انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 6 آذر1404 - 12:03pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 254 , 255 , 256 , 257 , 258 , 259 , 260 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
جناب کاوشکرمیشه لطف کنی نام کامل اون ترانزیستوری که جایگزین 508کردی روبنویسی؟2310پسوندحروفش چیه؟

دوست من دقیقا اینا رو روش نوشته تا جایی که اطلاع دارم اونی که خریدم ساخت کره هستش

KOR
MD2310FX
B804

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 9 خرداد1393 - 11:00pm

مهدی نوشته است:
استاد مهدي
آيا با دوبل كردن آي سي 398 ميشه حرارت و فشار روي آي سي رو كنترل كرد تا ثبات بهتر بشه ؟
حتي اگر بشه ترانزيستور 508 رو دوتايي موازي كرد اگر جواب بده شايد خوب باشه ، چون يكي از دوستان همين مدار رو ساخته و دوتا 3055 رو با هم موازي كرده ، ثبات بي نظره حتي مدار با 12 ولت كار ميكنه و ميتر ديجيتال هم گذاشته ، ولي تغيرات رو نميده هركاري ميكنم چون فروشندست ، اين هم عكسي از دستگاه @};-

رکتور جناب مصطفی !

جمعه 9 خرداد1393 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
roshik نوشته است:
جناب کاوشکرمیشه لطف کنی نام کامل اون ترانزیستوری که جایگزین 508کردی روبنویسی؟2310پسوندحروفش چیه؟

دوست من دقیقا اینا رو روش نوشته تا جایی که اطلاع دارم اونی که خریدم ساخت کره هستش

KOR
MD2310FX
B804

ممنونم
ولی فکرکنم شمارش این چیزهایی که نوشتین نباشه من که دیتاشیتشوپیدانکردم

جمعه 9 خرداد1393 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیوست:
MD2310FX.pdf
سلام اینهم دیتاسیت 2310 خدمت روشیک عزیز

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

جمعه 9 خرداد1393 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
davood_zzz نوشته است:
درود و سلام دوباره
آقا مشکل مدار من حل شد، 398 ها سالم بودن، اتفاقا دوبل هم زدم رو مدار( پایه به پایه) بدتر شد. با تعویض خازن 10 میکرو فاراد با یدونه خازن ژاپنی به کلی مشکلم بر طرف شد. 20 دقیقه س روشنه ، میتر رو هر جا که فیکسش میکنم جم نمیخوره تا فلزی بره سمت لوپ. خلاصه دلبری میکنه دیگه :ymparty:
شاد باشید

منهم بهتون تبریک میگم عزیز انشالا که این مشکل بی ثباتی مدار بعضی دوستان که یک جورایی شده آفت این مدارهم حل بشه تا اونها هم به قدرت وقابلیت بالای مدار پی ببرن!
ضمناجهت اطلاع عزیزان دل برادر مشکل صدای شبه خروس دستگاه من هم ازبازر مدار بو که با تعویض بازر وجایگزینی یک پیزو به جای اون مشکل برطرف وصدا صاف و یکدست شد

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

شنبه 9 خرداد1393 - 12:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان من امروز خیلی حالم بد بود نشد بیام سایت با وجود اینکه تصمیم داشتم نیام ولی وجدانم قبول نکرد در مورد بی ثباتی دستگاه من شاید بالای صد بار گفتم که باید جنس خازن ها خوب باشه و قطعات اصل بکار ببرید من رو مدارم همه خازن ها رو مولتی لایر انداختم که خیلی دستگاه رو با ثبات کرده و در مورد اون خازن ۱۰. میکروفاراد من تو صفحه دور و بر ۱۱۸. تا ۱۴۰ مطرح کرد باید از جنس خوب استفاده کنید من تانتانیوم انداختم رو مدارم و در مورد خنک کننده ترانزیستور قدرت دیگه کسی که با فلزیاب سر مار داره باید بدونه چطور عایقش کنه که نویز نده من از این ناراحتم که چرا هیچ کس توجه ای نمیکنه به این گفته ها اگه یه مقدار صفحه های قبل رو مطالعه کنید دستگاه همه دوستان با ثبات کار میکنه من چون جواب بعضی پست ها رو نمیدم چون تکراری سوالات و اگه یه مقدار مطالعه کنید رو پست ها من جواب همه سوالات رو دادم قبلا و همه تست ها رو انجام دادم رو مدار

