با تشکر از لطف دوستان.
جناب پیام شاید نیاز به واکنش مجدد من نباشه ؛ ولی ایدی شما رو پس از شناسایی ماهیتتون تحریم کردم! در تاپیک چنس هم جواب قاطعی به برخی صحبتهایی که این مدت کردین دادم و نیاز به تکرار نیست. نه به اونکه اونجا کنایه به فروش چنس زدین و نه اینکه اینجا میخواین بنده رو مجددا در دام فروش و فروشگاه بیندازین که پسفردا تشریف بیارین دوباره یاوه گویی از نوع دیگری رو آغاز کنین!

دوست عزیز کسی که عقلش به طراحی یک فلزیاب میر
سه به نظر شما ایا باهوش تر از اینها نیست که شما اینطور احمق فرضش کنین؟! پس لطف کنین دیگه با هیچ ایدی دیگری هم اینجا تشریف نیارین. بنده دیگه حواسم در کل انجمن جمع هست که بیش از حد و برخلاف گذشته ؛ امثال شما رو تحمل نکنم! دیگه چه بر
سه در این تاپیک! بنده هدفم رو بخوبی در ابتدای تاپیک و از روز اولی که شروع به کار روی این پروزه کردم توضیح دادم. خوشبختانه پروزه روز به روز هم داره پیشرفتهای قابل ملاحظه ای میکنه. چیزی که اگر واقعا باب میل امثال شما بود ؛ باید جور دیگری واکنش نشون میدادین! در خصوص اینکه کسانی ممکنه قادر به ساخت نباشن هم بطور مشخص توضیح دادم. فعلا هم برای اینجور حرفها زوده. فراموش نکنین هنوز بطور رسمی اعلام نکردم این فلزیاب مناسب کاوش رفتن هست! هر وقت بر اساس تستهای خودم و البته دوستان عزیز ؛ اطمینان نسبی حاصل کنم اعلام خواهم کرد.