آقای farokh. parsi عزیز نوشته:
« سلام.
من از هر زاویه ای به این موضوع فکر میکنم آخرش منتهی به خنده میشه. این مبحث جابجایی ديگه از اون موضوعاس».
بعد در پست بعدی از من انتقاد کرده:سلام به همه.
آقا افشین محترم، جمله اولی که نوشتی متاسفانه پر از بی احترامی بود و بنده از شما دلگیر شدم. بگذریم بخاطر حفظ آبروی خودم و شما و در کل به علت رعایت احترام این انجمن پاسخ این جمله شما رو نادیده میگیرم.
یه سوال از شما میپرسم : آیا صرف اعتقاد و باور به یک موضوع التزامی برای پذیرش و قبول تمام حرف و حدیث های پیرامون اون موضوع ایجاد میکنه ؟؟ به نظر حقیر اینطور نیس. اگر ما به جن اعتقاد داریم براساس منابع دینی هستش. حالا هرکسی از هرطرفی که بیاد اظهار نظر بکنه آیا باید مورد قبول قرار بگیره ؟ طبیعیه که هر شخصی موضع مخصوص بخود رو میگیره و یا قبول میکنه یا رد میکنه.
شما از احترام صحبت کردید. اولا در پست قبلی بنده کوچکترین توهین و جسارتی به احدی وارد نشده. با فرض بی احترامی و توهین از سوی بنده به موضوع تاپیک، آیا لطمه ای به شما وارد شد؟ آیا شما مورد بی حرمتی از سوی بنده قرار گرفتید ؟ اگر خدای ناکرده خنده ی بنده موجب بی احترامی شد اون کسی که متضرر ميشه شما نیستین . و نویسنده این تاپیک می بایست بنده رو مواخذه کنن.
آقا افشین گرامی، شما میتونستین در یه پیام خصوصی بنده رو مطلع کنین که خنده ی شما بی احترامیه. بخدا اینطوری بهتر بود تا اینکه متلک بندازی و بگی برو جلو آیینه بخند.
آقا افشین، در مورد اعتقاد من به دنیای ماوراء الطبیعه همونطور که گفتم تا چندی پیش واقعا نمیتونستم چنین چیزایی رو باور کنم. چون این مسایل در حوزه علوم تجربی و آزمایشگاهی قرار نداره که قابل ثبوت باشه. و خودتونم میدونین که این مسایل در حوزه علوم نقلی هستش. بنده چندی پیش با مسایلی که برای بعضی از آشناها و بستگان نزدیک اتفاق افتاده و راهنمایی بعضی از کسانی که از علوم خفیه آگاهی دارن تا حد زیادی این مسائل برام ثابت شد. اتفاقاً بنده با دوست و استاد بزرگوار آقای بینا در این مسایل بصورت خصوصی راهنمایی و مشاوره گرفتم. که از ایشون بسیار سپاسگذارم.
حرف حقیر در مورد این تاپیک این هستش که دنیای اجنه متمایز با دنیای ما آدمهاست. همونطور که استاد بینا فرمودن این موجودات از راه به انحراف کشاندن از طریق القائات میتونن شخص رو گمراه کنن.
در پایان اگر خنده این حقیر موجب اهانت و رنجش صاحب تاپیک شده باشه از ایشون حلالیت میطلبم.
قابل توجه افشین عزیز : آیا مردم رو به نیکی دعوت میکنید درحالی که خود از آن غافلید
در پناه حق.
کوتاه پاسخ میدم:
آیا شما به دیگران خندیدید و مسخرش کردین یا من؟ آیا حتما باید به من بخندین و مسخره کنین؟
بنی آدم اعضای یکدیگرند! هیچ انسانی ملزم نیست افکار دیگران را قبول کند و بنده و یا کسایی که اینجا پست زدن، کسی را اجبار نکردن که افکارشونو قبول کنن برادر عزیز! بهترین روش، نقد آرای دیگرانه و قبول کردن یا نکردن! خودت فرمودی تا چندی پیش به این مسائل اعتقاد نداشتی، خوب لابد قبل از اون هرکی یه صحبتی دراین مورد میکرد بهش میخندیدی! حالا هم مطمئن باش مسائلی وجود داره که برای شما غریب است و شاید بعدها به اون برسی. پس بهتره در جلوی هفتاد میلیون انسان به دیگری نخندی و مسخره نکنی برادر عزیز!
در ضمن من کوچیک همۀ بزرگواران هستم و حلال کننده خداست!
موفقیت همۀ شما آرزوی قلبی ماست
در پناه حق باشید