نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقاکاوه اگه فیوز بیت ها رو اشتباه پروگرام کرده باشی رو پروگرامر اروربده باید با مدار فیوز بیت اشتباه که بهنام ساخته آیسی روزنده کنی
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 8:26am |
|
 |
kaveh gh
|
ali222 نوشته است: kaveh gh نوشته است: سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید من میکرو ها رو طبق فرمایش مهندس حمید که تو قسمت توضیحاتش بود پروگرم کردم ومدارم بالا هم اومد ولی کویل ارور میداد و وقتی هم کار میکرد دیلی رو۶ پیدا میکرد و حالا که میخوام میکرو رو پاک کنم و ورژن جدید رو روش بریزم ارور میده.پروگرامرم از نوع مولتی پروگرامر ساخت eca هستش. احتیاجی به پاک کردن نیست . شما روال قبل پروگرام کن ورژن ارتقاء پیدا میکنه. دوست عزیز این کار را کردم ولی دوباره ارور میده دوتا میکرو دارم دوتاشون دیگه پروگرم نمیشن
""آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم""سوره بقره/۱۵۲
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 8:31am |
|
 |
talar
کاربر حرفه ای
|
اقا کاوه منم مشکل شما رو داشتم. فکر می کردم مشکل میکرو هستش .و کویل مشکلی نداره. اما این طور نبود و کاری که کردم این بود که یه مقدار سیم دو رشته ای سفید رو روی هم پیچیدم و به صورت یه کویل در اوردم و متصل کردم به دستگاه که مشکل حل شد.. وقتی کویل مشکل داشته باشه .دستگاه دیلی رو بالاتر از رنج می شناسه و ارور می ده. .یکی از دلایل این مشکل می تونه به ای سی 357 باشه که احتمالش هم زیاده.
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 8:49am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
talar نوشته است: از دوستان کسی تجربه ای در ساخت لوپ با کابل شبکه 4 زوج فویل دار داره.؟ با سلام بنده اكثر اين كابلهاي آيفون رو تست كردم ، بعلت ورق فويلي كه روي سيمها هست كيفيت كار پائين مياد ، ميتونيد سيمهاي روكشدار داخلش رو جدا كنيد و با هم سري كنيد و لوپ تخت درست كنيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 8:51am |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام تارای عزیز من برا لوپ یک در یک از کابل مخابراتی شش زوج استفاده کردم که اونا رو دو به دو به هم بستم و بعد سری کردم که داره عالی کار میکنه البته اونو با tl تست کردم و هنوز با مدار استاد حمید بیرون تست نگرفتم ولی قطعا جواب میده موفق باشی
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 9:12am |
|
 |
talar
کاربر حرفه ای
|
اقای اچیرو این کابل شما فویل داره؟یا بدون فویله؟ دوستان این کابل های شبکه فوبل دار مشکل ایجاد می کنه؟
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 10:18am |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
سلام و صبح بخیر خدمت مهندس حمید عزیز و همه دوستان مهندس جان یه سوال دارم فرق این سیستم با مثلا لورنز زد وان چیه؟ البته غیر از امکانات جانبی مثل دیتا لاگر که ظاهرا چندانم کاربرد نداره! چون خودم با سیستمای شرکتی کار نکردم میپرسم ممنونم
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 10:24am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

kaveh gh نوشته است: سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید من میکرو ها رو طبق فرمایش مهندس حمید که تو قسمت توضیحاتش بود پروگرم کردم ومدارم بالا هم اومد ولی کویل ارور میداد و وقتی هم کار میکرد دیلی رو۶ پیدا میکرد و حالا که میخوام میکرو رو پاک کنم و ورژن جدید رو روش بریزم ارور میده.پروگرامرم از نوع مولتی پروگرامر ساخت eca هستش. دوست عزیز خسته نباشی. توجه داشته باشین پیدا شدن دیلی 6 یکی از نشانه های فیوز بیت نادرست هست که باعث میشه فرکانس کار میکرو پایین بیاد و لذا اولین نقطه ای که دیلی رو میتونه پیدا کنه همون 6 خواهد بود که در واقعیت معادل چند برابرش هست! پس شما احتمالا در فیوز بیتها اشکال داشتین. در صورت ایراد در ایسی 357 یا خود لوپ معمولا دیلی خیلی بالا در میاد یا خطای لوپ اعلام میشه. در مورد پروگرامر مولتی ساخت ECA این توضیح رو عرض میکنم خواهشا دوستان خیلی خوب توجه داشته باشن. برای بار اولی که میکروی خام خریداری شده رو پروگرام میکنین باید جامپر LS روی پروگرامر بسته باشه. در دفعات بعدی پروگرام باید این جامپر باز باشه. در عین حال یک کریستال مثلا 8 یا 16 یا حتی 20 مگاهرتز میتونین در محل سوکت کریستال که کنار سوکت زیف قرار گرفته جاگذاری کنین. اینجوری پروگرام در چند ثانیه انجام میشه.
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 10:27am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

