انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 خرداد1404 - 3:13pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 262 , 263 , 264 , 265 , 266 , 267 , 268 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
pouya83 نوشته است:
هدایتی نوشته است:
من امروز با تست هایی که انجام دادم متوجه شدم لوپ خیلی مهمه برای این دستگاه چهار تا لوپ برده بودم که لوپ فابریک 12000 که امانت گرفته بودم از صاحب دستگاه اصلی عالی جواب داد و بیشترین قدرت رو داشت و ولوم تیون روی 2 و 50 بیشترین قدرت سنس رو داشت و لوپ کابل شبکه cac6 هم خوب بود ولی نه به اندازه کابل 5 در 75 ولوم تیون روی 1 و 50 بیشترین قدرت رو داشت داس رو از 1 متر و پنجاه سنس میکرد با لوپ 90 و لوپ فابریک 12000 همون داس رو از 1 متر و 70 سنس میکرد زیاد هم فرق نداشت ولی سرعت سنس هم خیلی بیشتر بود با این کابل ولی کم یابه کابلش تو تهران هستش ولی خیلی باید دنبالش گشت

باسلام

جناب هدایتی منظورتون از این جمله که :" ولوم تیون روی 2 و 50 بود یا اینکه روی 1 و 50 بود چیه؟

ممنون

این اعداد مربوط به سرولوم مولتی ترن هستن!

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

دوشنبه 12 خرداد1393 - 8:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
جناب ارش بشما تبریک میگم و انشاالله بار با ارزشی در بیاری
شکرخدا مدار که درست کار میکنه هیچی بچه ها دارن چیزایی رو از زیر خاک در میارن بیرون
انشاالله موفقیت برای همه بچه ها باشه
یجورایی خیال منم راحت شد که این فلزیاب جواب خوبی میده

دوشنبه 12 خرداد1393 - 9:04pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام
جناب ارش بشما تبریک میگم و انشاالله بار با ارزشی در بیاری
شکرخدا مدار که درست کار میکنه هیچی بچه ها دارن چیزایی رو از زیر خاک در میارن بیرون
انشاالله موفقیت برای همه بچه ها باشه
یجورایی خیال منم راحت شد که این فلزیاب جواب خوبی میده

مداری که شما روش کار کنید مطمئنا جواب میده :ymhug: ;) :x

دوشنبه 12 خرداد1393 - 9:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
ممنونم کانی جان شما لطف داری
فکر کنم یواش یواش یه تاپیک برای چیزایی که بچه ها با این فلزیاب از زیر خاک در میارن باید بزنیم

دوشنبه 12 خرداد1393 - 9:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان من یه کابل cat6 دارم که چهار زوج هست , ترتیب زوجها : ( قهوای - سفید قهوای) ( ابی - سفید ابی) ( قرمز - سفید قرمز) ( سبز - سفید سبز) , اونجایکه دور رنگ هست مثل (سفید سبز) یعنی یه سیم دو رنگ هستش , با هر روشی که ساختم مقاومت 1.7 اهم نشد در صورتیکه مال اقای هدایتی با همین سیم 1.7 شد و مقاومت از 2.2 اهم به بالا درمیاد , کسی میتونه کمک کنه , مدار همچی اماده هست تو ساخت کویل گیر کردم , تشکر

دوشنبه 12 خرداد1393 - 9:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارتین نوشته است:
دوستان من یه کابل cat6 دارم که چهار زوج هست , ترتیب زوجها : ( قهوای - سفید قهوای) ( ابی - سفید ابی) ( قرمز - سفید قرمز) ( سبز - سفید سبز) , اونجایکه دور رنگ هست مثل (سفید سبز) یعنی یه سیم دو رنگ هستش , با هر روشی که ساختم مقاومت 1.7 اهم نشد در صورتیکه مال اقای هدایتی با همین سیم 1.7 شد و مقاومت از 2.2 اهم به بالا درمیاد , کسی میتونه کمک کنه , مدار همچی اماده هست تو ساخت کویل گیر کردم , تشکر

