نویسنده |
پیغام |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
A.D.H1360 نوشته است: راستی پویا جان من فرصت نکردم رو صدای مدار که شبیه صدای خروس بالا میاد کار کنم خواستم بدونم مدار شما هم صداش اینطوره یا فقط مدار منه که بشینم و برطرفش کنم؟؟!  صدای مدار من واضح و صافه. فکر میکنم از خازنهای اطراف آیسی 331 باشه.من قبلا از خازنهای الکترولیت استفاده کرده بودم و صدا همراه با خش بود بنابراین با خازنهای ام کاتی تعویض کردم درست شد.البته شما خودتون استادید و من در برابر اساتید حرفی برای گفتن ندارم. 
|
جمعه 9 خرداد1393 - 4:14pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب گلادیاتور09 نه pcb فرق قطعاتی نکرده یخورده عوض شده که مهم نیست شما 3055 رو بردار و 508 بزن جاش و نکته هایی که جناب A.D.H1360 گفتند رو انجام بدید درست میشه
اما صدای مثل خروس سرما خورده بخاطر خازن 3/3 میکروفاراد کنار ایسی 331 هست
|
جمعه 9 خرداد1393 - 4:24pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
pouya83 نوشته است: A.D.H1360 نوشته است: راستی پویا جان من فرصت نکردم رو صدای مدار که شبیه صدای خروس بالا میاد کار کنم خواستم بدونم مدار شما هم صداش اینطوره یا فقط مدار منه که بشینم و برطرفش کنم؟؟!  صدای مدار من واضح و صافه. فکر میکنم از خازنهای اطراف آیسی 331 باشه.من قبلا از خازنهای الکترولیت استفاده کرده بودم و صدا همراه با خش بود بنابراین با خازنهای ام کاتی تعویض کردم درست شد.البته شما خودتون استادید و من در برابر اساتید حرفی برای گفتن ندارم.  ممنون داداش گلم این تعارفات رو هم کنار بزارید من یه چیز میدونم که شما نمیدونی ودر مقابل شما هزار چیز دیگه میدونی که من نمیدونم!!! از شما اسد جان ومهدی عزیز هم تشکر میکنم 
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 4:37pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
استاد مهدي عزيز با سلام با اضافه كردن مقاومت 330 اهم مطابق طراحي جديد جنابعالي در مدار ، متأسفانه بي ثباتي به مدار حاكم شده ! كه قبل از اون اصلا مشكل نداشته ، ولي دوباره با قطع اين مقاومت دوباره بي ثباتي موجوده در حيرتم كه يعني به جايي فشار اومده ؛ البته بايد اين رو عارض بشم كه با تغيرات جوي و گرماي هوا به مرور ممكنه بي ثباتي حاكم بشه ، طبق اطلاعات دريافتي خازنها تانتانيوم در اثر تغيرات دما تغيرات كمي از خود به نسبت ديگر خازنها داشته كه همين موجب ثبات بيشتر دستگاه خواهد شد در ضمن از زحمات و مطالعات مفيد و همفكري برادر عزيز مهندس A.D.H1360 كمال تشكر رو داريم ، اميد كه به بهترين وجه ممكن اين مدار ساخته بشه ..ياعلي
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 9 خرداد1393 - 6:34pm |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
درود بر شما همین الان متوجه دلیل به هم خوردنهای مکرر ثبات مدار بعد از گذاشتن روی آستانه را با کلی ور رفتن به مدار فهمیدم طی تستی که من انجام دادم ، بدون اتصال لوپ هم مدار بی ثباته ، ازونجایی که مساله نویز اندازی 508 و هیت سینکش رو دوستمون مطرح کردن ، کلا508 رو از مدار خارج کردم، بازم آستانه به هم خورد! این بار خروجی آی سی 398 رو چک کردم که دیدم بعد از چند ثانیه که مدارو روشن میکنم ، ولتاژ خروجیش رفته رفته شروع به افزایش میکنه و بعد از 4پنج دقیقه نسبت به موقع استارت حدود یک ولت افزایش داریم! همزمان با این افزایش صدای گاز دادن مدار هم میره بالا و... همزمانی که مدار کار میکرد ، با فوت کردن دیدم ولتاژ خروجی 398 که رفته بود بالا داره برمیگرده، خلاصه سرتون رو درد نمیارم یه تیکه فلز گذاشتم فریزر و حین کار کردن مدار اوردم چسبوندمش پشت 398 و حل معما، مدار ساکت شد، و ولتاژ برگشت. حالا استاد مهدی شما دستور بدید چه کنیم برای خنک نگه داشتن این 398 ؟ با سپاس