صبح بخیر رضا جان اول صبحی عجب سوالی پرسیدی! خب لورنز که بهرحال لورنزه و پیشرفته تره! درسته بقول شما خیلی از امکاناتش بیشتر حالت ظاهری و تشریفاتی داره و در عمل کاربرد خیلی کمی داره اما بهرحال تکنولوژیش هم پیشرفته تر از سطح این مدارات عادی هست. با این حال دلیل نمیشه همه چیزش هم پیشرفته تر باشه! مثلا همین فرکانس متغیر رو با اینکه همه این دستگاهها دارن ولی هیچکدومشون بصورت هرتز به هرتز امکان تغییرش رو به شما نمیدن! چند کانال فرکانسی خاص رو فقط میشه در دستگاههای لورنز یا مینلب انتخاب کرد. روشهای پالس زنی و تقویت و پردازش هم طبیعتا پیشرفته تر هست. اما خب در نهایتش فقط اندکی برد یا ثبات بیشتر ممکنه با این دستگاههای حرفه ای بدست بیاد که همونشم معلوم نیست که بدست بیاد! بهرحال کاری که ما داریم میکنیم بنظر من بیشتر باید با سایر طرحهای قابل ساخت مورد مقایسه قرار بگیره و هر چه هست ارزشش در برابر هزینه ساختش بسیار بیشتره و بنده هم باز سعی میکنم تکنیکهایی که در دستگاههای پیشرفته وجود داره بتونم تا حدی در نظر بگیرم. کما اینکه شما الان هم اگر منوی تنظیمات رو ببینین چکیده ای از تنظیمات اصلی سیستمهای لورنز و مینلب رو البته به سلقیه خودم پیاده کردم و چند مورد هم باقی هست که ایشالا در آینده کار میکنم.
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 10:35am |
|
 |
kaveh gh
|

حمید نوشته است: kaveh gh نوشته است: سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید من میکرو ها رو طبق فرمایش مهندس حمید که تو قسمت توضیحاتش بود پروگرم کردم ومدارم بالا هم اومد ولی کویل ارور میداد و وقتی هم کار میکرد دیلی رو۶ پیدا میکرد و حالا که میخوام میکرو رو پاک کنم و ورژن جدید رو روش بریزم ارور میده.پروگرامرم از نوع مولتی پروگرامر ساخت eca هستش. دوست عزیز خسته نباشی. توجه داشته باشین پیدا شدن دیلی 6 یکی از نشانه های فیوز بیت نادرست هست که باعث میشه فرکانس کار میکرو پایین بیاد و لذا اولین نقطه ای که دیلی رو میتونه پیدا کنه همون 6 خواهد بود که در واقعیت معادل چند برابرش هست! پس شما احتمالا در فیوز بیتها اشکال داشتین. در صورت ایراد در ایسی 357 یا خود لوپ معمولا دیلی خیلی بالا در میاد یا خطای لوپ اعلام میشه. در مورد پروگرامر مولتی ساخت ECA این توضیح رو عرض میکنم خواهشا دوستان خیلی خوب توجه داشته باشن. برای بار اولی که میکروی خام خریداری شده رو پروگرام میکنین باید جامپر LS روی پروگرامر بسته باشه. در دفعات بعدی پروگرام باید این جامپر باز باشه. در عین حال یک کریستال مثلا 8 یا 16 یا حتی 20 مگاهرتز میتونین در محل سوکت کریستال که کنار سوکت زیف قرار گرفته جاگذاری کنین. اینجوری پروگرام در چند ثانیه انجام میشه. مهندس عزیز ممنون از توجه و راهنماییتون متاسفانه در هر دو میکرویی که من پروگرم کردم اون جامبر LS برای بار اول باز بوده.حالا که برای بار دوم میخوام پروگرم رو انجام بدم ارور میزنه.حالا به نظر شما چه کاری میتونم انجام بدم؟
""آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم""سوره بقره/۱۵۲
|
پنج شنبه 25 دی1393 - 11:30am |
|
 |
|