سلام
ارتین جان
متراژ کابلن درسته زیاد که نیست ؟

دوشنبه 12 خرداد1393 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام ، خدمت دوستانیکه در مورد عکس لوپ پرسیدن. این تنها عکس ممکنی بود که تونستم تهیه کنم. لوپ بسته برام ممکن نیست چون بدجوری بی سروته میشه. مواقعی هم که میشه سر کاره و شب. شرمندم. به بزرگی خودتون ببخشید. یک شمایی هم از لوپ بسته نقاشی کردم. با دسته ها که از دو سر و فواصل مساوی از لبه ها( برای توازن) کلّ لوپو از زمین بر میدارید و با دست آویزان که حدودای ارتفاع زانو میشه نگهش میدارید و راحت و بدون مزاحمت بوتّه ها و سنگها سریع باهاش جستجو میکنید.
پیوست:
2mL.jpg
پیوست:
fastened Loop.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 12 خرداد1393 - 10:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:

آرتین جان قطعاً کابلت کوتاهه. همون اول تاپیک هم یادمه استاد هدایتی اشاره کردن که کابل رو 8 متری درست کنید. اگه 8 متر بزنی دقیق همون در میاد. من از هر دو درست کردم با cat6 شد 1.7 اهم با برق 5*75 شد 1.8 اهم. البته سوکتای پاور و کابلو طوری زدم که کابلای باطری و لوپ دستگاههای دیگه هم بهش بخورن. یک کابل 8 متری لامینوس رو که 1.1 اهمه رو زدم با اونم در منزل خوب کار کرد، بد نبود ولی در فیلد نبردم و تستش نکردم.

دوشنبه 12 خرداد1393 - 10:42pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mahmood51 نوشته است:
ارتین نوشته است:

آرتین جان قطعاً کابلت کوتاهه. همون اول تاپیک هم یادمه استاد هدایتی اشاره کردن که کابل رو 8 متری درست کنید. اگه 8 متر بزنی دقیق همون در میاد. من از هر دو درست کردم با cat6 شد 1.7 اهم با برق 5*75 شد 1.8 اهم. البته سوکتای پاور و کابلو طوری زدم که کابلای باطری و لوپ دستگاههای دیگه هم بهش بخورن. یک کابل 8 متری لامینوس رو که 1.1 اهمه رو زدم با اونم در منزل خوب کار کرد، بد نبود ولی در فیلد نبردم و تستش نکردم.

محمود جان , من 4 متر گرفتم کابل رو برای 1*1 :( , حالا شما لطف میکنی ترتیب سیم بندی کابل cat6 رو میگی , شما کابل 75*5 رو کجا گیر اوردی؟ میشه سربندی کابل 75*5 رو هم بگی ؟ ضمنا نمیشه دوتا کابل 3 رشته ای بگیریم از 5 رشته اون استفاده کنیم ؟ یا سیم 0.75 افشان 40 متر بگیریم برای 1*1 ؟ تشکر

دوشنبه 12 خرداد1393 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
ارتین نوشته است:

دوست عزیز یک نکته رو دقت کنید که باید هر رنگ رو با سفیدش موازی کنی که در نهایت سره جمع میشن چهار رشته!واگه با این روش باز اهمش زد بالا لابد جنس کابلی که گرفتی مرغوب نیست!
در مورد کابل 75.*5 هم وحی منضل نی که حتما اون باشه ولی چون اون همه سیماش تو یک غلافه در نهایت جم وجور با کیفیت تر در میاد!پنج رشته تو بازار کمه ولی چهار رشته تا دلت بخواد ریخته و بهتر از اون کابلهای تلفن هستش که راحت تا چهل زوجش تو بازار هست وتازه اگه بخوای میتونی شیلد دارشو هم بگیری ولوپتو شیلد بسازی

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

دوشنبه 12 خرداد1393 - 11:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 262 , 263 , 264 , 265 , 266 , 267 , 268 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 74 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure