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 1:41pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم رضا جان. حالا اجازه بدین همین ارقام ذکر شده که محاسبه شده هم هست تایید و تثبیت بشه بعد بگین برد بیشتر! ببینین لورنز نهایتا بین 5 تا 10 درصد برد بیشتر نسبت به بهترین مدارات دستساز خواهد داشت که اون هم حاصل کل تکنولوژی نهایی طراحی و همینطور بالاترین کیفیت قطعات و مونتاژ و به ویژه لوپ هست! شما همون لوپ و حتی کابل و فیش اتصالش رو اگر بتونین به خوبی لورنز در بیارین میتونین توقع نتیجه مشابه داشته باشین. وگرنه خود بخش لوپ میتونه چند درصد از برد نهایی رو کاهش بده. در مجموع همونطور که در پست اول تاپیک مشخصا ذکر کردم ؛ قواعدی علمی و فیزیکی بر این بحث حاکم هست که هیچوقت نمیشه ازحدودی فراتر رفت. ما که هیچ ولی لورنز و امثالهم هم پس از سالها فعالیت حرفه ای خیلی فراتر از اینها نرفتن چون واقعا محدودیتی وجود داره که با تکنولوژی هم قابل عبور نیست! از این گذشته وجود خاک و زمین با مسائل مختلفی که درش هست مشکل ایجاد میکنه و کار سخت تر هم میشه.
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 1:58pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام دوستاني كه براي پروگرم كردن با نرم افزاري كه مهندس حميد گذاشتن مشكل دارن و برنامه ارور ميده ، لطف كنيد فايل هگز رو در دسكتاپ كپي كنيد و موقع اتخاب فايل از فايلي كه دردسكتاپ كپي شده استفاده كنيد كه ديگه ارور نخواهد داد و پروگرم خواهد شد ، در ضمن براي اولين بار در پروگرامرهاي مولتي بايد جامپر LS وصل باشه ولي براي دفعات بعد هميشه جامپر بايد باز باشه ولي بجاش بياد در كنار سوكت زيف يك كريستال بگذاريد .. موفق باشيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 2:46pm |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
اگه جواب بده اين مدار که خيلی خوبه فقط اگه يه پی سی بی کوچولو موچولو براش طراحى بشه که ممنون ميشيم ولى بهرام جان آيا با اين مدار ميکروهاى قفل شده رو هم ميشه احياکرد؟؟؟ خطری واسه پروگرم نداره؟؟؟؟
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 2:49pm |
|
 |
kaveh gh
|
ضمن تشکر از همه دوستان باید به عرضتون برسونم که میکروی من هم با گذاشتن یک کریستال ۱۶ مگاهرتز و جا به جا کردن جامپر های میکر و با موفقیت پروگرم شد. ممنون از مهندس حمید و همه دوستان
""آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم""سوره بقره/۱۵۲
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 3:04pm |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
کاوه جان مشگل اکثر دوستان اينه که به همون روش استاد پروگرم ميکنيم اما بعد از کلی چک و تست و عوض کردن قطعات و چک کردن اتصالات ال سيدى و حتى دقيق بودن ولتاژ مدار اما با وارد کردن ميکرو هيچ عکس العملی رخ نداده و ال سيدی چيزی رو نشون نميده و دوستان وقتی ميخوان دوباره ميکرو رو پروگرم کنند که پروگرامر ميکرو رو نميشماسه حالا چرا و چطور معلوم نيست
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 3:45pm |
|
 |
|