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
جمعه 9 خرداد1393 - 6:57pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|

مهدی نوشته است: استاد مهدي عزيز با سلام با اضافه كردن مقاومت 330 اهم مطابق طراحي جديد جنابعالي در مدار ، متأسفانه بي ثباتي به مدار حاكم شده ! كه قبل از اون اصلا مشكل نداشته ، ولي دوباره با قطع اين مقاومت دوباره بي ثباتي موجوده در حيرتم كه يعني به جايي فشار اومده ؛ البته بايد اين رو عارض بشم كه با تغيرات جوي و گرماي هوا به مرور ممكنه بي ثباتي حاكم بشه ، طبق اطلاعات دريافتي خازنها تانتانيوم در اثر تغيرات دما تغيرات كمي از خود به نسبت ديگر خازنها داشته كه همين موجب ثبات بيشتر دستگاه خواهد شد در ضمن از زحمات و مطالعات مفيد و همفكري برادر عزيز مهندس A.D.H1360 كمال تشكر رو داريم ، اميد كه به بهترين وجه ممكن اين مدار ساخته بشه ..ياعلي سلام متاسفانه هر مداری که میسازی یه نتیجه نمیگیریم این بخاطر نا مرغوب بودن قطعات هست اینو من تجربه کردم به دو مدار مشابه اگه بیکیش مقاومت دامپینگ رو بزنم خوب کار میکنه اما اون یکی نه اما داوود جان احتمال داره 398 مشکل داشته باشه ولی بالا گفتم که مشکل ما جنس قطعات هستش ما که تحریم هستیم بطور مشکوکی بعضی چیزها وارد میشه که بری تونخش مشکل دارن یعنی طوری تحریم میشیم که راه برامون باز میذارن تا ما ازون یک راه وارد کنیم و اون یک راه هم واردات قطعات نا مرغوب هست و مشکل دیگه هم واردکنندگان هم وطن خودمونن که بخاطر سود زیاد قطعات اشغال وارد میکنن که این گروه خیانت بیشتری میکنن پس سعی کنید در خرید قطعات دقت کنید و پستی هم نخرید و فقط حضوری بخرید
|
جمعه 9 خرداد1393 - 7:05pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
پس با اين حساب مشكل از 398 هست ، چون با گرم شدن هوا دراين چند روزه اين مشكل بي ثباتي پيدا شده ، بايد مقاومتهاي اطراف 398 چك بشن ببينيم ميشه با كنترل خيلي كم ولتاژ حرارت 398 رو كنترل كرد ، كه با اين كار مسلماً قدرت مدار و تنظيمات ديگه به هم ميخوره 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 9 خرداد1393 - 7:13pm |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
مرسی استاد ، من الان دو نوع 398 دارم ، کل شیراز رو هم زیرو رو کردم یه جا گیرم اومده، همچنین298 فلزی که تازه بیشتر از 398های پلاستیکی داره گرم میشه، فکر کنم کاملا حق با شماست، چون اصلا منطقی نیست که خروجی آی سی تحت تاثیر گرمای حدود 40 درجه یا فوقش 45 که نوک انگشت به زور داره حسش میکنه ، قرار بگیره. با این اوصاف به نظرم بهتر باشه 10 دقیقه قبل از استفاده مدار رو بدون لوپ روشن بذاریم تا دمای این لعنتی به یه ثباتی برسه
|
جمعه 9 خرداد1393 - 7:21pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 7:28pm |
|
 |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
شیلنگ؟ تو بیابون؟؟  میخواین بحثو منحرف کنید به کجا جناب A.D.H 
|
جمعه 9 خرداد1393 - 7:29pm |
|