نویسنده |
پیغام |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|

arash99 نوشته است: مرسی هدايتى جان بايد ازشما دوباره تقدير و تشکر کنم بابت قرار دادن مدار با اين قدرت و با ثبات و خبر جالب اينکه ديشب براى تست مدار رفته بودم حياط قديمى که فقط تست هوا تو محيط آزاد بگيرم که بعد از کلي کلنجار رفتن با مدار نتونستم مدار رو نال یا به اصطلاح تنظيم کنم و مدار با قدرت سنس داشت و با مشاهده اين موضوع شک کردم يا مدار ايراد پيدا کرده يا اينکه چيزى زير خاک باشه بنابراين لوپ رو جابه جا کردم صدا (و اين رو بگم که دستگاه رو تو اتاق تنظيم کرده بودم اورديم حيات. که دستگاه به شدت صداش در اومد) خلاصه دستگاه رهو خاموش کردم و دوباره بعداز جابجايی لوپ يک در يک ،دوباره روشن کردم و بعداز تنظيم دستگاه دوباره به محل قبلی بردم که دوباره عربده دستگاه بلند شد پس مجبور به حفارى شديم که بعداز يک متر دوباره دستگاه زدم و دوباره عربده دستگاه وجود داشت حفارى ادامه داشت تا يک مترو پنجاه تا اينکه رسيديم به يه ميله مسی دو سانت در بيست سانت سولفاته شده و يه ميله برنجى به صورت نعل اسب که يک سانت در دوازده سانت که به صورت تير و کمان قرار گرفته بود اين جالبتريون تست دستگاه دوم تی الم. بود که داشتم ولی دارم روي اين محل کار ميکنم هرچند قدمت تاريخى چندانى نداره  منهم تاحالا از اینجور زیرخاکی ها زیاد پیدا کردم که خوب بیشترش با این مدار بوده وبا مدارهای دیگه که همیناروهم پیدا نمی کردیم دست و خالی برمی گشتیم 
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 3:05pm |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
درود ممنون از به اشتراک گذاشتن تجاربتون دوست گرامی میگم کار فروشنده کابل میکروفن نبود یه وقت؟  راستی شما مگه چند وقته با این مدار کار میکنید!؟
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 5:12pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا ارش خیلی خوشحال شدم که باز همین نتیجه رو گرفتین و از ته قلب براتون دعا میکنم که این بار بزنی به هدف این تست شما نشون داد که 12000 قدرت نفوذ عالی داره
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 6:40pm |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
از دوستان کسيی هست زحمت ىه پی سى بی جديد براى اىن مدار رو بکشه براى قطعات اس ام دى والله بنده چون هميشه درحال سفرم نميشه اينکار رو انجام بدم در هر صورت اگه کسى وقت داره کوتاهی نکنه ممنون ياحق
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 6:41pm |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
استاد هدايتى بايد ممنون شما باشيم که مدار رو ارائه کردين واقعيت امرو بخواى مدارات زيادی ساختم که سرهمشون اين مدار بوده هرچند چنس استاد حميد هم به لحاظ قدرت و نفوذ عاليه اما من عاشق تى ال هستم به لحاظ برحسب اينکه آنالوگه ولى قدرت نفوذش حرف نداره و اگه ميشد بيشتر روش کارکرد هم به جهت تفکيکش و هم بيشتر کردن قدرتش عالی ميشد و جمله أآخر تاکسى اين مدارو نساخته. باشه نميدونه چی ميگم /و چون فقط باگوشي و مرورگر پوفين وارد انجمن ميشم نميشه عکس بزارم وگرنه عکس چنس و تى ال خودم رو ميزاشتم تا همه استفاده کنند ياحق
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 6:58pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
نظر لطف شماست اقا ارش من کوچیک شما و همه دوستانی هستم که برای پا گرفتن این مدار فعالیت کردن و وقت گذاشتن هیچ وقت یادم نمیره که نزدیک عید بود و همه ما چشممون تو صفحه مونیتور بود تا این مدار رو به سر انجام برسونیم و خلاصه این اتفاق هم افتاد و با تلاش همه این مدار راه افتاد
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 7:13pm |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
