|
ثبت نام • • ورود
|
|
|
تاریخ : یکشنبه 20 آبان1403 - 10:52pm
|
|
صفحه 1 از 1
|
[ 6 پست ] |
|
نویسنده |
پیغام |
sajad p
|
با سلام اساتید در مورد این مدار نظر بدن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 18 تیر1393 - 7:04pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
بايد مدار قدرتمندی باشه از bu508a استفاده شده
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 18 تیر1393 - 8:08pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
در ضمن از شواهد بر مياد فيبر دو رو تشريف دارن
|
چهارشنبه 18 تیر1393 - 8:16pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
گويا کسی نظرى چيزى نداره
|
چهارشنبه 18 تیر1393 - 8:49pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
از رو شماتیک میشه یه فیبر تک رو براش زد کاری نداره. از کدوم سایت همسایه بغلی دانلود شده بگین ببنیم چه میژگی هایی داره؟؟؟؟؟؟؟
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
چهارشنبه 18 تیر1393 - 9:12pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
این مدار ظاهرا بسیار شبیه به مدار ایمپالسی هست که قبلا در این بخش گذاشته بودم! اگر اینجور باشه تا اونجایی که من تحقیق کرده بودم بر خلاف اینکه با وجود 3 ترانزیستور قوی در بخش پالس بنظر میاد قدرت بالایی داشته باشه ؛ ولی عملا گفته شده که قدرتش در سطح معمولیه! فایل هگزش رو هم اگر مشاهده کنین نشون میده که کد بسیار مختصری براش نوشته شده و اصلا از مزیت یک میکروکنترلر بنحو احسن استفاده نشده! احتمالا فقط برای تولید پالس از میکرو استفاده شده و لذا حتی ال سی دی هم نداره! اصولا بیشتر داستان خوبی فلزیاب های حرفه ای بیشتر در بخش گیرنده هست! من خواهش میکنم دوستان زیاد روی بخش فرستنده پالس تکیه نکنن. گیرنده فلزیاب مهم تر و پیچیده تره و تحلیلش هم بسیار مشکل تر و تاثیر بسزایی در برد و ثبات دستگاه داره.
|
چهارشنبه 18 تیر1393 - 9:20pm |
|
|
|
|
صفحه 1 از 1
|
[ 6 پست ] |
|
چه کسی آنلاین است؟ |
کاربران حاضر در این انجمن: sky4030 و 111 مهمان |
|
در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید
|
انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای
پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی
و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب -
best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure
|