| نویسنده |
پیغام |
|
مهدی
مدیر سایت
|
تجربه خيلي خيلي جالبي بوده ، كه نشون ميده با دنياي پر رمز و رازي طرف هستيم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
| شنبه 10 خرداد1393 - 11:30pm |
|
 |
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
هدایتی نوشته است: سلام خدمت دوستان اقا مهدی تشکر میکنم از شما و از اقای a.d.h 1360 ___ همین که دوستان به من اعتماد دارن و لطف دارن یه دنیا برام ارزش داره جرقه این آتش لطف ورزی رو تو این تاپیک اول شما زدی دوست عزیزو بعدش دیگه هرکی لطف کرده مقصر شما بودین چه حرفیه آقا مهدی انجام وظیفست!
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
| شنبه 10 خرداد1393 - 11:33pm |
|
 |
|
مهدی
مدیر سایت
|
برادر هدايتي قابل توجه شما ، منظور بنده خازنهاي اين مدار هست ! 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
| شنبه 10 خرداد1393 - 11:35pm |
|
 |
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سیم میکروفون که به درد این کار نمیخوره برای اتصال لوپ به دستگاه که باید از کابل rg 59 یا از کابل rg 58 استفاده کرد ولی برای اتصال کیت به سوکت میشه از کابل شیلد استفاده کرد من فردا عکسشو میزارم تا دوستان هم نظرشونو بدن
|
| شنبه 10 خرداد1393 - 11:36pm |
|
 |
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا مهدی اگه اشتباه نکرده باشم اون خازن ها مولتی لایر هستن که من هم از همون خازن ها استفاده کردم برای ۱۲۰۰۰. ولی قسمت نشده خارج از خونه با این خازن ها تست کنم دستگاه رو
|
| شنبه 10 خرداد1393 - 11:39pm |
|
 |
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
مهدی نوشته است: فرخ نوشته است: با سلام به همه ی دوستان و استادان محترم واقعا کارتون جای تقدیر و تشکر داره خسته نباشید من کل این 259 صفخه را خوندم این مدار واقعا داره عالی کار میکنه.متاسفانه من شرایط ساختنش را ندارم از دوستان کسی میتونه زحمت بکشه و این مدار را برای من بسازه ؟  دوستان بنده خازن 10 ميكرو كنار 398 رو 400 ولت كه از داخل لامپ كم مصرف در اوردم و گذاشتم ثبات خيلي بهتر شد ، البته مقاومت 330 اهم لوپ رو هم از مدار جدا كردم  سلام مهدی جان یعنی چی 330 اهم رو از مدار جدا کردید؟ به جاش چی زدین اونوقت؟ 
gladyator_089
|
| یکشنبه 10 خرداد1393 - 1:03am |
|
 |
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
330 که از مدار حذف بشه مدار جواب نميده یا درست جواب نميده مهدى جان اين مقاومت همون مقاومت موازی با لوپه کن تاثير حياتی در کارکرد مدار داره اگه امکان داره از مدارت يه عکس بزار ببينيم داداش
|
| یکشنبه 11 خرداد1393 - 12:16pm |
|
 |
|
مهدی
مدیر سایت
|
arash99 نوشته است: 330 که از مدار حذف بشه مدار جواب نميده یا درست جواب نميده مهدى جان اين مقاومت همون مقاومت موازی با لوپه کن تاثير حياتی در کارکرد مدار داره اگه امکان داره از مدارت يه عکس بزار ببينيم داداش با سلام منظور بنده مقاومت 330 اهمی هست که جدیداً استاد مهدی در پی سی بی جدید قرار دادن ، مدار بنده بعد از جا زدن این مقاومت از ثبات افتاد و دیگه مشکل حل نشد ، وقتی تعویض شد و خازن 10 میکرو کنار 398 هم خازن جنس خوب 400 ولت قرار داده شد و ترانزیستور 508 هم با V48 تمام سرامیک تعویض شد که از دوطرف ترانزیستور رو هیتسینک وصل کرده که خیلی خیلی ثبات بهتر شد . 
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
| یکشنبه 11 خرداد1393 - 1:47pm |
|
 |
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقا ارش این مقاومت جدید رو اقا مهدی گذاشتن مدارشون دچار مشکل شد اون مقاومت 330 اهم قبلی که سر جاش هست فقط این مقاومت جدید رو از مدار حذف کردن که مثل قبل شده الان ثبات دستگاه من هم اون مقاومت 330 اهم دوم رو که گذاشتم مدار خیلی حساس شد و تو محیط خونه نمیشد بالانسش کرد که من هم از مدار حذفش کردم و ثبات خوب شده و اون خازن 10 میکرو رو هم امروز رفتم یه خازن smd خریدم و پایه هاشو با اضافه سیم های برش خورده مقاومت ها به برد لحیم کردم که خیلی عالی شد کار کرد مدار
|
| یکشنبه 11 خرداد1393 - 2:01pm |
|
 |
|
arash99
کاربر حرفه ای
|

مرسی هدايتى جان بايد ازشما دوباره تقدير و تشکر کنم بابت قرار دادن مدار با اين قدرت و با ثبات و خبر جالب اينکه ديشب براى تست مدار رفته بودم حياط قديمى که فقط تست هوا تو محيط آزاد بگيرم که بعد از کلي کلنجار رفتن با مدار نتونستم مدار رو نال یا به اصطلاح تنظيم کنم و مدار با قدرت سنس داشت و با مشاهده اين موضوع شک کردم يا مدار ايراد پيدا کرده يا اينکه چيزى زير خاک باشه بنابراين لوپ رو جابه جا کردم صدا (و اين رو بگم که دستگاه رو تو اتاق تنظيم کرده بودم اورديم حيات. که دستگاه به شدت صداش در اومد) خلاصه دستگاه رهو خاموش کردم و دوباره بعداز جابجايی لوپ يک در يک ،دوباره روشن کردم و بعداز تنظيم دستگاه دوباره به محل قبلی بردم که دوباره عربده دستگاه بلند شد پس مجبور به حفارى شديم که بعداز يک متر دوباره دستگاه زدم و دوباره عربده دستگاه وجود داشت حفارى ادامه داشت تا يک مترو پنجاه تا اينکه رسيديم به يه ميله مسی دو سانت در بيست سانت سولفاته شده و يه ميله برنجى به صورت نعل اسب که يک سانت در دوازده سانت که به صورت تير و کمان قرار گرفته بود اين جالبتريون تست دستگاه دوم تی الم. بود که داشتم ولی دارم روي اين محل کار ميکنم هرچند قدمت تاريخى چندانى نداره
|
| یکشنبه 11 خرداد1393 - 2:45pm |
|
 |
|