نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
باعرض سلام ضمن تشکر و تبریک به آقا حامد به علت به اشتراک گذاشتن نتیجه و عملکرد دستگاه از آقا حامد و دیگر عزیزان انتظار میره که درصورت کسب همچین نتایجی برای کسب و نتیجه گیریهای بعدی و ارتقاء در عملکرد مدار فوق ، حتماً مواردی همچون ( نوع لوپ ، اهم و ظرفیت ، فاصله لوپ تا زمین هنگام کشف فلز ، سرعت حرکت لوپ موقع جستجو ، سرعت واکنش دستگاه ضمن کشف فلز ، تنظیمات دستگاه ) این موارد رو حتماً برای نتیجه گیریهای بعدی در این بخش به اشتراک بگذارید تا برای مهندس حمید هم برای ارتقاء دستگاه کمک کننده باشه ... متشکریم
از آقا حامد انتظار داریم مواردی که بیان شده رو بدرستی بیان بفرمایند
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 8:43am |
|
 |
talar
کاربر حرفه ای
|
اقا حامد بیا بچه ها منتظرن.
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 10:48am |
|
 |
pastoo
|
آقا حامد تبریک دادا، امیدوارم با FPI راه پرباری رو ادامه بدی. تبریک دوباره به آقا حمید. منم بردم آمادست، قطعات مونتاژ شده فقط منتظرم مقاومت 380 اهم که امروز سفارش دادم به دستم برسه، برد شارژر 5 سل و باطری پک شده رو هم همراه شارژر اتوماتیک آمادست امروز دستم میرسه. امیدوارم مراحل مونتاژ و پروگرام میکرو رو بدرستی پشت سر بذارم تا بتونم ساخت لوپ رو شروع کنم. آرزوی موفقیت واسه همتون.
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 10:54am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
archilO نوشته است: البته استاد من اون قسمت رو برسی کردم ولی قطعات همه سالمن مگر اینکه خازنی چیزی نشتی داشته باشه ولی چشم باز دقیقتر برسی میکنم ولی چرا بعد از استارت که لوپ رو وصل میکنم هه چی ردیف کار میکنن ؟ ایا ممکنه خازن۴۷۰۰ یکیش خراب شده باشه بنظر من احتمال داره ترانزیستور BS170 یا 840 شما معیوب شده باشه. چون فرمان روشن شدن ماسفت توسط 170 و هنگام بالانس اولیه صادر میشه. پس اگر در لحظه شروع به کار مدار اتفاق دیگری بیفته غیر عادیه و مربوط به این قطعات میشه.
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 11:07am |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همه . جسارته اظهار نظر میکنم. خیلی موارد این ایراداتی که بر خورد میشه میتونه برای اتصالی باشه. دوستان قبل از نصب قطعات حتماً تمام تراکهارو از لحاظ اتصالی دقیق چک کنید. نظر به هنر کوچکی مدار وظرافت تراکا و نوع کار ما (اسیدکاری) احتمال این خطا زیاده. بنده دیشب در حین این کنترل جایی اتصالی داشتم به نظر خیلی ساده بود ولی باور کنید نیم ساعت ور رفتم که گیرش آوردم. اونقدرم ظریف بود که حتی با ذره بین 30X به سختی معلوم میشد.
حامد جاااااان جزییات کاوش چی شد برادر؟ راستی علاوه بر نکاتیکه آقا مهدی اشاره فرمودن وسایر جزییات این رو هم اشاره کنید که آیا جنس درون حفره بوده یا در تماس مستقیم با خاک؟
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 11:10am |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
pastoo نوشته است: آقا حامد تبریک دادا، امیدوارم با FPI راه پرباری رو ادامه بدی. تبریک دوباره به آقا حمید. منم بردم آمادست، قطعات مونتاژ شده فقط منتظرم مقاومت 380 اهم که امروز سفارش دادم به دستم برسه، برد شارژر 5 سل و باطری پک شده رو هم همراه شارژر اتوماتیک آمادست امروز دستم میرسه. امیدوارم مراحل مونتاژ و پروگرام میکرو رو بدرستی پشت سر بذارم تا بتونم ساخت لوپ رو شروع کنم. آرزوی موفقیت واسه همتون. سلام دوستان pastoo جان خوشحالیم که مدارت داره آماده میشه. لطفا در مورد باطری و شارژر اتومات توضیح بده . از کدوم فروشگاه خریدی ؟ با چه قیمتی؟ یاحق 
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 11:31am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان تهرانی و کسانی که قادر به خرید از تهران هستن ، بهترین کابل ضد نویز برای ارتباط مدار تا لوپ ، کابل PROEL هست که در چند رنگ وجود داره و مخصوص میکروفن بوده و دو مغزی افشان و یک شیلد داشته که بسیار عالی بوده ، در پاساژ امجد تهران باید موجود باشه ، بنده برای توباکس خریده بودم متأسفانه بیشتر از 1/5 متر تهیه نکردم و همه تیکه تیکه شد و فعلا برای ارتباط از روی مدار تا کانکتور استفاده کردم ، ولی اگر بجای کابل کرمان هم استفاده بشه نویز رو بسیار کم کرده و در ثبات و عملکرد بهتر مدار موثر هست .. موفق باشید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 11:43am |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
بله منم گرفتم طبقه بالای امجد داره متری 2.5 خیلیم نرم و انعطاف پذیره البته چون مال میکروفون هستش و کاربردیه تو شهرستان هم پیدا میشه
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 11:51am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
reza.1286 نوشته است: بله منم گرفتم طبقه بالای امجد داره متری 2.5 خیلیم نرم و انعطاف پذیره البته چون مال میکروفون هستش و کاربردیه تو شهرستان هم پیدا میشه سلام یه عکس ازش میذارید؟
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 12:04pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
آقای اسد با سلام توی نت سرچ کنید کابل PROEL رنگ روکش سبز داره ، مشخصه برادر متأسفانه خودم هم خیلی نیاز دارم به حداقل 5 متر از این کابل ولی گذرم به تهران نمی افته که بخرم
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 12:10pm |
|
 |
|