مهدى جان ميشه زحمت يه پى سی بی با قطعات اس ام دى رو بکشى هرچند درکت ميکنم و هميشه دعا کردم و آرزوم رسيدن شما به سلامتى بوده و هست
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 7:30pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|

سلام بر همه دوستان. باز هم عرض ارادت وادب ویژه خدمت استاد هدایتی ایثارگر متواضع و نیز استاد مهدی 8877 جان که واقعاً با عنایاتتان وسیله خوبی دستمون اومد. و نیز تشکر از سایر دوستانیکه متواضعانه تجربیات طلاییشونو به اشتراک میذارن. دوستان، خواهشاً تا میتونید نکات اکتسابیتونو به اشتراک بذارید(مثل دوست عزیز A.D.H1360 ) هرچند به نظر کوچک بیاد که با این تشریک مساعی تک تک ایرادات رفع میشه و میرسیم به یه چیزیکه حرف نداره. بنده اگرچه شرمندم و نکته الکترونیکیی ندارم ولی به سهم خودم وظیفه میدونم آنچه تجربه کرده ام به اطلاع شما بزرگواران برسونم:
یه 3 روزی تی المو بردم گشت و گذار در یکسری مناطق. اگرچه دستگاه واقعاً با ثبات و قوی کار میکنه ولی اگر زیاد حساس بشه رگه های معدنی رو خوشگل میزنه. شاید هم جاهایی چیزایی میگرقته و من نمیتونستم تشخیص بدم. اینکه یهویی سیگنالی وارد میشد و تا یک مسیر طولانی گیر میکرد و شدتش کم و صفر نمیشد. یه جایی یکی از دوستان اشاره داشتن که مواردی جنسی رو شدید میگیره بعد از رد کردن فلز سیگنال گیر میکنه اگر واقعاً اینطور باشه این تنها ایرادشه و اگر این پاشنه آشیل تی ال پیدا و رفع بشه میشه گفت به یکی از بهترین دستگاههای گنجیاب دسترسی پیدا کردیم. با فرض بر اینکه این مسأله عادّیه و غیر قابل رفع،(به قولی دیگه نمیشه کاریش کرد) باید کاربرا براش معیاری معیّن کنن. مثلاً من طوری تنظیم میکردم که یک سر بیلو از کمتر از 2 متری بزنه یعنی تا 190-180سانت که در این حالت دیگه رگه نمیزنه. وگرنه میشه طوری هم تنظیم کرد که بیلو از 260-250 هم بزنه.(البته تمام سنجشهام با لوپ 2 متری بوده) حالا برای لوپهای مختلف میشه این معیار رو دوستان داشته باشند. به هر حال هر وقت بیرون میریم که باید یه وسیله حفاری ساده همراهمون باشه دیگه که اگه چیز میز سطحی زد همونجا تکلیفشو روشن و زمینو ازون پاک کنیم. همونو معیار تستتون کنید تا خیلی حساس نشه.
راستی ما هم یه چیزی پیدا کردیم شاید جالب باشه؛ در جستجوی محلّی با 2 در 2 سیگنال خوبی داد ( ما لوپو راحت نیم متر بالاتر از سطح میگیریم). بعد با همون 2 در 2 سیگنالو جمعش کردم و حدس عمقشم زدم و آخر سر با کویل 45 سانت فیکس شده(ساخته شده با همون کابل 5 در 75 برق) گرفتیم که خیلی سریع و قوی زد. آقا من هرچی سنسو کم میکردم بازم میزدش. که کاملاً رو کلّش بدون ذره ای سیگنال حاشیه ای نقطه کردم. -->تجویز حفاری--->در 60 سانتی یک پلیت گرد قطر 15 سانت سنگین و حسابی پاته زده و دارای لایه های ورق ورق شده در اومد که البته کلنگ سوراخشم کرد. چی بود؟ آخرش دقیق نفهمیدیم. سطحش کمی سرخ میزد ولی وقتی میشکستیش طوسی بود( احتمال زیاد چدن بود) دیگه اینا دستگاهو میپرستیدن. میگفتن 100 تا دستگاه اوردیم اینجاها چرخیدیم هیچی نزدن. پس این چرا اینجا جا مونده بود؟ به حرفام رسیدن که باباجون تصویریا یکصدم این بوقیا هم نمیشن.
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 7:48pm |
|
 |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
محمود جان خسته نباشی
ممنون بابت به اشتراک گذاشتن فعالیتتون
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 8:04pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا محمود تبریک میگم به شما خدا رو شکر که دوستان دارن تک تک با این مدار به موفقیت های خوبی دست پیدا میکنن اقا محمود شما تا اخر کاوش با لوپ 2 در 2 کار کردین یا نه ؟
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 8:09pm |
|
 |
|