انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 15 اردیبهشت1404 - 1:46pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

سوال خوبیه. خیر بنده اطلاعی ندارم که چنین تحقیقی انجام شده باشه. ولی بهرحال قرار نیست سر مبارک رو 24 ساعت وسط لوپ قرار بدیم! :D فلزیاب تایم کاوش مشخص خودش رو داره و معمولا هم لوپ روبروی اعضای حیاتی بدن قرار نمیگیره. حالا چی شد بین این همه مدار مختلف شما در مورد این طرح یهو این سوال بذهنتون رسید خدا میدونه! #-o :D

پنج شنبه 24 دی1393 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
سوال خوبیه. خیر بنده اطلاعی ندارم که چنین تحقیقی انجام شده باشه. ولی بهرحال قرار نیست سر مبارک رو 24 ساعت وسط لوپ قرار بدیم! :D فلزیاب تایم کاوش مشخص خودش رو داره و معمولا هم لوپ روبروی اعضای حیاتی بدن قرار نمیگیره. حالا چی شد بین این همه مدار مختلف شما در مورد این طرح یهو این سوال بذهنتون رسید خدا میدونه! #-o :D

نمی خوام بیخودی تاپیک رو منحرف کنم. می خواستم خصوصی عرض کنم. از اولین باری که داشتم روی پالسی ها تو خونه کار میکردم(اتاق خیلی کوچیک)، سر مبارکه ی بنده جلوی لوپ بود و همیشه این سوال برام بوده که ضرری داره یا نه.

چرا میزنی =((

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

پنج شنبه 24 دی1393 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کسی هست بخواد يکی از اين مدار بسازه برام بفرسه \M/ :-Q :-?

پنج شنبه 24 دی1393 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته واسه من نه برای خواهر زادم بفرسته خودم وقت ندارم کار ريخته سرم

پنج شنبه 24 دی1393 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Soheil2014 نوشته است:
حمید نوشته است:

نمی خوام بیخودی تاپیک رو منحرف کنم. می خواستم خصوصی عرض کنم. از اولین باری که داشتم روی پالسی ها تو خونه کار میکردم(اتاق خیلی کوچیک)، سر مبارکه ی بنده جلوی لوپ بود و همیشه این سوال برام بوده که ضرری داره یا نه.

چرا میزنی =((

سرگیجه و سردرد از عوارض قرار گرفتن در میدان لوپ میباشد ! البته اگر مدت قرار گرفتن بصورت متوالی و بیشتر از نیم ساعت باشد. بنده چندین بار به شخصه تجربه کرده ام.

پنج شنبه 24 دی1393 - 12:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من هم از این سر دردها و سر گیجه ها داشتم

آرش جان این مدار که چیزی نداره
کل مدار با چاپ و راه اندازی تو چند ساعت تموم میشه
فقط باید فیوزها رو درست تنظیم کرد تا با اولین استارت بالا بیاد

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

پنج شنبه 24 دی1393 - 1:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از دوستان کسی تجربه ای در ساخت لوپ با کابل شبکه 4 زوج فویل دار داره.؟

پنج شنبه 25 دی1393 - 7:01am

سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
من میکرو ها رو طبق فرمایش مهندس حمید که تو قسمت توضیحاتش بود پروگرم کردم ومدارم بالا هم اومد ولی کویل ارور میداد و وقتی هم کار میکرد دیلی رو۶ پیدا میکرد و حالا که میخوام میکرو رو پاک کنم و ورژن جدید رو روش بریزم ارور میده.پروگرامرم از نوع مولتی پروگرامر ساخت eca هستش.

""آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم""سوره بقره/۱۵۲

پنج شنبه 25 دی1393 - 7:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kaveh gh نوشته است:
سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
من میکرو ها رو طبق فرمایش مهندس حمید که تو قسمت توضیحاتش بود پروگرم کردم ومدارم بالا هم اومد ولی کویل ارور میداد و وقتی هم کار میکرد دیلی رو۶ پیدا میکرد و حالا که میخوام میکرو رو پاک کنم و ورژن جدید رو روش بریزم ارور میده.پروگرامرم از نوع مولتی پروگرامر ساخت eca هستش.

احتیاجی به پاک کردن نیست . شما روال قبل پروگرام کن ورژن ارتقاء پیدا میکنه.

پنج شنبه 25 دی1393 - 8:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

talar نوشته است:
از دوستان کسی تجربه ای در ساخت لوپ با کابل شبکه 4 زوج فویل دار داره.؟

هیچ نوع کابلی چه شبکه چه مخابراتی نمیتونه جای لوپ با سیم لاکی یا افشان بگیره. مگر اینکه رشته های کابل باز کنی و بصورت تخت یا عنکبوتی بپیچی.

پنج شنبه 25 دی1393 - 8:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 140 , 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , taher5739 و 242 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure