انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 خرداد1404 - 2:20pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 259 , 260 , 261 , 262 , 263 , 264 , 265 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تبریک میگم به شما آقا محمود مبارک باشه

یکشنبه 11 خرداد1393 - 9:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
محمود جان خواهش میکنم شما لطف داری
خب خوشحال شدم از این که شما هم زیر خاک بالاخره چیزی در اوردی انشالله دفعات بعد بار باارزشی دربیاری
شما فکر کنم 6 یا 7 تمین نفر باشی که چیزی دراوردی واز این 6 یا 7 تا چیزی که این فلزیاب دراورده 2 تاش رو من میدونم اجازه ندارم بگم ولی تا اینجا میگ یچیز با واقعا با ارزشی در اوردن
از جناب هدایتی هم ممنون بخاطر این فلزیاب
و همچنین از بچه ها دیگه که به نوبه خودشون زحمت کشیدن

یکشنبه 11 خرداد1393 - 9:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام

اقا مهدی شما هم خیلی زحمت کشیدین برای این مدار من تو صفحه های اول گفتم که صاحب این دستگاه چند بار با همین دستگاه به نتیجه های خوبی رسید و من هم میدونستم این دستگاه جوابشو پس داده بخاطر همین شروع کردم به کپی برداری از این مدار درسته همه بچه ها تو دم عیدی خیلی زحمت کشیدن و پای این مدار نشستن حتی من خودم بعضی از شب ها کنار لب تاب خوابم میبرد ولی نتیجه کار امروز مشخص شد و خیلی لذت بخشه که کسی با وسیله دس ساز خودش به نتیجه برسه من امروز با این دو خبر خیلی خوشحال شدم اقا محمود هم خیلی تلاش کردن برای اینکه دستگاه ایشون به ثبات برسه و دلیل دیگه موفقیت این دوست ما پشت کار خوب و اوپراتوری با دقت و حرفه ای بوده چون ثبات دستگاه حرف اول رو میزنه تو کار و بعد اوپراتوری درست و دقیق و این هم عرض کنم اگه کسی با این ۱۲۰۰۰ جایی بره که محدوده اون جا مشخص شده باشه صد در صد به نتیجه میرسه و دس خالی بر نمیگرده چون ثبات دستگاه که عالی و تا چیزی رو نبینه بوق نمیزنه من بارها تست کردم و به این نتیجه رسیدم که اگه قدرت رو زیاد کنیم به ذرات و رگه معدنی حساس میشه ولی با یه قدرت نرمال میشه این ذرات رو رد داد که دوست ما اقا محمود هم همین مورد رو سر زمین تست کردن اقا محمود باز تشکر میکنم از شما که نتیجه کار خودتون رو اینجا مطرح کردین از ته قلب براتون ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم روز به روز با دست پر تر برامون خبر بیاری من که به دلیل درد معده چند وقتی نمیتونم برم جایی و از یک طرف هم چند سال پیش عملی کردم که زیاد نمیتونم پیاده روی کنم و کار سنگین هم برام ضرر داره خیلی مشتاق بودم خودم با ۱۲۰۰۰ برم برا کاوش چون میدونم اگه برم صد در صد میزنم به هدف ولی فعلا باید یکم استراحت کنم به امید خدا اگه بهتر شدم من هم یه تجربه میکنم با این نقطه زن البته برا تست زیاد بردمش تو جنگل و بیابون تا اطمینان پیدا کنم از نفوذش ولی برای کاوش و کار حرفه ای موقعیتش پیش نیومده باز تبریک میگم به اقا محمود و اقا ارش باید جشن گرفت این موفقیت رو \:d/

آخرین بار توسط هدایتی در یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:18pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان، آقا ابی، و استاد مهدی ممنونم. ولی اون که چیز خاصی نبود دادمش به همون صاحب جا.
آقا کوروش و استاد هدایتی جان خواهش می کنم وظیفم بود. این حد اقل کاری بود که از دستم میومد و انجامش دادم.چیزایی بود که تجربه کردم و لازم دونستم در جریان بذارم.

استاد هدایتی جان همه جا با لوپ 2 متری گشتیم. فقط اونجاییکه سیگنال مشخصی داشتم جمعش کردیم و کابلو تابوندم و گرد کردم تا 45 سانتی شد با چسب لنت پیچوندم دورش و محکمش کردم ازش مثل دیسک استفاده کردم تا صاف نقطشو گیرآوردم. البته میشه با کمی رعایت نکات بدون نیاز به باز کردن کابل و با همون فریم 2 متری و تقاطع نقاط با کاهش حساسیت صاف زد رو سر هدف. بازم ممنونم. @};- @};- @};- @};-

یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mahmood51 نوشته است:
دوستان، آقا ابی، و استاد مهدی ممنونم. ولی اون که چیز خاصی نبود دادمش به همون صاحب جا.
آقا کوروش، خواهش می کنم وظیفم بود. این حد اقل کاری بود که از دستم میومد و انجامش دادم.چیزایی بود که تجربه کردم و لازم دونستم در جریان بذارم.