شنبه 9 خرداد1393 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان من امروز خیلی حالم بد بود نشد بیام سایت با وجود اینکه تصمیم داشتم نیام ولی وجدانم قبول نکرد در مورد بی ثباتی دستگاه من شاید بالای صد بار گفتم که باید جنس خازن ها خوب باشه و قطعات اصل بکار ببرید من رو مدارم همه خازن ها رو مولتی لایر انداختم که خیلی دستگاه رو با ثبات کرده و در مورد اون خازن ۱۰. میکروفاراد من تو صفحه دور و بر ۱۱۸. تا ۱۴۰ مطرح کرد باید از جنس خوب استفاده کنید من تانتانیوم انداختم رو مدارم و در مورد خنک کننده ترانزیستور قدرت دیگه کسی که با فلزیاب سر و کارداره باید بدونه چطور عایقش کنه که نویز نده من از این ناراحتم که چرا هیچ کس توجه ای نمیکنه به این گفته ها اگه یه مقدار صفحه های قبل رو مطالعه کنید دستگاه همه دوستان با ثبات کار میکنه من چون جواب بعضی پست ها رو نمیدم چون تکراری سوالات و اگه یه مقدار مطالعه کنید رو پست ها من جواب همه سوالات رو دادم قبلا و همه تست ها رو انجام دادم رو مدار

آخرین بار توسط هدایتی در شنبه 9 خرداد1393 - 12:17am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 9 خرداد1393 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saman001 نوشته است:
پیوست:
MD2310FX.pdf
سلام اینهم دیتاسیت 2310 خدمت روشیک عزیز

ممنونم جناب سامان عزیز
اشتباه ازمن بودچون دربرنامه vrt_2009جستجوکردم فکرنمیکردم اونجانباشه
به ظاهرکه مشخصاتش خوبه
راستی جناب کاوشکرمیشه نتیجه گیریتونوازاین ترانزیستوردرمقایسه با508ازنظرقدرت وثبات بیشترتوضیح بدین وبگین قیمتش چنده؟

شنبه 9 خرداد1393 - 12:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بهترین گذینه تو انتخاب ترانزیستور همون ۵۰۸. هست من بیشترشون رو تست کردم اگه ترانزیستوری بزنید که قدرت رو بالاتر ببره تو مدار بی ثباتی ایجاد میکنه و من شاید بالای ۱۰. مدل ترانزیستور بجای ۵۰۸ بستم ولی هیچ کدوم به پای ترانزیستود ۵۰۸ نمیرسه

شنبه 9 خرداد1393 - 12:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باز مواردی که تو با ثبات کردن مدار نقش مثبت رو داره میگم

۱: استفاده از خازن های جنس خوب با خطای کم طبق تست های بنده ۱_ مولتی لایر ۲_ ام کاتی ۳_ پلی استر
۲: خازن های الکترولیت رو سعی کنید از خازن هایی که رنگ مشکی با یه رگه رنگ طوسی دارن استفاده کنید یا از خازن های بدنه استیل که بالای خازن یه رنگ ابی ظریفت خازن رو نوشته استفاده کنید
۳: خازن ۱۰. میکرو فاراد بغل ای سی ۳۹۸. رو سعی کنید تانتانیوم یا از جنس بدنه رنگ استیل استفاده کنید
۴: بلندگو رو از بلنگو های پیزو که تو همه کامپیوتر ها داخل کیس استفاده میشه استفاده کنید
۵: بجای جامپر از مقاومت صفر اهم استفاده کنید
۶ برای خنک کردن ترانزیستور قدرت از عایق و خمیر سیلیکون و یه خنک کننده کوچیک استفاده کنید
۷: بعد اتمام کار کل زیر فیبر رو عایق کنید با چسب گرم یا هر موادی که اسیب نرسونه به فیبر
۸: تو سیم کشی دستگاه سعی کنید سیم ها رو کوتاه تر استفاده کنید
۹: از باطری ۲۴ ولت استفاده کنید
۱۰ : سعی کنید داخل جعبه پشت سوکت لوپ رو عایق کنید و جاهایی که سیم لخت هستش رو با وارنیش بپوشونیدش
۱۱: از ولوم های دو دور جنس خوب استفاده کنید
۱۲: ای سی ۷۰۹. رو فقط فلزی انتخاب کنید ما بقی ای سی ها پلاستیکی باشن
۱۳: سعی کنید از فیبر جنس خوب استفاده کنید و تو اسید کاری زیاد فیبر تو اسید نمونه

شنبه 9 خرداد1393 - 12:34am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 254 , 255 , 256 , 257 , 258 , 259 , 260 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 280 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure