نویسنده |
پیغام |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
believe.me نوشته است: دوست عزیزA.D.H1360 کابل RJ58 همون کابلهای دوربین مدار بسته میشن دیگه ؟ بعد مگه مغزیشون از مس مفتولی نیست؟ بعد ی مدت استفاده تو کار قطع نمیشن ؟  اونکه واسه دوربین استفاده میشه ومغزی مفتول داره کابل rj57 هست نه 58!! الان سره کارم امشب برم خونه براتون عکس میگیرم وآپ میکنم
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
شنبه 10 خرداد1393 - 3:40pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
ضمنا فراموش نکنید صرف اینکه کابل شیلد باشه یا انعطاف پذیر مطرح نیست وقتی پای فرکانس وسط باشه هر کابلی دارای یک سری مشخصات خاص خودشه از جمله امپدانس کابل و...پس دقت کنید که تو انتخاب کابل خیلی هم دستتون باز نیست  حالا شب که رفتم خونه یه تجربه رو براتون میگم تا بیشتر متوجه اهمیت مبحث کابل بشید! 
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
شنبه 10 خرداد1393 - 4:03pm |
|
 |
فرخ
|
با سلام به همه ی دوستان و استادان محترم واقعا کارتون جای تقدیر و تشکر داره خسته نباشید من کل این 259 صفخه را خوندم این مدار واقعا داره عالی کار میکنه.متاسفانه من شرایط ساختنش را ندارم از دوستان کسی میتونه زحمت بکشه و این مدار را برای من بسازه ؟ 
|
شنبه 10 خرداد1393 - 5:23pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|
فرخ نوشته است: با سلام به همه ی دوستان و استادان محترم واقعا کارتون جای تقدیر و تشکر داره خسته نباشید من کل این 259 صفخه را خوندم این مدار واقعا داره عالی کار میکنه.متاسفانه من شرایط ساختنش را ندارم از دوستان کسی میتونه زحمت بکشه و این مدار را برای من بسازه ؟  تو پیام خصوصی ار خود جناب هدایتی بخواید حتما کمکتون میکنه
|
شنبه 10 خرداد1393 - 10:38pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
فرخ نوشته است: با سلام به همه ی دوستان و استادان محترم واقعا کارتون جای تقدیر و تشکر داره خسته نباشید من کل این 259 صفخه را خوندم این مدار واقعا داره عالی کار میکنه.متاسفانه من شرایط ساختنش را ندارم از دوستان کسی میتونه زحمت بکشه و این مدار را برای من بسازه ؟  دوستان بنده خازن 10 ميكرو كنار 398 رو 400 ولت كه از داخل لامپ كم مصرف در اوردم و گذاشتم ثبات خيلي بهتر شد ، البته مقاومت 330 اهم لوپ رو هم از مدار جدا كردم 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در شنبه 10 خرداد1393 - 11:04pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 10 خرداد1393 - 10:54pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|
کانکتورهای نظامی جهت اتصال لوپ کابل RG58 اینهم کابل RG59که دوستمون فرمودن ولی ظاهرا مغزی مفتولی داره که...
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 10 خرداد1393 - 10:55pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
چه خوب شد بنده 2 متر از كابل rj58 دارم مونده بودم كجا ازش استفاده كنم ، از ارائه تصاوير و زحمتي كه متحمل شديد تشكر ميكنم  دوستان هركسي كيت كامل و قابل اعتماد اين دستگاه رو ميخواد ميتونه به آقاي هدايتي سفارش بده ، كه بسيار فرد معتمدي هستن
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در شنبه 10 خرداد1393 - 11:06pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 10 خرداد1393 - 10:59pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقا مهدی تشکر میکنم از شما و از اقای a.d.h 1360 ___ همین که دوستان به من اعتماد دارن و لطف دارن یه دنیا برام ارزش داره
|
شنبه 10 خرداد1393 - 11:00pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
این کابل هم خیلی عالی برای این کار  ممنون از لطف شما که این عکس ها رو گذاشتین یه سری کابل هم هست که رنگشون طوسی و یه شیلد دارن که خیلی راحت لحیم میشن و من خودم تست کردم حدود ۲۰۰ متر همین کابل رو کشیدم برای دوربین تصویر بدون پارازیت بود و همون سیم رو هم برای اتصال کیت ۱۲۰۰۰ تا سوکت نظامی استفاده کردم که خوب جواب داد
|
شنبه 10 خرداد1393 - 11:05pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|

A.D.H1360 نوشته است: ضمنا فراموش نکنید صرف اینکه کابل شیلد باشه یا انعطاف پذیر مطرح نیست وقتی پای فرکانس وسط باشه هر کابلی دارای یک سری مشخصات خاص خودشه از جمله امپدانس کابل و...پس دقت کنید که تو انتخاب کابل خیلی هم دستتون باز نیست  حالا شب که رفتم خونه یه تجربه رو براتون میگم تا بیشتر متوجه اهمیت مبحث کابل بشید!  هی هی هی  ادم وقتی قولی میده چه زود زمان وفای به عهدفرا میرسه!شب شد پارسال یکی از نمونه های همین دستگاه که خیلی هم مدارش شبیه همین TL12000 بود رو واسه تعمیر آوردن پیشم با یک تست کوچیک مشخص شد که کابل لوپ که RG58 بوددر اثر پیچش زیاد از داخل قطع شده منهم کابلو از وسط نصف کردم ونصف سالم رو که البته خیلی واسه کار کوتاه شده بود به مدار وصل کردم تا تستش کنم . مدار واقعا خوبی بود چون با یک لوپ کوچیک (28)یک گرم طلارو با قدرت از بیش از سی سانت سنس میکرد. خلاصه فرداش رفتم واز فروشگاه یک کابل شیلد خیلی خوب کره ای که فکر کنم واسه میکروفن بود خریدم متری شش هزار تومن و رو دستگاه انداختم وتست کردم ظاهرا همه چیز مرتب بود ودستگاه هم سنس عالی داشت تا اینکه از رو کنج کاوی یه مقدار بیشتر از روز گذشته طلا اوردم تا حساسیت دستگاه به طلا رو بهتر دستم بیاد ولی جالبه که دستگاهی که روز پیش کمتر از یک گرم طلا رو تو سی سانت میزد حالا به هیچ وجه به ده گرم طلاحساس نبود و می گفت :کی ؟من!کی ؟کجا؟...... منهم چون تنها کابلو عوض کرده بودم سریع به کابل شک کردم وخود RG58 رو سفارش دادم بعد که به دستم رسید و رو دستگاه انداختم و دوباره حساسیت به طلای دستگاه بر گشت و اعتراف کرد که کار خود نامردش بوده!!! 
|
شنبه 10 خرداد1393 - 11:25pm |
|
 |
|