| نویسنده |
پیغام |
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
roshik نوشته است: جناب کاوشکرمیشه لطف کنی نام کامل اون ترانزیستوری که جایگزین 508کردی روبنویسی؟2310پسوندحروفش چیه؟ دوست من دقیقا اینا رو روش نوشته تا جایی که اطلاع دارم اونی که خریدم ساخت کره هستش KOR MD2310FX B804
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
| جمعه 9 خرداد1393 - 11:00pm |
|
 |
|
1234
|
مهدی نوشته است: استاد مهدي آيا با دوبل كردن آي سي 398 ميشه حرارت و فشار روي آي سي رو كنترل كرد تا ثبات بهتر بشه ؟ حتي اگر بشه ترانزيستور 508 رو دوتايي موازي كرد اگر جواب بده شايد خوب باشه ، چون يكي از دوستان همين مدار رو ساخته و دوتا 3055 رو با هم موازي كرده ، ثبات بي نظره حتي مدار با 12 ولت كار ميكنه و ميتر ديجيتال هم گذاشته ، ولي تغيرات رو نميده هركاري ميكنم چون فروشندست ، اين هم عكسي از دستگاه  رکتور جناب مصطفی !
|
| جمعه 9 خرداد1393 - 11:23pm |
|
 |
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: roshik نوشته است: جناب کاوشکرمیشه لطف کنی نام کامل اون ترانزیستوری که جایگزین 508کردی روبنویسی؟2310پسوندحروفش چیه؟ دوست من دقیقا اینا رو روش نوشته تا جایی که اطلاع دارم اونی که خریدم ساخت کره هستش KOR MD2310FX B804 ممنونم ولی فکرکنم شمارش این چیزهایی که نوشتین نباشه من که دیتاشیتشوپیدانکردم
|
| جمعه 9 خرداد1393 - 11:29pm |
|
 |
|
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام اینهم دیتاسیت 2310 خدمت روشیک عزیز
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
| جمعه 9 خرداد1393 - 11:52pm |
|
 |
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
davood_zzz نوشته است: درود و سلام دوباره آقا مشکل مدار من حل شد، 398 ها سالم بودن، اتفاقا دوبل هم زدم رو مدار( پایه به پایه) بدتر شد. با تعویض خازن 10 میکرو فاراد با یدونه خازن ژاپنی به کلی مشکلم بر طرف شد. 20 دقیقه س روشنه ، میتر رو هر جا که فیکسش میکنم جم نمیخوره تا فلزی بره سمت لوپ. خلاصه دلبری میکنه دیگه شاد باشید منهم بهتون تبریک میگم عزیز انشالا که این مشکل بی ثباتی مدار بعضی دوستان که یک جورایی شده آفت این مدارهم حل بشه تا اونها هم به قدرت وقابلیت بالای مدار پی ببرن! ضمناجهت اطلاع عزیزان دل برادر مشکل صدای شبه خروس دستگاه من هم ازبازر مدار بو که با تعویض بازر وجایگزینی یک پیزو به جای اون مشکل برطرف وصدا صاف و یکدست شد
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
| شنبه 9 خرداد1393 - 12:01am |
|
 |
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان من امروز خیلی حالم بد بود نشد بیام سایت با وجود اینکه تصمیم داشتم نیام ولی وجدانم قبول نکرد در مورد بی ثباتی دستگاه من شاید بالای صد بار گفتم که باید جنس خازن ها خوب باشه و قطعات اصل بکار ببرید من رو مدارم همه خازن ها رو مولتی لایر انداختم که خیلی دستگاه رو با ثبات کرده و در مورد اون خازن ۱۰. میکروفاراد من تو صفحه دور و بر ۱۱۸. تا ۱۴۰ مطرح کرد باید از جنس خوب استفاده کنید من تانتانیوم انداختم رو مدارم و در مورد خنک کننده ترانزیستور قدرت دیگه کسی که با فلزیاب سر مار داره باید بدونه چطور عایقش کنه که نویز نده من از این ناراحتم که چرا هیچ کس توجه ای نمیکنه به این گفته ها اگه یه مقدار صفحه های قبل رو مطالعه کنید دستگاه همه دوستان با ثبات کار میکنه من چون جواب بعضی پست ها رو نمیدم چون تکراری سوالات و اگه یه مقدار مطالعه کنید رو پست ها من جواب همه سوالات رو دادم قبلا و همه تست ها رو انجام دادم رو مدار
|
| شنبه 9 خرداد1393 - 12:15am |
|
 |
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان من امروز خیلی حالم بد بود نشد بیام سایت با وجود اینکه تصمیم داشتم نیام ولی وجدانم قبول نکرد در مورد بی ثباتی دستگاه من شاید بالای صد بار گفتم که باید جنس خازن ها خوب باشه و قطعات اصل بکار ببرید من رو مدارم همه خازن ها رو مولتی لایر انداختم که خیلی دستگاه رو با ثبات کرده و در مورد اون خازن ۱۰. میکروفاراد من تو صفحه دور و بر ۱۱۸. تا ۱۴۰ مطرح کرد باید از جنس خوب استفاده کنید من تانتانیوم انداختم رو مدارم و در مورد خنک کننده ترانزیستور قدرت دیگه کسی که با فلزیاب سر و کارداره باید بدونه چطور عایقش کنه که نویز نده من از این ناراحتم که چرا هیچ کس توجه ای نمیکنه به این گفته ها اگه یه مقدار صفحه های قبل رو مطالعه کنید دستگاه همه دوستان با ثبات کار میکنه من چون جواب بعضی پست ها رو نمیدم چون تکراری سوالات و اگه یه مقدار مطالعه کنید رو پست ها من جواب همه سوالات رو دادم قبلا و همه تست ها رو انجام دادم رو مدار
آخرین بار توسط هدایتی در شنبه 9 خرداد1393 - 12:17am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
| شنبه 9 خرداد1393 - 12:15am |
|
 |
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
saman001 نوشته است: سلام اینهم دیتاسیت 2310 خدمت روشیک عزیز ممنونم جناب سامان عزیز اشتباه ازمن بودچون دربرنامه vrt_2009جستجوکردم فکرنمیکردم اونجانباشه به ظاهرکه مشخصاتش خوبه راستی جناب کاوشکرمیشه نتیجه گیریتونوازاین ترانزیستوردرمقایسه با508ازنظرقدرت وثبات بیشترتوضیح بدین وبگین قیمتش چنده؟
|
| شنبه 9 خرداد1393 - 12:17am |
|
 |
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
بهترین گذینه تو انتخاب ترانزیستور همون ۵۰۸. هست من بیشترشون رو تست کردم اگه ترانزیستوری بزنید که قدرت رو بالاتر ببره تو مدار بی ثباتی ایجاد میکنه و من شاید بالای ۱۰. مدل ترانزیستور بجای ۵۰۸ بستم ولی هیچ کدوم به پای ترانزیستود ۵۰۸ نمیرسه
|
| شنبه 9 خرداد1393 - 12:20am |
|
 |
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|

باز مواردی که تو با ثبات کردن مدار نقش مثبت رو داره میگم
۱: استفاده از خازن های جنس خوب با خطای کم طبق تست های بنده ۱_ مولتی لایر ۲_ ام کاتی ۳_ پلی استر ۲: خازن های الکترولیت رو سعی کنید از خازن هایی که رنگ مشکی با یه رگه رنگ طوسی دارن استفاده کنید یا از خازن های بدنه استیل که بالای خازن یه رنگ ابی ظریفت خازن رو نوشته استفاده کنید ۳: خازن ۱۰. میکرو فاراد بغل ای سی ۳۹۸. رو سعی کنید تانتانیوم یا از جنس بدنه رنگ استیل استفاده کنید ۴: بلندگو رو از بلنگو های پیزو که تو همه کامپیوتر ها داخل کیس استفاده میشه استفاده کنید ۵: بجای جامپر از مقاومت صفر اهم استفاده کنید ۶ برای خنک کردن ترانزیستور قدرت از عایق و خمیر سیلیکون و یه خنک کننده کوچیک استفاده کنید ۷: بعد اتمام کار کل زیر فیبر رو عایق کنید با چسب گرم یا هر موادی که اسیب نرسونه به فیبر ۸: تو سیم کشی دستگاه سعی کنید سیم ها رو کوتاه تر استفاده کنید ۹: از باطری ۲۴ ولت استفاده کنید ۱۰ : سعی کنید داخل جعبه پشت سوکت لوپ رو عایق کنید و جاهایی که سیم لخت هستش رو با وارنیش بپوشونیدش ۱۱: از ولوم های دو دور جنس خوب استفاده کنید ۱۲: ای سی ۷۰۹. رو فقط فلزی انتخاب کنید ما بقی ای سی ها پلاستیکی باشن ۱۳: سعی کنید از فیبر جنس خوب استفاده کنید و تو اسید کاری زیاد فیبر تو اسید نمونه
|
| شنبه 9 خرداد1393 - 12:34am |
|
 |
|