استاد هدایتی جان همه جا با لوپ 2 متری گشتیم. فقط اونجاییکه سیگنال مشخصی داشتم جمعش کردیم و کابلو تابوندم و گرد کردم تا 45 سانتی شد با چسب لنت پیچوندم دورش و محکمش کردم ازش مثل دیسک استفاده کردم تا صاف نقطشو گیرآوردم.

محمود جان , سیمی که استفاده کردی برای 2*2 , چه نوعی هست و چند متره ؟ راستی اقا محمود شما گفتی که با جمع کردن سیم کویل 2*2 , اون رو به کویل 45 سانتی تبدیل کرده , حوب در اینجا مقاومت سیم که همونه ر, ولی ظرفیت که زیاد میشه :-? , ایا تو مدار tl ظرفیت مهم نیست تشکر
بنظر دوستان , ایا لازم نیست یه پست جداگانه واسه نحوه اپراتوری این دستگاه زده بشه ؟

آخرین بار توسط ارتین در یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:30pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
davood_zzz نوشته است:
A.D.H1360 نوشته است:
A.D.H1360 نوشته است:

منهم چون تنها کابلو عوض کرده بودم سریع به کابل شک کردم وخود RG58 رو سفارش دادم بعد که به دستم رسید و رو دستگاه انداختم و دوباره حساسیت به طلای دستگاه بر گشت و اعتراف کرد که کار خود نامردش بوده!!! :)) YMWHISTLE @};-

درود
ممنون از به اشتراک گذاشتن تجاربتون دوست گرامی
میگم کار فروشنده کابل میکروفن نبود یه وقت؟ ;)
راستی شما مگه چند وقته با این مدار کار میکنید!؟

ازنا :D
راستش من زمان جنگ یه ترکش صاف خورده تو دوریالیم وباعث شد دوریالیم کج بشه ودیگه به این راحتیها نمی افته =))
من حدود سه سالی میشه که با نمونه های مختلفی از این مدارکار کردم والبته یه جورای هرچیزی رو که بر اساس قوانین فیزیک کار کنه تعمیر میکنم که خوب یکیش هم فلزیابه وآشنایی اولیه من با این مدار به خاطر تعمیرش بوده و....

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عالی بود کارتون اقا محمود فقط لوپ ۲ در ۲ شما بصورت سیار هستش دیگه؟ نظر من اینه که ۸ تا لوله پولیکا نمره سه چهارم بصورت سیار درست کنیم و سر زمین به هم وصلشون کنیم که هر لوله یک متر برش خورده باشه و بصورت سیار باشه چون ۴ تا لوله ۲ متری رو جابجا کردن سخته ولی ۸. تا لوله یک متری رو راحت تر میشه جا داد پشت هر ماشینی اگه شما لوپ ۹۰. در ۹۰. هم میبردین صد در صد باز به نتیجه میرسیدین فک کنم

یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگه یه بخش ایجاد بشه برای اوپراتوری خوبه نظر خوبی چون بیشتر دوستان ساختن این مدار رو و اگه دوستانی که زیاد رفتن برای کاوش با این دستگاه تجربیات خودشون رو در اختیار دیگران قرار بدن خیلی عالی میشه که چگونگی تشخیص ذرات و چگونگی تشخیص جنس با ارزش از بی ارزش مشخص بشه تو این اموزش ها و چگونگی بالانس کردن دستگاه تو زمین های مختلف و حرکت کردن با لوپ و تا اخر...ٔ

یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین جان همون کابل برق 5 در 75 . خوب با تابوندنش که مقاومت فرقی نمیکنه ولی اندوکتانسش عوض میشه فقط محل سکوت ولومای دیلی و ست فرق میکنه خیلی قشنگ ساکت و تنظیم میشه. ومثل یه دیسک باهاش میگردی. من قبلاً با سیستمای دیگه اینطوری کار کردم فقط ام دی ال اینجوری راه نمیده. حتی قبلاً برای سایز اون کابل گرد صفحه گرد فیبری زدم و دسته چوبی و... که عمراً مأمورا 100 بارم ببینن نفهمن.که چیه.... طرحهای ابتکاری که راحت و سریع میشه باهاش سطحزنی و متوسط زنی کرد.

بله استاد هدایتی دقیقاً به همین نحو واندازه که توضیح دادی. البته ما 12 تکه داریم. 8 تاش برای فریمه که 4 تاش زانویی و 4 تاش 3 راهی داره برای اتصال راحت ومحکم . 4 تای دیگه برای نصب 2 تا دسته وسط که علاوه بر حمل نقش شاسّی برای فریم بازی میکنه و محکمترشم میکنه. البته فکر نکنم لوپ 90 سانتی کاری رو بکنه که 2 متری میکنه. سرعت جستجوی 2 متری و ذره زنی کمترش مزیت بالاییه. شب همگی خوش. دارم از خستگی میمیرم. :((

یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از لطف شما دوست عزیز شب همگی بخیر

یکشنبه 11 خرداد1393 - 11:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 259 , 260 , 261 , 262 , 263 , 264 , 265 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 107 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure